188Channel

標題: 破處真係好難 #1,3,9,14,22,48,87,92, 破處?#95, [打印本頁]

作者: lovepro    時間: 2018-1-31 00:22     標題: 破處真係好難 #1,3,9,14,22,48,87,92, 破處?#95,

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Lucky1530    時間: 2018-1-31 00:41

真係難得可以keep咁耐先破,有時咁快破都未必係件好事。咁師兄你讀書時成績應該唔錯,等你update
作者: lovepro    時間: 2018-1-31 01:06

第一次同陌生人有親密接近係yr3 clubbing ge 經驗 (xmas eve)

係男仔都會想抽下女仔水, 但因為中學無接近過女色, 一直唔敢抽:smile_42:
但原來哩個世界有一個地方既女仔願意俾人抽水,仲越抽越開心:smile_34::smile_34:

話晒第一次落去真係好緊張, 都特登著得莊重D
入到去,個個冬天都one piece, low cut, deep V, skirt.
show 胸show 長腿,每個女仔都一定有可睇之處
第一次見到咁多女,真係剩望都已經夠:smile_04:
好快個frd就拉左我出dance floor 開始被引人入性。

第一次來到, 真係成look 木咁
個frd話跟beat跳得架啦
過左一陣,feel 到大脾有D 暖暖地,係我大脾度打圈,又好有彈性,連我EX 都無咁做過。原來有一種快感叫挑逗
只係享受左半分鐘,我揸左佢pat pat 一下,真係好彈,係佢彈走左:')我的第一次親密咁就走左我連佢個樣都未見過:smile_o08:

估唔到過左一分鐘我個frd 帶住兩個米七高的女仔過來:smile_47:兩個都著住一件絲質one piece, 長髮, B尾到C
介紹下我識的女仔先,完全係model 身材, 有pat 有波, 條腰應該走肥, 仲要讀港島大學
我個frd 扒ABC 咁識佢地==結果我一講英文就應該穿左崩啦...
好彩慢慢個女仔都越貼越近:smile_47:第一次俾女仔背住係咁磨,真係好敏感, 點解我D EX 都無咁做...
我諗佢好快就feel 到我起左機:smile_47::smile_47:但佢都無怕羞, 繼續係我大脾跳舞結果我只可以俾佢越磨越硬...

其實第一次真係好生硬, 又未飲野, 好怕羞. 我ge dirty dance 就係跟住佢郁,but slow half beat:smile_o08:
享受住音樂又有美色,磨左一段時間又唔敢周圍摸,磨得耐又驚佢悶,結果我作出左好大膽的就行為:smile_04::smile_04:
儲力向前撞左一下, 見佢無反抗, 咁我當然繼續捉住佢條腰再慢慢輕屌, 再慢慢加快速度, 間唔中又大大力撞落去
每撞一下條小巨龍就甦醒一分, 真係想除左佢條裙直接屌(不過我係唔識架)
估唔到我咩都唔識但就係club 入面將個女仔就地正法
最緊要佢個PAT 係有肉真係好好撞, 慢慢我地同步, 一直係咁撞(哩次已經係我當時22歲仔最激勵既一次)
其實我有諗過kiss 佢, 但又好驚拒絕我, 所以無做到...會唔會一巴車埋來

最尾佢叫我去飲野, 我就話唔去啦...(因為個frd 入去前同我講有D 女仔專呃酒飲)
大家唔好以為落到club 就有野食...而我當時都無諗住,因為係23號,我開始拍拖了~做唔出偷食哩件事:smile_39:

最後,原來我frd 個partner 就係俾我meet pat pat 果個:smile_o04:
佢一開始就睇中左我, 但俾我太猖狂嚇親:smile_42:

作者: 1frankz    時間: 2018-1-31 19:36

我破過兩個, 諗返有少少罪惡感
作者: czyyzchin    時間: 2018-1-31 20:53

作者: lovepro    時間: 2018-2-1 01:50

引用:
原帖由 Lucky1530 於 2018-1-31 12:41 AM 發表
真係難得可以keep咁耐先破,有時咁快破都未必係件好事。咁師兄你讀書時成績應該唔錯,等你update
依家諗番都唔知係好事定壞事. 不過做愛都真係兩方面, 一個想要, 另一個唔想要都唔可以夾硬來
真係想果D 就唔肯, 非女友有機會由唔敢上:smile_13:
讀書方面過得去啦, 不過唔係好鐘意讀書咁:smile_30:
作者: lovepro    時間: 2018-2-1 01:51

