188Channel

標題: 深圳又打風??? [打印本頁]

作者: raymondcmw    時間: 2018-1-27 10:46     標題: 深圳又打風???

作者: paul-lo    時間: 2018-1-27 11:06

作者: ngtungsee    時間: 2018-1-27 12:58

成個月都打緊風啦,唔係點會開運動會
作者: 上田健太郎    時間: 2018-1-27 13:54

今日想去口爆,點知技師話冇全祼同磨棍,睇來要過左年先有得玩
作者: emau1    時間: 2018-1-27 14:36

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-1-27 01:54 PM 發表
今日想去口爆,點知技師話冇全祼同磨棍,睇來要過左年先有得玩
邊間?
作者: 勤力過隻牛    時間: 2018-1-27 15:16

作者: 水底硬硬的留言    時間: 2018-1-27 16:14

作者: 旺角樹根    時間: 2018-1-27 16:43

作者: 上田健太郎    時間: 2018-1-27 18:01

引用:
原帖由 emau1 於 2018-1-27 02:36 PM 發表

邊間?
mz,所以今天去左正骨,有冇今日去過口爆的c兄上來分享下
作者: desperado11    時間: 2018-1-27 19:31

早兩天有技師通知我公司無服務,我當然cancel booking兼轉場,去了明豬,又無事窩,而家連明豬都收檔,睇起上來這風都幾猛,無謂搞咁多野,反正相熟的技師大部份都回家了
作者: aaronlee590    時間: 2018-1-27 22:27

新年前都係好危
作者: nokia8110    時間: 2018-1-28 00:01

作者: emau1    時間: 2018-1-28 00:02

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-1-27 06:01 PM 發表
mz,所以今天去左正骨,有冇今日去過口爆的c兄上來分享下
去  冬慌怪全  口爆丫馬
果度應該安全
前幾日個正骨js話我知
話4樓js之前果晚做到做唔切
作者: 勤力過隻牛    時間: 2018-1-28 01:55

作者: 秦始皇七世    時間: 2018-1-28 14:36

打咗成個月啦,睇怕打埋下個月
作者: SS000    時間: 2018-1-28 16:01

作者: ckk645010    時間: 2018-1-28 16:42

作者: 阿修羅霸凰拳    時間: 2018-1-28 23:31

好大風呀,唔好搵命博
作者: 詠彩繽紛    時間: 2018-1-28 23:38

作者: copypaper    時間: 2018-1-28 23:46

K場有冇查?
作者: reddoor    時間: 2018-1-29 02:26

引用:
原帖由 詠彩繽紛 於 28/1/2018 07:38 AM 發表

冬慌怪全都可以唔洗去
KO成日黎查,好彩係四樓
四楼就係鷄塲,公安唔上去捉鷄蟲即係冇料到啦!
作者: 赤腳小子去燒蠔    時間: 2018-1-29 10:58

引用:
原帖由 旺角樹根 於 2018-1-27 04:43 PM 發表
有無打風好易知,看看骨場,有沒有收起技C性感宣傳照片就知。例如新MK,一收起照片,就知打風了。
mk呢排都仲不斷發相,但都唔係好敢去
作者: roony100    時間: 2018-1-29 14:07

引用:
原帖由 赤腳小子去燒蠔 於 2018-1-29 10:58 AM 發表

都系个句,啲女啲場為咗揾錢,無得講無得計,反正捉到,都系啲客受,啲女都要但無甘on9,為咗揾錢,但客就on9啲。
作者: SS000    時間: 2018-1-29 14:40

作者: roony100    時間: 2018-1-29 18:18

引用:
原帖由 SS000 於 2018-1-29 02:40 PM 發表
中女全停止環保,改為手作仔,平30 蚊
而家真是無謂去啦,自己人先甘講。捉能咗,就真是on9
作者: SS000    時間: 2018-1-29 18:27

