188Channel

標題: 重拾昔日溫馨#1,#16~18,23,34~38,39,40,45,46,54,55,60,64,65 [打印本頁]

作者: bbfriends    時間: 2018-1-21 01:29     標題: 重拾昔日溫馨#1,#16~18,23,34~38,39,40,45,46,54,55,60,64,65

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Hopelovefaith    時間: 2018-1-21 01:32

作者: 男joey    時間: 2018-1-21 02:13

作者: 我係lok~~    時間: 2018-1-21 09:22

中出正呀
作者: kwokdonald2018    時間: 2018-1-21 14:19

作者: bbfriends    時間: 2018-1-21 20:35

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-21 01:32 AM 發表

七情六慾屬正常事
所以我先引起佢既慾,哈哈
作者: bbfriends    時間: 2018-1-21 20:35

引用:
原帖由 男joey 於 2018-1-21 02:13 AM 發表
miss u
有幾miss先?
作者: bbfriends    時間: 2018-1-21 20:36

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2018-1-21 09:22 AM 發表
中出正呀
有幾正呢?
作者: bbfriends    時間: 2018-1-21 20:36

引用:
原帖由 kwokdonald2018 於 2018-1-21 02:19 PM 發表

好文章
多謝師兄欣賞
作者: Guezz    時間: 2018-1-22 01:06

引用:
原帖由 bbfriends 於 2018-1-21 01:29 AM 發表
自從和男友住埋就很少上泥寫野,之前阿軍成日帶我去旅行玩更加無時間寫。最近他工作忙碌,我無聊就上泥睇下野寫下野,生疏了希望各位不要介意。

自從阿軍工作忙,夜晚成日要開工,我就朝早工,都很少時間撞到一齊 ...
好幸福
作者: winterfire    時間: 2018-1-22 16:46

作者: Lucky1530    時間: 2018-1-22 16:56

有個咁好嘅女友,你男友真幸福!
作者: bbfriends    時間: 2018-1-22 22:48

引用:
原帖由 Guezz 於 2018-1-22 01:06 AM 發表

好幸福
我都覺得自己好幸福,嘻嘻
作者: bbfriends    時間: 2018-1-22 22:49

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-22 04:46 PM 發表

C妹, 你真的很體貼你男友, 他真是幸福. 想要有收獲, 一家要付出的. 努力, 明天會更好.
我男友對我都好好,好千就我,我都好幸福喔
作者: bbfriends    時間: 2018-1-22 22:49

引用:
原帖由 Lucky1530 於 2018-1-22 04:56 PM 發表
有個咁好嘅女友,你男友真幸福!
哈哈,我都有個好男友
作者: bbfriends    時間: 2018-1-23 00:37

自從早幾日同阿軍大戰完就好似撻著番咁,週末放假我地都有溫馨,阿軍仲好似特別興奮咁。

星期六晚比阿軍插完都無著底底,就咁著住件吊帶透視睡裙就訓番。星期日訓到日上三竿,奇怪早上阿軍無搞醒我,起身打算去廚房搵佢,佢吳搞醒我就應該想我繼續訓等佢有時間整愛心早餐比我食。

當我走去廚房的途中,突然見到個陌生男人從廁所出來,我嚇到大叫,對方目定口呆的看著我。阿軍聽到馬上從廚房出來攬實我叫我別怕,這是他同事有急事上來交比佢。之後阿軍就如常給我一個morning kiss,佢攬到我好實,手不斷來回掃住我背邊鍚邊安撫我定驚。當時時我感到我的patpat有點涼,本身條睡裙都不長,再比阿軍咁掃,大概是被阿軍掃起了條睡裙。與此同時我聽見有野跌落地的聲音,如果阿軍同事在地下執野再往上望,應該會看到我成個下身,當時我不知有外人在家,爸爸同底底都無著就咁出房,希望我妹妹沒有給外人看到啦~嗚…當時很擔心的。

之後阿軍鍚完我,就將我面向番佢同事正式介紹一下,大家禮貌式握下手,然後阿軍話繼續整埋個愛心早餐比我,佢叫我招呼住佢同事,倒杯水比佢。過門都是客我都馬上請佢去梳化坐同行去針水,比佢時烏低少少身遞給他,突然發現佢眼光釘了我心口一下,才醒覺我睡裙一烏身就打開了看到波波,嗚…蝕底哂啦~我馬上用手按實個心口位,之後禮貌地叫佢坐下,我去換番件衫。

之後我當然穿好內衣褲,換個條方便裙出廳梳洗完就食阿軍的愛心早餐啦!阿軍繼續跟同事傾公事,我食飽飽執好碗佢地仲傾緊,我咪去沖個涼先,諗住一陣同阿軍去街街拍下拖。點知沖沖下突然阿軍好急咁拍門,佢話同事好肚痛忍不住啦,叫我馬上出來先,我連衫都來不及穿只包住毛巾出去咋,佢同事馬上沖入廁所。

我赤條條咁走到阿軍身邊,佢又邊忍得住,馬上攬實我車我,手已經申入毛巾內了我妹妹,我推開他但不夠力,我話有人在廁所不要搞住,阿軍就話佢爆石有排啦!又話難得我光脫脫在他懷中就比佢鍚下啜下同摸下。然後佢馬上就對我上下其手,佢邊捽我豆豆又邊扯開我毛巾去搓我波波,我豆豆一比佢掂就好敏感好濕,成個人軟了抓不住毛巾,毛巾滑落我腳下,我就光著身子依著阿軍胸膛任佢上下又捽又搓,我已經好濕好軟好敏感,好想叫啊~但又有外人在廁所內,我就只能細聲的嗯…嗯…嗯…

阿軍見我好陶醉時突然一手大力咁插入妹妹內,那刻突然被大力的一插我真的忍不住啊了出來,佢繼續用快速的指插我,突然間廁所傳來沖廁聲把享受中的我驚醒,我馬上推開阿軍灣身去執起毛巾包身,怎知我一彎下身時,廁所門一開,一切都太遲了,我濕透流著水的妹妹就因為我彎身而露出來對著廁所門,同事一出來肯定是看得清清楚楚,但我已經不能再猶豫了,馬上執起毛巾包回身體再沖入廁所。實在太醜死人啦~比人上下都睇過哂,嗚…

我入到廁所馬上開水洗乾淨妹妹同再沖身,打算淋走啲尷尬的味道,剛開水沖洗不久又聽到阿軍拍門話同事要走了,佢送他落樓下,我回應了就繼續安心沖涼,心想個外人終於走了,不再尷尬了,可以舒暢地沖涼。

當我沖完想著衫時先明白點解同事突然走咁快,我發現我條喱士底底不見了!仲有我爸爸上有些白色黏液,好過份喎我好嬲。結果我丟了個爸爸,就只穿條裙出廁所再回房搵過套內衣褲。

搵緊內裡果套時阿軍都回來了,佢從後攬實我又搓又摸遍我全身,其中一隻手又停在我裙底的妹妹處,邊捽我豆豆邊問我點解沖完涼都真空出來,又話知道我剛才比人閘斷左肯定吳夠喉好想要,佢就馬上將我拉去床上,按下我把我條裙拉高,邊啜我波波邊捽我豆豆,我已經好快又比佢搞到濕哂,忘記了之前的尷尬同內衣被偷污一事,盡情的享受阿軍的愛撫搓弄,現在可以放聲的呻淫了,豆豆比阿軍整到好脹好敏感,我啊~啊~的不斷出水,阿軍也越來越硬,佢都忍不住上套了,套住了的棒棒馬上便大力的吉向妹妹,一輪猛烈抽插,翻雲覆乳,淫聲此起彼落之下,我同阿軍都到了,然後又雙擁著躺在床上回下氣,弟弟留在妹妹裡,阿軍輕搓揉我雙乳,在這舒服的擁抱中,然後大家不知不覺又睡著了
作者: bbfriends    時間: 2018-1-23 22:27

果日再次訓醒已是黃昏了,原來愛愛後好好訓,醒左有些肚餓就打算換定衫等阿軍起身出街食野,當我搵緊衫時突然被阿軍從後熊抱住,佢熟練的上下摸著我的身體就突然把我整條裙拉高脫了出來。我赤條條的被他又搓又摸遍全身上下,妹妹已經又開始濕熱起來,阿軍繼而一手撥弄我乳頭,一手捽我豆豆,我又敏感又軟的依靠著他,水已經開始流出大腿,啊~

阿軍見我濕到漏出來便抱我回床上,把我反轉並示意我跪在床上吉高patpat,雙手扶在床頭讓妹妹可以對著他。阿軍在後面用手又捽我豆又反下反下我的陰唇來把玩著我濕透的妹妹,佢話從後面的角度果然清楚望哂流住水的妹妹,然後佢大力的指插我,又拍打我屁股問我點解之前在佢同事面前要烏身去執毛巾,吉哂個妹妹比個毒男睇,佢話當時應該馬上一手掩上一手掩下衝入廁所關門咪無野比佢睇囉!之後阿軍好似好嬲咁馬上帶套大大力咁插入去妹妹度,佢好粗狂咁抽插,每一下都大力頂入,抽插到好大的拍拍聲,我被他這樣的大力抽插到都好舒服放聲淫叫,狂野的啪啪啪完後大家都到了,然後相擁住扒在床上,我馬上同阿軍講我不是有心比佢同事睇到妹妹的,我都覺得好尷尬好吳開心,阿軍就話我蝕大底激死佢,我都不敢再講比佢知我有條底底在同事離開廁所後不見了!

