188Channel

標題: 第一次見就比深圳男射入口 [打印本頁]

作者: lovelynat    時間: 2018-1-29 10:53     標題: 第一次見就比深圳男射入口

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: alstom    時間: 2018-1-29 11:00

有冇咁容易呀~
作者: jj009394    時間: 2018-1-29 11:05

咁隨便,又咁易就可以屌?咁我可唔以約妳?更加深入呢件事?
作者: lovelynat    時間: 2018-1-29 11:38

我同佢其實在傾計果時已經好有feel, 所以一見面就即刻做
作者: cmc001    時間: 2018-1-29 11:42

37D!!!
作者: alstom    時間: 2018-1-29 11:50

引用:
原帖由 lovelynat 於 2018-1-29 11:38 AM 發表
我同佢其實在傾計果時已經好有feel, 所以一見面就即刻做
咁比你對37D望下!
作者: 細路仔鈕計    時間: 2018-1-29 12:03

37D豪乳呀:smile_o03:
作者: newjimmmmy    時間: 2018-1-29 12:06

( 佢唔想搞我 )  (之後熄燈訓,佢忍不住用手摸我 )
作者: 眼裡的身體    時間: 2018-1-29 12:07

作者: 男低音    時間: 2018-1-29 12:14

作者: Klwong137    時間: 2018-1-29 12:20

作者: CKL9    時間: 2018-1-29 13:06

作者: 香港中心的香腸    時間: 2018-1-29 13:22

關於37d我都想了解下
作者: benng2012    時間: 2018-1-29 13:22

第一次就咁危險⚠
作者: Ssuett    時間: 2018-1-29 13:53

要玩都要玩得安全啲呢~
作者: kenji_    時間: 2018-1-29 14:32

唔想攪你..不過一熜燈就摸你....
咁奇怪
作者: lovelynat    時間: 2018-1-29 14:38

多謝各位師兄支持,我今晚返去會upload 相同回大家pm,同寫埋我同大陸男的第二次,第三次 etc...

我同佢現在基本上一個禮拜做一次,但又冇確認大家關係,佢每到星期五晚上就要我去佢度俾佢屌,不過我好enjoy 同佢sex,因為我們次次都前戲好足,佢摸我下面摸到出哂水先入去,我之前D男友全部好心急,一除衫就入,唔係用手指摸我下面😪😪
作者: 小辣椒仔    時間: 2018-1-29 14:41

引用:
原帖由 lovelynat 於 2018-1-29 02:38 PM 發表
多謝各位師兄支持,我今晚返去會upload 相同回大家pm,同寫埋我同大陸男的第二次,第三次 etc...

我同佢現在基本上一個禮拜做一次,但又冇確認大家關係,佢每到星期五晚上就要我去佢度俾佢屌,不過我好enjoy 同佢 ...
恭喜師妹搵到個岩既人玩
作者: lovelynat    時間: 2018-1-29 15:04

其實我地玩得好安全,現在次次帶Dom dom,我們通常夜晚果次就我用嘴幫佢啜出黎,可能不是日日見,見果面特別掛著,好自然幫佢含著等佢舒服下。同埋我地夜晚一齊冲涼,我make sure 佢條野冇臭味,所以含得安心D。😏😏

早上起床果次就係我整醒佢,我禮拜六果朝訓唔到,我在床尾用對37D磨擦佢對腳到細佬,佢一開眼就見到我用對波波夾佢細佬,佢即係話我好淫,之後又禁低我打開我對腳一野入去,大力抽插,一邊叫我大波妹,又話我淫婦,要屌爆我,我都我叫到隔離屋都應該聽到,最後我騎住佢,佢雙手揸波,我用口 Lam 佢個身,佢問我夠唔夠,我話大力D,佢仲high ,用更大力咁揸我對波,射果陣,佢對手揸我pat pat ,不停咁Chok 我就射了😘😘
作者: lovelynat    時間: 2018-1-29 15:06

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2018-1-29 02:41 PM 發表

恭喜師妹搵到個岩既人玩
係,同佢做真係好enjoy,我之前D男友冇咁玩,全部整到我痛😫
作者: lovelynat    時間: 2018-1-29 15:09

引用:
原帖由 kenji_ 於 2018-1-29 02:32 PM 發表
唔想攪你..不過一熜燈就摸你....
咁奇怪
男人邊信得過,一同佢訓一張床就出事
作者: royli6086    時間: 2018-1-29 15:28