作者: desperado11    時間: 2018-1-30 00:46

聞説超市爆水管,要関幾天,跟同系的wd同病相憐,台灣機場和明珠都不脫運動衫,無69無mb, 不知是否對這老板特別照顧,他還有幾个場,唔知點,自己睇路
作者: ronlan001    時間: 2018-1-30 02:52

引用:
原帖由 勤力過隻牛 於 2018-1-27 03:16 PM 發表
海賭客服講明天氣惡劣,只做中泰式!!
已摺埋,狗年再见
作者: 勝肉強    時間: 2018-1-30 10:10

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-1-30 12:46 AM 發表
聞説超市爆水管,要関幾天,跟同系的wd同病相憐,台灣機場和明珠都不脫運動衫,無69無mb, 不知是否對這老板特別照顧,他還有幾个場,唔知點,自己睇路
都几大劑喎,睇黎上頭壓力好大
作者: 大口Sam    時間: 2018-1-30 13:29

點解冇人話係搵錢過年呢. 年年過年前都係咁執番D架啦.
作者: tt22now    時間: 2018-1-30 13:48

作者: SS000    時間: 2018-1-30 22:23

作者: desperado11    時間: 2018-1-30 23:55

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-1-30 01:29 PM 發表
點解冇人話係搵錢過年呢. 年年過年前都係咁執番D架啦.
客都唔多個,無生意又無人拉搵得幾多?就系無錢搵(唔敢搵至真)就渣正來做
作者: 宇宙浪漫的核心    時間: 2018-1-31 04:54

作者: 陳十二    時間: 2018-1-31 08:46

隔離台圖文並茂超市,首爾收皮,HD只做正骨,便衣KO放蛇........風力強勁!
作者: monbijoux    時間: 2018-1-31 10:11

春節前都打,好易中招
作者: 沙田樹根    時間: 2018-1-31 10:40

每季都打風2個半月,塲唔夠錢營運,女唔夠生活,等骨場自然淘汰。习主席高招。
作者: 勝肉強    時間: 2018-1-31 11:24

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2018-1-31 10:40 AM 發表
每季都打風2個半月,塲唔夠錢營運,女唔夠生活,等骨場自然淘汰。习主席高招。
k場都係啦完全冇得玩,搞到D野越來越貴
作者: 陳十二    時間: 2018-1-31 12:09

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2018-1-31 10:40 AM 發表
市塲大把熱錢流動,社會經濟至可以蓬勃,人民幤同中國至可以喺國際間抬頭,同其他大國抗衡.........
所以好多嘢中央要隻眼開隻眼閉,但又唔可以完全冇管制,間中要打壓下,等下便唔好失控,例如貪污,黃色事業.......
如果中央有心打殘深圳,今日仲邊有斜骨揼?
作者: 沙田樹根    時間: 2018-1-31 12:13

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-1-31 12:07 PM 發表

市塲大把熱錢流動,社會經濟至可以蓬勃,人民幤同中國至可以喺國際間......所以好多嘢中央要隻眼開隻眼閉,但又唔可以完全冇管制,間中要打壓下,等下便唔好失控,例如貪污,黃色事業.. ...
都話慢慢等骨塲自然淘汰,做事唔洗咁直接整死企,唔係講今日呀!
作者: roony100    時間: 2018-1-31 12:16

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-1-31 12:07 PM 發表

市塲大把熱錢流動,社會經濟至可以蓬勃,人民幤同中國至可以喺國際間......所以好多嘢中央要隻眼開隻眼閉,但又唔可以完全冇管制,間中要打壓下,等下便唔好失控,例如貪污,黃色事業.. ...
系,大陸會收下放下,先至有揾錢机會,如果去到盡,社會會亂,當好多人揾唔到錢,啲人會做乜?當權的人會知道的。收的時候令啲人知道揾錢唔系甘易,放的時候,有錢揾,道德底線會拉得好低,揾快錢,因為收的時候,你想揾都無机會。
作者: 愛人結婚了    時間: 2018-1-31 12:54