引用:
原帖由 1frankz 於 2018-1-31 07:36 PM 發表
我破過兩個, 諗返有少少罪惡感
ching 破過兩個點解要罪惡感呀? 為左破處搞人就唔好, 如果兩情相悅, 我覺得已經夠啦
我就算係破左都唔肯定可以永永遠遠
作者: lovepro    時間: 2018-2-1 01:53

引用:
原帖由 czyyzchin 於 2018-1-31 08:53 PM 發表
咁你依加有拍拖嗱?
我直頭係被困添啦:smile_42:好鐘意拍拖, 亦都好易識到女仔
結果有時好似太早揀定, 哩個花花世界都唔適合我
作者: lovepro    時間: 2018-2-1 02:08

有試過俾女撩,有試過揀慶人,但當然可以成日食lemon
其實有左酒精, clubbing dirty dance 都幾開心, 跳舞時有身體接觸,互相磨擦,感受對方的體溫
如果大家有feel 就可以french kiss, 大家都有需要時就可以進行ONS
但我通通都無做到最後一步:smile_13:都得失左唔少女仔
結果就係一個惡性循環, 希望不斷得到哩種快感而泥足深陷:smile_42:

作者: Jxxxdiscuss    時間: 2018-2-1 11:44

師兄忍受能力都好强!蜘蛛精都食唔到你!🤣🤣
作者: lovepro    時間: 2018-2-2 00:26

引用:
原帖由 Jxxxdiscuss 於 2018-2-1 11:44 AM 發表
師兄忍受能力都好强!蜘蛛精都食唔到你!🤣🤣
乜哩D 唔係叫on 9 咩?
有食唔食罪大惡極
作者: Lucky1530    時間: 2018-2-2 00:32

多謝師兄,等你update
作者: lovepro    時間: 2018-2-2 01:29

引用:
原帖由 Lucky1530 於 2018-2-2 12:32 AM 發表
多謝師兄,等你update
ching 咁凍都仲online 既
岩岩又食左lemon 等我打下post 發洩先
作者: lovepro    時間: 2018-2-2 02:05

LKF 的french kiss 高手

果次落去billion, 到兩點都係未識到女仔...周圍既女仔都已經俾人mark 實左,已經打定輸數
點知有個女仔同我四目交頭:smile_34:

佢著埋高跟鞋都係米5多D...另外真係好瘦,80磅多D, 但個胸係:smile_47:飛機場:smile_35:
慢慢我對手放左係佢條22吋纖腰...開始準備dirty dance
另外,我好鐘意女仔著絲質ge 衫,因為比較滑,方便我:smile_30:對手游下水咁
跳左一陣,A被佢個frd(B) 拉走左. 佢一直係旁邊, 成日望住我同A 跳, 好唔妥我咁
我其實心中真係得個屌字
但我酒精上腦就一直癡住A
慢慢有個男仔去左同B跳.我果下真係DKLM. 個男仔矮過去,瘦過我,樣我唔講啦. B同個男仔係咁跳之制,仲間唔中拉走A
就係B 同男仔去飲野, 緊係拉走埋A, 自己搵到食都唔好阻人搵食呀:smile_o16:
去到sofa,我叫左杯long island 同A 飲. 鐘意long island 係飲哩杯易入口. 其二係夠度數,上得快
叫完之後見到B已經同個男仔車起上來:smile_14:我望住A,一野咀左埋去.
佢係我遇過最好咀的女仔. 係典型櫻桃小咀,但個咀仔真係好滑,尤其是條利好識轉彎
(可惜當時無諗過如果幫我口交會點?@@當時覺得french kiss 已經係世上最尾既事)
跟住我輕輕咬住佢個嘴唇,佢彈開左對住我笑左笑.然後我杯野飲來啦
當然我唔會俾佢咁簡單飲到啦
我:你想飲?
A:緊係想啦,跳左咁耐.成身汗,你估唔口渴架
我:咁要俾D 甜頭先得wor
A:想要咩先,頭先仲唔夠呀?
我飲左一啖之後就咀左落去佢度咁大家都知發生咩事架啦:smile_40:
當我條利掂到佢條利,真係觸左電, 好軟滑, 而且好識轉彎, 一條滑既舌頭真係會挑起人的性慾
我都kiss 過30個女仔咁耐得一個拍得住佢, 可惜果個始終無食過
首先用番最緊單的利疊利先,真係好甜.好想可以搵到個女朋友咁滑TT依家諗番佢幫人含時,應該無人會頂得住
果一下,我只係enjoy french kiss,將佢條利吸過來據為己有,仲間唔中咬下佢條利
咩式都試齊,咬,吸,啜,點,含,推,卷,數牙齒.
果次Kiss 左有半個鐘...
我當然無將佢正法啦,因為B 一直都係隔離望住. 跟住我拉番A 出舞池,諗住跳下hot dance, 主要目的係抽下水:smile_47:
點知有個男仔過來搶左佢,原來係佢個frd 咁我就無左contact lu:smile_15:

