188Channel

標題: 過年都掃 [打印本頁]

作者: brianplay    時間: 2018-2-18 18:51     標題: 過年都掃

作者: 沙田樹根    時間: 2018-2-18 19:08

引用:
原帖由 brianplay 於 2018-2-18 06:51 PM 發表
啱啱一堆ko係皇室holiday出面拉咗兩車人走,聽講初八後嚴打
拉左两車小販或乞丐?
作者: desperado11    時間: 2018-2-18 19:11

被拉的客人多嗎?
而家都夠嚴啦,初八後更嚴就不如全部關門算數
作者: brianplay    時間: 2018-2-18 19:13

作者: desperado11    時間: 2018-2-18 19:21

引用:
原帖由 brianplay 於 2018-2-18 07:13 PM 發表

多,兩部警車裝唔曬,可能過年後無環保了
呢班估計是Spa客,技師,經理都應該走唔甩,呢間都掃,其它定會自我審查
作者: netken2007    時間: 2018-2-18 20:43

趕盡殺絕!

所以近年已越來越少上去玩了。
作者: ngtungsee    時間: 2018-2-18 22:44

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-2-18 07:21 PM 發表

呢班估計是Spa客,技師,經理都應該走唔甩,呢間都掃,其它定會自我審查
皇室假期半年前才被掃過,也拉了客同技師,估不到而家過年都被掃場
作者: 破曉微涼    時間: 2018-2-18 22:49

比吾夠共慘黨黑錢-_-#
作者: 我快樂起G    時間: 2018-2-18 23:44

引用:
原帖由 brianplay 於 2018-2-18 07:13 PM 發表

多,兩部警車裝唔曬,可能過年後無環保了
第二D台已有C兄一早Post文,過年後一定無環保,當局已張環吹列為刑事必須取締!
作者: emau1    時間: 2018-2-18 23:49

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-2-18 11:44 PM 發表

第二D台已有C兄一早Post文,過年後一定無環保,當局已張環吹列為刑事必須取締!
想問下
知唔知深圳酒店女,打唔打埋?
作者: lovecivetcat    時間: 2018-2-19 02:16

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-2-18 07:21 PM 發表

spa 無左好耐啦
作者: man321man    時間: 2018-2-19 02:37

冇圖冇真相
作者: oldpig    時間: 2018-2-19 06:46

作者: wahwahlili    時間: 2018-2-19 10:24

作者: roony100    時間: 2018-2-19 11:35

引用:
原帖由 wahwahlili 於 2018-2-19 10:24 AM 發表
師兄咁講都係為大家好啫何必去質疑呢?信嘅咪當真,唔信嘅咪上去試下囉!
今年呢種嚴,系好陰沉个種,真是捉能咗都唔知,其他客人會繼續中招。系大陸,改變是會很快,年前可以的,年后不可以就不可以,當權的講了算,就這樣,未有那麼多原因會給你知道。
作者: john2020    時間: 2018-2-19 11:57

作者: totalwinner    時間: 2018-2-19 12:12

引用:
原帖由 john2020 於 2018-2-19 11:57 AM 發表
深圳现在不好去,情况好了再去会安心。一次中,会有记录的。加上的大陆女的心态好看钱,一点感情都没,好冷,去不去深圳都没分别。
Ching,  技師抛得個身出來做當然完全向錢看,有什麼感情可言,不要太一廂情願吧,要講感情的,應正正經經找良家婦女。
作者: SS000    時間: 2018-2-19 13:45

作者: oyk562389    時間: 2018-2-19 14:47

下次去可能乜都冇啦,再見了深圳
作者: brianplay    時間: 2018-2-19 16:08

作者: 勝肉強    時間: 2018-2-19 16:56

吾怪得見有D女要私约去佢屋企,仲話已拿了中e牌叫D客放心吾怕会被放蛇
作者: brianplay    時間: 2018-2-19 16:59

作者: emau1    時間: 2018-2-19 17:29

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-2-19 04:56 PM 發表
吾怪得見有D女要私约去佢屋企,仲話已拿了中e牌叫D客放心吾怕会被放蛇
邊間的js?
作者: brianplay    時間: 2018-2-19 19:23

作者: desperado11    時間: 2018-2-19 21:53

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-2-19 04:56 PM 發表
無錯,繼續嚴打只會轉往地下,以前可以管百多個場就一切受控,將來要管一萬多只地下雞,其本上無得管,
所以一定有野食,不過形式不一樣
作者: SS000    時間: 2018-2-19 22:06