作者: desperado11    時間: 2018-1-31 13:58

人类歷史上從來沒有政府能杜絕賣淫,問題只是怎樣管,把桑拿打死只會轉到地下,變成管無可管,對黑警更有利,星加坡和上海都是管理得很好的例子,可滿足鷄虫需要又不擾民,無得玩又點做大都會,深圳政府好多聰明人,遲的又可出動了
作者: reddoor    時間: 2018-1-31 14:01

二次大戰後,東南亞國家全部靠黄業興國...
當時我喺韓國東大門包一條囡24小時,400港幣,碰見張天爱老豆,佢玩800個隻
台灣當時ㄧ入酒店就有管房问要唔要小姐..全部大學生..我就日日星架坡舞廳跳舞...
泰國就當然沖涼铺包間房食飯,劈酒,跟住洗白白啦
越南就梗喺新馬仔開個間天虹大飯店啦,夜晚就大富豪夜總會跳舞,12點就全部關門返歸...
神州大地更加唔使講,全國佳鷄啦...所以有人話有一個國家冇鷄,100年後我都唔信囉...

作者: 上田健太郎    時間: 2018-1-31 14:21

深圳口爆場每次3百人民幣左右,消費唔貴,好多香港一般打工仔都可以成日去,其實去澳門都好方便,澳門桑拿好豪華,不過成2千港元1q,都係俾心機揾多d錢,可以多d去激門玩
作者: hkhotdog01    時間: 2018-1-31 15:32

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-1-31 02:01 PM 發表
當時我喺韓國東大門包一條囡24小時,400港幣,碰見張天爱老豆,佢玩800個隻
台灣當時ㄧ入酒店就有管房问要唔要小姐..全部大學生..我就日日星架坡舞廳 ...
勁喎師兄,你說的韓國台灣事情應該唔只三十年前吧..
作者: mstg1234    時間: 2018-1-31 17:00

作者: okpkokpk    時間: 2018-1-31 17:04

引用:
原帖由 mstg1234 於 2018-1-31 05:00 PM 發表
深圳根本系一個騙局,我下面會再解釋。我基本上已經戒左還寶,除左有d 相熟女會比到額外服務比我可能會再搵之外。首先,深圳仲停留系什麼 667 668 階段,一嚴打就無埋,傷港比多少少錢已經 669 甚至 6610,d 女好多好 ...
有意思同意論點,但好多人細佬控制大腦。包括我在內。
作者: roony100    時間: 2018-1-31 17:42

引用:
原帖由 mstg1234 於 2018-1-31 05:00 PM 發表
深圳根本系一個騙局,我下面會再解釋。我基本上已經戒左還寶,除左有d 相熟女會比到額外服務比我可能會再搵之外。首先,深圳仲停留系什麼 667 668 階段,一嚴打就無埋,傷港比多少少錢已經 669 甚至 6610,d 女好多好 ...
師兄,你講得都系。但而家,做大陸客已經夠做,根本無講話香港客呢样,如果有机會,你睇下技師微信啲客,好能多系大陸仔的。。。。大陸人而家都好肯去玩,我廳條技師講,有个大陸做整壽司師傅,揾五,六千,都去口爆玩。。三百几好多大陸人都肯比。
作者: mstg1234    時間: 2018-1-31 17:43

作者: SS000    時間: 2018-1-31 18:53

作者: 勝肉強    時間: 2018-1-31 18:56

引用:
原帖由 mstg1234 於 2018-1-31 05:43 PM 發表
講漏左,上面起碼一半女用假相或者大執過,騙上騙
有D又吾係假既,不过用左後生10年前既相,有D就用以前瘦時既相,不过而家就肥到隻豬甘
作者: SS000    時間: 2018-1-31 19:02