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-3 10:04

作者: lovepro    時間: 2018-2-5 02:37

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-3 10:04 AM 發表

French Kiss真係好鬼挑逗~
幾年前真係有french kiss 已經好足夠, 因為ex 一直都唔肯婚前
結果成日都睇AV and youtube 學french kiss. 要遇到一個識:smile_o09:的女仔真係唔易
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-5 04:55

作者: Lucky1530    時間: 2018-2-5 08:02

我就最鍾意女人同我kiss時激烈D,大力D,肉緊D!咁樣先似係kiss!
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-5 21:38

作者: lovepro    時間: 2018-2-8 03:02

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-5 04:55 AM 發表

我唔叻接吻的,俾人話過叫我細力d唔好咁激烈
ctze 做主動食左個男仔? 試過幾多個partner先:smile_o10:
作者: lovepro    時間: 2018-2-8 03:04

引用:
原帖由 Lucky1530 於 2018-2-5 08:02 AM 發表
我就最鍾意女人同我kiss時激烈D,大力D,肉緊D!咁樣先似係kiss!
最緊要有feel 又唔一定要係咁用力食左人條利
一開波soft D 慢慢入到戲肉先肉緊D
最緊要大家攬到實一實
作者: lovepro    時間: 2018-2-8 03:12

係LKF 慾罷不能, 就地正法
去得多LKF, 慢慢明白當中真理
試過人地好happy 時偷偷地摷, 一摸真係已經濕晒, 唔知點解唔驚俾人打:smile_o13:而果次係我第一次真真正正接觸到濕潤左既西
帶有絲絲暖氣

哩件事就係發生係lala 入面, 新一輩可能已經唔識, 依家已經變左level:smile_o11:
有左幾次係LKF 攬女, yo 女,kiss 女的經歷, 要識女仔最緊要就係勇敢D, 就算當場俾女仔拒絕最多都係推一推開你, 唔會當眾落你面, 所以遇到有心的就好去馬, 唔係睇住人地開心,自己企係度就唔好啦

開場就唔講啦, 係一大班人夾份開左張台飲左幾杯就出pool 自己搵食
終於遇到個米6高的女仔:smile_47:但係肥的, 可能重過我:smile_o05:
一開頭都好正經咁互相磨下大家, 咁我都好易就俾佢磨起左, 仲更俾佢feel 到條小巨龍已經甦醒
慢慢佢捱左落來, 我係佢耳邊輕輕吹左啖氣等佢可以捱晒落來
突然聞到一種秘密的香水, 我竟然係佢件One piece 上面伸左隻手入去揸佢 (之後問番原來有38D, 因為本身都肥底)
當時,我係第一次揸到C 級以上, 單手揸唔晒的感覺實在太正啦而且係有彈性, 未dur
忍唔住將佢轉半圈向住我, 今次係one piece 下面向上揸對車頭燈(無錯, 佢係走緊光, 因為佢對手一直都盡量禁番低條裙):smile_35:
honestly, 係lkf 應該都見慣人當場摷 (我試過有對男女french kiss 緊, 放左隻手指入去幫個女仔, 仲要係好濕, 個女仔又無推開我,幾想係後面後入, 最尾都有壓住個女仔磨左幾下)
間唔中揸, 又圍住lin 頭打圈同彈下佢, 8 已經係我耳邊呻吟, 好彩附近有強勁的music, 無人聽到
就係哩個時候, 我好掙扎要唔要摷佢, 因為之前最多都係揸下女仔, 未試過摷, 最鐘意就係:smile_o09:
可能佢都好想要, 竟然主動用下面磨我小巨龍
我一放隻手擺近小西, 竟然已經feel 到一股濕氣...
最後我都係隔住底底幫佢完事, 一齊搭小巴走

