188Channel

標題: [香港] 《萬千星輝2017》索女靚相逐個睇: [打印本頁]

作者: 將軍抽兵!    時間: 2018-1-22 23:35     標題: 《萬千星輝2017》索女靚相逐個睇:

作者: darklord    時間: 2018-1-22 23:36

Many thanks for your sharing
作者: cmwah    時間: 2018-1-22 23:42

作者: mage    時間: 2018-1-22 23:46

作者: lok888lok    時間: 2018-1-22 23:48

作者: Liketolearn    時間: 2018-1-22 23:48

作者: initialdanny    時間: 2018-1-23 01:33

作者: chungalex78    時間: 2018-1-23 11:47

作者: 大滾友    時間: 2018-1-23 12:24

樓主咁有心機,咁我又花D時間回應你啦:

詩詠平時好一般,呢件衫佢著得好貴氣亦顯身材
晨麗一向都好身材,呢件衫更顯仙氣
思貝高挑骨感,紅色低胸亦見事業線,加分
美恩件衫ok不過不失,但個髮型就….
Ali一向係我最愛,但呢晚不論衣著、髮型、化粧都唔知想點,愛登士家庭一樣,失敗之作
定欣….古裝海龍皇入面既蝦兵蟹將
千雪本身有樣有身材有貴氣,奈何呢件衫無法顯出佢既優點,如果佢著黃智雯同類既衫,可能會有驚喜
大小姐一如過去貴氣形象,高雅大方
高LING件衫唔差,但比起以前,佢略嫌密實
嘉欣唔知係咪呢張相角度關係,好似用D膠袋放曬上身咁,同埋個粧略顯老態
嘉敏問題不大,但佢個樣比較YOUNG,可以著得後生少少
敏之件衫,想露又唔露,將以前貴婦果D皮草披肩整成輕紗,完全唔得,個粧又化到老咗十幾年咁
君馨好似著咗件加大碼衫一樣,以佢有骨感既人,可以著得貼身一D既衫
佩玥上半身OK,但下半身如果唔要D披可以好D
凱琪件衫晚裝唔似晚裝,三點色唔似三點色,好怪
秀惠超正,比平時上鏡好睇好多,如果要我係咁多女入面MARK一個,呢晚我一定MARK佢。
庭欣…完全唔知想點
子羚、翠如、心穎、穎鏇、盈盈、智雯正常發揮

最LIKE:秀惠
最差:庭欣

作者: 基拉    時間: 2018-1-23 15:49

多謝分享~~~~
作者: tcfalcon    時間: 2018-1-23 17:39

作者: ninebirds    時間: 2018-1-23 17:43

作者: STATECHINA    時間: 2018-1-23 22:27

Thanks for sharing
作者: manoh    時間: 2018-1-23 23:09

Thanks.
作者: ku823    時間: 2018-1-23 23:40

Thanks for sharing
作者: iwih94    時間: 2018-1-25 01:28

作者: 程飛    時間: 2018-1-25 08:49

作者: Keith_Eilok    時間: 2018-1-25 14:10

thanks for sharing
作者: banjo.    時間: 2018-3-8 20:37

朱晨麗對波至正
作者: leung1221    時間: 2018-3-8 20:39

作者: Duncan_Nadal    時間: 2018-3-8 20:44

作者: jpmc    時間: 2018-4-1 11:08

作者: tinnit    時間: 2018-4-18 22:33

好多靚靚囡囡  感謝分享!
作者: kirstyu2    時間: 2018-4-19 07:48

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)