188Channel

標題: 迎昆*** [打印本頁]

作者: yuripenny    時間: 2018-2-3 15:10     標題: 迎昆***

作者: 沙田樹根    時間: 2018-2-3 15:23

引用:
原帖由 yuripenny 於 2018-2-3 03:10 PM 發表
最近大風,都係去手打場安全些,搵左****
Jc唔多介紹啦,前mk紅牌,難約,所以一直冇搵過,可能而排高危,前兩日約佢終於約到,準時到,佢都準時上鐘,樣幾o靚妹feel,同相都有8成似,幾靚既。上鐘先知得60分鐘,不過 ...
D動作似足認叻教主。
作者: 廚房變態的師兄    時間: 2018-2-3 15:48

作者: yuripenny    時間: 2018-2-3 15:52

作者: 森永布丁    時間: 2018-2-3 16:18

又加左價, 而且手推70分鐘電話響, 幾個都係咁, 大勢所趨

作者: 陳十二    時間: 2018-2-3 17:09

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2018-2-3 03:48 PM 發表

呢個係手打場?舊年都爆過水管,樓主小心。
型棍直頭屬於中高危!
個塲硬件垃圾到唔恨,不過個別囡囡幾得!
作者: yuripenny    時間: 2018-2-3 17:13

作者: desperado11    時間: 2018-2-3 17:35

樓主夠勇,唔知客多不多?
作者: emau1    時間: 2018-2-3 23:47

引用:
原帖由 yuripenny 於 2018-2-3 03:10 PM 發表
最近大風,都係去手打場安全些,搵左****
Jc唔多介紹啦,前mk紅牌,難約,所以一直冇搵過,可能而排高危,前兩日約佢終於約到,準時到,佢都準時上鐘,樣幾o靚妹feel,同相都有8成似,幾靚既。上鐘先知得60分鐘,不過 ...
倚!手打場都可以食鮑,太好了
唔知  各奔  得唔得呢?
作者: loveboat    時間: 2018-2-4 00:43

作者: SS000    時間: 2018-2-4 01:26

作者: yuripenny    時間: 2018-2-4 04:21

作者: coboko123    時間: 2018-2-4 22:13

條女話做埋尼個月從良,真定假
作者: ken2431    時間: 2018-2-5 00:52

作野:smile_42:
作者: sas369    時間: 2018-2-5 01:33

手打都咁開放,幾好喎!
作者: winglee249    時間: 2018-2-5 02:04

嘩食海鮮無過過水。都考味道食得之人🙏👍👍👍👍
作者: 廚房變態的師兄    時間: 2018-2-5 07:27

作者: 穹蒼一飛雁    時間: 2018-2-6 11:48

:smile_30: :smile_30: 年近歲闑晚....有得玩都算好架啦.....
作者: desperado11    時間: 2018-2-6 17:08

無事就好,你看有些客服朋友圈已完全刪乾淨,連正常營業都唔敢講你就知風有多大
作者: undermanz    時間: 2018-2-6 20:49

作者: mcyan    時間: 2018-2-6 22:36

作者: ysoserious?    時間: 2018-2-6 23:05

樓主被人通緝
作者: dickydicky2018    時間: 2018-2-6 23:20

作者: siuyosiu    時間: 2018-2-6 23:53

引用:
原帖由 dickydicky2018 於 2018-2-6 11:20 PM 發表
師兄......不好意思....技師希望你可否關掉這個貼....因為她只會做到今個月尾....

不會再做了...

先感謝能理解...