係小巴車程其實一直都有玩弄對車頭燈, 因為真係好大.當然隔離D 乘客就係度睇好戲, 好彩果時無咁多smart phone 姐
係MK 落左車仲當街壓住佢kiss 同揸,想就地正法咁
最後送左佢去搭小巴番屯門就算

點解我唔去ons?
個女未令我有衝動, 不過當時都想有D 突破, 所以enjoy 當下就算

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-14 00:16

作者: 欣欣baby    時間: 2018-2-14 01:36

你好忍得下喎,處男
作者: lovepro    時間: 2018-2-15 03:08

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-14 12:16 AM 發表

唔知邊個食邊個啦,呢個係我最後既一位男人,係discuss識的,只怪自己沉左船,佢避左我,已經冇聯絡了
最緊要大家都想要而由滿足到大家
我都係discuss 識過, 大家都深知唔係對方杯茶
而我亦都識過對我有好感而沉左船, 為左唔想錯落去, 我都係選擇離開
作者: lovepro    時間: 2018-2-15 03:08

引用:
原帖由 欣欣baby 於 2018-2-14 01:36 AM 發表
你好忍得下喎,處男
可能係我未遇到一個真心想付出既女人呢
依家見到我唔擔保仲可以做得出
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-16 08:43

作者: lovepro    時間: 2018-2-19 03:28

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-16 08:43 AM 發表

其實沉左船點解要離開,如果你當對方係情人知己唔得既咩?諗返起,我個心好痛。。
如果真係鐘意對方, 認定對方係男女朋友就當然無問題
但好多時開始係玩玩下, 好難會將對方諗成認真, 一開始心態唔諗
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-19 12:22

作者: lovepro    時間: 2018-2-19 16:10

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-19 12:22 PM 發表

冇人叫你男女朋友稱呼對方播,呢度都好多情人知己10幾年添啦
ctze 當然發展到咩狀態呢?
你想要的係咪類似secret lover 既感覺?
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-19 17:22

作者: 電梯變態的老闆    時間: 2018-2-19 17:33

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-19 18:48

作者: 電梯變態的老闆    時間: 2018-2-19 21:06

作者: lovepro    時間: 2018-2-20 09:20

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-19 05:22 PM 發表

我唔係想搵SP,但好多男人怕上身,怕沉船,當然,你有女朋友/太太,我都唔會影響你地既關係,但男人點會信
咁ctze 其實想要咩呢?一個錫你而你又有好感既人?當時同個ching 係咩關係開始呢?
同埋唔介意個男仔係咪有女朋友同結左婚?
作者: lovepro    時間: 2018-2-20 09:22

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2018-2-19 05:33 PM 發表

個陣同ex拍拖佢仲猴擒過我,次次都吸番我轉頭
我都好鐘意哩種style, 兩個互吸先刺激先enjoy 架嘛

可惜第一個同最後一個gf 都唔鐘意咁。。。記起之前有d 真係會吸番,成個感覺都會唔同晒
作者: lovepro    時間: 2018-2-20 09:23

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-19 06:48 PM 發表

我就係咁既style
唔知有無機會再被人吸呢😭😭😭
作者: ki225    時間: 2018-2-20 11:27

作者: lovepro    時間: 2018-2-20 12:45

引用:
原帖由 ki225 於 2018-2-20 11:27 AM 發表
哈哈,畢完業仲係處都好難得 :smile_o01:
cmui 都係讀U 果時破?
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-20 17:08

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-20 17:09

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-20 17:10

作者: 電梯變態的老闆    時間: 2018-2-20 18:10

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-20 22:42

作者: 電梯變態的老闆    時間: 2018-2-20 22:45

作者: lovepro    時間: 2018-2-21 01:23

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-20 05:08 PM 發表

冇錯,我唔介意做第三者,但唔好唔理我走左去,我會好傷心。

跟他的古仔,最初頭都只係dicuzz傾計,之後因為讀緊大專,個年有auditing呢科,他說可以請教他,就交換左msn,再過多兩個零月他藉詞生日,先第一次 ...
ctze 依家係專業人士?
咁ctze 依家有無拍拖呀? 我之前同人都會講得清楚, 唔想欺騙人地感情
最緊要大家開心滿足.
同傷心男係咪一齊左幾次就突然消失左
作者: lovepro    時間: 2018-2-21 01:24