作者: 廚房變態的師兄    時間: 2018-2-19 23:08

作者: desperado11    時間: 2018-2-20 00:13

引用:
原帖由 SS000 於 2018-2-19 10:06 PM 發表
只可惜深圳無樓,想約上門都唔得,d 女又唔係個個願意去酒店
落香港酒店做私鐘,好安全,你抽翻30個佣:smile_30:
作者: sas369    時間: 2018-2-20 00:44

而家都咁嚴,再嚴D就唔使去。
作者: chanman兩件TKO    時間: 2018-2-20 01:32

引用:
原帖由 john2020 於 2018-2-19 11:57 AM 發表
深圳现在不好去,情况好了再去会安心。一次中,会有记录的。加上的大陆女的心态好看钱,一点感情都没,好冷,去不去深圳都没分别。
how old are u ? 感情? :smile_03::smile_03::smile_03:
作者: terence.fung    時間: 2018-2-20 06:27

皇室都掃...😰
作者: reddoor    時間: 2018-2-20 08:40

引用:
原帖由 SS000 於 19/2/2018 06:06 AM 發表
只可惜深圳無樓,想約上門都唔得,d 女又唔係個個願意去酒店
自己女朋友就話唔好意思啫...
做鷄唔上酒店千古奇聞...
作者: 大口Sam    時間: 2018-2-20 09:59

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-2-20 08:40 AM 發表

自己女朋友先肯上. GG怕KO拉. E家好多酒店要登記女女身份證, 幼G唔敢去, 得D老G肯:smile_42:
作者: paul-lo    時間: 2018-2-20 10:25

作者: SS000    時間: 2018-2-20 11:32

作者: 我很高興    時間: 2018-2-20 14:55

引用:
原帖由 paul-lo 於 2018-2-20 10:25 AM 發表
幸好以前D老相好仍保持聯絡,須然有D收山或從良都可相約短聚,中女老女怎都好,叫做有餐安全茶飯食.
好彩之前有啲積蓄。而家重可以搵出來食番飱 時勢唔好  貴就貴啲 但安全至上 心理都強D 睇呢埸風暴有牌打 而且係暗湧多 之前有朋友告知 今年會清理雞塲 當時唔係好信 現在好似有D漬像 我已有三個月無去深圳骨埸 師兄們。小心 小心
作者: 粗俗的水管    時間: 2018-2-20 15:38

哦。。。早排重話咩上中下指數,我聽完得啖笑,300有kb重要咩有上路大車?宜家如果真係300kb都無就真係恭喜哂,全部床尾機。。。

都話會懷念有Kb。。。。
作者: 粗俗的水管    時間: 2018-2-20 15:40

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-2-20 08:40 AM 發表

又咩咁奇?以前我都唔相信有沙咀有金魚啦!
作者: 勝肉強    時間: 2018-2-20 16:17

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2018-2-20 03:40 PM 發表

有架好多添一定要問定
作者: 上田健太郎    時間: 2018-2-20 16:27

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2018-2-20 03:38 PM 發表
哦。。。早排重話咩上中下指數,我聽完得啖笑,300有kb重要咩有上路大車?宜家如果真係300kb都無就真係恭喜哂,全部床尾機。。。

都話會懷念有Kb。。。。
近1,2年,深圳口爆場,3百左右,全祼,磨棍,又可以大車,所以可以經常去
作者: 廚房變態的師兄    時間: 2018-2-20 16:58

作者: busofuncle    時間: 2018-2-20 17:05

作者: 粗俗的水管    時間: 2018-2-20 17:42

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2018-2-20 04:58 PM 發表

乃完之前五六條棍,然後同你大車,真係回味無窮。
等如以前莞色你會同條女打茄輪?真心佩服,一樣米養百樣人!
作者: 粗俗的水管    時間: 2018-2-20 17:45

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-2-20 04:17 PM 發表

有架好多添一定要問定
啲女宜家好醒,扮金唔駛一定要去,又可揀客去,又可扮經貴啲,進可攻,退可守!
作者: roony100    時間: 2018-2-20 18:26

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2018-2-20 05:45 PM 發表

啲女宜家好醒,扮金唔駛一定要去,又可揀客去,又可扮經貴啲,進可攻,退可守!
港仔有責任,從前金魚系無人會座,而家有,所以有生存空間,大陸人好多唔會座金魚甘on 9。
作者: 粗俗的水管    時間: 2018-2-20 18:58

