188Channel

標題: 人夫人妻日誌#22 [打印本頁]

作者: 型爸    時間: 2018-1-16 01:22     標題: 人夫人妻日誌#22

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 森杉谷    時間: 2018-1-16 01:29

引用:
原帖由 型爸 於 2018-1-16 01:22 發表
相信今次係我最後一次做樓主。之後,我繼續忙我工作、生活、同專心去錫呢位女主角。

仲記得,Soso出現既時候,剛巧我又係做樓主。佢呀,當時都算矚目既。我跟得唔足,印象中呢個女仔因為識跳Pole Dance牽起過 ...
頭位!
冇左戲肉:smile_14:
作者: Samsonst    時間: 2018-1-16 04:19

引用:
原帖由 型爸 於 2018-1-16 01:22 AM 發表
相信今次係我最後一次做樓主。之後,我繼續忙我工作、生活、同專心去錫呢位女主角。

仲記得,Soso出現既時候,剛巧我又係做樓主。佢呀,當時都算矚目既。我跟得唔足,印象中呢個女仔因為識跳Pole Dance牽起過 ...
落力支持你,繼續
作者: GiveUpme    時間: 2018-1-16 06:57

引用:
原帖由 型爸 於 2018-1-16 01:22 AM 發表

最後一次?可惜,可惜。
作者: 阿晴0312    時間: 2018-1-16 07:15

作者: degree06    時間: 2018-1-16 08:43

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-16 07:15 AM 發表
好有興趣凌晨你們所講的topic,最衰俾人close左,可惜。。。。
今朝早左醒,望著他熟睡的樣,我kiss左他一下,then他微笑一下答:傻左!
係架,中間過程省略😁😁😁😁,最後埋係他手臂繼 ...
晴晴搵到男主角吖?
作者: dragonbone    時間: 2018-1-16 09:37

引用:

先報到,再慢慢睇文,各位早晨啊~
作者: dragonbone    時間: 2018-1-16 09:38

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-16 07:15 AM 發表
好有興趣凌晨你們所講的topic,最衰俾人close左,可惜。。。。
今朝早左醒,望著他熟睡的樣,我kiss左他一下,then他微笑一下答:傻左!

其實我問你....你心目中已經好清楚。
正是。世上沒有醜女人,只有懶女人,或者不懂發揮自己的美態。

本身係爽朗運動型,肯努力運動,散發出來的sunshine 已經夠感染身邊人。有線條美再加那種活力及正能量,都係正嘅一種,係健康美。

本身天生麗質,懂少許打扮。再努力保養及培養內在美,那種仙氣,仲唔正?

本身美人胚子,再經後天歲月的洗禮而成就的修養與智慧, 擁有高雅脫俗的氣質,正到好離地。

你提及嘅賢淑得黎有點野,就係懂得在適當時候散發女人味,重要係那種不經意地不做作喎!成熟具韻味,又係另一種正
見係晴師妹出到聲,係唔係呢個TOPIC先?
作者: cococaobrownie    時間: 2018-1-16 09:39

引用:

支持支持,可唔可以著墨多d呀
作者: hongkongboy2046    時間: 2018-1-16 09:46

引用:

…成身軟綿綿…泛紅既面頰…

值得再三回味… 嘿嘿,有啲想潛入那個地方,然後筆錄…
作者: dragonbone    時間: 2018-1-16 09:48

引用:
我個type 難度最高,如果你能夠定眼望住我十秒都唔嘔或嚇死,頒個獎比你。因為我係又懶又醜豬扒型
覆返KAT師妹呢句先,我想講,妳唔得咁架,2018年,我地唔得再講太多反話架.咩TYPE都好,我有咩未見過,靚到不得了既有,以為自己靚到不得了既又有,HAHA.....

我深信妳工作或生活模式係要見客見人,點都不能夠太甩皮甩骨既,HAHA.....