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-20 05:09 PM 發表

哈,你兩隻佬想互咀嗎~
咁ctze 有無試過兩個女仔互kiss 先:smile_30:如果有,兩個男仔有咩出奇:smile_30:
作者: lovepro    時間: 2018-2-21 01:34

自從試過摷慶女仔, 我都好想再引人入勝:smile_34:幾enjoy前戲, 可以挑起人的原始性格
平時睇youtube / 戲D 人成日好易就識到女仔
但唔係好多女仔落去LKF 都想同男仔有身體接觸, 去到俾你同佢咁親近就更加難啦:smile_39:可能得2-3成收陌生人
好彩落左去7-8次都識過兩個女仔可以咁做:smile_30:但有一個前戲做左半個鐘, 按摩小穴都幾個字,主動問我:去邊?
我答左一句: 同個frd番屋企:smile_30:
另一次送到個女仔搭MK 車上小巴捉住我叫我送佢走, 我又:smile_44:
當時都係因為一個原因, 想留番第一次俾我最重要的人
但另一方面, 最重要的人永遠都唔肯, 結果係好frustrated, 一到夜晚就好需要自己解決:smile_39::'):smile_o03:

直至有一次...
個女仔米6高(E), 個頭岩岩掂到我下巴, 著住件deep V 藍色裙
一開始yo 條女, 佢望一望就已經壓晒落來, 有D 女仔係預左同男仔跳舞,有D 一見男仔就會彈開, 佢係前者
好快就已經french kiss 緊, 但個女仔好鐘意出盡力吸我條利, 我遇過吸得最實的女仔
好似真係想食左我咁(諗起某位ctze)
係哩個時候佢D frd 竟然拎出偉大的蘋果留低罪證影左我5,6張相都有, 仲有flash night:smile_o04::smile_o16:
如果俾GF / 其他人up 左上FB 點算:smile_27:
跟住我發生左french kiss 最慘痛的經歷, 有一下俾人扯斷脷筋的感覺真係好痛, 我一野推開左個女仔:smile_43:
但佢竟然跟住我,攬住我,最尾我係佢耳邊講:好痛呀
B: 咁你會永遠都記得我
我: 唔準再咁大力
同時我繼續駛出九陰白骨爪開始玩弄佢對吸手波(偷偷地離開佢班frd)
就係哩個時候佢係第一個主動R 我條小巨龍的女人...
B: 佢做咩硬晒
我... 只可以用行動回應, 一隻手繼續吸波, 另一隻手開始掃豆豆
佢已經係我耳邊係咁呻吟
玩到咁上下諗住走時, 原來佢D 朋友已經走晒:smile_43:

諗住各自各走啦,但佢竟然話屋企人會鬧佢飲酒唔番得...所以我地係去搵地方開房...
最好笑係我出去只會帶八達通同$100, 因為我唔會爆房, 結果我地去左MK 開房, 錢都係女仔出:smile_44::smile_44::smile_40:

上到房, 一開始大家french kiss 下, 我都慢慢開始玩弄雙乳, 就係哩個時候佢個frd 竟然打來問佢做咩
E 好直接咁答我地去左開房:smile_14:乜依家D 女仔原來咁open 架:smile_27::smile_27::smile_27:
果時我諗起左AV 最鐘意的情節, 一路係咁搓單乳, 一隻手開始係佢小穴附近遊走, 間唔中掃下又間唔中揉下小穴, 感覺到佢呼吸加快, 條底底又開始衫, 但又唔可以表現出來:smile_40:唔知隔離個frd 知唔知咩事呢
最尾佢急急腳傾完個電話, 話只可以做我GF 先可以有sex所以要傾計傾天光
其實我開房前諗左好耐點可以剩開房, 一聽到唔可以有sex 真係好開心
傾左陣,我又好累, 就訓著左:smile_35:B一定
作者: lovepro    時間: 2018-2-21 15:17

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-20 05:10 PM 發表

你有冇咁恨呃~
戒左蒲就已經無左哩d 機會
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-21 15:53

