188Channel

標題: FY 真真正正成為左一個垃圾場。 [打印本頁]

作者: chansk666    時間: 2018-1-20 10:56     標題: FY 真真正正成為左一個垃圾場。

作者: chansk666    時間: 2018-1-20 10:58

作者: (沙兄)    時間: 2018-1-20 12:43

一早就知垃圾埸係有條友次次去都話d技c個個都668:smile_30:
傻仔先信邊有甘多668呀:smile_38:
作者: 廚房變態的師兄    時間: 2018-1-20 13:57

作者: RAY25905    時間: 2018-1-20 16:18

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2018-1-20 01:57 PM 發表

边個講,唔記得,講多次边個?
位大師名字以前有個貓字現在7字,佢之前出的包膠手打同還保覺得可信性高,因增試過,1鱼2鱼果D就唔知啦!:smile_53:
作者: tt22now    時間: 2018-1-20 16:18

作者: 森林王    時間: 2018-1-20 17:05

引用:
原帖由 tt22now 於 2018-1-20 04:18 PM 發表
自從3-4年前, 大ball 容兒走左
都無再去
FY  P 相, 面目全非
c兄,請問个大ball容兒系咪湖北人?姓咩?
作者: wck0816    時間: 2018-1-20 22:35

作者: ngtungsee    時間: 2018-1-21 00:06

引用:
原帖由 wck0816 於 2018-1-20 10:35 PM 發表
要求女女個個95後 有樣貌有身材態度好 666 然後收費300 咁所有場都係垃圾場

嫌地方部長女女唔好 可以去PA XY 都係多一百幾十 
去PA,XY主任服務好,硬件掂,但囡囡服務就唔及FY,指數低,一般都係060,叫樓主去一定話個場仲垃圾過FY。况且,就算風平浪靜囡囡都唔會清裝上陣!樓主要的是囡囡年青貌美指數起碼要有666,價錢300或以下。所以PA,XY,唔啱樓主的!
作者: sas369    時間: 2018-1-21 04:26

估唔到而家變得咁差。
作者: 旺角樹根    時間: 2018-1-21 08:54

作者: 小胖    時間: 2018-1-21 12:23

唉!我話多9魚,明知呢牌全深圳邪場轉晒運動裝,即係有行動要做嘢,啲場緊係水靜河飛了,仲有,你一定係生面口walk in,貌似大陸仔公安,亞水采你,呢啲咁嘅環境,無得詐型....
作者: (九哥)    時間: 2018-1-21 20:31

部長經理串過馬撚唔係今日事啦,
我冇去3,4年啦
作者: 零零1688    時間: 2018-1-22 10:14

作者: hkhotdog01    時間: 2018-1-22 10:38

牛仔褲?不是吧..
垃圾場又未至於。不過個別部長真係差。問佢有咩女(未上鐘), 佢話你點啦,都在。但你點的first choice, 有時第二選擇都係, 響唔使check 的情況,就話上左鐘。
真係想屌柒佢。
作者: 廚房變態的師兄    時間: 2018-1-22 10:52

作者: chansk666    時間: 2018-1-22 12:21

作者: SS000    時間: 2018-1-22 13:53

作者: wclun    時間: 2018-1-22 18:10

自己約技師好過
一直信唔過D部長
作者: wclun    時間: 2018-1-22 18:53

舊果D比較有心做。
新果D算9數.....
作者: tt22now    時間: 2018-1-22 21:07

作者: winglee249    時間: 2018-1-23 02:34

fy大約名字是什麼場哈我不太會簡名
作者: chansk666    時間: 2018-1-23 09:51

作者: 唯真唯善    時間: 2018-1-23 13:15

有個新人寫明60分鐘服務,40歲以上200斤以上不接。。請問佢之前來自那裡? Number係好多個發
作者: ha228    時間: 2018-1-23 13:31

前九記七头
引用:
原帖由 唯真唯善 於 2018-1-23 01:15 PM 發表
有個新人寫明60分鐘服務,40歲以上200斤以上不接。。請問佢之前來自那裡? Number係好多個發

作者: ngtungsee    時間: 2018-1-23 14:14

引用:
原帖由 ha228 於 2018-1-23 01:31 PM 發表
前九記七头

之從去了平安,一樣咁寸
作者: wclun    時間: 2018-1-23 16:16

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2018-1-23 01:15 PM 發表
FY的?
基本上在FY是生存唔到
作者: 廚房變態的師兄    時間: 2018-1-23 16:23

作者: windiw_wa    時間: 2018-1-23 20:03

引用:
原帖由 ha228 於 2018-1-23 01:31 PM 發表
前九記七头
One selling point of FY (not sure still there or not) is no steal clock......when it first started up and AD in fruit forum.

JS told me there is a quota for early release for weekday and weekend....if FY allows this 8888 for only 60min....WTx
作者: SS000    時間: 2018-1-23 20:29

作者: windiw_wa    時間: 2018-1-23 21:09

引用:
原帖由 SS000 於 2018-1-23 08:29 PM 發表

鐘照偷,日結工資,不過條柒頭寫到明60 分鐘就擺明唔比面貴哥囉,你叫貴哥點管d 女呀,個個 60 分鐘metoo 咪即係自拆招牌?
but....the 60min for HK style was written in the FY's CS, not only 8888's.....that means FY (and 貴哥?) agrees to that already. :smile_19:
作者: SS000    時間: 2018-1-23 22:16

作者: windiw_wa    時間: 2018-1-23 22:31

引用:
原帖由 SS000 於 2018-1-23 10:16 PM 發表

寫左法定時間60 分鐘?唔係啩..... 人地cheap cheap 口爆場都70 啦.... 唔同生意又好返?
yes....官方客服寫明60分人港式。:smile_45:
作者: SS000    時間: 2018-1-23 22:38

作者: winglee249    時間: 2018-1-24 01:48

引用:
原帖由 chansk666 於 2018-1-23 09:51 AM 發表

K 歌王對面。
富完哈哈知道嗨
作者: tigerlau    時間: 2018-1-24 19:56

FY 出左名偷鐘啦, 星期五六晚, 隨時得45分鐘

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)