之後阿軍話同事讚佢識到個細細粒容易食的阿嫂好幸福。佢竟然在阿軍面前講我波波細細,但烏身遞水時從領透出來的砵仔糕都好吸晴,佢同阿軍講阿嫂今日的招待好好。聽完阿軍講先知佢同事今日咁留意我身體,我波波幾細都知。阿軍就話我點解咁大方上下都比人睇哂,我馬上好委屈話我出廳先知有陌生人來不及換衫就比佢捉住鍚,我都好難過咁比外人睇得咁清楚,阿軍見我想哭的時候馬上鍚我同愛撫下我,仲同我講佢無嬲,只是心痛我比人睇哂,叫我以後小心注意隨機應變。然後佢就話開始夜了,叫我快換衫出去食野
作者: bbfriends    時間: 2018-1-23 23:49

阿軍安撫完我就同我一齊搵衫換,佢話在附近食隨便簡單著就可以。佢著白色衫又叫我著件白色同佢情侶裝,最弊我淺色爸爸都洗了未乾,要在件白色緊身tee內著個黑色爸爸都幾明顯。好在夜晚涼涼地我可著件外套遮掩下。然後再著條半截裙加對輕便鞋就走得。

阿軍帶我行左條少人行又黑的路去食野,行果條路時佢邊行邊攬住我腰去掃我波波,佢話個爸爸阻住佢掃,豪無手感似掃個爸爸多過我波波,佢叫我把爸爸脫下放在手袋。我當然不肯在街脫啦!佢話條街無人又黑,佢會幫我解哂爸爸啲扣同鬆開個帶扣,不用除衫都可以將爸爸脫出來,佢不停哄我脫我又心軟,佢攬住我開始伸手入衫內解哂所有扣,當時我好驚好緊張,不時望住前面有無人,又聽住後面有無腳步聲,好快佢解哂啲扣但又不將爸爸拉出,反而手仍留在衫內去搓揉我爸爸下的波波,撥弄那已經被搓得突起的乳頭,又開始被弄得好敏感,妹妹又濕起來,但因為在街上我好驚會突然有人,所以我把他的手拉出來推開他,再好快咁將爸爸拉出塞進手袋。

佢從我開胸的外套望到我兩點已在白色的緊身tee現哂出來,佢見到好突竟然突然把頭伸到我胸前,隔住衫去大力啜我,啜完一點又向另一點啜,佢啜到我好突同件衫個胸位都濕透後,貼住我啲肉現哂我雙乳同點出來就停下,其實當時我好敏感好濕好想叫,但在街始終太驚忍住。佢之後拖住我手繼續行,眼光不時去望我開胸外套內的濕衫突點。佢拉住我緊貼著他行,方便佢隻手去探我妹妹,我後悔了著短裙啦,比佢容易就伸手入去掃我妹妹,佢摸到我底底成攤水濕就問我未食飽仲咁濕?我話我是肚餓要食飯,求佢不要再整濕我,好辛苦。

原本話在附近食,點知佢帶我搭巴士落幾個街口先食,佢讓我行先上上層,坐下後佢在我耳邊話在我後面見住我行上樓梯,睇到我入面條白色底底濕透了,睇到啲水同啲毛毛。當時上層好少人,我們坐在最後,佢隻手又開始不規矩伸入我裙底阿住底底去掃壓我妹妹,另一手則攬住我腰以外套作遮掩去掃我波波。

雖然是隔著衣服,但這樣被上下其手,易敏感的我又是更濕,點也更脹更突。阿軍佢似乎不甘心隔住底底去掃,佢叫我用手袋放在大腿上,能夠遮掩佢去解開我裙頭,由上伸手入內,這樣就可以從底底褲頭伸入去捽到豆豆,佢發現這個位置更好更方便,又近豆豆又可以直接接觸,佢捽到我好敏感好想叫,我軟化的倚著他肩膀,我感到啲水已經濕透底底再由邊邊位流出大腿,好辛苦好難忍啊~突然聽到一班人邊講野邊上緊樓梯,我們都好緊張,我馬上按停阿軍,佢都不敢再郁動,一手停下在外套內包住我波波,一手指則插停在我的陰唇內。

佢見班人都坐得好近都不敢再摸我,手都拎回出來,然後在我耳邊叫我扣好條裙,就快落車。落車時我一起身就見到我個位有一大個濕印,我就知道我條裙都會有水印了,所以我用手袋放在後面希望遮到,阿軍又行我後面希望佢擋到人視線。落到車阿軍話後面望我條裙一大個水印好明顯,我就脫了外套綁在腰間遮住後面,不過遮到後又遮不到前,我波波突哂點飛哂釘,我仲好敏感兩粒的的仲好脹好突,在白色緊身tee更加現形,我只好用手把手袋抱在胸前遮擋住。阿軍攬住我條腰行仲繼續掃我波邊,叫佢都吳停激死我啦!去到食野一坐下就馬上穿回外套遮住上身的突點。食飽飽後去廁所睇下水印消失了就可以穿著外套離開。

回程時夜了,巴士上層完全無人,阿軍今次可以放肆咁在車上捽我豆豆,我都因為無人在車上比佢捽到在他耳邊細聲的啊~啊淫叫了起來,今次捽得我更濕更痕,到落車時個位的水更大灘,我大腿都好多水痕,條底底濕到貼實左妹妹好不舒服。阿軍好明白我,佢話知我濕住好辛苦,又話呢條路之前除爸爸咁耐都無人,衣家咁夜更加不會有人啦~叫我把底底脫下放埋入手袋。我都覺得不會有人,回程時條裙有更大水印我都不用外套遮掩,現在不想妹妹濕住咁辛苦決定除埋底底,反正都好快番到屋企。沒有底底舒服好多,雖然有風吹住妹妹,但妹妹入面仍然好濕未停下流水。阿軍佢行行下手又伸入我裙底去摸妹妹,摸摸下突然插了入內,啊~好舒服啊~之後阿軍攬實我突然同我車起來,佢肉緊的車我,下面的手更緊貼妹妹,佢突然用手指從下向上頂入又痕又濕的妹妹入面,再快速的指插,嗯…嗯…嗯…好舒服好想叫,阿軍鍚住我叫不出來,只能嗯嗯嗯…的任他的手指狂野的插,我水越來越多,水聲在寂靜黑暗的四週聽落更加大聲,佢插到我身體一軟,妹妹更多水的流湧出來,流到大腿,地下都是水,我好軟好累啊,阿軍索性把我背著走,我妹妹仍然很熱在流水,我在阿軍背上回著氣。任由涼風吹著我patpat和妹妹。我裙咁短比阿軍背著肯定是成個下身都露出來了,但條街沒有人就不擔心。差不多到大街接近屋企時,我都回完氣了,叫阿軍放下我,我拉好條裙就同阿軍手拖手咁回家。不過我見到阿軍件衫後面都是一大個水印好好笑,哈哈不過佢件衫濕左都無緊要,因為不會有人想到是被我的淫水整到咁大個水印呢~嘻嘻!就這樣過完個週末,回家大家一齊沖涼在浴室又啪左次,沖完佢抱我上床解開毛巾後再啪多次,這個週末啪回之前天氣凍同埋佢開夜好耐都無啪既次數了!過完週末又不知等幾耐先再有得咁溫馨呢?
作者: Fullhope    時間: 2018-1-24 17:32

中出有暖流!
作者: bentayga    時間: 2018-1-24 18:21

屌閪梗係要中出啦!
作者: 135k246    時間: 2018-1-24 21:56

好正,阿軍真係多鬼主意,難得c姐肯配合,絕配
作者: bbfriends    時間: 2018-1-25 23:16

引用:
原帖由 135k246 於 2018-1-24 09:56 PM 發表
好正,阿軍真係多鬼主意,難得c姐肯配合,絕配
我永遠都諗吳到阿軍諗緊乜,成日比佢出奇地咸濕左我先知
作者: bbfriends    時間: 2018-1-26 00:02

當日比阿軍指插到噴水,或者真正比佢支肉棒插到高潮都超過兩次以上,其實果日真的好飽好滿足,個人仲好疲累好好訓。點知半夜在睡夢中突然又被阿軍搞醒,妹妹感到好熱好濕同好痕,睡夢中的自然反應夾緊雙腿,但就比個頭阻住夾不埋,原來阿軍深夜中正用他靈活溫暖的長脷去乃著我妹妹,用他的雙唇去吻我陰唇,對著我豆豆又啜又乃,再加上佢隻手又了又插,令到我又開始水長流同發出呻淫聲,阿軍見我越來越興奮就知我個人醒哂,佢就馬上反轉我個人,又示意我跪著隻手按床頭支撐來吉高patpat,佢帶好套就一野大力頂入去,又邊打我patpat話我好淫,全身都比人睇清光,之後佢就拎佢手機遞向我,話同事剛才send左我張近乎全裸既相比佢。

原來當日早上我行去針水比佢同事時,同事影左我後面相,到我拎水走向佢時又影左張,原來我條睡裙影相出來都真的好透,後面成個patpat都清楚睇哂,咁前面都一樣,無論波波同兩點,以及妹妹同啲毛毛都一樣睇得清清楚楚,阿軍話我點解咁淫,要著咁透視走出來,仲要比人影哂全相都吳知,佢話我肯定好想比人睇啦!所以廁所外面妹妹咁濕都要去吉高執毛巾,要比人睇到你有幾濕,你個淫娃我要插爆你,等你不可以再比人睇,佢猛烈的狂插,我知佢好嬲,我馬上話我不是淫,我不想給陌生人看的,我只會讓你看讓你淫,你插爆我啦~我比你插,不要嬲啦。阿軍就話只要我乖繼續比佢淫比佢插就算數,佢想點睇就比佢點睇,吳好再比其他男人睇。我話知道,叫佢盡情插我啦~佢打多我兩下patpat,放慢了抽插的速度,但我果時好興奮好舒服的,好想佢繼續狂插我舒服下去,我叫佢不要停啦~快再插我,點知佢話懲罰我今早咁淫比全相人影,佢就示意我訓好個人張開雙腿,佢繼續用手去撥弄我妹妹,因為妹妹好敏感,又突然這樣長大雙腿被手指插及捽豆豆,實在令我身體發麻,阿軍雙手並用,不停望住我的反應來用手又捽又插,啊~啊~啊~我吳得啦~好辛苦好痕好麻,我夾埋雙腿,但又被阿軍弄開,我已經受不了他的指插同捽豆,身體一個抖震,妹妹的水比平時更多的瘋狂流出,我整個人都軟軟的在大聲呼吸著。阿軍這樣刺激我妹妹令我更累,我是喜歡被棒棒插到緊緊的夾爆佢既感覺。阿軍見我呼吸順了一點又再緊接著把佢支巨棒插入,好像要罰我不給我回太多的氣,然後佢一插就一輪猛烈抽插,啊~啊~啊~妹妹仍在敏感狀態,這樣被狂列抽插又令我進入興奮狀態,啊~爽啊~阿軍插到妹妹也開始收緊夾著他,越夾越緊佢都舒服到射了!我倆又累得雙擁入睡
作者: sinar45    時間: 2018-1-26 08:33

