188Channel

標題: To : CD-Rom [打印本頁]

作者: 陳十二    時間: 2018-1-23 18:49     標題: To : CD-Rom

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: emau1    時間: 2018-1-23 19:49

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-1-23 06:49 PM 發表
收到某cHing PM叫我唔好再提某塲所個名......
雖然佢都算有禮貌,不過我都要公開回應一句,如果個個都只係上嚟攞料唔報料,以後邊有報告俾你地呢班CD-rom睇?
唔系好明
作者: windiw_wa    時間: 2018-1-23 19:52

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-1-23 06:49 PM 發表
雖然佢都算有禮貌,不過我都要公開回應一句,如果個個都只係上嚟攞料唔報料,以後邊有報告俾你地呢班CD-rom睇?
what is that cHing's motive? :smile_19:
作者: SS000    時間: 2018-1-23 20:09

作者: 陳十二    時間: 2018-1-23 20:31

引用:
原帖由 SS000 於 2018-1-23 08:09 PM 發表
形同恐嚇喎,版主會唔會跟進下?
咁又唔洗,佢都算客氣!
只係我覺得齋攞料,唔間中出吓報告,對經常試新囡,中咗雷又出報告通知大家嘅cHing唔公平!
作者: SS000    時間: 2018-1-23 20:34

作者: ha228    時間: 2018-1-23 23:22

咁我使唔使学下SO兄咁!
引用:
原帖由 SS000 於 2018-1-23 08:34 PM 發表

依家邊個有貢獻至會覆pm,邊個只問從來無報告心中有數,我無師兄咁仁慈

作者: ha228    時間: 2018-1-23 23:35

十二兄,你其实講系边个場,点解唔講得?:smile_41:
我只知现在最惡系褲冧要告叻乃兄:smile_45:
唔通我都要学某C兄咁,上黎只问指数,跟住又失踪,
又似k兄咁被人吓到失魂,失踪埋,
咁以后我应该点写,某日某場某号遇到好L高指女女,可咀可乃可插西水多,一缐包加样靓身材正,波大腰细高配合………………完成升空回地球:smile_30:
引用:

作者: fung234    時間: 2018-1-23 23:40

7兄真係被人告?如果法官問當時做緊乜野偷影話比佢聽打緊飛機囉。可能公安要開多個FILE比FL技師
作者: coboko123    時間: 2018-1-24 03:08

真係當FL果個技師係曾志偉咩,話告就告,怕佢有牙力咬
作者: 陳十二    時間: 2018-1-24 08:22

引用:
原帖由 ha228 於 2018-1-23 11:35 PM 發表
十二兄,你其实講系边个場,点解唔講得?:smile_41:
我只知现在最惡系褲冧要告叻乃兄:smile_45:
唔通我都要学某C兄咁,上黎只问指数,跟住又失踪,
...
其實同個塲無關,所以邊個壎就唔講嘞!
實情係有位cHing PM我(我相信佢經常去呢個塲),叫我唔好再提及呢個塲,以免個塲旺咗,就有不良影響.......
呢位cHing自己齋睇報告獨食唔報料就算,仲叫其他cHing唔好再推?真係自私到極點,我唔開佢名已經好厚道!
作者: kevinku1985    時間: 2018-1-24 08:29

唔知道十二兄講邊間。我都有水記微信。去過2次。又話2000開張沖值卡。又會員卡。我都攪唔清楚。個2次消費都係現金¥368走人。

作者: 廚房變態的師兄    時間: 2018-1-24 08:56

作者: hkgals    時間: 2018-1-24 08:57

作者: fredho    時間: 2018-1-24 09:02

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-1-24 08:22 AM 發表

其實同個塲無關,所以邊個壎就唔講嘞!
實情係有位cHing PM我(我相信佢經常去呢個塲),叫我唔好再提及呢個塲,以免個塲旺咗,就有不良影響.......
呢位cHing自己齋睇報告獨 ...
十二少,我自從比某老屎忽話我係乜Q 野"認叻師兄"後,我都廢輪事再出report, 老實講,唔share 唔代表果區或某場可以長玩長有,橫崗就係一個好例子。
CD-ROM 問既,有時間心情好咪覆下攞,獨食既就"法國莉莉"
作者: 陳十二    時間: 2018-1-24 09:21

