188Channel

標題: 方圆X [打印本頁]

作者: glue123    時間: 2018-1-16 16:04     標題: 方圆X

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: gn00482067    時間: 2018-1-17 09:34

作者: YuanYuan    時間: 2018-1-17 16:18

其實香薰鬆腿全程撚雀仲浪費錢,認真油鬆腿系舒撚服到訓得著。玩J又到喉唔到肺,玩下停下,又催你入房,唔入又停晒手,認真的鬆腿佢真係連汗都出埋,佢係咁二玩下你條野用得幾多力先?其實好揾笨。
作者: 秦始皇七世    時間: 2018-1-17 17:35

我其實唔明鬆腿有乜好玩,除非你有錢,一心諗住會入房出火就爽,不過好多窮鬼又唔肯入房,又想囡囡揑賓州春袋,要人揑成粒鐘,跟住俾幾十蚊貼士,仲要嫌呢個唔靚果個無波,揑完又唔捨得俾錢出火,自己走入廁所打飛機,真係好野
作者: glue123    時間: 2018-1-17 21:29

境界吾同遮,欲仙欲死感覺好過癮,吾一定要出嘢:smile_34:
作者: 籃飛人    時間: 2018-1-18 02:43

好似服務幾正喎!
可5可以俾多D貼士,5明個場係邊個 !!
作者: oniska    時間: 2018-1-18 14:06

作者: mlchan    時間: 2018-1-18 17:17

個場去過幾次,比較新,乾淨,環境安靜.唯一硬件最差係TV...睇唔到跑馬
D技師普遍大....試過一次打jj
如果去hea下過夜,值得一去.
作者: glue123    時間: 2018-1-18 17:59

引用:
原帖由 mlchan 於 2018-1-18 05:17 PM 發表
個場去過幾次,比較新,乾淨,環境安靜.唯一硬件最差係TV...睇唔到跑馬
D技師普遍大....試過一次打jj
如果去hea下過夜,值得一去.
技c大就已經興趣不大了
作者: emau1    時間: 2018-1-18 19:03

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-1-17 04:18 PM 發表
其實香薰鬆腿全程撚雀仲浪費錢,認真油鬆腿系舒撚服到訓得著。玩J又到喉唔到肺,玩下停下,又催你入房,唔入又停晒手,認真的鬆腿佢真係連汗都出埋,佢係咁二玩下你條野用得幾多力先?其實好揾笨。
冇錯,鬆腿確實不好的
尋日見重未到時間上房,預約鐘
就係大堂做鬆腿吧
早前有c兄話553好,就試下
確實不好的,見我的預約技師吹我上鐘
知道我唔會加鐘上房
真係冇乜特別,重偷鐘添

冬芳性全
作者: glue123    時間: 2018-1-18 22:28

鬆腿呢家嘢有心癮,我都知side錢,次次去到大廳又忍吾住要:smile_13:
作者: Blackwood    時間: 2018-1-19 12:08

引用:
原帖由 glue123 於 2018-1-16 04:04 PM 發表
第一次來,大廳好多大媽,例牌試下鬆腿,來個大媽,手法又正氣到死,浪費了百幾蚊,中式138,又來個大媽,埋單要加服務費,貴到死,呢間場大媽多,只係食裝修,吾值得去,去黃巾好過
呻吟座班老奶奶過檔去嘅,你知冇?
作者: sas369    時間: 2018-1-21 04:29

嚟個大媽,按正骨好过。
作者: glue123    時間: 2018-1-21 17:59

引用:
原帖由 Blackwood 於 2018-1-19 12:08 PM 發表

呻吟座班老奶奶過檔去嘅,你知冇?
哦,太多大媽浪費裝修,好影響生意
作者: Bernard166    時間: 2018-1-21 20:28

大媽:smile_27:
作者: desperado11    時間: 2018-1-21 23:14

卒完大叔只香港腳再卒你條Jer成粒鐘,想起都驚

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)