個同事係咪阿軍特登安排㗎? 個同事咁夠膽偷影你D走光相,之後再send比呀軍
作者: 135k246    時間: 2018-1-26 10:43

引用:
原帖由 bbfriends 於 2018-1-26 12:02 AM 發表
當日比阿軍指插到噴水,或者真正比佢支肉棒插到高潮都超過兩次以上,其實果日真的好飽好滿足,個人仲好疲累好好訓。點知半夜在睡夢中突然又被阿軍搞醒,妹妹感到好熱好濕同好痕,睡夢中的自然反應夾緊雙腿,但就比個 ...
男人就係咁,鐘意炫耀自已女友有幾正,可能佢好多朋友都睇過你全相,然後玩下女友走光比人睇,做定心理準備遲D玩當住朋友面前做愛,C妹真幸福,男友咁識玩!
作者: bbfriends    時間: 2018-1-28 19:01

引用:
原帖由 sinar45 於 2018-1-26 08:33 AM 發表
個同事係咪阿軍特登安排㗎? 個同事咁夠膽偷影你D走光相,之後再send比呀軍
我覺得阿軍不會安排同事,因為昨天發生左啲野,比我知道不是阿軍安排
作者: bbfriends    時間: 2018-1-28 19:02

引用:
原帖由 135k246 於 2018-1-26 10:43 AM 發表

男人就係咁,鐘意炫耀自已女友有幾正,可能佢好多朋友都睇過你全相,然後玩下女友走光比人睇,做定心理準備遲D玩當住朋友面前做愛,C妹真幸福,男友咁識玩!
阿軍先不會咁做,佢一直都好愛我不會出賣我
作者: bbfriends    時間: 2018-1-28 19:04

又到了我同阿軍都好期待既週末啦~星期五晚又著住件吊帶透視短睡裙去引起佢性慾,比佢扑左兩次好倦咁訓了。好好訓咁訓到日上三竿先識醒,醒左佢不在隔離就識得去廚房搵佢,因為每個週末佢都會整豐富brunch我食。

星期六早上家中只有我同阿軍我當然就繼續著住條透視睡裙出房啦~去到廚房見到個陌生人洗緊野我嚇到哇左一聲,其實都不陌生,是阿軍上星期上過我地屋企既同事,同事比我哇一聲都嚇親,之後佢好快就關了水喉走近我同我握手話阿嫂你好,阿軍話食材不夠落街買,佢叫我幫佢洗住啲薯仔刨左皮先,然後佢就好似好熟咁捉住我膊頭同手臂叫我去坐下等食,廚房野等佢地男人搞。我就話咁我入房換件衫先,吳該佢就想入房。點知佢突然叫住我話阿嫂可以幫我去梳化個袋度拎部手機比我嗎?咁我當然沒理由拒絕,咪行去梳化烏身去搵,未搵到出來時,我身後好快有人走過來幫手搵。佢問我點解仲未搵到既,等我一齊幫你手搵,果刻我是被同事從後兩雙手在我手下圍住咁拎著個袋,佢既姿勢就好似從後攬住我咁,只不過是大家的手都拎緊個袋,佢在我雙手下面咁包位我個人托住我雙手,好自然佢手臂是從我腋下位貼住我兩邊波邊,比個陌生男人咁緊貼我當然不能啦~我馬上左擰右擰又用手推他的手試圖想掙脫他,無奈佢身型比阿軍高大,力度也不比阿軍少,我邊郁佢丟邊收緊佢既手臂圈圍住我,我波波被他的臂擠壓迫向中間,佢再說叫我不要再周圍擰去磨佢,佢話小心磨硬左佢會忍不住,佢話剛才見到我烏身後露出既妹妹已經忍不住要走埋我身。

我一聽到佢咁講馬上停下不敢郁,同時不知道是否聽到佢話會硬,又話睇到我妹妹既說話而令到妹妹又開始有了反應,感到入面有點暖流,所以我都開始驚,我希望自己啲水不要咁快流出來。同事佢開始再同我講野,佢話上次在廁所出來見到我濕哂既妹妹就估到我是易濕的女人,佢話廁所時間不是好長,我同阿軍在外面都搞不了什麼,我都可以濕到咁就知我好玩,佢話我令到佢一直囉囉聯想要睇下我究竟是否一掂即濕喎,佢話現在是好時機,話好肯定我濕緊,我好驚呀~我馬上話我無濕,我好難先濕,入面好乾。再想掙扎佢遠離佢。

當然掙扎不來,反而比佢好快咁隻手由我裙底插左入去妹妹內,啊~其實聽見佢講果啲野,諗起上星期情形,我下面真的更加濕,感到已經有水流出了門口整濕左啲毛毛。比佢手指一野插入突然爽左一下,佢同阿軍有些不同,阿軍喜歡捽我豆豆捽到又突又脹又敏感有好多水出先插入去了我。但我估不到同事佢竟然第一時間就插入去又了又讚,我啊左聲話你隻手做乜,吳好呀~佢話佢終於證實到佢無估錯,我真的是水做女人,講少少野我入面就咁濕,佢話好高興比佢遇到個敏感易濕女,我比佢了到同講到好尷尬,我仍然想試圖擺脫佢,但佢另一隻手攬住我個胸都攬得好實,佢見我仍在掙扎,手指在內更加強烈地使出功夫,妹妹比佢又插又了又鑽搞到好痕好敏感不斷出水,我一比人了到又敏感又痕既時候就好無力好軟,不小心軟一軟腳就靠了在同事胸懷,個人都跌坐左一下,點知就是果一下跌坐,令到我妹妹壓左佢雙手指,佢隻手指即時乘著我果一下跌坐插得咁入,佢比阿軍高手,手都大過阿軍,當然手指也比阿軍長同粗,佢手指比我果一下不小心的跌坐更加插到好頂,我同佢好好似感覺到個盡頭,我啊左一聲,佢就推左我落梳化揭起哂我條裙,我已經濕到敏感到反抗不了,任由我赤裸既身體呈現在他眼前。

佢一邊指插我,一邊搓揉著我波波,又繼續講野比我聽,啊~啊~吳好啊~我雖然無力去作多餘反抗,但我仍然知道佢不是阿軍,手都有試圖想推開佢搓揉著我波波的手。當我聽見佢話你個呠仔糕好正,佢話大波佢就玩得多,未試過食砵仔糕,佢話上星期一見到我透視裙內的砵仔糕就好想食下。

吳知點解聽到後我有點開心,我的手鬆開了,沒有去推開佢隻手任佢去搓揉和撥弄我乳頭,因為我因為自己的微波成日好吳開心,有時見到其他師姐有對咁大咁靚咁滑既波我就好自卑,感覺自己會無人喜歡。同埋我前度是因為我不夠靚同身材又不突出而和我分手,我真的好難過。直到遇上阿軍,佢竟然無介意我近乎飛機場的微波,還說好喜歡我,所以我先咁愛阿軍。沒想到現在又有第2個讚我個微波,我聽到佢讚,linlin又比佢撥弄到又脹又突好敏感,我又啊左一聲

之後佢轉移集中去攻我妹妹,佢一手在內鑽探,一手在外捽豆,啊~啊~吳好啊~我好痕好敏感,這樣的連續多重刺激已經忍不住了,啊~我水好多,我身體抖了一抖,妹妹吸啜了同事的手指,但也塞不實個洞,大量既水仍然在洞口流出,梳化濕哂,我入面都好濕。正當我回氣時見同事想用口去吸我的水既同時,屋外面有跌鎖匙聲,我們都好驚,同事馬上拉我坐起身,佢走回去廚房開著個水,我就整好條裙,把頭髮撥到胸口去遮住果兩粒突起哂既小點,坐住梳化攤水,雙腳緊貼以免比阿軍睇到我啲水流出來。阿軍入屋後見到我好開心,馬上坐在我隔離攬我腰錫一下我,話我咁乖坐著等佢門,又問我肚餓嗎?我話我好肚餓,問佢可以整快點比我食嗎?目的是想佢快點入廚房動手,而不是對我動手,我好驚佢又突然對我手多多去抄我,我咁濕比佢一抄我都不懂解釋。幸好佢緊張我餓親,就馬上拎野入廚房整。
作者: bbfriends    時間: 2018-1-28 19:08