鍾楚紅果種靚呢,我尋日睇電視佢著果件紅色連身裙,真係靚到,我敢講唔係人人carry得到,真係堅得~
作者: hongkongboy2046    時間: 2018-1-16 09:50

引用:
窩在他臂彎睡,很甜呢…
作者: hongkongboy2046    時間: 2018-1-16 09:53

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-16 09:48 AM 發表

覆返KAT師妹呢句先,我想講,妳唔得咁架,2018年,我地唔得再講太多反話架.咩TYPE都好,我有咩未見過,靚到不得了既有,以為自己靚到不得了既又有,HAHA.....

我深信妳工作或生活模式係要見客見人,點都不能夠太甩皮甩 ...
其實鍾楚紅很有味道。不是靚女,就是整個人會散發吸引力那種。
作者: cococaobrownie    時間: 2018-1-16 10:15

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-16 09:48 AM 發表

我深信妳工作或生活模式係要見客見人,點都不能夠太甩皮甩 ...
阿師兄你一拎就拎鍾楚紅黎做例子,我相信全個引板我敢擔保,所有女性都要收皮

:smile_19::smile_19:
有冇d貼地d既講法呀?你用鍾楚紅點叫kat姐回應你好?

我都好想各位師兄唔係梁朝偉就張國榮咁樣⋯
拍春光乍洩
作者: dragonbone    時間: 2018-1-16 10:16

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-1-16 09:53 AM 發表

其實鍾楚紅很有味道。不是靚女,就是整個人會散發吸引力那種。
係,講真,佢把聲好聽咩,唔算,5官好標緻咩,唔係,身材頂級嗎?賣點都唔係呢度.
但佢就係有種吸引力既女人味/
去到佢既年紀,唔KEEP就大媽,一KEEP,就誇啦啦~:smile_30::smile_30:
作者: dragonbone    時間: 2018-1-16 10:35

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-16 10:15 AM 發表

阿師兄你一拎就拎鍾楚紅黎做例子,我相信全個引板我敢擔保,所有女性都要收皮

我都好想各位師兄唔係梁朝偉就張國榮咁樣⋯ ...
唔係呀,係上個POST講緊鍾小姐遮,唔係搵佢做例子,而且電視剛訪問佢,誤會誤會,我講得唔清楚,我自丙.

貼地D既講法,男人見到妳行注目禮,如果打對面行,佢會對妳回頭再望,就算吸引了.妳可能會講,著得少都可能得架喎,問題係,妳已為人妻,會唔會認為著得少係妳賣點先?
人去到某個位,焦點就會轉移,後生時男人會讚妳好Q好蠢,大個左仲天真地信,就會好Q蠢.

其實呢,KAT師妹講自己又懶又唔掂,我都用鍾小姐比,就係我信佢一成,雙目失明啦.
作者: degree06    時間: 2018-1-16 10:37

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-16 10:35 AM 發表

唔係呀,係上個POST講緊鍾小姐遮,唔係搵佢做例子,而且電視剛訪問佢,誤會誤會,我講得唔清楚,我自丙.

貼地D既講法,男人見到妳行注目禮,如果打對面行,佢會對妳回頭再望,就算吸引了.妳可能會講,著得少都可能得架喎 ...
點解唔用林嘉欣:smile_40:
作者: degree06    時間: 2018-1-16 10:37

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-16 10:35 AM 發表

貼地D既講法,男人見到妳行注目禮,如果打對面行,佢會對妳回頭再望,就算吸引了.妳可能會講,著得少都可能得架喎 ...
作者: hongkongboy2046    時間: 2018-1-16 10:49

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-16 10:15 AM 發表

春光乍洩…?

我摸一摸後欄添…嘿嘿。
作者: hongkongboy2046    時間: 2018-1-16 10:50

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-16 10:16 AM 發表

係,講真,佢把聲好聽咩,唔算,5官好標緻咩,唔係,身材頂級嗎?賣點都唔係呢度.
但佢就係有種吸引力既女人味/
去到佢既年紀,唔KEEP就大媽,一KEEP,就誇啦啦~:smile_30::smile_30:
有自信的女人很吸引…
作者: 阿晴0312    時間: 2018-1-16 11:32