新年快樂....
又一個二五
作者: dickydicky2018    時間: 2018-2-7 00:07

作者: siuyosiu    時間: 2018-2-7 00:22

引用:
原帖由 dickydicky2018 於 2018-2-7 12:07 AM 發表

我是受人所托而已....
我也是剛剛才知道....
20樓果個乜唔係你咩,btw驚你誤會,我唔係樓主,只係覺得你班人又要上黎睇,又要報寸做人情,你估你地真係做到狼狗咩,仲要開埋啲新ac,係就真身出黎叫樓主刪貼吖笨。
作者: 職業雞虫    時間: 2018-2-7 00:25

引用:
原帖由 siuyosiu 於 2018-2-7 12:22 AM 發表

20樓果個乜唔係你咩,btw驚你誤會,我唔係樓主,只係覺得你班人又要上黎睇,又要報寸做人情,你估你地真係做到狼狗咩,仲要開埋啲新ac,係就真身出黎叫樓主刪貼吖笨。
ching, 我buy你。
何況小鬼會收山:smile_30::smile_30::smile_30:, 睇下佢幾時駛曬D錢咪又出番來做:smile_40::smile_40::smile_40:
作者: 陳十二    時間: 2018-2-7 01:13

有相就話删啫,冇相又冇真名,删乜?
作者: yuripenny    時間: 2018-2-7 09:47

作者: 呆鬼鬼    時間: 2018-2-7 18:03

作者: undermanz    時間: 2018-2-7 18:26

作者: desperado11    時間: 2018-2-7 23:30

引用:
原帖由 dickydicky2018 於 2018-2-6 11:20 PM 發表
師兄......不好意思....技師希望你可否關掉這個貼....因為她只會做到今個月尾....

不會再做了...

先感謝能理解...

新年快樂....
你唔想小鬼俾人搞就俾錢佢上岸
小鬼唔想比人搞可以唔做,甚至個個客000,橫掂唔做,班CDROM自然會鬧爆樓主
你叫人唔好講,對小鬼又有何幫助?
你想少的客找她?難了,唔洗樓主講她都日日爆鐘,她也樂此不疲
你的好處就只有一句謝謝, 靠呢的點會溝到小鬼
作者: larrylamsp    時間: 2018-2-8 00:57

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-2-7 11:30 PM 發表
小鬼唔想比人搞可以唔做,甚至個個客000,橫掂唔做,班CDROM自然會鬧爆樓主
你想少的客找她?難了,唔洗樓主講她都日日爆鐘,她也樂此不疲 ...
其實老鬼用wechat 召喚緊佢d兵/船客試圖影響依個po,我亦係收到訊息之一...
樓上嘅只係眾多兵/船客之一,應該要諗清楚自己做緊乜:smile_34:
作者: 森永布丁    時間: 2018-2-8 08:53

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-2-7 11:30 PM 發表

你想少的客找她?難了,唔洗樓主講她都日日爆鐘,她也樂此不疲 ...
根本除左香討, 唔排除有其他夜遊網介紹過囡囡, 阻止唔到的.
google搜索佢個名, 都搵到有.
作者: 上田健太郎    時間: 2018-2-8 12:22

呢個貼內容好正常,樓主唔需要關貼,係小數溝技師的沉船客覺得心痛,夜游討論區出貼目的就係分享資訊,試完間場,硬件如何,技師幾多號,服務如何,寫出來同大家分享。
作者: 勝肉強    時間: 2018-2-8 12:31

岸九沉船客買多几部iphonex比小鬼咪對你好D囉,不过最慘係送左都冇得吉:smile_30:
作者: yuripenny    時間: 2018-2-8 12:50

作者: 陳十二    時間: 2018-2-8 13:04

引用:
原帖由 yuripenny 於 2018-2-8 12:50 PM 發表

咁又未必既,我聽講佢可以5萬包月
俾得5皮洗乜揾強國妹?
作者: hkgals    時間: 2018-2-8 13:28

作者: hkgals    時間: 2018-2-8 13:35

作者: yuripenny    時間: 2018-2-8 13:41

作者: siuyosiu    時間: 2018-2-8 15:37

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-2-8 12:22 PM 發表
呢個貼內容好正常,樓主唔需要關貼,係小數溝技師的沉船客覺得心痛,夜游討論區出貼目的就係分享資訊,試完間場,硬件如何,技師幾多號,服務如何,寫出來同大家分享。
最好笑既係佢地本身都係呢度收料
作者: SS000    時間: 2018-2-8 15:59

作者: 唯真唯善    時間: 2018-2-8 17:36

乜小鬼唔係4條8咩?係3條8?
作者: 烈海皇    時間: 2018-2-8 23:25

引用:

佢係蕉台好出名架,專二五比技師聽搏老感
作者: larrylamsp    時間: 2018-2-8 23:55

成件事越嚟越好笑:smile_30:
老鬼做左咁多年,大把人搵過,根本無人在意依個包膠,依加搞到我地on99咁係到嘈,反而多左人留意到...