作者: SS000    時間: 2018-1-31 19:37

作者: 太陽之後    時間: 2018-1-31 20:12

作者: 廚房變態的師兄    時間: 2018-1-31 20:21

作者: 太陽之後    時間: 2018-1-31 20:32

作者: 陳十二    時間: 2018-1-31 20:33

引用:
原帖由 roony100 於 2018-1-31 12:16 PM 發表

系,大陸會收下放下,先至有揾錢机會,如果去到盡,社會會亂,當好多人揾唔到錢,啲人會做乜?當權的人會知道的。收的時候令啲人知道揾錢唔系甘易,放的時候,有錢揾,道德 ...
cHing講得冇錯,人民揾唔到食,政權就不穩,個個水漲船高,有錢就係土皇帝,可以喺大陸橫行,邊個仲會理你有冇人權?到時個個都話黨好!
作者: 陳十二    時間: 2018-1-31 20:36

引用:
原帖由 愛人結婚了 於 2018-1-31 12:54 PM 發表
叫雞同國家大事息息相關,雞蟲絕對係國家棟樑^_^
希望工程,淫淫有書讀!haha.....
作者: earth008    時間: 2018-1-31 21:28

引用:
甘你又有自由去吾去比入騙
明知大機會率,會比入騙,又要去
又無人用支槍指住要你一定去
又要衰鹹濕,又要去比人騙:smile_42:
作者: mstg1234    時間: 2018-2-1 00:36

作者: mstg1234    時間: 2018-2-1 00:45

作者: mstg1234    時間: 2018-2-1 00:49

作者: roony100    時間: 2018-2-1 09:33

引用:
原帖由 mstg1234 於 2018-2-1 12:49 AM 發表

我吾明咩收收放放,吾覺得有咩用,總之終共得一招,就系封鎖消息同埋靠班黑警,軍隊,鎮壓住d 淫民,如果吾系一早倒台
收收放放即系唔會全部整死唒,死哂大家無得玩和無錢揾,而且,啲人文無反食,乜都夠敢做,啲當權的都搞唔店。
其實,收收放放系好多事情,都用得着,唸唸就會明白。
作者: 上田健太郎    時間: 2018-2-1 10:41

東莞打風之後,呢幾年興起口爆場,玩到全祼,2百幾3百好多香港人都消費得起,如果連口爆場都打埋,真係到草多d錢去澳門玩
作者: 沙田樹根    時間: 2018-2-1 11:28

引用:
原帖由 赤腳小子去燒蠔 於 2018-1-29 10:58 AM 發表

兵有發相?只是講号码!
作者: mstg1234    時間: 2018-2-1 11:48

作者: ho501501    時間: 2018-2-1 13:18

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-1-31 02:01 PM 發表
台灣當時ㄧ入酒店就有管房问要唔要小姐..全部大學生..我就日日星架坡舞廳 ...
二次大戰結束是在1945年,2018減1945=73
假設當時你二十歲去玩咁依家咪九十幾歲?失敬失敬!
作者: ho501501    時間: 2018-2-1 13:20

引用:
原帖由 hkhotdog01 於 2018-1-31 03:32 PM 發表

勁喎師兄,你說的韓國台灣事情應該唔只三十年前吧..
二次大戰結束離現在已經七十三年!
作者: reddoor    時間: 2018-2-1 13:33

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: ho501501    時間: 2018-2-1 14:09

作者: 陳十二    時間: 2018-2-2 00:25

引用:
原帖由 ho501501 於 2018-2-1 01:18 PM 發表

二次大戰結束是在1945年,2018減1945=73
假設當時你二十歲去玩咁依家咪九十幾歲?失敬失敬!
我相信紅門兄只係想當年,而唔係二戰結束後嗰幾年,否則194x年 $400包韓妹一日?成層樓都買到!
作者: YuanYuan    時間: 2018-2-2 01:17