我聽到佢叫同事出去同我傾下計,又聽見佢大叫出來叫我陪下佢同事,咁我當然馬上起身想入房,同事見到就大聲問阿嫂你想去邊,吳陪下我啦?阿軍聽到就大叫我吳好走開,坐下等食順便幫佢陪下同事,阿軍話好快會有得食。之後同事馬上坐在我隔離攬實我腰,我想推開佢,佢在我耳邊話不要和佢隔咁遠呀~免得太遠佢會講得大聲啲就乜都比人聽到哂。佢開始由我條吊帶裙的腋下位伸入去搓我波,又在我耳邊講話不如做佢條女,佢會無時無刻都可以令我又興奮又濕。佢話自己最愛啲濕女人,波大波細不介意。然後佢另一隻手又再伸入我裙底,因為我夾實了佢入不到洞,佢繼續問我剛才不爽嗎?不享受嗎?我單手就令到你濕透了,你以後日子實不會有悶場。我比佢既說話加佢撥弄我乳頭的手令到我又敏感起來,腿也發軟了不能夾得好緊,佢就從這缺口馬上指插入去,再拎手出來叫我睇下,我濕到佢隻手拎出來後手指頭沾上的水都可以滴下來。佢問我只要做佢條女就可以成日咁水潤。我話我是不會離開阿軍的,阿軍才是我男友我老公,我只愛他一個。佢話好欣賞我濕到咁都仲咁忠心,佢就放過我,不過放走你之前都要有個goodbye kiss,我馬上雙手掩住個咀不給他鍚我。點知佢都好快的揭開我裙,撐開我腿去錫我妹妹,乃啜我豆豆同伸脷去鑽探妹妹,我估不到佢的goodbyekiss不是鍚我咀,而是鍚我下面,沒有防範下被他這樣的瘋狂吸啜乃,下面又一個新刺激令我好敏感好濕好想叫,幸好當時以為佢要鍚我咀時已經掩實了口,我可以繼續掩實不讓自己叫出來。佢不停去啜我流出的水,啜到佢自己覺得夠終於停下來,再把我的裙推高露出乳房,去鍚去啜我雙乳同含乃我兩粒的。真的比佢啜到好敏感好痕好想叫,繼續掩實個口。佢goodbyekiss完滿足哂後再同我講,阿嫂你真的好正,阿軍可以日日有個大噴水池玩好幸福,好羨慕佢。我今日終於可以證實到同試同你是我估計之內既濕度好滿足了,又有砵仔糕食已經飽哂,你要好好愛阿軍。如果你幾時覺得悶,任何時間都可以搵我,我隨時會為你提供開水喉服務,佢隨手在褲袋銀包取出卡片比我,話如果想要開水喉服務可以隨時打比佢。之後佢叫我入房抹乾自己同換衫,梳化佢會抹,咁我當然馬上衝入我一直都好想入而又入不到既房啦!

入房後我鬆了口氣,將佢卡片放埋一邊就馬上整理好自己,先抹去我雙腿上既水,然後抹妹妹,我妹妹真的仲好濕,點解對住個陌生男都可以咁淫濕到咁,有點嬲自己當時點解會控制不到自己比佢去任意咁又搓又插,赤裸著任人睇同掂都不去反抗,實在對不起阿軍。第一次比阿軍以外的男人去睇去搓同啜乃,仲要濕到噴左兩次水,都覺得自己好衰。一諗起下面又繼續流水,越抹越濕添,我先停下不抹,去搵件長衫長褲同內衣出來著,到著底底前再抹下,見不再有水流出來就算了,入面等佢自己慢慢乾啦!出去時見佢兩個進出廚房拎野食去抬,阿軍見我就叫我坐好等食,食野時我不敢和同事有眼神接觸,不斷密密食,阿佢地反而邊食邊講公事,聽到有啲聲音我才沒有太感到尷尬。大家都開始食飽停手了,我就坐著玩手機玩左成個幾鐘先肯郁,佢地都繼續傾,見佢地傾工作傾得咁專心,我就執野入廚房洗,洗完所有碗抹完廚具都差不多兩個鐘,自己一身汗又dirty就打算去沖涼,見差不多天黑佢地應該好快傾完,就可以到我同阿軍出街食飯拍拖時間,沖涼換定衫等佢都好。入房揀衫揀內衣褲都揀左好耐,最後決定著條one piece淺粉紅短裙,入面就著個no pad喱士薄爸爸,等阿軍就算摸我都可以好似摸住沒有爸爸既感覺,不用再叫我除爸爸。然後底底就一樣白色喱士透視底底。

拎哂野入去沖沖下,又聽到拍門話同事好急用廁所,又要我包著毛巾出去讓人用,我好反感呀!不過出到去阿軍馬上攬實黑面中的我去鍚我,然後手去捽我豆豆,我比佢掂到鍚到溶化了不再黑面,我好掛住阿軍,我雙手攬實佢,比佢深吻,好想比佢盡情咁摸遍我全身,佢見我咁肉緊的攬住佢同回鍚佢,佢好似好開心,馬上扯甩我毛巾,大力的去搓我胸,佢隻手今次都好快插左入去我已經濕透的妹妹內,又了又插,口同佢車不停,乳頭比佢撥弄到又脹又突好敏感,下面亦都比佢指插得又熱又痕又多水,啊~我忍不住停下不鍚來呻淫了一聲,然後話好想要,我攬得阿軍更實更實話我好掛住你,好愛你我好想要你狠狠地插我,阿軍聽到好興奮佢用手更加落力的去插我妹妹,啊啊~啊~阿軍我要你,我好需要你,我好享受好陶醉阿軍的指插,突然廁所又有沖水聲。我地都突然從性興奮中驚醒過來,然後便聽到開門聲,我們仲維持住阿軍攬實我個胸,我倚靠在他胸懷中仰著妹妹比佢插入的姿勢,而阿軍隻手指仍在我妹妹內還未抽出來,比佢見到這個場面我同阿軍都好尷尬,我馬上企直個人,將妹妹移離阿軍手指,雙手分別掩著上下重要部位沖入廁所關門。

在門內偷聽著外面的動靜,阿軍先開口話不好意思,我們兩公婆突然忍不住。同事就話大家都是男人,阿嫂赤條條又咁正,明白既。阿軍話大家男人都明白就好,叫佢當無見過,不要再提。同事就話好,我地出去講回公事。見佢地沒有什麼特別野再講我都繼續去沖涼,去洗下妹妹,妹妹入面太濕太多分泌需要時間冷靜下來。沖涼後換衫時又發現成套內衣不見了,我和阿軍都好喜歡這套內衣,阿軍話喜歡佢又薄又淺色,隔住佢摸我波波好似沒有著爸爸咁,然後啜濕左又會透哂粒點出來,佢話咁樣我好性感佢好興奮。但現在成套比人偷了!我底底都仍有白色喱士透視底,但薄白色喱士透爸爸就得這個,其他都有顏色的,成套都取走了我好不開心。我只好真空著住條連身短裙出去先再搵過套內衣啦
作者: bbfriends    時間: 2018-1-28 19:10

出到去阿軍已經拎住風筒等我,佢話同事突然好急咁走了,阿軍話等左我出來好耐了,已經幫我執埋手袋添,佢話幫我吹乾頭就出去食飯。吹完頭佢就馬上拖住我想出門,我叫停佢話要入房著埋內衣先,佢先驚覺原來我正是真空,再細心留意下先見到淺粉紅色裙內的兩粒小點,佢即時好歡喜咁攬實左我去隔衫啜我粒的,同埋手伸入去捽我粒豆,下面比佢捽到濕哂,上面又比佢啜到濕哂突哂咁現哂出來,佢就停下來話出去食左飯先,佢幫我拎住手袋同外套,拖住我走出門口,一出去就感到妹妹有股涼意,比阿軍捽到入面又熱又濕,水流出大腿,現在比風吹一吹有點涼,希望快點吹乾我妹妹令我沒這麼辛苦啦。

又行上次果條少人行既路去搭巴士,阿軍不讓我著外套,佢話條路沒人突點都不怕,佢攬住我胸邊行邊搓,比佢搓得好舒服,我妹妹又流口水啦~但我沒有阻止佢搓我波波,反而任由佢去搓,由佢去撥弄我已經突哂頂住件衫好敏感既乳頭。我知比佢咁刺激下去妹妹既水好快會流出大腿,但我都沒有叫停佢,因為我只想好好咁比佢去搓去摸去整濕我,只有阿軍我先咁樣無條件的比佢搓弄整濕。

就快到有人的巴士站,阿軍好細心的比件外套我著住遮蓋我兩粒好突好現既點,阿軍就從後攬實我腰讓我唉住去等車,仲細細聲叫我不用擔心,現在咁企我可以遮到你流出大腿既水。就只有阿軍最細心同最懂我,一路行我已經比阿軍搓胸搓到我流哂水,佢知道剛才撥弄我乳頭已經刺激到敏感既我出哂水,的確我一路行都控制不了流出來的水,不止妹妹濕,大腿都好濕,全靠阿軍夠細心同了解我,這樣的在我後面保護我攬實我才不會讓人看到我有水流出。

上車時阿軍讓我行,坐下了佢就話後面望見我上樓梯時,妹妹濕到見到啲毛毛有水滴,我好難為情咁倚靠著他肩膀。佢輕吻我額頭,手又不規矩咁伸入我裙底,我沒有夾實反而把腿長得更開讓他的手容易進入。

我再坐低啲個人讓我妹妹突出啲比佢更容易摸。佢好開心我今次咁乖的去配合再親了我一下,然後便去玩弄我的豆豆,我好開心比阿軍去掂我的敏感部位,我攬實阿軍手臂強忍住佢捽豆豆所帶來既刺激,享受住阿軍隻手時而捽豆豆時而伸入去鑽探,真的好興奮好刺激,之後攬得阿軍更實更實,個身軟左抖震了,妹妹更加多水流出來,滑到大腿小腿。阿軍拎隻手到我面前比我看好似剛洗完手咁濕取笑我。當聽見有人上車行上樓梯的聲音佢馬上放下手,我也拉好裙坐好。當巴士越來越多人上車時,我們都乖乖的坐好搭車,到站時我起身見我的位成大攤水,坐著條裙都濕透了,阿軍從後護住我行,落車後又用外套圍住,也顧不得上身的透點了。只能交叉手胸前遮住吧

食食下野阿軍接到公司電話要趕回公司。馬上快快食完就截的士送我先。上的士我比佢入先,我坐在門口位方便落車等佢再坐埋的士去公司。點知佢text我話剛才我烏身上的士領口打開哂見到我入面真空的波波好性感,好想馬上就伸手去揸。