結果: 老鬼新年前已經full左,我地就好似on99咁俾人利用左:smile_30: :smile_30:
作者: 職業雞虫    時間: 2018-2-9 00:15

引用:
原帖由 yuripenny 於 2018-2-8 12:50 PM 發表

咁又未必既,我聽講佢可以5萬包月
五雞港紙都唔屌佢啦,更何況人仔。
五雞人仔=6雞幾港紙,馬交龍票都係兩支幾三支,姐係夠廿幾三十次,姐係日日過馬交屌唔同女。所以邊個有傻仔真係會包
作者: 上田健太郎    時間: 2018-2-9 09:07

好多傻仔俾妓女呃錢
作者: 陳十二    時間: 2018-2-9 09:23

俾得起6皮港纸條女洗嘅人,大把高質良家婦女埋身,洗乜上大陸包技師!
作者: RAY25905    時間: 2018-2-9 16:10

上一回四姊妹吹到上天,今回又到老鬼
作者: yuripenny    時間: 2018-2-9 18:57

作者: loveboat    時間: 2018-2-9 19:31

作者: fung234    時間: 2018-2-9 19:46

老鬼=小鬼?經驗老,年齡小?
作者: SS000    時間: 2018-2-9 22:02

作者: desperado11    時間: 2018-2-10 10:44

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-2-9 09:23 AM 發表
俾得起6皮港纸條女洗嘅人,大把高質良家婦女埋身,洗乜上大陸包技師!
技師實際的,明碼實價,隨時可以斬攬
不過要小心,所有私有化都是搵笨的,其實都是小股東
作者: 上田健太郎    時間: 2018-2-10 12:39

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-2-10 10:44 AM 發表

技師實際的,明碼實價,隨時可以斬攬
不過要小心,所有私有化都是搵笨的,其實都是小股東
去叫g都係鋪鋪清,當d技師係發洩性慾的工具,包女,如果中左馬包幾日玩下,屌餐飽,長包就真係唔好,d女好多股東
作者: desperado11    時間: 2018-2-11 22:18

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-2-10 12:39 PM 發表
去叫g都係鋪鋪清,當d技師係發洩性慾的工具,包女,如果中左馬包幾日玩下,屌餐飽,長包就真係唔好,d女好多股東
大部份人,尤其是國內人,邊度會沉技師,技師一樣唔會沉客,有的人會扮下情聖,過下溝女癮,俾錢包?唔好開玩笑,舍得包就唔洗溝啦,也有人上論壇扮大哥,到處聊事鬥非說人作大,其實都是俾完個300幾人仔就希望還有剩餘價值可利用,都幾無聊
作者: 張永業    時間: 2018-2-12 16:24

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-2-11 10:18 PM 發表

大部份人,尤其是國內人,邊度會沉技師,技師一樣唔會沉客,有的人會扮下情聖,過下溝女癮,俾錢包?唔好開玩笑,舍得包就唔洗溝啦,也有人上論壇扮大哥,到處聊事鬥非說人作大,其實都是俾完個300幾人仔就希望還 ...
講得好。上去玩大把女啦。呢個小鬼我都試過666指數。果時佢都好紅服務到位。大把老鬼上去俾錢佢洗。對我來講比幾百打下飛機玩2個鐘出野就夠吊吾過。
作者: desperado11    時間: 2018-2-13 15:44

對經常玩的人來說所有紅牌都名大於實,小鬼也不例外,但總不會跌錢,對偶然一次的人來說這就夠了,人生路不熟,好過食扒,早兩週小鬼還呼籲捧場,突然間兩週全滿,唔同你爭,慢用
作者: SS000    時間: 2018-2-13 15:55

