188Channel

標題: dont X性全 極可能有問題 充卡C兄留意下 [打印本頁]

作者: 大口Sam    時間: 2018-1-24 14:10     標題: dont X性全 極可能有問題 充卡C兄留意下

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: wingsyip    時間: 2018-1-24 15:15

從來去揼骨唔會開卡
作者: gototimlee    時間: 2018-1-24 16:11

作者: hkgals    時間: 2018-1-24 16:51

作者: emau1    時間: 2018-1-25 00:03

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-1-24 02:10 PM 發表
舊年1月充2千, 之後好似係4月左右再充5千. 有1年期.

上星期去完, 話我18年1月2號過左期. 冇奶油架.

叫我要充2千激活. 昨天入場前充2k. 一張係18年8月到期. 點之送果張400係1月23充, 又係18年1月2日到期. 同佢講 ...
我係 怪全 常客
唔知見過你未呢  

佢地成日 lau 我開張卡
我永遠都唔會開既
作者: heart_breaker    時間: 2018-1-25 03:20

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-1-24 02:10 PM 發表
舊年1月充2千, 之後好似係4月左右再充5千. 有1年期.

上星期去完, 話我18年1月2號過左期. 冇奶油架.

叫我要充2千激活. 昨天入場前充2k. 一張係18年8月到期. 點之送果張400係1月23充, 又係18年1月2日到期. 同佢講 ...
Sam哥, 分分鐘轉老闆添, 有件紅牌都轉咗場
作者: YuanYuan    時間: 2018-1-25 03:27

Cash is king, 乜仲有人玩會開會員卡沖值, 沖左唔見得d女會指數高d。
作者: 大口Sam    時間: 2018-1-25 09:27

上年1月沖2千送400. 送呢400唔可以扣小費. 都好快用完.

之後 4月左右再充5千, 好似送1400. 咁6400 都用左8個月,剩番1千1左右.

早幾日為有充2千激活算. 我都驚佢執. JS話唔會執, 個場賺緊錢.

但我唔多信. E家充完3500左右, 2次用左7-800, 過年前快D用晒佢先. :smile_42:
作者: bread_butter    時間: 2018-1-25 13:18

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-1-25 09:27 AM 發表
上年1月沖2千送400. 送呢400唔可以扣小費. 都好快用完.

之後 4月左右再充5千, 好似送1400. 咁6400 都用左8個月,剩番1千1左右.

早幾日為有充2千激活算. 我都驚佢執. JS話唔會執, 個場賺緊錢.

但我唔多信. E家 ...
我一直都係2000咁充,用到見底先再充。不過聽技師講生意差左,有D過年後都唔打算返來。
作者: 大口Sam    時間: 2018-1-25 13:21

引用:
原帖由 emau1 於 2018-1-25 12:03 AM 發表

我係 怪全 常客
唔知見過你未呢  

佢地成日 lau 我開張卡
我永遠都唔會開既
有可能大堂見過下. 但大堂都比較多人訓覺. 近幾次見多左女賓起大堂. 我多數坐 6號位 BXX6. 下次你留意下平日下午有冇光頭佬起6號位, 起後面細細聲叫 SAM.
作者: 大口Sam    時間: 2018-1-25 13:24

引用:
原帖由 bread_butter 於 2018-1-25 01:18 PM 發表

我一直都係2000咁充,用到見底先再充。不過聽技師講生意差左,有D過年後都唔打算返來。
係咁講. 都話冇熟客約直頭想唔番. 話成個下午訓覺. 但大堂其實都有D人. JS話做4樓送2個大堂會好D. 但公司冇錢賺, 只係JS多左小費. 所以都話過年後走. :smile_42:
作者: chinan    時間: 2018-1-25 13:33

作者: 旺角樹根    時間: 2018-1-25 20:25

作者: bread_butter    時間: 2018-2-6 00:54

而家1000對800,星期六充2000港仔等於2000人仔,又好似好抵,不過冇左四樓同房間鬆腿,大堂鬆腿要老正。
聽講隔離新X俾便衣捉到正,關左門,唔知開返未呢?
作者: SS000    時間: 2018-2-6 01:54

作者: bread_butter    時間: 2018-2-6 07:38

聽技師講係關門,可能只係停左事發當日。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)