衰佬,無時無刻都諗淫野,明明趕時間去公司都仲有時間諗呢啲,之後我text佢話見你咁夜都要趕去做野,今晚同不到我曳曳,現在再獎你去摸下我啦~但不要太大動作比司機發現,你伸入外套內搓啦!之後我就側少少身坐去攬住佢,佢隻手就可以好易咁攬住我腰,再慢慢穿入我外套去搓我波波,我攬實佢的手臂剛好遮住佢伸入我外套的手,只要佢動作不大,在沒有開燈既的士內,以及專心駕駛的司機,應該不會發現到的。

沒有爸爸的阻隔,衫又薄,每次比阿軍咁樣搓胸撥弄乳頭都好似坦蕩蕩露出來比佢搓緊既感覺,好快我又敏感起來,妹妹又開始又熱又濕了,我忍住攬得阿軍更實,阿軍似乎知道我又敏感起來,佢停了不撥弄我乳頭,改為慢慢輕柔的搓摸我波波和在我乳頭周圍打圈圈,這樣令到我更加痕,下面又有水流出大腿了,阿軍另一隻放在我大腿上的手,佢一直踏住我大腿,手指掂住我大腿內側,那時佢感覺到手指頭有點暖流,佢又知道我既水又流出來了。

剛好的士都到我樓下,我急忙離開阿軍落車,之後阿軍叫住我話鍚鍚先,我就烏身捐頭入車同佢深吻完再講再見。當時我知道條裙是一大個水印,馬上用外套綁腰圍住才走進大堂,但當我轉身走進去時,見到後面有個後生仔企定定看著我,我嚇一嚇不知他是什麼時候出現,又不知他望了幾耐,剛才我烏身進車內鍚時條裙太短應該遮不到下面,佢會不會睇到我又濕又沒有底底的妹妹?我好擔心但也管不了!馬上交叉手胸前遮住突哂點的波波就走進大堂,入屋後終於放鬆哂,一睇電話原來阿軍話剛才我同佢深吻果時烏身又露胸了,話司機讚條女好正。又影了張佢手濕的相比我,佢話不小心按到我坐既位置果攤水手濕了,隻手太有水份要影比我睇下。

唉…呢個衰佬自己要去公司做野不能回來陪我都仲要這樣引我,我今晚會好難過呢~之後我去沖涼洗下妹妹抹乾佢,等我今晚不要濕住咁辛苦啦~
作者: bbfriends    時間: 2018-1-28 19:31

昨晚我又著住透視短睡裙訓,希望阿軍回來後見到會忍不住搞我,結果佢一早番來沖完涼想訓時又手多多搞醒我,雖然太早我好眼訓,但我今次都馬上去回應佢既撫摸沒有推開佢。我把腿張開任由佢去捽我豆豆,然後又享受著佢吸啜我的乳頭,啊~啊~我好敏感好濕啦~我叫阿軍指插入妹妹度指下痕先啦~阿軍見我如此敏感多水都馬上去指插我了,我好想比阿軍了到我瘋狂噴水,我不怕累死,我只要阿軍插到我濕完又濕等我可以腦海裡滿佈比阿軍開水喉的畫面,而不是佢同事了到我噴水既情境。

阿軍見到我如此興奮大聲的呻淫,佢好落力咁兩隻手去又捽豆又指插,我好興奮好敏感啊~啊~啊~阿軍我好愛你,你插爆我啦~啊~啊~最後一個抖震,妹妹夾住阿軍既手指,噴出了水來,然後阿軍壓在我身上吻我,我攬實佢話你插到我好興奮好敏感好濕呀~我好喜歡比你去捽弄我妹妹同波波,然後便一口同阿軍車起來,邊車阿軍邊搓著我波波,撥弄我乳頭,我又開始又脹又突又敏感啦~車輪中停了下來淫叫,阿軍見到我妹妹仍水流不停馬上上套大力插入幫我睹塞個水洞,我雙腳夾實阿軍條腰任佢瘋狂抽插,佢好大力的插到啪啪聲,我的淫聲夾雜在這啪啪聲中令到大家都好興奮,阿軍突然抽出棒棒令我妹妹頓感空虛,原來佢想後入,佢好快另轉我個人,馬上從後插入,啊~後入真的好爽,佢更大力的頂呀頂呀,每一下都頂到好盡,頂到妹妹深處我好興奮,我既淫聲越來越大,啪啪聲也越來越密集,啊~啊~啊~我震了震妹妹把阿軍夾得好實,阿軍話我好緊好正,之後佢好快的抽插幾下再一下大大力咁頂向妹妹深處射了!佢攬著我訓下,搓揉著我兩個波波,任由弟弟在妹妹內變軟自動滑出,佢叫我再訓多陣,佢出去整好早餐先叫醒我食
作者: bbfriends    時間: 2018-1-28 19:44

不過我決定不再訓,難得阿軍在家,我要把握好好咁比佢搞多幾次,我想比阿軍可以有整到我好濕好濕既快感,於是我搵番我同阿軍剛在一起時,佢送給我的性感護士服出來著。之前如果有睇我好舊既文時都知道件衫是怎樣,只是一塊薄的白色布,中間有個十字就話護士服,但佢的確好性感,因為著左是會透哂點,後面露哂成個背只有條繩綁住,而長度只剛好遮住妹妹少少,我平時著阿軍既衫仲長過呢件,著阿軍既衫可以遮哂我下身。。。

我聽到阿軍拎早餐去枱的聲音便馬上出房,阿軍比我這身打扮嚇一跳,馬上放下早餐走過來攬實我,佢問我點解突然拎呢件野出來著,佢話好懷念好開心呀~我話我掛住軍醫,好想比軍醫睇下我呢個單思病,好想比佢吉支大針入我度醫好我。阿軍一聽見呢啲說話馬上興奮起來大力鍚我咀同搓我胸,比之前更肉緊。
作者: bbfriends    時間: 2018-1-28 20:30

我見阿軍太肉緊突然想去引下佢,我話醫生你可以幫我睇下我咩病嗎?隨即便推開佢,走向梳化跪住吉高patpat對住他,我再講醫生你見到我呢度不停流水嗎?我跪下吉高時已經張開住腿來跪,當指住妹妹問阿軍時已經有水流出我大腿,我問醫生點解下面會不停流水既,我有事嗎?阿軍好興奮咁向我撲來,馬上用咀去親我那不停流水的妹妹,佢啜了一口就話我要有人鍚先會不再流水,等醫生幫下你啦~話畢佢馬上按住我patpat,把口伸向妹妹又乃又啜,啊~原來這個姿勢比阿軍啜得更舒服,佢先輕吻我陰唇,再用利伸入陰唇內鑽探,當佢條利在妹妹內又出又入的探索時,手也伸去捽我豆豆,啊~啊~好舒服好痕啊~我敏感到patpat開始扭動想要避開佢既刺激,但我又想比阿軍捽到缺堤的狀況,阿軍聽見我不停的呻淫聲,佢轉了按下我訓在梳化,把我腿打開,用兩手又插又捽住我妹妹所有的敏感地帶,佢話要睇住我比佢捽到噴水既妹妹,又話要睇住我個呻淫難受樣,啊~啊~我真的比阿軍搞到好痕好興奮,我話好啊~你即管捽到我噴水啦~你捽多啲我噴多啲,我只喜歡比你捽到我噴,我所有水都噴哂比你睇,我愛你啊~軍啊~好舒服啊~我忍不住啦~啊~啊~之後又震左震大量水湧出,阿軍隻手濕到遞在我面前,把我的淫水滴到我的護士服上,佢不停在我妹妹度了水出來滴濕哂我胸口,兩邊濕透了現哂兩粒點出來,我不斷深呼吸在回氣,腦海裡只有阿軍剛才在梳化把弄我妹妹到噴水的埸面,不再有昨天佢同事指插濕我的情境了。

我攬住阿軍話你好勁,可以咁短時間令到我噴左兩次,我好鍾意你呀~你果然是我的好軍醫,佢聽到我咁講露出好甜既笑容,佢話你今早不停高潮都好累了,應該好餓,快去食野先。佢知我成個人都軟哂就抱起我去枱前坐下,期間我仲有啲餘水流出大腿整濕埋佢手臂,佢話你果然多水,流極都仲有,抱一抱你都整濕醫生手臂,不過診斷為正常,等你食左野再幫你睇真啲咩事咁多水
作者: bbfriends    時間: 2018-1-28 21:25

阿軍甜絲絲咁望住我食野,我叫佢都食啦~望我不會飽要食野先飽,佢話食左你咪夠哂飽囉!哈~我都好甜話你食飽正餐先有力氣食我呢個甜品嘛!我要你有氣有力咁去幫我打針呀軍醫。佢一聽到就話好,我就盡快食完去食甜品同幫你打支收水針先。我同佢都食飽飽休息中,佢話洗埋啲野再幫我醫病。

我就坐在梳化等待他出來,同時我解開左條繩,佢一出來就馬上拉起我個人車左陣先,佢話醫生要再探真啲我下面點解成日水長流,於是佢另轉我把我彎身按住梳化頂,分開我雙腿,此時沒有綁繩的護士服除即滑下,只有頸部仍有繩圈住吊吊下,阿軍從後看著我吉高對住他的妹妹以為沒有護士服遮住而露出的雙乳又興奮起來,佢在我身後一手伸上來搓弄我胸,一手就伸去捽我豆豆,好快我又敏感起來,水又開始流出來,佢見我開始淫叫起來同扭動屁股就知我越來越敏感同興奮,佢又開始兩手齊攻我妹妹,豆豆比佢捽到又脹又敏感的同時,佢手指在妹妹插到只聽到shishi既水聲,佢每一下在陰道內鑽探都會帶著shishi既水聲,佢話我真的濕得好西利,除了聽到我既淫叫聲音仲聽到我啲水聲,佢好興奮的把手指不斷出出入入的抽插,佢話聽到呢啲水聲好興奮,我就嗯…嗯的回應佢,比佢繼續去指插,佢越插越興奮,佢話呢啲水聲好好聽,啊~佢插到啲水聲越來越大聲啊,我好痕啊~好多水好熱啊~比我啊~啊佢再狂指插我同捽我豆豆,最後我又忍不住流出來滑落大腿和小腿,我軟軟的跪了落梳化,阿軍坐在我身後扶住我讓我靠在他胸堂回氣,佢既手則不停的去撫摸我雙乳,佢已經把那件護士服都解開了丟在地上,我全身都光著靠住他。