咁又唔係人人都去馬嘅!人地有生存空間緊有理由,我反而覺得啲港佬要去馬多,大陸人好多齋坐要交人
作者: Dogdog2018    時間: 2018-2-20 20:42

小弟見識少,皇室唔係正骨咩?
(好多年前去過一次)
作者: 9440940964241    時間: 2018-2-20 21:06

引用:
原帖由 Dogdog2018 於 2018-2-20 08:42 PM 發表
小弟見識少,皇室唔係正骨咩?
(好多年前去過一次)
深圳僅有嘅正骨可能只存在交通樓內
作者: koreansam    時間: 2018-2-20 21:07

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2018-2-20 04:58 PM 發表

點止呀,可能仲同上個客乃完屎眼
作者: koreansam    時間: 2018-2-20 21:07

引用:

作者: emau1    時間: 2018-2-20 21:14

引用:
原帖由 koreansam 於 2018-2-20 09:07 PM 發表

郎完口,冇事既
作者: emau1    時間: 2018-2-20 21:16

引用:
原帖由 9440940964241 於 2018-2-20 09:06 PM 發表

深圳僅有嘅正骨可能只存在交通樓內
除左  kwong yick tze
sun mei G 同 kar bo shing 基本上都係正骨
呢兩間一定冇鬼鼠的
作者: ngtungsee    時間: 2018-2-20 21:45

引用:
原帖由 emau1 於 2018-2-20 09:16 PM 發表

sun mei G 同 kar bo shing 基本上都係正骨
呢兩間一定冇鬼鼠的
sun mei G 美容師可捉老鼠
作者: 我很高興    時間: 2018-2-20 22:49

Sun mei g 一様有鬼鼠橫行  廣仔啲大媽 就算佢肯你都唔制啦
作者: flatus    時間: 2018-2-20 23:00

作者: ho501501    時間: 2018-2-20 23:12

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2018-2-20 03:40 PM 發表

脫曬節仲以為系若干年前:smile_39:
作者: 粗俗的水管    時間: 2018-2-21 11:28

引用:
原帖由 ho501501 於 2018-2-20 11:12 PM 發表

脫曬節仲以為系若干年前:smile_39:
第一:宜家已經無逼良為娼
第二:唔好以為宜家駛一千幾百係大爺
第三:同訂房人幾好或者識幾耐都好,距幫你搞靓張單,但距好可能當你乞衣先咁做
第四:唔好再將大陸玩=好底玩掛鈎,唔係你會心理不平衡
第五:女只會越来越質數低同少,你接受唔到你可以唔上大陸玩
作者: lovecivetcat    時間: 2018-2-21 12:53

同意

呢度大部份師兄仲停留係十年前

我宜家在大陸工作, 認識好多老闆, 佢地起個機一定過千, 唱k 過夜費3000-4000 未計酒水

睇下一街audi, benz, 凌志, 宝馬, 宜家大陸人好多都勁有錢 , 有質素既囡囡起個機, bj 一定一千買單

唔好再用舊的思維上大陸叫雞了, 只會令你覺得痛苦

賺多d 錢啦.  高質囡囡只會越来越貴
引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2018-2-21 11:28 AM 發表

第三:同訂房人幾好或者識幾耐都好,距幫你搞靓張單,但距好可能當你乞衣先咁做
第四:唔好再將大陸玩=好底玩掛鈎,唔係你會心理不 ...

作者: fung234    時間: 2018-2-21 13:20

同意。但有部分人較難接受現實,只會怪其他人玩貴個價,破壞市場。其實自由市場價格永遠看供求。
作者: ho501501    時間: 2018-2-21 14:28

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2018-2-21 11:28 AM 發表

偏偏就糸依家仲有好多老顽固思想仲停留系以前以为大陸系女都系鸡,洗一千几百就可以做大爺!依家大陸年轻一代不知幾識搵錢!
頑固老頭只有食老雞
作者: 粗俗的水管    時間: 2018-2-21 14:29

引用:

阿爺掃得你,一定有理由,槍打出頭鳥,如天上人x,CP, CA, 宜家打KB又幾奇?一去到磨棍,同仆嘢咪一線之差,我諗好多人都同意深圳桑拿底線係開大,你玩底線咪收你皮囉!

