188Channel

標題: Juicy最愛既前戲 [打印本頁]

作者: Juicyhornybaby    時間: 2018-1-17 14:06     標題: Juicy最愛既前戲

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: CKL9    時間: 2018-1-17 14:41

作者: pc6983    時間: 2018-1-17 14:55

作者: pc6983    時間: 2018-1-17 14:59

可以的話,好想同師妹嚟一劑
作者: mrfour1973    時間: 2018-1-17 15:41

潮吹可否講多d 㸃先可以成功。 如果個女人死忍著是否不能成事。 因我心想係個女人要過得她心理關口先可以係男人面前潮吹到的
作者: mrfour1973    時間: 2018-1-17 15:48

又好奇問下假狗有兩個頭 ㄧ長ㄧ短。長果條入左去個洞 短果支同時對著粒核是否能有相同效果?   我見到好多時假狗係同av棒ㄧ齊用 or 真狗加av棒 這種玩法有冇試過?
作者: mrfour1973    時間: 2018-1-17 15:49

今期你好红啊 正
作者: Sinoboy    時間: 2018-1-17 15:57

其實我覺得每個人都唔同,咁一般都係刺激女人嘅敏感部位,都係豆豆同Lin 頭。但係其實我反而覺得𡃶耳仔,頸,及鎖骨位,再加上摸豆豆,一般女仔都好鐘意
作者: mrfour1973    時間: 2018-1-17 16:11

引用:
原帖由 Sinoboy 於 2018-1-17 03:57 PM 發表
其實我覺得每個人都唔同,咁一般都係刺激女人嘅敏感部位,都係豆豆同Lin 頭。但係其實我反而覺得𡃶耳仔,頸,及鎖骨位,再加上摸豆豆,一般女仔都好鐘意
睇碟當唔當係前奏的ㄧ種?
作者: 大大條J    時間: 2018-1-17 16:49

識奶緊係含住兩塊陰唇,啜到雪雪聲啦
我會要求條女狗仔式爬喺度,喺後面開始奶,久唔久一嘢奶埋落屎眼度,奶到濕濕地就插隻手指入屎眼,不過要對方中意先得,唔係個個接受指屎眼架嘛!哈
作者: 135k246    時間: 2018-1-19 10:47

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-1-17 03:48 PM 發表
又好奇問下假狗有兩個頭 ㄧ長ㄧ短。長果條入左去個洞 短果支同時對著粒核是否能有相同效果?   我見到好多時假狗係同av棒ㄧ齊用 or 真狗加av棒 這種玩法有冇試過?
假狗一頭插陰道,另一頭震住你豆豆,雙重享受,真+假狗一齊插未必個個頂得順,除非c姐太肚餓
作者: tsponline    時間: 2018-1-19 19:12

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)