始終軟件硬件都係上面優勝過香港。令願去遠少少,羅湖福田手推口爆都唔會再幫親!
作者: reddoor    時間: 2018-2-2 02:58

作者: ho501501    時間: 2018-2-2 04:22

作者: 小胖    時間: 2018-2-2 07:22

引用:
唔係咁同意:
1 三舊幾人仔有個後生靚妹同你含下撚口爆,又要這樣,又要那樣,三舊幾唔係美金呀!
2 香港啲撳鐘仔,馬欖,指壓等等,大多數係大媽,後生靚妹少之又少,有都好殘,所以咁多港燦北上
3 口爆場女開大,大陸啲女好怪,就是明明做雞,都唔想人對佢以雞相待,你下下明碼實價問佢開房扑嘢,啲女一係開高價就係要拒絕你,佢地又唔係搵唔到錢,閒閒地三四萬人仔個月,日日現金出糧,都唔差你個一千幾百開飯,我都吊過口爆女,唔洗比錢,但我從不明碼實價問佢開房扑嘢,只係熟落了,又搞慶條女,佢自然比你屌
作者: 大口Sam    時間: 2018-2-2 08:53

引用:
佢老豆E家都95-6. 當年當佢5張, 都40年前喇紅門兄. 你既當年都起碼係70年代初或60年代既事呵.
聽老豆講, 果時香港買樓係1棟幾萬咁買. 400蚊咪差不多=E家 十幾廿萬? :smile_14:
作者: reddoor    時間: 2018-2-2 09:09

作者: reddoor    時間: 2018-2-2 09:15

引用:
原帖由 大口Sam 於 1/2/2018 04:53 PM 發表

佢老豆E家都95-6. 當年當佢5張, 都40年前喇紅門兄. 你既當年都起碼係70年代初或60年代既事呵.
聽老豆講, 果時香港買樓係1棟幾萬咁買. 400蚊咪差不多=E家 十幾廿萬? :smile_14:
Sam哥..佢老豆瓜咗N咁多年啦,我見佢果時80年度啦...個時我個個月过去玩二日架...

作者: reddoor    時間: 2018-2-2 09:24

引用:
原帖由 大口Sam 於 1/2/2018 04:53 PM 發表

Sam哥..80年你出咗世未呀,使唔使同你講一個單位幾錢?
作者: 陳十二    時間: 2018-2-2 09:27

以小為理解二次大戰後黃色事業興起.......只係引子!

大家開心討論分享,不如講吓過年前仲有邊度可以安心鬆一鬆好嗎?
作者: 大口Sam    時間: 2018-2-2 09:30

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-2-2 09:15 AM 發表

Sam哥..佢老豆瓜咗N咁多年啦,我見佢果時80年度啦...個時我個個月过去玩二日架...
2014年92碎. 當年未瓜:smile_30:  
係我計錯, 40年前 係1978. 80年代初我老豆剛買樓, 3房72萬, E家近800萬.
當年400蚊 起碼=E家4千. E家既我玩唔起4千, 最多1-2千 :smile_39:
作者: 大口Sam    時間: 2018-2-2 09:31

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-2-2 09:24 AM 發表

Sam哥..80年你出咗世未呀,使唔使同你講一個單位幾錢?
當時仲係小學G :smile_38: :smile_30:
作者: 大口Sam    時間: 2018-2-2 09:36

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-2-2 09:27 AM 發表
以小為理解二次大戰後黃色事業興起.......只係引子!

大家開心討論分享,不如講吓過年前仲有邊度可以安心鬆一鬆好嗎?
尋晚上左去, 原來有好多公司都年度晚會, 識紀個JS都冇上班.
約左個FD食完向西G煲就帶佢去食多個快餐, 點G 完全走晒樣. 唉. 一個國家經濟好就係黃色事業既末路 :smile_42:
作者: 上田健太郎    時間: 2018-2-2 10:04

就算大陸打晒,對高收入果班g蟲都冇影響,去澳門都好方便,2千左右1q,但硬件同軟件都好好,收入唔高先上深圳玩,包括我自己,貪佢叫g平,
作者: desperado11    時間: 2018-2-2 10:10

