188Channel

標題: SYX發泣 [打印本頁]

作者: 陳十二    時間: 2018-1-23 09:20     標題: SYX發泣

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: gogokit1    時間: 2018-1-23 12:28

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-1-23 09:20 AM 發表
樣清纯,但箍緊牙,笑起上嚟有D難睇。勁瘦0脂肪,預咗飛機塲,但估唔係吸手!
睇外表以為佢好斯文,點知講嘢幾好笑幾玩得,成個過程幾愉快。
但各位師兄要留意佢指数算低,上 ...
真喺好低指數. CHING 繼續加油. 支持報告.
作者: tt22now    時間: 2018-1-23 12:48

作者: 可以再來嗎    時間: 2018-1-24 01:12

會員價298,係抵玩
作者: totti0709    時間: 2018-1-25 11:42

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-1-23 09:20 AM 發表
樣清纯,但箍緊牙,笑起上嚟有D難睇。勁瘦0脂肪,預咗飛機塲,但估唔係吸手!
睇外表以為佢好斯文,點知講嘢幾好笑幾玩得,成個過程幾愉快。
但各位師兄要留意佢指数算低,上 ...
SYX普遍都低指數,要高指可以試下#168
作者: ysoserious?    時間: 2018-1-25 12:10

引用:
原帖由 totti0709 於 2018-1-25 11:42 AM 發表

SYX普遍都低指數,要高指可以試下#168
師兄168咩指數呀?
作者: 陳十二    時間: 2018-1-25 13:03

引用:
原帖由 ysoserious? 於 2018-1-25 12:10 PM 發表

師兄168咩指數呀?
Call鐘王,24小時on duty,  有call鐘就番公司加班,傳聞一個月執十皮!
作者: ysoserious?    時間: 2018-1-25 13:50

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-1-25 01:03 PM 發表

Call鐘王,24小時on duty,  有call鐘就番公司加班,傳聞一個月執十皮!
十皮? 即每月至少4百多個鐘, 不休息每日也要上14,5個客
作者: desperado11    時間: 2018-1-25 15:03

這類場有水魚買鐘捧場,多數系阿伯,後生或無錢的人好難明的
作者: reddoor    時間: 2018-1-25 15:39

冇錢明都冇用..
作者: 陳十二    時間: 2018-1-25 16:18

引用:
原帖由 ysoserious? 於 2018-1-25 01:50 PM 發表

十皮? 即每月至少4百多個鐘, 不休息每日也要上14,5個客
我聽到嗰陣亦好似ching咁,第一時間計條数出嚟講冇可能,但二五話原來好多客入房即起機,打完就出番嚟,好多時半個鐘就落鐘,加上佢日日連踩十幾個,瞓一陣又番公司加埋,每日十幾個鐘並唔出奇!
作者: totti0709    時間: 2018-1-25 16:53

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-1-25 01:03 PM 發表

Call鐘王,24小時on duty,  有call鐘就番公司加班,傳聞一個月執十皮!
Ching,#168會偷下鐘,每次不足90分鐘.
作者: 9440940964241    時間: 2018-1-25 18:45

引用:
原帖由 totti0709 於 2018-1-25 04:53 PM 發表

Ching,#168會偷下鐘,每次不足90分鐘.
真係好多客搵佢,成日覆V7。揼過兩次,第一次幾好,第二次call鐘已走樣。好多嘢講,中意吹水搵佢一流。大波四川中女,有啲女漢子feel。
作者: ysoserious?    時間: 2018-1-25 19:10

引用:
原帖由 9440940964241 於 2018-1-25 06:45 PM 發表

真係好多客搵佢,成日覆V7。揼過兩次,第一次幾好,第二次call鐘已走樣。好多嘢講,中意吹水搵佢一流。大波四川中女,有啲女漢子feel。
佢指數如何呀?見佢心口幾吸引
作者: 9440940964241    時間: 2018-1-25 23:15

引用:
原帖由 ysoserious? 於 2018-1-25 07:10 PM 發表

佢指數如何呀?見佢心口幾吸引
水雲一縷低指,去都係過夜瞓覺為主
作者: bridgehead    時間: 2018-1-26 17:05

作者: ysoserious?    時間: 2018-1-26 21:53

試了168
中女,腰比較多肉,大波,按摩唔錯,60多分鐘,低指
作者: 肥虫666    時間: 2018-1-27 05:43

引用:
原帖由 ysoserious? 於 2018-1-26 09:53 PM 發表
試了168
168基本上就是得60分鐘,指數生熟客差別好大
作者: 陳十二    時間: 2018-1-27 07:37

引用:
原帖由 ysoserious? 於 2018-1-26 09:53 PM 發表
試了168
咁嘅質數同服務都做call鐘王.........><
作者: ysoserious?    時間: 2018-1-27 09:22

引用:
原帖由 肥虫666 於 2018-1-27 05:43 AM 發表

168基本上就是得60分鐘,指數生熟客差別好大
半跌錢, 都好難同佢相熟了
作者: ysoserious?    時間: 2018-1-27 09:24

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-1-27 07:37 AM 發表

咁嘅質數同服務都做call鐘王.........>
我都唔明, 相信同場比佢高質的大有人在, 唔通佢有啲人冇佢有的特別服務?
作者: siuyosiu    時間: 2018-1-29 12:02

呢半年去次次比人偷鐘,仲要兜口兜面話要落鐘,下個客要上~:smile_39:
作者: 陳十二    時間: 2018-2-3 20:47

隔離網好仆街,copy我個report,用我個網名冒充我出report,但topic就標榜發泣指数低,俾我發現咗就將網名改為'陳十二fans'......

SYX有技師喺嗰邊落廣告,咁做擺明就要技師識做......
作者: 陳十二    時間: 2018-2-3 20:48

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 羅湖之友    時間: 2018-2-4 01:35

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-2-3 08:47 PM 發表
隔離網好仆街,copy我個report,用我個網名冒充我出report,但topic就標榜發泣指数低,俾我發現咗就將網名改為'陳十二fans'......

SYX有技師喺嗰邊落廣告,咁做擺明就要技師識做......
咁賤....仲要用埋師兄個名!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)