利申:KB去過一次咁大把,距一話磨棍我立刻鳩縮
作者: 粗俗的水管    時間: 2018-2-21 14:44

引用:
原帖由 lovecivetcat 於 2018-2-21 12:53 PM 發表
同意

呢度大部份師兄仲停留係十年前

我宜家在大陸工作, 認識好多老闆, 佢地起個機一定過千, 唱k 過夜費3000-4000 未計酒水

睇下一街audi, benz, 凌志, 宝馬, 宜家大陸人好多都勁有錢 , 有質素既囡囡起個機, ...
哦,老闆有老闆嘅玩法同地方,打工仔都有生存空間嘅,又唔可以咁睇法,但唔好將自己啲錢放到咁大,如果去大陸跳舞,我會用喺香港跳舞價錢嚟比較,咁如果我未必去馬,我會覺得500坐到尾再加500場面錢,我自己會覺得埋單埋得好舒服,但呢度我見好多師兄弟會用KB,快餐嚟做比較,1000?我食幾餐啦

喂!大佬。。。
我偶然食餐好幾百蚊,你話捱飯盒夠你食十餐,咁点吖?係唔捨得食好多人捨得食。。。唉,宜家2018,醒下啦!

好啦。 。宜家掃。。。KB嗰班幾百都慳返啦!

題外話,手推有無事?好似四大嗰啲。。。
作者: lovecivetcat    時間: 2018-2-21 15:55

引用:
原帖由 ho501501 於 2018-2-21 02:28 PM 發表

偏偏就糸依家仲有好多老顽固思想仲停留系以前以为大陸系女都系鸡,洗一千几百就可以做大爺!依家大陸年轻一代不知幾識搵錢!
頑固老頭只有食老雞
無錯, 好多大陸女有學識, 有樣, 仲識搵錢,  dji 其中一個女股東, 三十出頭, 根本唔洗做, 自己有幾個過百萬跑車
我另外有朋友, 女仔, 在廣州做電商, 入口奶粉, 每月十幾萬, 九十後

香港男人....加把勁, 唔好再諗番大陸叫平雞啦, 玩VR 可能仲enjoy, 唔洗受氣
作者: mstg1234    時間: 2018-2-21 23:40

作者: ngtungsee    時間: 2018-2-21 23:50

引用:
原帖由 mstg1234 於 2018-2-21 11:40 PM 發表
由得班大陸撚自 high,睇距地威得幾耐,距地d 錢基本上全部都系黑,做d 生意十呃九騙,靠自己淫民呃自己淫民,自己人殺自己人,吾洗十年八年就亡國
全世界都睇住中國發展,入中國搵錢.可能你亡了中國都沒亡.沒錢上去玩就望人地亡.話你知,香港亡了都沒到中國亡
作者: lovecivetcat    時間: 2018-2-22 00:51

不會的, 大陸人只會月來月有錢....

作者: oyk562389    時間: 2018-2-22 02:24

几百蚊手推真系路唔想玩,唔通住事只能回味?
作者: 吳廣治    時間: 2018-2-22 06:29

引用:
原帖由 emau1 於 2018-2-20 09:16 PM 發表

呢兩間一定冇鬼鼠的
呢間都正?
作者: reddoor    時間: 2018-2-22 06:30

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 20/2/2018 07:28 PM 發表

...上大陸玩個個都以為自己係大爺...媽咪唔送依樣唔免依样咪揾話揾第個訂房囉...
夾三佰就OK夾多d咪屌個媽咪唔識做囉
你睇D普羅大衆上去個個曽智偉上身就知嗽...
換喺香港落Club..你打电話上去話上尼玩...佢話冇女,冇房你唔好上
尼呀...冇野吓,張單幾仟銀架!
正一無病呻吟...
作者: 粗俗的水管    時間: 2018-2-22 07:29

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-2-22 06:30 AM 發表

...上大陸玩個個都以為自己係大爺...媽咪唔送依樣唔免依样咪揾話揾第個訂房囉...
夾三佰就OK夾多d咪屌個媽咪唔識做囉
你睇D普羅大衆上去個個曽智偉上身就知嗽...
換喺香港落Cl ...
唔知你想講咩。。。
作者: ho501501    時間: 2018-2-22 08:06

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2018-2-21 11:50 PM 發表

全世界都睇住中國發展,入中國搵錢.可能你亡了中國都沒亡.沒錢上去玩就望人地亡.話你知,香港亡了都沒到中國亡
呢啲咪正宗黃屍唔抵得共產黨強大,無得開大谷精上腦囉
作者: 大口Sam    時間: 2018-2-22 09:34