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-2-2 09:36 AM 發表

尋晚上左去, 原來有好多公司都年度晚會, 識紀個JS都冇上班.
約左個FD食完向西G煲就帶佢去食多個快餐, 點G 完全走晒樣. 唉. 一個國家經濟好就係黃色事業既末路 :smile_42:
不是末路,經營方法改了,猶如大牌檔被快餐廳取代
最重要是自己收入快過雞價,話之佢
作者: 大口Sam    時間: 2018-2-2 10:23

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-2-2 10:10 AM 發表

但留意到冇晒以前D亮G. 從前都有D16-20出頭靚G, E家真係揀唔落.D後生都唔做呢行, 冇啖好食LU :smile_42:收入唔高都唔緊要. 從前200場 就算變400 咪玩少一半咯. 以前1個月去8次, 貴左都可以去4次.但以前多靚幼, E家一次都嫌多. 可以收山了. :smile_42:
作者: 上田健太郎    時間: 2018-2-2 10:53

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-2-2 10:10 AM 發表

07年去龍華快仔,全部女都係唔過20歲,過夜3百,屌餐飽,酒店先1百,已經好豪華,而家深圳好似冇快餐,東莞打柴之後,呢幾年興起口爆,又全祼又磨,2百幾3百都可以經常去,如果唔係要去澳門捱貴g,
作者: ho501501    時間: 2018-2-2 11:24

作者: reddoor    時間: 2018-2-2 11:49

作者: hkgals    時間: 2018-2-2 12:26

作者: desperado11    時間: 2018-2-2 13:04

價格貴了,玩的人多了好多,連関口環保場9成都是大陸客,靚女周圍都有出路,唔洗來深圳,所以港人見到靚女少了好多,對我來説最懷念過往的單純,你問她名子她會給你全名,不是小花小豬,也怕做得不好你不高興,這感覺幾多錢都買唔到
作者: 大口Sam    時間: 2018-2-2 15:36

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-2-2 01:04 PM 發表
價格貴了,玩的人多了好多,連関口環保場9成都是大陸客,靚女周圍都有出路,唔洗來深圳,所以港人見到靚女少了好多,對我來説最懷念過往的單純,你問她名子她會給你全名,不是小花小豬,也怕做得不好你不 ...
唉. 冇咯冇咯. 又貴又少服務又多左蠱惑感. :smile_39:
作者: lovecivetcat    時間: 2018-2-2 19:19

深圳靚女仲有好多, 好服務都有, gf feel 都有,  不過洗費全部都過千,  值唔值就見人見錢了...
作者: hung718    時間: 2018-2-2 19:20

作者: desperado11    時間: 2018-2-2 20:45

我信,不過小鋪打麻雀都拉就矯枉過正,呢的都系街坊玩意,有的店只有一兩台抽的水,賺極有限,總之年底大掃除,唔好被佢掃到,明年再玩過
作者: mstg1234    時間: 2018-2-2 23:02

作者: mstg1234    時間: 2018-2-2 23:07

作者: 粗俗的水管    時間: 2018-2-4 07:17

其實一樣好多讀唔成書嘅女做呢行,但真正同客去馬嘅少左好多! 早十年邊有金魚架?聽到都想笑,宜家好多女齋坐一晚賺幾百,睇啱好客先吊起嚟賣,其實距地唔返工都晚晚去玩,有時重要俾人free lunch,点解唔自己去搵錢,但你要扑距有難道,唔係下下用錢都得!今時唔同往日,你覺得宜家變哂唔好玩又貴,但十年後可能你會懷念重有幾百環保玩,同你宜家懷念莞式500有交易,加100有陪訓一樣,人總係唔覺得眼前美好,其實有得玩已經唔錯,最好玩嘅日子每代人睇法都唔同,上去輩可能係講80年代,唔係講常仔年代。。。
作者: tt22now    時間: 2018-2-4 09:27

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)