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-21 15:56

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-21 15:59

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-21 15:59

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-21 16:03

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-21 16:04

作者: 床下粗野的盡頭    時間: 2018-2-21 16:09

作者: lovepro    時間: 2018-2-21 20:58

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-21 03:56 PM 發表

唔係呃,我只係一個小小肥婆文員~係個時有個咁既subject姐
有個岩既subject 好重要,有個岩既xx 都好重要
作者: lovepro    時間: 2018-2-21 20:59

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-21 03:59 PM 發表

我同佢由初相識到見面到分開大概年半時間,識佢已經知有太太同小朋友,冇諗過會泥足深陷
竟然可以咁長時間😱😱😱😱我最多好似都係一年到,通常有左bf / gf 就會自然消失咁
作者: lovepro    時間: 2018-2-21 21:00

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-21 03:59 PM 發表

有呃,sex party~
ctze 有參與過?
作者: lovepro    時間: 2018-2-21 21:01

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-21 04:03 PM 發表

笑左出黎~哈哈~
一定係笑我on 9 la, 我已經俾人笑左好耐
作者: lovepro    時間: 2018-2-21 21:01

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-21 04:04 PM 發表

所以上黎呢度睇下有冇女仔落疊
我諗又唔需要wor, 因為要搵唔難😎🤩
作者: lovepro    時間: 2018-2-21 21:02

引用:
原帖由 床下粗野的盡頭 於 2018-2-21 04:09 PM 發表
師兄有無試過野戰哩?
當然有啦,不過我都無咩特別,只係公園同後樓梯
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-22 00:47

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-22 00:48

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-22 00:49

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-22 00:51

作者: lovepro    時間: 2018-2-22 01:03

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-22 12:47 AM 發表

我既回憶錄裡面既男士都有一段時間,唔係一兩次就冇個d
有幾多個呢?
作者: lovepro    時間: 2018-2-22 01:04

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-22 12:48 AM 發表

一次only,個女仔之後同我一齊做gym
點樣可以join 到,有機會都想見識見識
作者: lovepro    時間: 2018-2-22 01:05

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-22 12:49 AM 發表

唔係笑你on x,係笑你做咩咁堅持
咁慳持仲唔係on x? 🤣ctze 第一次係幾時呢
作者: lovepro    時間: 2018-2-22 01:06

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-22 12:51 AM 發表

可能呢度會有岩key可以keep到呢
哩d 野隨緣啦,我又唔係咁急
試過同時間可能有兩個會分身不下
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-22 09:57

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-22 09:59

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-22 10:00

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-22 10:01

作者: SweetDave    時間: 2018-2-22 12:05

作者: SweetDave    時間: 2018-2-22 12:05

作者: 巴士奔放的小腸    時間: 2018-2-22 13:22

作者: lovepro    時間: 2018-2-22 16:48

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-22 09:57 AM 發表

生命中出現過二十幾三十個,回憶錄少於十個
廿幾三十個即係有d 係同時發生?ctze 都好似玩唔少wor
作者: lovepro    時間: 2018-2-22 16:50

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-22 10:01 AM 發表

而家有拖拍?仲仰唔係處先~
依家無拖拍啦,不過拍親既都no sex😭😭😭😭即係我既人生有八年時間拍緊拖but no sex
作者: lovepro    時間: 2018-2-22 16:55

引用:
原帖由 SweetDave 於 2018-2-22 12:05 PM 發表
等你update:smile_41:
既然大家等緊,等我今晚抽空update 啦
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-22 18:45

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-22 18:46

作者: lovepro    時間: 2018-2-22 19:10

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-22 06:45 PM 發表

同時期有SP同SL,最後教我audit個位,同時間得返兩個
ctze 都好大需求wor
咁依家都仲繼續有?
作者: lovepro    時間: 2018-2-22 19:10

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-22 06:46 PM 發表

而家仲係唔係處先
好快會update 架啦,文章會交代
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-23 00:20