佢雙手是多麼溫暖的去搓我雙乳,我靠住他好有安全感,享受住佢溫暖的手既愛撫,兩粒的的又突了起來,佢在兩粒乳頭不停打圈,啊~啊好痕好敏感啊~我又輕聲的啊了出來,下面既水當然停不下來啦~那股溫熱的感覺又在妹妹內出現,阿軍再去捽我下面那粒仍然突脹住既豆豆,啊~啊~仲好敏感呀~入面更加滾熱,啊醫生我要,我入面好痕好空虛,好想要支大針去止濕止痕啊~醫生一聽見我的呼喚便馬上入套便壓在我身上插入去,佢一插入就話我入面好熱溫暖,佢隨後慢慢的在入面郁郁下不去大力插我。我享受著弟弟在妹妹入面慢慢鑽探,又享受著阿軍插在入面既同時來啜我波波,有了支大針止痕,我linlin比阿軍啜到幾突幾敏感都可以忍受。

不過可以忍受還可以忍受,但我都想阿軍可以大大力的幫我止痕,我開始話醫生,我入面仲好濕好痕呀~求下你快去幫我打針啦~要大力啲打我先可以止痕呢~之後阿軍抬高我雙腿大力的頂了入去,啊~爽啊~阿軍好正呀~你再大力啲快啲啊~佢大力快速抽插了幾下,然後放下我雙腿抽出來,再叫我轉身跪下吉高,佢從後插入,瘋狂抽插到啪啪聲,我不停跟著佢的瘋狂抽插而啊~啊啊的淫叫出來,我估如果當時門外有人經過是會聽到我們的啪啪聲同呻淫聲,之後阿軍又猛烈的抽插下頂到最入射了!我們都攬住扒在梳化回氣,阿軍話我今日好正,水特別多令佢特別興奮,佢話佢今日真的食到好飽好滿足。我都話佢今日好勁,不停搞到我出哂水我都好舒服好爽。佢吻下我額頭之後弟弟都軟了被我既水滑了出來,佢先抱我入房幫我蓋好被子,我太累身體軟哂望住他走出房,我望出門外見佢去執好護士服去洗衣機,佢入來時弟弟既套都丟埋,佢上到床就攬實我,我在他溫暖的懷中好快睡著了。

不過今晚一起身床上已剩下我空空一人,睇電話見佢msg又比公司急召回去,今晚又陪不到我食飯,我今晚又要自己一個人訓啦~現在打文諗起阿軍下午同我醫病的畫面又濕了,好想阿軍快回來陪我攬住我呀~
作者: happy18    時間: 2018-1-29 03:24

靚女你好少含jj?
作者: sinar45    時間: 2018-1-29 14:37

雖然阿軍個同事咁做好過份,但係睇到好high硬灑,佢個goodbye Kiss又幾特別.:smile_o01: :smile_o01:
或者同阿軍講下次佢個同事,上嚟前請先單聲先
作者: bbfriends    時間: 2018-1-29 22:07

引用:
原帖由 happy18 於 2018-1-29 03:24 AM 發表
靚女你好少含jj?
我是潔癖女對口交反感,難得阿軍不介意同沒有強迫我要去含。初期我連佢乃我都好介意,佢好體貼好間吳中佢忍不住先去乃我,我都順佢意比佢
作者: bbfriends    時間: 2018-1-29 22:12

引用:
原帖由 sinar45 於 2018-1-29 02:37 PM 發表
雖然阿軍個同事咁做好過份,但係睇到好high硬灑,佢個goodbye Kiss又幾特別.:smile_o01: :smile_o01:
或者同阿軍講下次佢個同事,上嚟前請先單聲先
阿軍話沒事先約好,佢同事突然有急野先去傾,但每次都我仲未醒時上到屋企同不到我講。不過現在又咁凍,我開始著長衫褲睡衣訓,不會再咁裸露,有咩人嚟都不怕
作者: bbfriends    時間: 2018-1-29 22:29

昨晚阿軍被急召回公司剩下我孤單一個,咪上下網打下文以及同個師兄傾下計,點知傾左陣阿軍突然打開房門我又驚又喜。嚇得我連同師兄都回應不了馬上熄左部電話!然後就攬住阿軍好開心問佢點解突然出現既,佢話公司啲野搞掂左佢老闆咪放佢走。我就好開心話好野,今晚有人陪訓,之後阿軍又開始手多多同車我,我又比佢搞濕左,不過佢今次好衰話要去沖涼先,之後再去櫃度拎左支假9插入我妹妹度了左幾下出出入入咁睇住我妹妹啲水整濕哂,佢話要佢沖完涼都仲要見到我咁濕先會比佢支真既我,就好衰咁走去沖涼了!

我根本都不喜歡支假野,完全沒有自己用過,所以我拎出來丟埋一邊,咁失去了阿軍的撫弄,妹妹既濕度開始減低,阿軍一沖完埋我身就第一時間指探妹妹,佢話我好大膽竟然由得妹妹變乾不保濕,佢話要大懲罰我,之後佢又在櫃拎左粒震旦塞進妹妹去震我整濕我,佢話要罰我震住濕住咁訓佢不會插佢支肉棒入去的。我根本被震到好濕好敏感好不舒服訓不到,我求阿軍可以不插我但不要咁樣濕住我,我訓不到。之後阿軍肯取出來,換成把佢手指插入去鑽探,我享受著佢既鑽探,不過可能阿軍都累了,手慢慢在妹妹入面停下來了,妹妹在沒有外來刺激下開始平靜下來減少水量了,當天我自己都好累所以好快都睡著了
作者: bbfriends    時間: 2018-1-29 22:38

今早清晨時份,我睡夢中又被阿軍搞到好濕好痕,突然感到被支由大由硬的巨棒一野頂到盡頭我啊了出來,一支巨針把我弄得好清醒,我醒了後便好享受一早阿軍那支大棒去大力抽插,啊~啊~啊~好大好正啊~大力啲入啲,阿軍一早聽到我這樣呼喚他更是興奮的加力抽插,大概一早大家都好想要好敏感,妹妹被支大肉棒插到好敏感令我好興奮,我雙腿夾實阿軍一個抖震,妹妹跟著開始去夾住弟弟,我啊~啊~正啊~阿軍都啊左出來話好緊啊~要爆了,佢又攬實我頂到盡的射了,然後便攬住我輕吻我,讓弟弟在妹妹內逗留一陣便抽出來除套清理好大家,好不捨地起身換衫送我上班了。
作者: czyyzchin    時間: 2018-1-29 22:57

作者: czyyzchin    時間: 2018-1-29 22:57

作者: sinar45    時間: 2018-1-29 23:20

引用:
原帖由 bbfriends 於 2018-1-29 10:12 PM 發表

阿軍話沒事先約好,佢同事突然有急野先去傾,但每次都我仲未醒時上到屋企同不到我講。不過現在又咁凍,我開始著長衫褲睡衣訓,不會再咁裸露,有咩人嚟都不怕
著長衫褲睡衣,可以從外面揸你波,或領口伸入去揸波波,由褲頭伸手去捽你下面,所以後以見到阿軍同事上嚟,都係小心D,同埋自己執生
作者: sinar45    時間: 2018-1-29 23:24

引用:
原帖由 bbfriends 於 2018-1-29 10:38 PM 發表
今早清晨時份,我睡夢中又被阿軍搞到好濕好痕,突然感到被支由大由硬的巨棒一野頂到盡頭我啊了出來,一支巨針把我弄得好清醒,我醒了後便好享受一早阿軍那支大棒去大力抽插,啊~啊~啊~好大好正啊~大力啲入 ...
一早食飽先返工:smile_o01:
寫得好正,睇到我都好high:smile_o01:
作者: bbfriends    時間: 2018-1-30 22:20

昨晚阿軍返夜又剩下我一個,我無聊上網打文及同個師兄傾下計,在眾多師兄裡面呢個師兄真的由我第一次出果篇文支持到現在都仲有睇,真的令我意想不到。所以我都有成日同佢傾計感謝佢既支持。

昨晚又同呢個師兄傾計,之前都同佢傾到比佢隔空淫慾,由第一天開始本來我都是純傾計,不過傾耐左就不知點解總會比呢個師兄引到去講左某啲話題,佢知我好易濕,佢成日借機隔空鍚我摸我,然後講講下我就會濕哂變得好想要,佢往往都在這個情況下隔空和我做愛。

昨晚一樣同佢傾計時比佢令到我濕左想要,佢突然話想來同我真做,我已經沒阿軍在身邊濕透好想要,但是我絕對不會同阿軍以外的男人真正做愛的,這個師兄突然要真做我就沒有再理他了。然後我只好去換過條底底抹乾妹妹令我可以容易入睡。

可惜我就是訓不到,可能最近兩天對我來說太多衝擊,我覺得自己好對吳住阿軍,突然覺得好難過好有需要,我忍不住打比阿軍同佢講我突然好傷心好孤單,好掛住你好想你今晚可以陪住我,阿軍在電話問我咩事哄我,之後我話不阻住佢工作收線訓覺。

半夜三更我又突然感到下面有股暖流,聽見好實在既水聲,原來我妹妹被熟悉的雙手邊捽豆邊指插又好多水,我好開心好興奮的清醒過來淫叫著享受著,然後阿軍帶了套就一野插入再攬實我慢慢在入面郁下郁下,佢吻我頭話電話入面我把聲好傷心,擔心我有事,交低左工作比同事就同老闆請假回來看我。我更加攬實佢鍚佢,好開心佢著緊我關心我,無論幾夜比佢搞醒都好樂意同佢做。我對愛情好專一,只會同我愛的男人做,就只有阿軍一個沒有其他,我真的不會背叛一個對我咁好,鍚我的男友。阿軍抽插我一輪都射了,我們便相擁入睡
作者: bbfriends    時間: 2018-1-30 22:53

