188Channel

標題: 預約唔覆 [打印本頁]

作者: 陳十二    時間: 2018-1-23 13:08     標題: 預約唔覆

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 陳十二    時間: 2018-1-23 13:09

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-1-23 01:08 PM 發表
好討厭D囡你同佢預约,佢嗰日約滿咗就唔覆你,有時又為咗揀好遲至覆,遇上呢D我即black list......
揀客好遲至覆
作者: reddoor    時間: 2018-1-23 15:46

引用:
原帖由 陳十二 於 22/1/2018 09:08 PM 發表
好討厭D囡你同佢預约,佢嗰日約滿咗就唔覆你,有時又為咗揀好遲至覆,遇上呢D我即black list......
豬朳唔使约㗎...
作者: totti0709    時間: 2018-1-23 16:44

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-1-23 01:08 PM 發表
C兄約過第二個囉,羅湖咁多技師.
作者: 旺角樹根    時間: 2018-1-23 17:44

作者: paul-lo    時間: 2018-1-23 18:33

作者: 廚房變態的師兄    時間: 2018-1-23 19:16

作者: SS000    時間: 2018-1-23 20:05

作者: ho501501    時間: 2018-1-23 22:25

引用:
原帖由 SS000 於 2018-1-23 08:05 PM 發表

女係咁賤,麻煩客佢地會係報call 群或姊妹群互通消息。有時太熟既女會恃熟賣熟想吸新鮮客源而推舊客,再唔係有d 八婆要先比200 誠意金至會啋你,就好前前九記柒頭咁
九記柒頭依家系富圓不知幾爛做:smile_44:
作者: SS000    時間: 2018-1-23 22:36

作者: ENASDE    時間: 2018-1-24 01:39

作者: stc77777    時間: 2018-1-24 08:11

引用:
人是以貌取人的動物, 技師也是人
作者: 陳十二    時間: 2018-1-24 08:29

引用:
原帖由 stc77777 於 2018-1-24 08:11 AM 發表

人是以貌取人的動物, 技師也是人
小弟唔係帥哥,但都自問外型ok冇佬味,如果連我都被拒諸門外,我諗真係要小鮮肉至得到青眛!
作者: hkhotdog01    時間: 2018-1-24 11:45

其實我地都會揀,咁佢地有本錢選擇時當然也會揀,我覺得無可厚非。最重要係做服務時好就ok啦。d女揀客不外乎幾樣..
1. 係咪熟客,例如一周去兩次或更多的。
2. 係咪那可以hea 做,玩女友feel 那種,而且會送呢樣個樣,會縱d女那種。
3. 土豪,發紅包不手軟那種。
4.斯文客,唔係成日好像想插爆人個西,又或楂爆人對野的。
4. 靚仔最好,不行也不要太醜,沒體臭,沒口臭,尤其成日堅持要打車輪那些。
作者: fung234    時間: 2018-1-24 13:07

引用:
原帖由 hkhotdog01 於 2018-1-24 11:45 AM 發表
其實我地都會揀,咁佢地有本錢選擇時當然也會揀,我覺得無可厚非。最重要係做服務時好就ok啦。d女揀客不外乎幾樣..
2. 係咪那可以hea 做,玩女友feel 那種,而且會送呢樣個 ...
加多條,個客JJ手感好唔好,會唔會好難勃起或打出。哈
作者: reddoor    時間: 2018-1-24 14:56

引用:
原帖由 hkhotdog01 於 23/1/2018 07:45 PM 發表
2. 係咪那可以hea 做,玩女友feel 那種,而且會送呢樣個 ...
唔好講到隻G好似女神咁高级啦...
一点豬唇萬客嘗...有毛主席點會冇女...
作者: tt22now    時間: 2018-1-24 16:11

作者: tt22now    時間: 2018-1-24 16:13

作者: tt22now    時間: 2018-1-24 16:16

作者: 旺角樹根    時間: 2018-1-24 16:27

作者: lesliechan777    時間: 2018-1-24 16:37

引用:
原帖由 tt22now 於 2018-1-24 04:16 PM 發表

幾多號呢?
四个發
作者: 旺角樹根    時間: 2018-1-24 19:20

作者: reddoor    時間: 2018-1-25 08:30

引用:
原帖由 tt22now 於 24/1/2018 12:13 AM 發表

朱西, 你話事
客多呢。。。
佢執晒你幾舊...唔揀客有鬼啦..
有毛主席就唔唔知边個揀边個!
作者: 大口Sam    時間: 2018-1-25 09:33

我唔會預早一日約. 多數當日有時間先早1個鐘問有冇空. 15分鐘唔覆就去第2度玩.

覆遲左就同JS講 我走左了, 等唔到你回, 已回港了. :smile_30:
所以D 技C 之後都好快回. 得唔得都講句嘛. 太差既就blacklist, 以後都唔搵.

作者: reddoor    時間: 2018-1-25 09:57

引用:
原帖由 大口Sam 於 24/1/2018 05:33 PM 發表
我唔會預早一日約. 多數當日有時間先早1個鐘問有冇空. 15分鐘唔覆就去第2度玩.

