188Channel

標題: 比你地話係月經POST,我都忍唔住PO!!想當年 [打印本頁]

作者: free友    時間: 2018-1-26 01:23     標題: 比你地話係月經POST,我都忍唔住PO!!想當年

作者: andy_2008    時間: 2018-1-26 06:37

Now KTV is about 500坐檯, 1200 1Q, 1800 2Q,  :')  
作者: fxckin    時間: 2018-1-26 14:10

作者: max5ega    時間: 2018-1-26 15:13

DG,CP.DS,CA:smile_o16: :smile_o16: :smile_o16:俱往矣…
作者: ngtungsee    時間: 2018-1-26 15:37

珠海夜生活也俱往矣
作者: Wharf    時間: 2018-1-26 17:29

往事只能回味,可惜那些年小第無錢上去玩,
到而家有少少閒錢,但又玩唔返以前種玩法,
而且人仔而家升得太快,有種唔值得上去感覺 ... ...
作者: free友    時間: 2018-1-26 18:21

作者: free友    時間: 2018-1-26 18:23

作者: Hang1596321    時間: 2018-1-26 19:56

我第一次去disco 就係去Sunday 當時15、16歲左右
作者: ngtungsee    時間: 2018-1-26 21:12

引用:
原帖由 free友 於 2018-1-26 06:21 PM 發表

諗返起其實都成10幾年前既事:smile_42:
唉,回想10幾年前去澳門玩幾手之後就過珠海桑拿同唱K.當時金葉桑,南洋桑拿都係3百左右開埋大.KTV都係行1,3,6.囡囡又後生又靚.通常食用率超過9成.而家就算KTV有囡都貴而又扒多...唉往事矣矣
作者: masasa    時間: 2018-1-26 23:11

依家後生樣靚,手作仔都搵到錢,仲要晨早預約定, 唔憂做, 仲使鬼開大咩.
作者: 共棍鳩毛黨    時間: 2018-1-27 00:02

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2018-1-26 09:12 PM 發表

唉,回想10幾年前去澳門玩幾手之後就過珠海桑拿同唱K.當時金葉桑,南洋桑拿都係3百左右開埋大.KTV都係行1,3,6.囡囡又後生又靚.通常食用率超過9成.而家就算KTV有囡都貴而又扒多...唉往事矣矣
金葉我都好鐘意去,另外國泰,粵海,南洋都留唔少腳毛。之後又番馬交玩,十八,打令,波士,金池,利澳,差唔多馬交桑拿都玩過晒。跟住又轉戰馬交909,嗰時都係四舊半,足60分鐘,過夜都係千一,連酒店房錢都慳番。真係往事只能回味
作者: YuanYuan    時間: 2018-1-27 00:18

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: free友    時間: 2018-1-27 01:26

作者: free友    時間: 2018-1-27 01:33

作者: 你吹我唔硬    時間: 2018-1-27 03:13

作者: 共棍鳩毛黨    時間: 2018-1-27 08:16

引用:
原帖由 你吹我唔硬 於 2018-1-27 03:13 AM 發表

金葉做完仲有碟免費飯食
以前常平雄獅桑拿,做完第一Q,同條女食埋免費杯麵,之後再做第二Q
作者: andy_2008    時間: 2018-1-27 10:39

引用:
原帖由 共棍鳩毛黨 於 2018-1-27 08:16 發表

以前常平雄獅桑拿,做完第一Q,同條女食埋免費杯麵,之後再做第二Q
very good idea
作者: reddoor    時間: 2018-1-27 13:13

引用:
原帖由 共棍鳩毛黨 於 26/1/2018 04:16 PM 發表

我就落大堂飲完茶先番上去做第二Q...
作者: k y Hong    時間: 2018-1-28 12:26

金葉之前都好鍾意去,拱北過關就到,但珠海一掃,金葉就執左8,9年了:smile_39:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)