作者: lovepro    時間: 2018-2-23 00:38

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-23 12:20 AM 發表

你去我的回憶個post,就知我有段長時間係冇男人在我生命中出現
唔識點可以搵到你既post
作者: lovepro    時間: 2018-2-23 00:45

最進一步的一次

係LKF 成年, 但每次都係yo 下女就走, 無試過ons
可能大家都會對第一次有好多幻想, 希望第一次的女仔會係好索

其實佢只係一個普通的女仔, 周街都會遇到, 而佢只係合眼緣, 有feel 咁解:smile_o13:
一落到dancing pool, 見到有兩個大約廿歲的女仔一齊跳舞, 大概1.65米高, 著One piece:smile_35:, 我target 係深黑色少少露胸加絲襪裝
有一把金色長髮, 同有少少baby fat (始終係我口味):smile_46:
所以我都係諗住正常咁yo 下女warmup 下, 但估唔到佢好快就捱左落來
當時先聞到佢原來搽左香水,不其然我係佢頸邊索左兩次
估唔到佢突然縮左下,話好痕呀,原來已經唔小心個HI到佢
就係哩個時候, 當然要打蛇隨棍上, 撥開把秀髮, 問一句:你叫咩名呀?
C: 我叫XXX (唔好意思,幾年前都唔記得晒)
我: 你咁香既?
C: 我搽左victoria secret嘛
我: 唔似wor, 應該係你既天然香:smile_47:
C: 你咁口花花, 成日落來架?
我: 唔係呀,真係覺得你索先咁講
同時乘機索多兩下
就係哩個時候, 感覺到佢成身軟晒, 我就雙手由放下大脾掃到上肚仔, 再係腰側同肚子間來回
C 都好配合咁坐我大脾係咁磨
我已經慢慢失去理性,雙手不斷試探佢的底性, 隻手間唔中都hi 到波邊
可惜佢個胸唔大, 只有B, 但青春搭夠, 而且高度唔差, 同都有D 彈性
而佢一直都無推開我,咁我知道可以進行下一步:smile_o05:
一手就揸住右胸. 我隻手夠大, 通常可以一手同時按摩左右胸:smile_o01:依家就咪咁狼死啦
見佢無動作就又揉又揸又震, 玩左大概半個鐘就請佢去飲杯野
無錯, 都係long island,等佢再醉D,咁有mood 先好玩
係等緊野飲時, 佢問我:咁多人,唔驚俾人見到咩?@@
我話: 但你好enjoy wor, 都無叫停我
C:smile_o05:成塊面突然紅晒
跟住杯野飲就來左,佢拎左杯野飲左一大啖, 係哩個時候我:smile_o09:左埋去
享受住冰島帶來的滋潤, 讓我倆的舌頭圍繞著對方盤旋
在推送口腔的酒精哩個時候我忍唔住又繼續玩弄C 的雙乳, 今次雙手都不斷游走又按壓C
當初我真係諗住可以同C 試一次已經諗住第一次俾佢點知突然佢個frd 同佢講要走, 兩個一齊走=0=:smile_o16:

落得去玩都知, 抄牌通常第二日都不了了之, 估唔到佢肯覆我
原來仲要住我附近, 傾傾下過左幾日一齊食宵夜, 送佢番屋企途中好靜, 真係好想同佢繼續上次的情緣:smile_o01:
但係哩個世界邊有咁易呀, 送到佢番屋企途中一直都有人:smile_o16:
就係走的時候, 佢叫我 (大家一定估叫我上佢屋企), 但邊有咁易
佢只係同我去左一條僻D 既路隔離french kiss...:smile_o07:轉換左環境成個人既表現都會唔同晒再下一次咁岩搭車等埋佢都係nth happened...P.S. 原來佢係有BF的
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-23 08:29

作者: lovepro    時間: 2018-2-23 09:37

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-23 08:29 AM 發表

你出返去引版就見到架拉,叫我的回憶
ctze 要堅強呀,奈何我都有試過玩玩下既時候
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-23 17:12

作者: lovepro    時間: 2018-2-27 00:57

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-23 05:12 PM 發表

我而家終於過去左低落的情緒,而家咩都隨緣啦,有仔溝咪go ahead ,冇既咪DIY羅
ctze 早幾日先開心完, 得閒share 多D, 可能又有ching 上釣呢
作者: lovepro    時間: 2018-2-27 01:26