引用:
原帖由 oyk562389 於 2018-2-22 02:24 AM 發表
几百蚊手推真系路唔想玩,唔通住事只能回味?
冇喇冇喇, 自CP打完風都好難回復舊觀. 4-5年前大部份深圳骨場都係打個機, 後來有班CP女黎做KB, 後有磨棍, 有D仲可以開大. E家又打, 仆街了. 又變番幾年前既機場. :smile_39:
作者: 吳廣治    時間: 2018-2-22 09:52

流廣燒肺
作者: 粗俗的水管    時間: 2018-2-22 11:12

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-2-22 09:34 AM 發表

冇喇冇喇, 自CP打完風都好難回復舊觀. 4-5年前大部份深圳骨場都係打個機, 後來有班CP女黎做KB, 後有磨棍, 有D仲可以開大. E家又打, 仆街了. 又變番幾年前既機場. :smile_39:
宜家睇下大家之前有幾多相好喇!自己有地方就方便,無就爆房啦!
作者: mstg1234    時間: 2018-2-22 12:25

作者: 大口Sam    時間: 2018-2-22 13:23

引用:
原帖由 mstg1234 於 2018-2-22 12:25 PM 發表
共慘黨強大,傷港雞蟲有得益?吾好扮聖人啦,我只系幫傷港星斗淫民講野。大陸撚有錢左,對我地好?衣家深圳咪死亡咯,三舊幾水玩還寶本身已經有d 騙局,衣家距地玩緊一兩千一q 都吾知有無好野食,由得距地玩死自己
打勁D好. 可能有班7日鮮黎, 4-500開大, 又唔驚15日大假. :smile_30:
作者: katekate2046    時間: 2018-2-22 13:32

作者: hkgals    時間: 2018-2-22 13:58

作者: hkgals    時間: 2018-2-22 13:59

作者: YuanYuan    時間: 2018-2-22 14:08

引用:
原帖由 john2020 於 2018-2-19 11:57 發表
一日咁Q多個客,佢感情幾豐富都分身不下 :smile_30:
作者: YuanYuan    時間: 2018-2-22 14:31

引用:
原帖由 roony100 於 2018-2-20 18:26 發表
港仔有責任,從前金魚系無人會座,而家有,所以有生存空間,大陸人好多唔會座金魚甘on 9。
還記得CP年代係匯華花街幾百條囡,就係對一條女一見鐘情,明知佢身上色牌代表金魚都要左佢,再揀多一件打算過夜。坐到最尾都係唔要件木魚,因為我唔捨得金魚又貓貓地既關係,在我朋友推波助攔下金魚扶我上房,最終係酒店房半推半就被我誠意打動,攪掂左佢,后來再揾多兩三次都肯過夜,同佢翻雲覆雨既情境仍然瀝瀝在目,后尾知道阿妹已回侗族自治區老家生活。

作者: hkgals    時間: 2018-2-22 14:53

作者: 粗俗的水管    時間: 2018-2-22 15:14

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-2-22 02:31 PM 發表

還記得CP年代係匯華花街幾百條囡,就係對一條女一見鐘情,明知佢身上色牌代表金魚都要左佢,再揀多一件打算過夜。坐到最尾都係唔要件木魚,因為我唔捨得金魚又貓貓地既關係,在我朋友推波助攔下金魚扶我上房,最終 ...
CP咩時代有金魚?姨媽到掛免戰牌就有。。。
滙華好似無咁大地方有幾百女花街,如果我記錯得罪哂。。。
作者: 粗俗的水管    時間: 2018-2-22 15:20

引用:
原帖由 mstg1234 於 2018-2-22 12:25 PM 發表
共慘黨強大,傷港雞蟲有得益?吾好扮聖人啦,我只系幫傷港星斗淫民講野。大陸撚有錢左,對我地好?衣家深圳咪死亡咯,三舊幾水玩還寶本身已經有d 騙局,衣家距地玩緊一兩千一q 都吾知有無好野食,由得距地玩死自己
先生,幾百就話人騙局?騙在那里?你俾我感覺係幾百都玩唔起嗰種人。

憎人富貴厭人窮?
作者: ho501501    時間: 2018-2-22 15:54

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2018-2-22 03:20 PM 發表

先生,幾百就話人騙局?騙在那里?你俾我感覺係幾百都玩唔起嗰種人。

憎人富貴厭人窮?
幾佰佢俾得起,不過系停留系麗斯年代幾佰蚊又按摩又有得屌埋果個年代囉!
自從無得屌埋之後佢周圍問人邊度有幾舊可以又按又屌,又要反共又想幾舊屌大陸後生囡囡
作者: busofuncle    時間: 2018-2-22 16:14