引用:
原帖由 fredho 於 2018-1-24 09:02 AM 發表

十二少,我自從比某老屎忽話我係乜Q 野"認叻師兄"後,我都廢輪事再出report, 老實講,唔share 唔代表果區或某場可以長玩長有,橫崗就係一個好例子。
CD-ROM 問既,有時間心情好咪覆下攞,獨食既就"法國莉莉"
Ching PM我,就算係CD-Rom,我通常都會答,你客氣我就同你傾多兩句,互相交流,冇乜禮貌就寫答案就算!
作者: 陳十二    時間: 2018-1-24 09:22

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2018-1-23 07:52 PM 發表

what is that cHing's motive? :smile_19:
唔想個塲再旺.....
作者: 陳十二    時間: 2018-1-24 09:24

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2018-1-24 08:29 AM 發表
唔知道十二兄講邊間。我都有水記微信。去過2次。又話2000開張沖值卡。又會員卡。我都攪唔清楚。個2次消費都係現金¥368走人。
新開初期係送會員咭(或者收番幾十開咭費,太耐唔記得了!),唔洗冲咭!
作者: chinan    時間: 2018-1-24 13:22

作者: chinan    時間: 2018-1-24 13:25

作者: tt22now    時間: 2018-1-24 16:05

作者: 唯真唯善    時間: 2018-1-25 02:45

我見某人最愛上來x人出假報告,但佢自己無寫過報告。。

咁搞落去咪死城囉
作者: assusys    時間: 2018-1-25 11:36

作者: ha228    時間: 2018-1-25 12:40

唔系某人,系某班人,成九日吊人分身廣告,自己又冇出帖,
現在仲叫人收埋食,都幾過引,咁不如關左個討論區,去水果網算。
引用:
原帖由 唯真唯善 於 2018-1-25 02:45 AM 發表
我見某人最愛上來x人出假報告,但佢自己無寫過報告。。

咁搞落去咪死城囉
作者: tt22now    時間: 2018-1-25 13:00

作者: tw651890    時間: 2018-1-25 16:01

而家上黎都唔見有咩師兄報告。。。之前jd果個場都係睇貓兄報告先去。。。
作者: desperado11    時間: 2018-1-26 09:21

以前我都過料俾的CD-ROM,不過我的經驗是百份之95以上的人都無家教,攞料時就好似你欠佢咁樣,攞完就多謝都無句,所以非論壇常客現在我都好少理了
這論壇有班人除了整天說人賣廣告外和聊事鬥非外並無貢獻,這是越來越少人上這論壇的主要原因,可能他們想霸佔這論壇來玩吧
作者: ha228    時間: 2018-1-26 11:39

有D人系其他網版主,果邊靜過鬼就過黎踩下場!
引用:
原帖由 desperado11 於 2018-1-26 09:21 AM 發表
以前我都過料俾的CD-ROM,不過我的經驗是百份之95以上的人都無家教,攞料時就好似你欠佢咁樣,攞完就多謝都無句,所以非論壇常客現在我都好少理了
這論壇有班人除了整天說人賣廣告外和聊事鬥非外並無貢獻,這 ...

作者: 勝肉強    時間: 2018-1-27 10:32

洗能理佢咩,不过呢區而家真係靜左好多
作者: fung234    時間: 2018-1-27 14:12

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-1-27 10:32 AM 發表
洗能理佢咩,不过呢區而家真係靜左好多
自從skycat無出帖真係靜左好多。撑行個D亦無左目標
作者: ha228    時間: 2018-1-27 15:56

班友一路只色嘈,有L分享過乜呀,貓仔自high,又同另一C兄友台大鬧,搞k兄都收埋自己。
不過最近都冇乜好野,做CDrom都好過叫人唔好出帖既:smile_45:
引用:
原帖由 fung234 於 2018-1-27 02:12 PM 發表

作者: coboko123    時間: 2018-1-27 19:47

引用:
原帖由 fung234 於 2018-1-27 02:12 PM 發表

隻貓唔出現唔代表唔出分身,只是多數出來搭嗲幾句,冇人蘇佢就消失
作者: 激情快車    時間: 2018-1-27 22:26

作者: siuyosiu    時間: 2018-1-29 11:57

支持ching!!!如果呢度唔出post就整冧人地個場,甘間野晨早摺得,何況個位仁兄應該太高估港人的本事lol。。。
作者: Nkotb0108    時間: 2018-1-30 18:24

有條成能日話人老作嘅屎忽鬼咪一樣俾人踢爆無去扮有去!
當然佢係唔會出報告嘅其中一個。
作者: fung234    時間: 2018-1-30 19:00

challenge人永遠最容易。冇相又話作,有相又話假又話舊,有單據又話執返來,有人撑又話分身。永遠他贏曬。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)