作者: dragonbone    時間: 2018-1-16 11:37

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-16 10:37 AM 發表
因為.....佢唔吸引我.
可能對好多人黎講佢有吸引力,但我唔鐘意,呢樣真係好主觀.......
揀佢我情願會諗起息影既鄺文珣.
而講起包包面我還是喜歡跑馬地的月光時既佘詩曼~~
我手機家陣仲有張智霖首愛情已死~~
作者: dragonbone    時間: 2018-1-16 11:40

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-1-16 10:50 AM 發表

有自信的女人很吸引…
麻煩師兄又講個吸引你既女人黎聽下~
作者: degree06    時間: 2018-1-16 11:40

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-16 11:37 AM 發表

可能對好多人黎講佢有吸引力,但我唔鐘意,呢樣真係好主觀.......
咁鍾意呢樣野係好主觀既,佘詩曼,唔錯。鄺文珣好似嫁入豪門?
作者: 阿晴0312    時間: 2018-1-16 11:42

作者: 阿晴0312    時間: 2018-1-16 11:42

作者: degree06    時間: 2018-1-16 11:45

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-16 11:42 AM 發表

我好like佢,有性格
笑容好甜:smile_40:
作者: degree06    時間: 2018-1-16 11:45

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-16 11:42 AM 發表

我好like佢,有性格
笑容好甜:smile_40:
作者: cococaobrownie    時間: 2018-1-16 11:46

引用:

我好like佢,有性格
x2
佢有性格,笑得又甜,同埋感覺到佢有自己思想同主見既女性
好鍾意佢
作者: 森杉谷    時間: 2018-1-16 11:46

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-16 10:37 發表
林嘉欣好sweet感覺,唔係個一種嫵媚女人味
作者: degree06    時間: 2018-1-16 11:52

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-16 11:46 AM 發表

林嘉欣好sweet感覺,唔係個一種嫵媚女人味
好引吸人:smile_40:
作者: 森杉谷    時間: 2018-1-16 11:55

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-16 11:52 發表
好引吸人:smile_40:
一笑你就暈⋯⋯
作者: dragonbone    時間: 2018-1-16 12:00

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-16 11:55 AM 發表

一笑你就暈⋯⋯
師兄,咁咩女生係你杯茶,最吸引你先?
作者: degree06    時間: 2018-1-16 12:07

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-16 11:55 AM 發表

一笑你就暈⋯⋯
一笑傾心
作者: degree06    時間: 2018-1-16 12:07

引用:

一笑你就暈⋯⋯
一笑傾心
作者: 森杉谷    時間: 2018-1-16 12:13

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-16 12:00 發表

師兄,咁咩女生係你杯茶,最吸引你先?
笑容⋯⋯
作者: vanvannesasa    時間: 2018-1-16 12:38

引用:

佢靚在嗰份吸引力同女人味係由內在發出來,同埋佢唔似其他女星咁硬膠,佢臉上一樣有皺紋,但卻一樣自信美麗,咁樣優雅地老去,我覺得好過不停驚老而搞到硬膠膠
作者: vanvannesasa    時間: 2018-1-16 12:40

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-16 11:37 AM 發表

唔係張鈞甯咩?哈哈
作者: degree06    時間: 2018-1-16 12:40

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-16 12:38 PM 發表

佢靚在嗰份吸引力同女人味係由內在發出來,同埋佢唔似其他女星咁硬膠,佢臉上一樣有皺紋,但卻一樣自信美麗,咁樣優雅地老去,我覺得好過不停驚老而搞到硬膠膠
sa姐講得好
作者: vanvannesasa    時間: 2018-1-16 12:41

引用:

係,thx ching
小妹自問係一個愛撒嬌的女人,對著一個喜歡的人,我好樂意的,對著-個不喜歡的人,我衹會哼一聲就走(最近學埋小學雞野),再衰d,望都唔望
一個女人不扺有外貌有身材,最重要有自信,這個係一個sma ...
師姐講得好岩,有自信便是美
作者: vanvannesasa    時間: 2018-1-16 12:42

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-16 11:46 AM 發表

x2
佢有性格,笑得又甜,同埋感覺到佢有自己思想同主見既女性
好鍾意佢
係呀,佢sweet得來,又會覺得佢好硬淨
作者: 森杉谷    時間: 2018-1-16 12:45