作者: 小辣椒仔    時間: 2018-1-29 15:32

引用:
原帖由 lovelynat 於 2018-1-29 03:06 PM 發表

係,同佢做真係好enjoy,我之前D男友冇咁玩,全部整到我痛😫
甘佢即係真心想同你玩 想你玩得開心
通常呢D會玩得好舒服
作者: 1588    時間: 2018-1-29 16:40

佢唔想搞我:smile_30:
作者: lovelynat    時間: 2018-1-29 16:43

收到好多師兄pm 想睇我對37D波波,俾住一張你地睇下先☺☺☺

作者: brotheron    時間: 2018-1-29 16:50

黑c正喎
作者: 眼裡的身體    時間: 2018-1-29 17:11

作者: CKL9    時間: 2018-1-29 17:17

作者: 眼裡的身體    時間: 2018-1-29 17:19

作者: lovelynat    時間: 2018-1-29 17:21

引用:
原帖由 眼裡的身體 於 2018-1-29 05:11 PM 發表

妳對野…頭都俾妳夾實~
深圳男都話我對野可以夾佢個頭頭😜😜😜
作者: lovelynat    時間: 2018-1-29 17:33

引用:
原帖由 眼裡的身體 於 2018-1-29 05:19 PM 發表
妳已前啲男人都唔識,妳擁有咁強勁的1對上圍,樣睇都不錯呀~妳還帶啲淫𠻹!
淨玩前奏~妳對37都玩成個鐘啦!吮下捽捽下,夾下睇都爽呀~之後撩妳條罅……舔下大腿內側先,等妳淫啦~先慢慢俾條野妳含1含,妳都除曬衫 ...
我禮拜六果日同佢玩左兩個小時多,超累,佢同你講一樣,話我對波可以玩一個鐘,不過男人啜我lin lin 我好敏感,我鍾意比男人揸,我之前有個男友話我對波好有手感,佢以前唔駛我幫佢含,只要用波夾細佬同大力揸就開心,唯一一個唔駛含既男友,不過後來佢知道我同佢兄弟以前拍過拖,有做愛,佢接受唔到😭😭
作者: 男低音    時間: 2018-1-29 17:33

作者: 床上大大盡頭    時間: 2018-1-29 17:45

作者: lovelynat    時間: 2018-1-29 17:47

引用:
原帖由 男低音 於 2018-1-29 05:33 PM 發表

我想比37d夾吓:smile_47:
係咪男人都喜歡比大波夾?

我之前D男友全部都要我用對波同佢地磨,我D姊妹男友都冇要求佢地咁😣😣😣

有一個男友直情每次兩手放係我對波兩邊,磨到出為止,之後再啜返D白色野,隔半小時再玩我對腳,佢舉高我對腳90度插,其實我唔舒服,我都有D頂唔順,好痛,我同佢講話唔好咁,佢話我做佢女人就要接受,我最後同佢分手,佢果時差不多每晚都要見我食飯同上佢屋企,做完之後就送我返去,佢話佢大鼻鼾聲,怕我訓唔到。不過果時真係攰,同佢四個月,日日做,去旅行就早晚做。分手之後佢不停煩我,話冇左我唔得,其實我覺得佢只係用我來發洩,冇愛情💑
作者: lovelynat    時間: 2018-1-29 17:48

引用:
原帖由 床上大大盡頭 於 2018-1-29 05:45 PM 發表
我都想呀,37,正
我有肚腩和背隻有肉的,不是瘦底
作者: 小辣椒仔    時間: 2018-1-29 17:53

引用:
原帖由 lovelynat 於 2018-1-29 05:48 PM 發表

我有肚腩和背隻有肉的,不是瘦底
其實夾腸真係好爽
但唔係個個做到

你個對重要彈手 真好爽
我都未試過俾波夾

失敗😢
作者: Klwong137    時間: 2018-1-29 18:00

作者: 7度    時間: 2018-1-29 18:33

37D胸 可能36腰.....
作者: keung5088    時間: 2018-1-29 19:20

身材一流
作者: 349199789    時間: 2018-1-29 21:04

引用:
原帖由 lovelynat 於 2018-1-29 05:47 PM 發表

係咪男人都喜歡比大波夾?

我之前D男友全部都要我用對波同佢地磨,我D姊妹男友都冇要求佢地咁😣😣😣

有一個男友直情每次兩手放係我對波兩邊,磨到出為止,之後再啜返D白色野,隔半小 ...
你甘正,系点都想ku 住你咖啦,食惯好野,出面你呢种类型难遇到嘛
作者: 眼裡的身體    時間: 2018-1-29 21:37

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)