188Channel

標題: 天寒地凍扑扑扑 [打印本頁]

作者: 一一一木木木    時間: 2018-1-30 09:37     標題: 天寒地凍扑扑扑

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: lostergundam    時間: 2018-1-30 09:49

做完運動熱哂身返工,正啊
作者: Jxxxdiscuss    時間: 2018-1-30 10:05

師兄,今天一定精神爽利!🤣🤣
作者: 一一一木木木    時間: 2018-1-30 10:13

晨早有尿意,碌野特別硬,又特別耐先會射。老婆仔都知,所以成日要食完早餐先准我起身返工。有時真係覺得體力不繼,重會遲到,好彩公司有少少彈性。
作者: mrfour1973    時間: 2018-1-30 12:22

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-1-30 10:13 AM 發表
晨早有尿意,碌野特別硬,又特別耐先會射。老婆仔都知,所以成日要食完早餐先准我起身返工。有時真係覺得體力不繼,重會遲到,好彩公司有少少彈性。
果時真係硬好多。 鋼條ㄧ樣
作者: CKL9    時間: 2018-1-30 13:09

作者: 一一一木木木    時間: 2018-1-30 13:20

引用:
原帖由 CKL9 於 2018-1-30 01:09 PM 發表
師兄,你文筆好正好似睇小說咁
都有寫緊小說,自身經歷改篇嘅。
作者: 一一一木木木    時間: 2018-1-30 13:25

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-1-30 12:22 PM 發表

果時真係硬好多。 鋼條ㄧ樣
Morning Q 真係勁好多,不過夜晚一Q,朝早又一Q。有點吃力
作者: hli9    時間: 2018-1-30 14:52

真係晚又操,早又操......哈哈
作者: mlaf    時間: 2018-1-30 18:01

作者: 一一一木木木    時間: 2018-1-30 18:23

引用:
原帖由 mlaf 於 2018-1-30 06:01 PM 發表
有咁既老婆咪幸福哦
有辣有唔辣。都有尐擔心架
作者: Lucky1530    時間: 2018-1-31 15:20

師兄文筆好,自然流暢,好似流水行雲般!
作者: 一一一木木木    時間: 2018-1-31 18:01

引用:
原帖由 Lucky1530 於 2018-1-31 03:20 PM 發表
師兄文筆好,自然流暢,好似流水行雲般!
多謝多謝。希望以後多尐同大家分享。
作者: 1frankz    時間: 2018-1-31 19:35

做完去沖涼又係要勇氣 ...
作者: hongkongken    時間: 2018-2-1 02:34

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-1-30 09:37 AM 發表
天寒地凍,尋晚一早就上床。同老婆仔摩摩擦擦,忍唔住就執左一劑,又要沖多次涼先訓。今朝鬧鐘響,正想掀被起身,老婆仔一野就攬住取暖。面紅紅咁,好鬼可愛,忍唔住錫左佢一啖。點知佢以為我想食早餐,一手就兜住我 ...
長腿?正!妳老婆高妹?
作者: 方舟1    時間: 2018-2-1 06:16

樓主文筆順暢,睇完都深感幸福!若早操完不用返工就完美了!!👍👍謝謝分享!
作者: 一一一木木木    時間: 2018-2-1 08:42

引用:
原帖由 hongkongken 於 2018-2-1 02:34 AM 發表

長腿?正!妳老婆高妹?
修辭手法啫。老婆仔5尺多1寸。上圍得33B,不過有條24小蠻腰,而且蘿凸凸,剝左衫真係好sexy.
作者: 一一一木木木    時間: 2018-2-1 08:47

引用:
原帖由 方舟1 於 2018-2-1 06:16 AM 發表
樓主文筆順暢,睇完都深感幸福!若早操完不用返工就完美了!!👍👍謝謝分享!
苦樂參半呀。我自星期日晚起日日早一劑晚一劑,連續操左8課,成日凝住少少虛虛地。依家先出門口,又遲到啦。
老夫少妻,有點吃力,今晚可能要搵個藉口抖一抖。
作者: 不吃喵的魚    時間: 2018-2-1 12:02

精神飽滿。 扑完個人都暖晒
作者: 一一一木木木    時間: 2018-2-1 18:36

頭先臨收工,老婆仔微訊我,「老公呀。今晚打邊爐,買左肥牛,脆肉鯇,同埋勁多丸。重有你最鐘意的生蚝。係咪好正先?你點報答我先?」我又衰衰咁整左個鹹濕樣emoji俾佢,「今晚你咪知囉!」今晚應該無得抖啦,各位師兄,幫我打氣啦!有新戰況聽朝再報。
作者: 一一一木木木    時間: 2018-2-3 15:48

經過左一個星期的戰鬥,我承認我戰敗了。係老婆仔的強烈暗示下,我尋晚依舊提槍上陣。但一直無咩起色,時軟時硬咁。老婆仔唔甘心,硬坐上我身上來個69。佢出得呢招,我知道唔出盡力奶就有麻煩。於是起勢咁奶,老婆仔反應好正面,舒服佢完全無空間去含我碌野,一入口就要放開淫叫。我知道策略成功,繼續攻擊小豆位置,轉圈,擠壓,來回舔。完全feel到老婆仔尐西水流出黎,因為越奶越鹹。到後來,佢已經放棄左幫我含,一直趴係我身上呻吟,條腰起勢咁上下擺動,我知佢就快高潮,唔知邊度黎嘅靈光一閃,我轉攻佢朵菊花,即係人稱毒龍鑽。真係唔出尤自可,一出鬼神驚。只係來回舔左三幾下,老婆仔就張口怪叫,雙腿夾到我個頭爆咁滯,下體一直向我個咀壓,我都分唔到當時的是我的口水定係佢尐西水啦,總之濕晒。
最後老婆仔話俾我知佢黎左高潮,重要係好激烈果隻,成身散晒,叫我唔想做就早尐訓。西我都奶過唔少,但都係第一次奶到囡囡高潮。唔通老婆仔心底朵菊花已經開左?
作者: KH_Fung    時間: 2018-2-3 16:55

turn on inverter airconditioner ma
作者: 真貓奴。女神    時間: 2018-2-3 21:34

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: Lucky1530    時間: 2018-2-4 00:12

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-2-3 03:48 PM 發表
經過左一個星期的戰鬥,我承認我戰敗了。係老婆仔的強烈暗示下,我尋晚依舊提槍上陣。但一直無咩起色,時軟時硬咁。老婆仔唔甘心,硬坐上我身上來個69。佢出得呢招,我知道唔出盡力奶就有麻煩。於是起勢咁奶,老婆仔 ...
師兄果然經驗豐富,唔洗插都令太太爽YY,厲害!等你再update.

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)