天光我要起身返工,見阿軍仲未醒就知佢好累,平日多是佢早起身過我,只會佢太累時才是我醒先。我見佢仲訓緊不忍嘈醒佢,而且天氣凍我都不捨得離開佢個安穩的懷抱和個溫暖的被窩,所以我msg左同事叫佢幫我請假。阿軍昨晚請假陪我,我今早都請假陪伴他。然後我便陪他繼續訓

訓到不知時間突然又比阿軍摸到我濕了,原來他醒左正要將佢那支又大又硬的肉棒插入我濕透的洞內,啊~一頂而盡令我全醒了,享受著早晨的大硬棒向妹妹不停地猛烈抽插,實在是太舒服同興奮,我身體震了震把肉棒夾緊,阿軍緊抱著我頂入來射了。阿軍攬住我錫錫我,然後退出弟弟脫下套套便去為我準備早餐。雖然佢叫我再訓下,不過當佢去了廚房後,我決定披上晨褸去廚房陪著他一起,我到廚房在後面攬實佢,佢由我攬住繼續洗野切野,當我覺得自己果刻好幸福時,被阿軍話我阻住佢整野,叫我出廚房等食囉!衰佬丫,不過算啦~我睇住電視等食都好。

佢坐我隔離一齊食,一路食佢隻手都不規矩咁掃我大比,掃完比仲伸入我晨褸內掃我妹妹啲毛毛,然後再掂下了下我豆豆,一路食都食到我心癢癢同埋忍受住濕,佢食野快過我,佢食飽後直情伸手入我褸內搓我波波,佢溫柔的搓好溫暖好舒服,我話可以比我食埋野先搞嗎?佢叫我可以繼續食,佢都未出力真搞,佢話如果佢出力真搞我根本不可能仲食到野,咁佢又講得岩喎,我雖然是濕濕地,但仲未去到爆多水勁想要既狀況,咁我只好由佢搓住波波繼續食埋啲野啦~

佢見我食完就開始真刺激我敏感位置了,先去撥弄我已突起的乳頭,然後另一隻手向下遊走去捽我豆豆,兩個敏感位又同時被刺激著我啲水更加多了,個人越是發麻好辛苦,阿軍把軟軟的我抱落梳化,把我的晨褸解開,頭埋向我胸前去吸啜我linlin,手指不忘去又了又插,啊~啊~好痕啊~佢啜到我兩粒的都扯起哂就轉下專攻我下面,又來一手捽豆一手指插,我又好興奮好痕好多水啦~啊啊啊~忍不住啦~一個抖震下面的水如泉湧整到阿軍兩隻手都好濕。阿軍都帶好套讓我回了氣便一野從後插入,我跪在梳化吉高比佢猛烈抽插得好興奮好舒服,很快我的身體再次進入狀態,佢插到我全身都因個抖震而收緊,佢又在我壓迫的妹妹內忍不住射了。我同佢都好滿足咁攬左一陣先捨得分開,然後就換衫一齊去街街拍拖了
作者: bbfriends    時間: 2018-1-30 22:54

引用:
原帖由 czyyzchin 於 2018-1-29 10:57 PM 發表
好幸福喔
我覺得自己是全世界最幸福的女人
作者: bbfriends    時間: 2018-1-30 22:55

引用:
原帖由 czyyzchin 於 2018-1-29 10:57 PM 發表
幾時有新post
呢幾日我都出得密左好多啦
作者: bbfriends    時間: 2018-1-30 22:56

引用:
原帖由 sinar45 於 2018-1-29 11:20 PM 發表

著長衫褲睡衣,可以從外面揸你波,或領口伸入去揸波波,由褲頭伸手去捽你下面,所以後以見到阿軍同事上嚟,都係小心D,同埋自己執生
長衫褲都沒有野看全無吸引力,仲邊會引到人掂我
作者: bbfriends    時間: 2018-1-30 22:57

引用:
原帖由 sinar45 於 2018-1-29 11:24 PM 發表

一早食飽先返工:smile_o01:
寫得好正,睇到我都好high:smile_o01:
返工前比人餵飽仲high
作者: studio4e    時間: 2018-1-31 00:10

引用:
原帖由 bbfriends 於 2018-1-30 10:53 PM 發表
天光我要起身返工,見阿軍仲未醒就知佢好累,平日多是佢早起身過我,只會佢太累時才是我醒先。我見佢仲訓緊不忍嘈醒佢,而且天氣凍我都不捨得離開佢個安穩的懷抱和個溫暖的被窩,所以我msg左同事叫佢幫我請假。阿軍昨 ...
早餐前一劑,早餐後一劑,今晚有冇黎多劑:smile_o01:
作者: Lucky1530    時間: 2018-1-31 00:19

What a sexy post, fantastic!
作者: sinar45    時間: 2018-1-31 10:54

引用:
原帖由 bbfriends 於 2018-1-30 10:53 PM 發表
天光我要起身返工,見阿軍仲未醒就知佢好累,平日多是佢早起身過我,只會佢太累時才是我醒先。我見佢仲訓緊不忍嘈醒佢,而且天氣凍我都不捨得離開佢個安穩的懷抱和個溫暖的被窩,所以我msg左同事叫佢幫我請假。阿軍昨 ...
尋日總共做左幾多次?:smile_o05:
作者: bbfriends    時間: 2018-2-1 22:25

因為前日請假陪阿軍,又同佢溫馨左好幾次,雖然好滿足好飽但都搞到個人好疲憊。情況就好似大家去食任食都會不斷食,食到好飽滯好不想郁果種感覺。所以昨天回到公司又要清哂堆左前天的工作,又不是太夠精神,結果昨天都ot左好耐先收工,回家都累沒有再講埋放假的下半,今晚再續

我同阿軍換好衫出去拍拖都是一般情侶果啲啦~行街睇戲食飯好普通的節目。平日下午睇戲原來都好少人,阿軍買了最後的邊邊角落位,剛開始未開場坐左入戲院時佢已經攬實我,手是攬落在我胸,佢已經在波波上揸揸下。我果日衣著是一件長羽絨,入面一件superwarm加個薄喱士沒墊既爸爸,著左條膝頭上少少既裙加leggings。入到室內脫下羽絨放在大腿位置,拎起少少就可以遮住阿軍揸緊我波波隻手,始終未關燈我都驚比人見到

熄燈開始睇戲時阿軍隻手更多動作,因為我爸爸好薄,波波比佢摸下揸下粒的外始突突地,佢手指掂到我已突起既乳頭不停地在打圈同撥弄,令到我更加脹突同敏感,妹妹下面已經出水了,佢另一隻手想伸入我裙底,我捉停佢,因為始終是戲院不是屋企,我驚會比佢搞到我會興奮的叫出來,我叫佢不如回家先搞,佢又叫我比佢摸一下,佢話不會在戲院搞我。不斷在我耳邊哄我求我,我都心軟了就答應只能摸一下,我一放手佢就好快伸入去,佢一掂到我妹妹就在我耳邊嘩左聲話我已經咁濕咪好辛苦,之後佢好快手咁在我豆豆上捽呀捽,話幫我抒緩下喎,比佢捽左幾下豆豆實在是舒服的,但就令我更多水流出更加痕,佢手指在門口伸入左啲去了了下又令我止到少少痕,啊~我在他耳邊輕吟話佢又令到我好想要,叫佢停下比大家專心睇下戲啦
作者: bbfriends    時間: 2018-2-1 22:50

佢最終肯停下來,大概我坐住同條leggings都幾阻會令到佢都插得不夠暢快。佢最後只不停摸住我波波撥弄住我乳頭去睇成場戲,而我就濕足全場,痕足全場。睇完戲我要去廁所抹下同埋脫下果條濕透底底,只穿leggings但不穿到咁上,個妹妹位不用貼住濕左既leggings。睇完戲行多陣街就同阿軍食個早飯,早食完晚飯阿軍送埋我回家仲可以咩多次先返工。

我們一入屋關上門,阿軍便攬住我車起上來,同時邊把我身上的衣服逐一脫下丟在地上,然後再把我推到在梳化上,那時我下面已經濕得要緊,佢好快又用佢雙手邊捽豆邊指插,我比佢刺激到好興奮的淫叫起來,淫水也不停流出,越來越多,我越來越興奮,佢不停地令我出水不讓我透一口氣,最後我都忍不住震左震又水如泉湧到梳化和佢隻手都濕透。

阿軍在我回氣時馬上都帶定套,等我妹妹仍是敏感同好熱既情況下大力插入,我氣都未回完,下面仍然好敏感就比佢大力插入來,又令我興奮起來,佢不斷猛力抽插,我的淫聲加我們的啪啪聲相當震撼,他突然抽出示意我扒跪著讓他後入,但又沒有馬上入,反而在再後面指插我,佢一插一來話我入面河水氾濫,佢又用手指狂插,我聽到好大的水聲,佢指插到我又有好多水湧出後再用佢支大棒繼續從後抽插,啊~啊啊~好頂好盡,我入面太濕佢一入馬上順住水流滑到好入好入,佢再不停抽插令我越來越抗奮,最後我全身都震左震,緊緊的夾實左阿軍,佢在入面再推送多數下就射了。然後便攬住我扒在梳化上休息,我整個人都好軟,手腳身一切都軟弱無力的攤著,阿軍壓著我錫多左我一陣話今日我應該乜都夠哂,應該不會再夜晚掛住佢要佢返,之後阿軍軟左就脫下套丟了再抱我入房,幫我蓋好被再goodbye kiss我就要返工了。我就實在太累玩左陣電話上左陣網都好快訓左了
作者: bbfriends    時間: 2018-2-1 22:51

