188Channel

標題: 紅太陽無聊遊 [打印本頁]

作者: 跑龍套    時間: 2018-2-1 23:32     標題: 紅太陽無聊遊

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: emau1    時間: 2018-2-2 00:30

引用:
原帖由 跑龍套 於 2018-2-1 11:32 PM 發表
今日無聊,一早去左交通樓,發現水警嗰檔仲唔開,應該以後都唔開,咁就唯有去試下第二間,點知有個咨客就黎介紹紅太陽,又即刻有車,咁就去。

明明係東門附近,但唔知點解要成25分鐘車程,去到啲更衣 ...
呢間佢客服睇到年輕貌美的手推jc

but 我 v7 問過佢
大堂唔比食煙,所以唔去呢間
作者: YuanYuan    時間: 2018-2-2 01:03

呢間去兩三次玩推油機餐,服務無咩特別,囡唔係特別放,只係有得電腦揀囡,間野好舊,d房好大。
作者: 熊。貓    時間: 2018-2-2 08:07

呢間...去捧朋友場去左4次左右,之後冇再去..唔得
作者: illm8888    時間: 2018-2-2 11:08

紅太陽,按中式是148,免簽小費,加加一服務費。
話雖然說送大堂項目,不過小費最低簽50元,其實技師實收30元,20元回給公司,所以是變相呃鬼客人,所以我以後不去。
作者: 熊。貓    時間: 2018-2-2 11:12

引用:
原帖由 illm8888 於 2018-2-2 11:08 AM 發表
紅太陽,按中式是148,免簽小費,加加一服務費。
話雖然說送大堂項目,不過小費最低簽50元,其實技師實收30元,20元回給公司,所以是變相呃鬼客人,所以我以後不去。
最慘係經常性按摩按完冇房俾你訓..要訓大廳:smile_44:
P.S 我未試過果度過夜..聽人講

作者: 跑龍套    時間: 2018-2-2 19:31

引用:
原帖由 熊。貓 於 2018-2-2 11:12 AM 發表

最慘係經常性按摩按完冇房俾你訓..要訓大廳:smile_44:
P.S 我未試過果度過夜..聽人講
我諗而家大廳都無得瞓
作者: sas369    時間: 2018-2-15 03:24

鬆腿唔到位,不如按腳好过。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)