終於感覺到暖暖而又濕濕的穴穴

自從認識左佢, 始終想搵一個機會同佢既關係更進一步
直至有一日...
我: 放工未呀?
C: 放啦~好累
我: 不如我幫你按摩呀
C: 真係架?
我: 係呀, 都幾好手勢
C: 不過我想番大陸按
我果下真係呆左...真係俾晒機會我??@@不過果一刻真係有D 驚, 始終未試過同陌生人就咁番大陸
我: 好呀~點上去? 搭火車?
跟住C 教左我搭直通巴上去, 約左佢係某個MTR 站等
剩係記得好快就上左巴士, 而C 都好累, 我拖住佢隻手而佢就捱住我訓左成程
最後佢帶我直接去到骨場,沖完涼就見左個按摩師來幫我地按, 按完就係戲肉啦

有係大陸按過摩都知道, 兩張按摩床係分開, 中間成個人行都得, 咁樣無咩可能食到C
最後我都係用個低能excuse: 好凍呀,可唔可以啪啪埋張床一齊訓?:smile_40:
C 又肯wor, 結果我地就一齊訓啦:smile_30:
其實訓之前有傾下計, 慢慢越來越貼近
開始嘴對嘴,口水交融就推開左我:smile_41::smile_27:
如是者2,3次之後就訓著左lu

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-2-28 05:18

作者: lovepro    時間: 2018-3-3 00:03

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-28 05:18 AM 發表

要快手寫埋,而家唔可以分part的
咁等我完成左佢啦~
作者: lovepro    時間: 2018-3-3 00:40

如是者訓到朝早9點已經準備走,番香港啦
係最尾都嘗試kiss 多次, 又係kiss 左一陣就推開我:smile_13::smile_42:其實真係唔明點解俾我kiss 一陣就推開我
咁我最尾都心灰意冷同佢講:走啦
但佢又唔郁wor:smile_39::smile_42:果刻我真係諗唔明佢想點:smile_41:有無人都可以話俾我知呢?

我又慢慢作出嘗試,結果嘴貼嘴享受住嘴唇帶來的觸感, 而佢今次都配合我駛出巴黎鐵塔, 小巨龍都係哩刻甦醒
而因為門係有部份透明, 我間唔中都望下有無人偷望入來
慢慢feel 到佢放鬆, 我雙手都開始唔聽話, 慢慢游走上C 的雙乳,果下真係開心到跳出來, 因為佢無推開我
一摸已經feel 到佢lin 頭硬左, 我用彈指神功間中圍住Lin 頭轉圈,間唔中彈下lin 頭
C已經唔可以專心同我french kiss, 開始係我耳邊呻吟
哩種呻吟聲已經挑逗起我既獸性, 雖然見到隔離房個按摩師(兩間房中間塊玻璃都係透明), 我都係將單手放左入去接近小妹妹~
但果一刻無各位ching 所講已經濕晒, 係一個乾鮑:smile_27:但係已經好開心, 因為距離成功只差一步
用番係AV 學番來既摩打手, 又掃豆豆, 又打圈又上下震動
而C 終於開始申隻手套弄我既小巨龍, 係果一刻:smile_34:第一次俾非女友摸唔係緊張而係興奮
距離終點只係一步之近, 但同時諗起最大問題(我無套係身)...
但係想獻身既慾望已經大於一切, 我除左條短褲, 都幫C 除左條短褲:smile_34:
因為第一次, 之前同ex 都係出面磨唔會咁易入到去掛...
我同C講左句: 我仲係處:smile_o05:你可唔可以幫我

我訓番係度, C 已經爬左上來, 攬住我,突然有一下我feel 到龜頭暖暖地同埋好痕又有D 濕濕地
C 不斷向前同向後郁, 但我都只係feel 到前面有少少痕(果次既感覺永世離忙) 而C 都係緊緊地, 要入去係有D 離度
果一刻剩係想成條小巨龍都接受C 妹的包圍, 所以我一直雙手推後, 希望可以俾C 完完全全咁包圍
我: 你係處?
C: 唔係?
我:但你咁窄既, 我都入唔到去?好快C 就突然離開, 訓番落來, 而我想再入時
C: 我唔想啦:smile_o07:

最尾番左香港之後, C就無再應我:smile_o08:

作者: lovepro    時間: 2018-3-3 22:52

咁其實算破左處未呢?
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-3-3 23:18

作者: lovepro    時間: 2018-3-3 23:20

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-3-3 11:18 PM 發表

破左啦,係冇出度姐
我懷疑仲係個入口度未入去
作者: lovepro    時間: 2018-3-3 23:52

Del

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-3-10 05:23

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)