覆遲左就同JS講 我走左了, 等唔到你回, 已回港了. :smile_30:
所以D 技C 之後都好快回. 得唔得都講句嘛. 太差既就blacklist, 以後都 ...
態度正確...
啲G吊高尼賣,喺太多G蟲當佢女神,緃壞咗..
要幾日前Book個ㄧ日接拾幾個客既G..唔好搞我..
作者: hkhotdog01    時間: 2018-1-25 10:31

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-1-24 02:56 PM 發表

唔好講到隻G好似女神咁高级啦...
一点豬唇萬客嘗...有毛主席點會冇女...
基本同意的,有足夠毛伯伯的確萬事可行,所以我說第三類是發紅包不手軟的土豪。不過如果大家都係俾三舊水,那d 女就會考量其他囉。
利申,我其實很少call 鐘,更不會在骨場溝女,或玩什麼女友feel. 也從不會俾額外貼士不想搞壞市。
作者: 旺角樹根    時間: 2018-1-25 11:02

作者: paul-lo    時間: 2018-1-25 11:47

作者: 大口Sam    時間: 2018-1-25 12:02

引用:
原帖由 旺角樹根 於 2018-1-25 11:02 AM 發表

圣泉810快唔快回覆你?
快. 有次佢話手機充電, 睇唔到信息, 我丙到佢9彩 :smile_30:
作者: tt22now    時間: 2018-1-25 13:02

作者: tt22now    時間: 2018-1-25 13:05

作者: tt22now    時間: 2018-1-25 13:07

作者: YuanYuan    時間: 2018-1-25 13:21

原來d JS 成日邊按邊睇同玩手机係咁原因。怕走客要覆Booking。跟住d師兄又投訴睇手機要扣分。惡性循環是咁來的。
作者: YuanYuan    時間: 2018-1-25 13:28

做 Booking 呢樣野應該係由前檯黎做囉,唔係班粉腸坐係度做乜卵姐。
由秘書角色去做就可以減少好多不愉快時件啦~
作者: goodguy2004    時間: 2018-1-25 22:00

哈哈,如果真係咁在意技C的回覆,嘿嘿嘿,小心小心,已經有沉船倾向;一不留神會傷得好惨(试過就知),所以而家会同自己講,唔覆即係冇缘,可能係好事!
作者: busofuncle    時間: 2018-1-25 23:38

作者: ENASDE    時間: 2018-1-26 01:08

作者: reddoor    時間: 2018-1-26 04:15

呢版女喺莊,客喺閒...
邊個唔知?
作者: fung234    時間: 2018-1-26 07:33

我覺得話寵壞女只係D客唔服氣。理性D就係供求問題。有錢消費的客人比靚女多得多。等於你去米芝蓮餐廳食飯排幾小時隊都等。旁邊小店無人你未必會光顧
作者: desperado11    時間: 2018-1-26 09:28

你地個個要頭鐘,現在的紅牌好多留翻個頭鐘給發紅包客人了
你試下book個尾鐘睇下佢复唔复
作者: reddoor    時間: 2018-1-26 09:31

引用:
原帖由 fung234 於 25/1/2018 03:33 PM 發表
我覺得話寵壞女只係D客唔服氣。理性D就係供求問題。有錢消費的客人比靚女多得多。等於你去米芝蓮餐廳食飯排幾小時隊都等。旁邊小店無人你未必會光顧
三舊水一次香港攞綜缓都去排隊啦...
米芝連...我話窮人恩物就真..
作者: hkhotdog01    時間: 2018-1-26 13:13

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-1-26 09:28 AM 發表
你地個個要頭鐘,現在的紅牌好多留翻個頭鐘給發紅包客人了
你試下book個尾鐘睇下佢复唔复
係喎。尾鐘要佢晚點下班都重得。
作者: 上田健太郎    時間: 2018-1-26 13:47

全深圳又唔係得佢一個技師,佢唔回覆咪揾第二個,10幾年前知能手機未興起,去手推場就就算出左之後,條女洗完手返來會陪個客傾計玩女友feel到夠鍾,而家無論手推定口爆出完多數都走,d女返完手返來都係玩手機,同一條女唔好揾多過4,5次
作者: 大口Sam    時間: 2018-1-26 17:18

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-1-26 01:47 PM 發表
全深圳又唔係得佢一個技師,佢唔回覆咪揾第二個,10幾年前知能手機未興起,去手推場就就算出左之後,條女洗完手返來會陪個客傾計玩女友feel到夠鍾,而家無論手推定口爆出完多數都走,d女返完手返來都係玩手機, ...
揾多紀次有京喜呢? 哈哈哈
作者: 旺角樹根    時間: 2018-1-27 07:48

作者: 口水雞    時間: 2018-1-27 09:46

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-1-25 01:21 PM 發表
原來d JS 成日邊按邊睇同玩手机係咁原因。怕走客要覆Booking。跟住d師兄又投訴睇手機要扣分。惡性循環是咁來的。
師兄睇得真係通透!自己做緊就投訴女女撳手機,自己約女嗰時又話人遲覆!真係巴撚閉!
作者: 上田健太郎    時間: 2018-1-27 12:41

引用:
原帖由 旺角樹根 於 2018-1-27 07:48 AM 發表

太郎会不会你無話題同條女講,人家至玩手機!
樹根兄,以前智能手機未興起,條女洗完手返來,大家都唔會玩手機,好多話題傾,而家條女洗完手返來多數玩手機,不如早d走出大堂按脚好過
作者: fung234    時間: 2018-1-27 14:09

引用:
原帖由 口水雞 於 2018-1-27 09:46 AM 發表

師兄睇得真係通透!自己做緊就投訴女女撳手機,自己約女嗰時又話人遲覆!真係巴撚閉!
ching們看得通透。人都係以自己為出發點,唔係太過分的話嘗試體諒下。當然你覺得比左錢冇義務,只有建議唔LIKE下次找第個以你為尊。
作者: ENASDE    時間: 2018-1-28 21:26

作者: nights88    時間: 2018-2-26 16:15

作者: 愛人結婚了    時間: 2018-2-26 17:29

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)