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-1-16 11:42 發表

係,thx ching
小妹自問係一個愛撒嬌的女人,對著一個喜歡的人,我好樂意的,對著-個不喜歡的人,我衹會哼一聲就走(最近學埋小學雞野),再衰d,望都唔望
一個女人不扺有外貌有身材,最重要有自信,這個係一個sma ...
俾晴子撒下嬌應該好幸福
作者: joseph1203    時間: 2018-1-16 12:55

作者: degree06    時間: 2018-1-16 12:58

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-16 12:55 PM 發表

師兄,年紀問題呀xdd林嘉欣我buy
jj師妹可能有幾分似林嘉欣~
作者: joseph1203    時間: 2018-1-16 12:59

作者: cococaobrownie    時間: 2018-1-16 12:59

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-16 12:38 PM 發表

Age gracefully
呢份優雅真係學唔黎
但至少唔好怕,要有自己生活態度
作者: 森杉谷    時間: 2018-1-16 13:01

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-16 12:59 發表

Cute, sweet吸引d定嫵媚女人味吸引d?
全部要哂
作者: joseph1203    時間: 2018-1-16 13:01

作者: degree06    時間: 2018-1-16 13:02

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-16 12:59 PM 發表

床上嫵媚,平時cute和sweet~
作者: degree06    時間: 2018-1-16 13:03

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-16 01:01 PM 發表

係,都幾可能。呢個可能性有10%
一成林嘉欣,九成邱淑貞,hha
作者: vanvannesasa    時間: 2018-1-16 13:08

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-16 12:59 PM 發表

呢份優雅真係學唔黎
我都希望自己可以優雅地老去
作者: vanvannesasa    時間: 2018-1-16 13:09

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-16 01:01 PM 發表

全部要哂
咁貪心㗎
作者: degree06    時間: 2018-1-16 13:12

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-16 01:08 PM 發表

我都希望自己可以優雅地老去
咁係一種修養~sa姐有呢個慧根
作者: 森杉谷    時間: 2018-1-16 13:12

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-16 13:09 發表

咁貪心㗎
人係貪婪動物
作者: joseph1203    時間: 2018-1-16 13:15

作者: joseph1203    時間: 2018-1-16 13:15

作者: joseph1203    時間: 2018-1-16 13:16

作者: degree06    時間: 2018-1-16 13:17

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-16 01:16 PM 發表

我唔要@@後生少少得唔得
咁高海寧+麥明詩啦,夠後生啦
作者: anthonychan    時間: 2018-1-16 13:24

Nice story
作者: Katrinacat    時間: 2018-1-16 13:28

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-1-16 09:46 AM 發表

…成身軟綿綿…泛紅既面頰…

值得再三回味… 嘿嘿,有啲想潛入那個地方,然後筆錄…
筆錄only ?! 
作者: 離火    時間: 2018-1-16 13:42

引用:
原帖由 型爸 於 2018-1-15 17:22 發表

第一次入呢個POST就見到呢件好事
加油啊
作者: 森杉谷    時間: 2018-1-16 13:55

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-16 13:17 發表

依兩個唔靚
作者: hongkongboy2046    時間: 2018-1-16 14:04

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-16 11:40 AM 發表

麻煩師兄又講個吸引你既女人黎聽下~
有一種美,唔笑既時候,俾人形容,冷到好似舊冰咁。不過笑起上來靚幾倍。梗係對著我笑得多…

有一種可愛…師兄有冇睇誇世代裡面既李佳芯?

李佳芯:“媽咪從來冇讚過我!”當然因為陳豪做了些事令人欣賞。有一幕,陳豪行在前面,李佳芯在後面,扮拖著他在地上影子的手。
作者: hongkongboy2046    時間: 2018-1-16 14:06

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-16 12:59 PM 發表

呢份優雅真係學唔黎
Elegance is an attitude.

優雅是一種態度。
作者: hongkongboy2046    時間: 2018-1-16 14:08

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-1-16 01:28 PM 發表

筆錄only ?! 
哈哈,型爸話唔會有相嘛…
作者: cococaobrownie    時間: 2018-1-16 14:10

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-1-16 02:06 PM 發表

Elegance is an attitude.