作者: lili929    時間: 2018-2-13 16:06

宜家好少手推有指插
作者: 上田健太郎    時間: 2018-2-13 16:14

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-2-13 03:44 PM 發表
對經常玩的人來說所有紅牌都名大於實,小鬼也不例外,但總不會跌錢,對偶然一次的人來說這就夠了,人生路不熟,好過食扒,早兩週小鬼還呼籲捧場,突然間兩週全滿,唔同你爭,慢用
以前去東莞玩,好多女簡,次次都唔同女,根本唔使去深圳手推場,又唔使提早約女,去到先簡,連埋車錢都唔過1千,近年興起口爆場,玩到全祼口爆,基本都666,雖然話關口場多客,但一般提早一日都約定,唔使去沉果d所謂紅牌,連續2星期爆滿。次次都揾同一個紅牌,心態基本上都當左係心儀女神對象,唔止係發洩性慾,而係滿足心靈溝女拍拖心理。
作者: desperado11    時間: 2018-2-13 22:18

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-2-13 04:14 PM 發表
以前去東莞玩,好多女簡,次次都唔同女,根本唔使去深圳手推場,又唔使提早約女,去到先簡,連埋車錢都唔過1千,近年興起口爆場,玩到全祼口爆,基本都666,雖然話關口場多客,但一般提早一日都約定,唔使去沉果d所謂 ...
好多宅男在日常生活中無辦法溝到咁正的女友,所以把技師當女友,這無問題,你俾Y300,果一個鐘點幻想都得,你是她當天的1/10情人,問題是在平常都存著幻想,明天情人節就送花送朱古力,有米就Y1314紅包,Y520 已唔夠照,不是我的錢,你點花都唔關我事,明天我會帶著愉快的心情看技師在朋友圈show off
作者: siuyosiu    時間: 2018-2-14 09:22

引用:
原帖由 lili929 於 2018-2-13 04:06 PM 發表
宜家好少手推有指插
都唔係無既,要睇運咯~:smile_30::smile_30:
作者: 上田健太郎    時間: 2018-2-14 10:02

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-2-13 10:18 PM 發表

好多宅男在日常生活中無辦法溝到咁正的女友,所以把技師當女友,這無問題,你俾Y300,果一個鐘點幻想都得,你是她當天的1/10情人,問題是在平常都存著幻想,明天情人節就送花送朱古力,有米就Y1314紅包,Y520 已 ...
情人節同妓女約會,買花俾妓女呢d咁on9的事千萬唔好做,今日冇節目寧願回家睇電視
作者: 大口Sam    時間: 2018-2-14 10:28

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-2-14 10:02 AM 發表
情人節同妓女約會,買花俾妓女呢d咁on9的事千萬唔好做,今日冇節目寧願回家睇電視
今日上實大出血. 一係俾說話你聽. 煩都煩死
作者: siuyosiu    時間: 2018-2-14 10:47

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-2-14 10:28 AM 發表

今日上實大出血. 一係俾說話你聽. 煩都煩死
傻既先會呢幾日復js v7:smile_34::smile_34::smile_34::smile_34:
作者: 職業雞虫    時間: 2018-2-14 15:05

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-2-13 10:18 PM 發表

好多宅男在日常生活中無辦法溝到咁正的女友,所以把技師當女友,這無問題,你俾Y300,果一個鐘點幻想都得,你是她當天的1/10情人,問題是在平常都存著幻想,明天情人節就送花送朱古力,有米就Y1314紅包,Y520 已 ...
未見到SHOW OFF, 見到幾個技女放朋友圈擺明乞錢:smile_46:
作者: gogokit1    時間: 2018-3-2 14:28

引用:
原帖由 siuyosiu 於 2018-2-14 09:22 AM 發表

都唔係無既,要睇運咯~:smile_30::smile_30:
遲來的報告, 上星期六第一次約**, 指數--高-高-高. 幾開心嘅
作者: loveboat    時間: 2018-3-2 17:24

