188Channel

標題: 羊羊繼續洩 #1 #11 #16 #21 [打印本頁]

作者: 床上奔放的羊羊    時間: 2018-2-15 00:54     標題: 羊羊繼續洩 #1 #11 #16 #21

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: poiujkl    時間: 2018-2-15 06:08

引用:
原帖由 床上奔放的羊羊 於 2018-2-15 12:54 AM 發表
話說羊羊已經和女友分開了

之後最近玩了交友APP 認識到一位人妻 十分岩傾
什至傾到性方面 我有告訴她 我本人好易升旗 敏感 和持久十分不足
她還說出來見面 第一次就一起去跑步 跑完大家坐係到聊天

之後大家越 ...
咩app咁易識到人妻啊(^_-)
作者: bentayga    時間: 2018-2-15 09:17

引用:
原帖由 床上奔放的羊羊 於 2018-2-15 12:54 AM 發表
話說羊羊已經和女友分開了

之後最近玩了交友APP 認識到一位人妻 十分岩傾
什至傾到性方面 我有告訴她 我本人好易升旗 敏感 和持久十分不足
她還說出來見面 第一次就一起去跑步 跑完大家坐係到聊天

之後大家越 ...
唪!快成咁!
作者: 床上奔放的羊羊    時間: 2018-2-15 12:28

引用:
原帖由 poiujkl 於 2018-2-15 06:08 AM 發表

咩app咁易識到人妻啊(^_-)
自己搵下 唔係S字頭
作者: 床上奔放的羊羊    時間: 2018-2-15 12:28

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-2-15 09:17 AM 發表

唪!快成咁!
我都知我快...
作者: LeonBridges    時間: 2018-2-15 13:04

作者: LeonBridges    時間: 2018-2-15 13:05

作者: benng2012    時間: 2018-2-15 13:22

又可打真軍?
作者: 床上奔放的羊羊    時間: 2018-2-15 14:23

引用:
原帖由 benng2012 於 2018-2-15 01:22 PM 發表
又可打真軍?
有套啊
作者: bbjayc    時間: 2018-2-15 21:21

作者: 床上奔放的羊羊    時間: 2018-2-16 13:54

就唔小心口爆左佢 抹返好大家身上既水 就上床玩
明明一分鐘前先射完 上床攬下錫下 我又硬返 
今次我叫佢訓低 用口幫佢奶妹妹 不過以我技術 無令佢高潮
妹妹越來越多水流出 奶左一會佢就叫我上套插入 
我同佢講我好敏感架喎 你見我岩岩幾十秒就射 佢就話想射就射 唔洗忍
仲反過來禁我落床 換成女上咁騎我 一插入去大家忍唔住叫左出黎 
仲讚我插得好充實 佢明知我易射都照用全速騎 
我頂左1分鐘左右 已經捉實佢條腰同PAT PAT 同佢講我射啦
就係咁射左落套到
作者: 床上奔放的羊羊    時間: 2018-2-16 15:16

睇來羊羊的post大家無咩興趣睇
作者: manning888    時間: 2018-2-16 15:31

有興趣知咩Apps
作者: 床上奔放的羊羊    時間: 2018-2-16 16:19

引用:
原帖由 manning888 於 2018-2-16 03:31 PM 發表
有興趣知咩Apps
其實依家來來去去都係果幾個交友app姐
作者: benng2012    時間: 2018-2-18 14:12

引用:
原帖由 床上奔放的羊羊 於 2018-2-16 03:16 PM 發表
睇來羊羊的post大家無咩興趣睇
有無影相?
作者: 床上奔放的羊羊    時間: 2018-2-18 23:56

射左2次就有DD累啦 訓左係床到傾下計
我問佢我係咪好無用 佢話我太敏感同緊張 扑多D就會好D
之後蓋住被攬住佢 玩下手機 睇下電視 傾下計 
之後佢好係我耳邊問左句唔知條JJ仲醒唔醒到呢? 同時伸手去摸我JJ
比佢摸幾野 又扯到最硬 跟住佢又騎係我身上 主動請我飲奶 
跟住仲拖住我落床 去張?到(果間酒店係有枱的) 佢主動訓係枱上面
我就指插佢 佢幫我打飛機 搞到大家係到爽叫 我諗搞左3-5分鐘
佢見我龜頭有汁 佢又出晒水 就趴係枱上面男上女下
果刻我覺得我地好淫 間房得插的聲和淫叫聲
今次無計幾耐 就係咁係男上射左比佢
作者: 電梯變態的老闆    時間: 2018-2-19 01:06

作者: cklo222    時間: 2018-2-19 01:27

好正,我都想知邊個APPS
作者: lostergundam    時間: 2018-2-19 01:33

仲keep到下次玩嗎?
作者: Samsonst    時間: 2018-2-19 11:19

引用:
原帖由 床上奔放的羊羊 於 2018-2-16 04:19 PM 發表

其實依家來來去去都係果幾個交友app姐
咁,你咪講出來啦
作者: 床上奔放的羊羊    時間: 2018-2-21 13:31

之後繼續一齊睇電視 睇到見間房得返半個鐘 就一齊去沖多次涼
今次都係幫大家洗身 洗完佢教我點樣指插會舒服D 
佢就淋住水企係到 我就彎身好近咁望住佢妹妹
本身都累到扯唔起 不過睇佢自己指插自己 仲越叫越大聲 我JJ又企返起身
係佢爽到就高潮 就叫我不如搞多次 大家就淋住水係浴室用狗仔咁做
不過我插得唔快 佢蚊返出返 面向我挨住浴室個牆 教我新一個姿態
類似火車便當 之後捉住佢咁慢慢插 一邊錫一邊做 最後射左落地 
之後就著返衫攬攬錫錫多震就完了
作者: benng2012    時間: 2018-2-21 15:18

一齊沖涼又幾好啊!可博到唔用套👍🏻
作者: 床下粗野的盡頭    時間: 2018-2-22 13:04

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)