188Channel

標題: 多年前食左個細好多年既女仔 9# [打印本頁]

作者: MINIWOODY2.0    時間: 2018-1-26 23:33     標題: 多年前食左個細好多年既女仔 9#

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Guezz    時間: 2018-1-28 21:21

作者: 離火    時間: 2018-1-29 15:18

青春始終係難忘D
作者: MINIWOODY2.0    時間: 2018-1-30 04:02

條女唯一識主動射完即刻含,又內射過,可惜果時唔識玩,一定可以開發佢好多野
作者: monbijoux    時間: 2018-2-1 16:11

玩過条大lu妺,廿幾歲,調教到佢完全否合我一切嘅性幻想,後來佢結左緍都出黎比我搞,之後有左BB返鄉下先冇再見,真係好回味
作者: royli6086    時間: 2018-2-2 14:54

作者: MINIWOODY2.0    時間: 2018-2-6 01:54

果時太蠢了,射完成條野都精時佢會幫我含乾淨,之後D女都唔會咁做,但果時唔識珍惜,仲話唔好,應該要佢玩完D精再食!
作者: pong20hk    時間: 2018-2-6 12:22

Thanks for sharing
美好青春
作者: MINIWOODY2.0    時間: 2018-2-12 22:13

好記得唯一一次內射就係佢

我間房係屋中間,有一個窗對住個廳,我好中意屋企有人時做愛,有一次我地POST左張厚被係地下搞佢,
佢有少少M底,喜歡我咩前戲都唔做,仲係乾既時候插入去,插入去果時望住佢個樣好辛苦咁,之後會feel到d水湧出黎,真係好正,
佢著住條黑色one piece,我冇除到D衫,將佢條底褲退左一邊,一邊留左係小腿,間房唔大,我地打側瞓係地下,我由後面插佢,
頭向門,可以由氣窗望到出面屋企人行黎行去,又怕佢地會從窗望入黎,真係好 HIGH~   

佢好中意我好大力咁揸佢揸到佢變晒形 !~ 佢D皮膚好滑好正,我用手封住佢個口唔比佢出聲,咬佢膊頭,冇換個姿勢插到射為止,
佢唔中意帶套,所以中出左佢,佢問點解射係裡面,我話太爽忍唔住~ 之後就攬住佢瞓左陣

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)