作者: 廚房變態的師兄    時間: 2018-3-2 22:44

作者: windiw_wa    時間: 2018-3-2 22:50

引用:
原帖由 gogokit1 於 2018-3-2 02:28 PM 發表

遲來的報告, 上星期六第一次約**, 指數--高-高-高. 幾開心嘅
how many minutes you had from her? :smile_41:
作者: gogokit1    時間: 2018-3-5 11:00

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2018-3-2 10:50 PM 發表

how many minutes you had from her? :smile_41:
一次答唒3位CHING. 1. 應該得55分鐘左右. 2, 當日仲喺運動日. 上除. 下到菠籮蓋. 3. 沒有鐵竇. 所以玩完就閃
作者: yuripenny    時間: 2018-3-5 11:08

作者: 大口Sam    時間: 2018-3-5 11:46

YJ MR 姊妹場, 一樣高危:smile_27:
作者: gogokit1    時間: 2018-3-5 12:21

引用:
原帖由 yuripenny 於 2018-3-5 11:08 AM 發表

師兄搵左孖*?而個都想搵好耐,聽講服務都唔錯
所以話咗幾開心. 不過相跟真人有D出入. JS 講 YJ 會轉到/開多個酒店場. 喺就好.
作者: yuripenny    時間: 2018-3-5 12:55

作者: 陳十二    時間: 2018-3-5 13:18

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-3-5 11:46 AM 發表
YJ MR 姊妹場, 一樣高危:smile_27:
YJ真係有D危,硬件又差,前幾日去到見無乜人,真係驚驚!
作者: ngtungsee    時間: 2018-3-6 13:29

睇客服,YJ又來了對幼幼姊妹188同288,今日開始上班.如有ching試過,可否分享下
作者: gogokit1    時間: 2018-3-6 14:09

引用:
原帖由 yuripenny 於 2018-3-5 12:55 PM 發表

真人幾折?指數666?有冇得乃鮑
真人打7折,嗰樣我唔啱,所以冇問
作者: yuripenny    時間: 2018-3-6 15:40

作者: gogokit1    時間: 2018-3-7 14:41

引用:
原帖由 yuripenny 於 2018-3-6 03:40 PM 發表

唔靚?定太老?
普通樣. 25左右吧........
作者: yuripenny    時間: 2018-3-8 09:28

作者: chujai0904    時間: 2018-3-8 11:21

作者: zomyzomy    時間: 2018-3-8 17:18

作者: 陳十二    時間: 2018-3-9 13:29

引用:
原帖由 chujai0904 於 2018-3-8 11:21 AM 發表

尋日上去見到
兩個都戴帽
樣我覺得一般 我唔岩
不過好似幾大波 鐘意大波可試下
服務見雪姐問翻啲客話ok的
係咪走肥?
作者: zomyzomy    時間: 2018-3-13 19:14

作者: yuripenny    時間: 2018-3-13 20:10

作者: ysoserious?    時間: 2018-3-13 22:38

引用:
原帖由 yuripenny 於 2018-3-13 08:10 PM 發表

直頭把能,唔洗試
188定288?
作者: chujai0904    時間: 2018-3-13 22:57

作者: ysoserious?    時間: 2018-3-13 23:37

引用:
原帖由 chujai0904 於 2018-3-13 10:57 PM 發表

就咁望我覺得兩個都麻麻
都係本身舊底個班ok d
指數全部都高
我之前試過66唔錯,另外小鬼都想再揾,可惜沒有做了,還有沒有好的推介?
作者: loveboat    時間: 2018-3-14 06:50

作者: yuripenny    時間: 2018-3-14 07:32

作者: loveboat    時間: 2018-3-14 07:48

作者: yuripenny    時間: 2018-3-14 08:00

作者: loveboat    時間: 2018-3-14 08:12

作者: yuripenny    時間: 2018-3-14 08:14

作者: loveboat    時間: 2018-3-14 08:33

作者: yuripenny    時間: 2018-3-14 08:56

作者: ngtungsee    時間: 2018-3-14 23:33

今日中午去YJ,好多人,連沖涼都要等.仲係運動服都咁多ching去

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)