作者: lili929    時間: 2018-2-22 16:28

冇环保、冇打洞只剩飛機……惨
作者: 粗俗的水管    時間: 2018-2-22 16:29

引用:
原帖由 busofuncle 於 2018-2-22 04:14 PM 發表

講得岩丫, 比得二千起個機好有錢咩, 咪又係比三千起個機個班笑.
咁四千。。。嗰班又
作者: YuanYuan    時間: 2018-2-22 16:33

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2018-2-22 15:14 發表
CP咩時代有金魚?姨媽到掛免戰牌就有。。。
滙華好似無咁大地方有幾百女花街,如果我記錯得罪哂。。。
囡就是看不到盡頭,依家我地說幾百同二百,都沒有意義。晚晚掛姨媽牌即是金魚,古勿論佢係揀客還是看自己等唔等錢使或什麼原因,每個場都總會有d金魚的,呢d佢地老母知得一清二楚,但梗係會幫口叫佢地出街的 ¥¥¥。

作者: mstg1234    時間: 2018-2-22 17:14

作者: 粗俗的水管    時間: 2018-2-22 17:29

引用:
原帖由 mstg1234 於 2018-2-22 05:14 PM 發表

騙就騙在明明d 女肯吊,但個場吾比,可能個場 d濕九老板經理收埋自己免費食添,d 女落到黎傷港咪又系四五舊一 q,我地上去比三舊,得個吹最多磨下,個場d 人仲當你乞丐。大把女索過技師落到黎咪又系收幾舊水,深 ...
唉,你真係上左腦!
每個地方都有界線要守,女肯做,場又俾,但會俾人掃,賺你嗰幾百去犯險?
我估你現實中都係一個幾恐怖嘅人
作者: mstg1234    時間: 2018-2-22 18:07

作者: ho501501    時間: 2018-2-22 18:37

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2018-2-22 05:29 PM 發表

唉,你真係上左腦!
每個地方都有界線要守,女肯做,場又俾,但會俾人掃,賺你嗰幾百去犯險?
我估你現實中都係一個幾恐怖�人
糸谷精上腦呀!一定要有得屌仲要幾佰先叫正常呀!咁鐘意屌又唔自己媾番條女來屌個飽!一定有問題
作者: emau1    時間: 2018-2-22 18:54

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-2-22 02:31 PM 發表

還記得CP年代係匯華花街幾百條囡,就係對一條女一見鐘情,明知佢身上色牌代表金魚都要左佢,再揀多一件打算過夜。坐到最尾都係唔要件木魚,因為我唔捨得金魚又貓貓地既關係,在我朋友推波助攔下金魚扶我上房,最終 ...
有感情既性交
係好舒服既:')
作者: ngtungsee    時間: 2018-2-22 19:54

引用:
原帖由 mstg1234 於 2018-2-22 06:07 PM 發表

甘d 場有無爭取過為客人提升服務?還是好似一般終國人做生意態度,求撚其,當客人乞丐,自己賺到就算?黑警吾洗開飯吾洗包二奶咩,我就吾信甘多場如果團結起黎會無談判籌碼
上面黃業是犯法的,如果團結起黎就會有談判籌碼,咁香港d黑社會都可以團結起黎同執法部門談判把非法勾當變成合法勾當啦,你真係痴痴地.再者,什麼價錢就給什麼服務係商業行規.你想提升服務咪給多點錢啦.你會唔會同老闆白開OT,或免費同客人提升服務呀?係你自己當自己係乞丐成日想白食
作者: mstg1234    時間: 2018-2-22 20:06

作者: reddoor    時間: 2018-2-22 20:33

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 21/2/2018 11:20 PM 發表

憎人富貴厭人窮?
唔知你想講咩。
作者: busofuncle    時間: 2018-2-22 21:08

作者: 粗俗的水管    時間: 2018-2-22 21:49

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2018-2-22 07:54 PM 發表

上面黃業是犯法的,如果團結起黎就會有談判籌碼,咁香港d黑社會都可以團結起黎同執法部門談判把非法勾當變成合法勾當啦,你真係痴痴地.再者,什麼價錢就給什麼服務係商業行規.你想提升服務咪給多點錢啦.你會唔會同 ...
你重答距吖?距有病唔睇。。。。
作者: 大口Sam    時間: 2018-2-23 11:06

有次去KB, 磨棍時想插埋入去, 條女死都唔肯. 加錢啦. 佢竟然話唔抵. 話比個經理捉到要罰5千. 出去酒店都唔水咁貴喎.:smile_30:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)