引用:
原帖由 studio4e 於 2018-1-31 12:10 AM 發表

早餐前一劑,早餐後一劑,今晚有冇黎多劑:smile_o01:
有,佢返工前,哈哈
作者: bbfriends    時間: 2018-2-1 22:52

引用:
原帖由 Lucky1530 於 2018-1-31 12:19 AM 發表
What a sexy post, fantastic!
謝謝支持
作者: bbfriends    時間: 2018-2-1 22:53

引用:
原帖由 sinar45 於 2018-1-31 10:54 AM 發表

尋日總共做左幾多次?:smile_o05:
我都情迷意亂不清楚做左幾多次,師兄你睇完有數過幾次嗎?:smile_o05:
作者: sinar45    時間: 2018-2-2 00:20

引用:
原帖由 bbfriends 於 2018-2-1 10:53 PM 發表

我都情迷意亂不清楚做左幾多次,師兄你睇完有數過幾次嗎?:smile_o05:
早餐前一次,早餐後一次,晚飯後又一次,好似食藥咁一日三次。有D空肚食,有D要飽肚食:smile_o01::smile_o01:
師姐一日食左三劑,真係有病醫病,冇病當補身:smile_o13:
作者: bbfriends    時間: 2018-2-11 19:41

昨晚阿軍公司年夜飯,去酒店食自助餐,好多人都會眷出席,所以我就和阿軍一同出席。去酒店食野,就穿了條連身裙,入面都是普通的喱士薄內衣褲。去到見到佢同事,好在佢同事也有帶女友出席,我才不用擔心。不過總覺得佢色迷迷的看著我,可能我多心吧

出去拎野食期間佢故意走在我隔離一起拎,還細聲跟我說如果不想上次屋企件事比阿軍知道,就出去酒店門口等佢。咁我驚佢會同阿軍講,我就放下碟趁阿軍食緊野就偷偷出左去,佢同事都好快出來並拖左我去個好靜既位置,然後攬實我壓實我在牆,我想反抗推開他但佢太大力我推不開。

佢話實在太掛住我濕透的下面,佢話佢條女點搞都不似我咁多水,佢邊講邊伸手去我裙底穿過底底去捽我豆豆了,我比佢一掂已經拼命掙扎要推開他,不斷扭動著身體又不斷拍打他,但依然起不了作用,妹妹已經比他捽到又出水了。

佢一摸到我咁快就有咁多水就話正,佢話我咁易就有水出令佢好興奮,佢話要再次見我下面爆水的樣子,於是就馬上扯下我底底,用手指瘋狂的進出的插我妹妹,我被他指插到好痕好敏感,水越來越多,只能攬實他忍著不要叫出來以免驚動到人來看到這個場面。妹妹被他的手指插弄一場後已經忍不住了,大量的水汹湧的流出大比再滑落小腿,同事看著佢自己滴水的手指及我滿有淫水的腳狀什興奮,我軟靠著他在回氣,佢手還在我妹妹外摸著掃著似要將入面最後一滴水都引流出來。

然後佢由我水長流,手往上去搓下我波波話可惜我對阿軍咁專一,不肯離開阿軍去做佢條女,又話如果佢條女有我一半咁多水佢都不會成日諗住我,又話今晚可以再次見到我噴水已經夠本了。之後佢話條底褲跌落地不要再穿,佢蹲下拎高完我一隻腳又一隻腳,執起我底底袋入袋,臨起身還要把頭伸入裙底去用力啜了我妹妹一下先話goodbye kiss完佢入去繼續食野先。

而我自己定個神來入酒店去廁所整理好自己,抹乾哂所有地方既水,因底底沒有了,要妹妹乾透不再有水流出才敢回到食物位置繼續取野食回座位。阿軍問我咁耐去了邊,我只好說剛才有點肚痛去了廁所。佢好關心我問我仲痛嗎?我話沒事了,可以繼續食別擔心。然後全程我都要同阿軍一齊先敢出去拎野食,不敢再自己一個拎
作者: bbfriends    時間: 2018-2-11 19:43

引用:
原帖由 sinar45 於 2018-2-2 12:20 AM 發表

早餐前一次,早餐後一次,晚飯後又一次,好似食藥咁一日三次。有D空肚食,有D要飽肚食:smile_o01::smile_o01:
師姐一日食左三劑,真係有病醫病,冇病當補身:smile_o13:
哈哈,師兄咁心水清,數足我咁多次
作者: sinar45    時間: 2018-2-12 12:57

引用:
原帖由 bbfriends 於 2018-2-11 07:41 PM 發表
昨晚阿軍公司年夜飯,去酒店食自助餐,好多人都會𢹂眷出席,所以我就和阿軍一同出席。去酒店食野,就穿了條連身裙,入面都是普通的喱士薄內衣褲。去到見到佢同事,好在佢同事也有帶女友出席,我才不用擔心。不 ...
條友撩你妹妹外面,搞到濕晒要,水都流晒出來,個一刻你想唔想俾佢插入?
作者: bbfriends    時間: 2018-2-13 22:26

引用:
原帖由 sinar45 於 2018-2-12 12:57 PM 發表

條友撩你妹妹外面,搞到濕晒要,水都流晒出來,個一刻你想唔想俾佢插入?
果刻其實好想被插,但不會是他,因為我妹妹只能比男友一個插
作者: bbfriends    時間: 2018-2-13 22:55

繼續寫埋自助餐時,我隨後都同阿軍痴住咁出去拎野食,但佢同事總會有意無意在我的對面邊拎野食邊色迷迷的看我。有時又襯大家都在拎野食時在我身邊很貼近的行過用手背掃我patpat,全程自助餐我都食得膽戰心驚。

到尾聲抽獎時間,大家都在進進出出上台拎獎同影相,都已經企到亂哂,阿軍是指定攝影師一直在拍照,佢同事個女友就在外面排隊等拎獎品。我一直望住阿軍影相同埋出面的抽獎情況,都沒有注意到同事已經企在我身後,當時有個侍應經過我前面行去收野,我自然地向後退讓侍應過,點知一後退就比同事隻腳kick到有點失平衡,佢好快咁雙手扶住我,但他扶得好高托住我波波。我回望見到佢就大驚會比人見到,便馬上用雙手擋一擋住佢雙手托住我波波的位置,然後企直個人再推下他的手,佢笑淫淫咁話阿嫂小心啲企穩啲嘛,比我摸到你個薄爸爸入面既小波波啦!之後我再行開第二度,見到佢又跟上來,興幸是佢女友剛好拎完獎落台,不過佢就成機從我身邊擦過又用手去揸左我patpat一下再上前去迎接番佢女友。

我終於可以安心自己一個等待阿軍影埋相回到我身邊啦!因為預左會飲酒,阿軍沒有開車,我們就坐地鐵回家。在地鐵阿軍攬住我企,當然會手多多咁掃下我背同patpat啦!點知佢一摸我pat就突然好驚訝咁在我耳邊說,你點解沒有穿底底既?沒理由你沒有穿底底我會現在才知道
作者: bbfriends    時間: 2018-2-13 23:22

佢話印象中食飯前坐車佢都有摸過我,佢記得之前我是有底底。之後我就話剛才自助餐時不太舒服,去廁所去好耐不小心弄髒了,就索性脫下來丟了,所以之後就一直沒有底底著啦~阿軍話知道我沒有穿底底令佢好興奮,之後大大力咁揸我patpat。我們企在車卡與車卡間的接駁位,起初是他背靠,我在前佢攬實我企。之後佢將我身體移動了,令我背靠,佢就在我前面攬實我,然後佢隻手就在我背靠住的位置有小動作了!由於我條裙好短,佢手好易由我patpat位伸到入裙底,因沒有底底,佢啲手指伸入左就掂到妹妹了,除著地鐵的郁動,佢隻手就在妹妹外郁下掃下,好快妹妹入面又開始濕濕地。

我好擔心比佢越掃越濕,好在地鐵好快到,要落車時佢手終於要拎開。出左地鐵站再坐的士回家,在的士內阿軍刻意要我坐在司機位後面,方便佢搞我而又不用司機看到。我手袋放在大比上,阿軍手在手袋下伸入裙底,已經捽緊我豆豆,剛才地鐵已經濕濕地,再比佢咁捽豆我啲水又開始多了。

我入面有點熱又有點痕,已經覺得好濕,表情有點難受又要扮鎮定,心希望的士快點到。當的士就到時突然過不了紅燈急剎,阿軍隻手指順住我濕透的陰道插入了一下,我也忍不住啊了一聲,司機就話小姐不用怕,停得切紅燈。

到家後阿軍已經忍不住,馬上捉實我來車,邊車邊對我上下其手,又摸又搓又揸又捽,把我弄得又濕又敏感,我也享受著他狂野的搓弄,佢整到我濕到水流出腿就馬上帶套,將我按在跪在梳化,從後大力的插入,每一下的進出都帶來強而有力的啪啪聲,夾雜著我興奮爽著的呻淫聲,抽插左一輪大家都已進入高潮,妹妹將弟弟夾緊,弟弟全力的一頂而爆,兩個雙擁著躺下梳化,等待弟弟自己滑出才願分離
作者: jackso0826    時間: 2018-2-13 23:48

打得好:smile_47:
作者: sinar45    時間: 2018-2-14 08:29

引用:
原帖由 bbfriends 於 2018-2-13 11:22 PM 發表
佢話印象中食飯前坐車佢都有摸過我,佢記得之前我是有底底。之後我就話剛才自助餐時不太舒服,去廁所去好耐不小心弄髒了,就索性脫下來丟了,所以之後就一直沒有底底著啦~阿軍話知道我沒有穿底底令佢好興奮,之後大 ...
係地鐵度有冇比呀軍摸到,想即刻比佢插?:smile_o01:
返到屋企做左幾多次:smile_o01::smile_o01:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)