優雅是一種態度。
浪琴錶講既
我識
作者: hongkongboy2046    時間: 2018-1-16 14:10

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-16 01:55 PM 發表

依兩個唔靚
後生好難有我欣賞那種因為歷練而來的自信。很多時表現出來似囂張…
作者: cococaobrownie    時間: 2018-1-16 14:15

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-1-16 02:10 PM 發表

後生好難有我欣賞那種因為歷練而來的自信。很多時表現出來似囂張…
初生之犢不畏虎呀
有時直率都好可愛(年輕限定)
作者: dragonbone    時間: 2018-1-16 14:42

引用:

中POINT,好怕佢其實都唔後生,但面皮仲緊緻到都拉完皮咁.其實自自然然係最好,可惜又係果句,講都無人信.
作者: dragonbone    時間: 2018-1-16 14:47

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-16 12:40 PM 發表

唔係張鈞甯咩?哈哈
張鈞甯係運動型,我當然BUY啦.
所以我想講,吸引既女人每個都做得到,妳係斯文既唔使迫自己野性,妳係熱情既唔使扮冷漠囉.
作者: dragonbone    時間: 2018-1-16 14:48

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-16 01:17 PM 發表

師兄,後生係指,辜莞允+周子瑜啊,呢個可能會更好.
作者: dragonbone    時間: 2018-1-16 14:55

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-1-16 12:59 PM 發表

女人最唔好係將自己缺點表現出黎.即妳係CUTE,唔好扮嫵媚,妳嫵媚,唔好變左蠢,咁樣,只會好Q蠢.
女人唔同年紀唔同焦點吸引.與其就個男人喜好,不如將自己優點表現出黎.
即好似我,我肥,我會講方便對方伸手入黎取暖點知一摸原來有朱古力食,佢攰無枕頭可以瞓上心口,震住波黎同佢按摩咁囉.......:smile_43::smile_43:
作者: GiveUpme    時間: 2018-1-16 14:58

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-16 02:55 PM 發表

女人最唔好係將自己缺點表現出黎.即妳係CUTE,唔好扮嫵媚,妳嫵媚,唔好變左蠢,咁樣,只會好Q蠢.
女人唔同年紀唔同焦點吸引.與其就個男人喜好,不如將自己優點表現出黎.
即好似我,我肥,我會講方便對方伸手入黎取暖點 ...
又肥但又有朱古力?有可能嗎?
作者: vanvannesasa    時間: 2018-1-16 15:05

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-16 01:12 PM 發表

咁係一種修養~sa姐有呢個慧根
我係智慧老人😂😂
作者: vanvannesasa    時間: 2018-1-16 15:07

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-1-16 02:04 PM 發表

有一種美,唔笑既時候,俾人形容,冷到好似舊冰咁。不過笑起上來靚幾倍。梗係對著我笑得多…

有一種可愛…師兄有冇睇誇世代裡面既李佳芯?

李佳芯:“媽咪從來冇讚過我!”當然因為陳豪做了些事令人欣賞。 ...
呢個同樣可以apply 落男人... 有種男人好cool,但一笑就好暖,正!
作者: vanvannesasa    時間: 2018-1-16 15:11

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-16 02:42 PM 發表

中POINT,好怕佢其實都唔後生,但面皮仲緊緻到都拉完皮咁.其實自自然然係最好,可惜又係果句,講都無人信.
自然美好難得,不過而家微調/醫美太普遍
作者: vanvannesasa    時間: 2018-1-16 15:13

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-16 02:47 PM 發表

張鈞甯係運動型,我當然BUY啦.
所以我想講,吸引既女人每個都做得到,妳係斯文既唔使迫自己野性,妳係熱情既唔使扮冷漠囉.
咁我呢d白痴扮醒目,豬扒扮靚女既咪俾人打硬
作者: dragonbone    時間: 2018-1-16 15:26

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-1-16 02:58 PM 發表

又肥但又有朱古力?有可能嗎?
你俾人以為妳無努力,妳肥,點知原來妳已大方到請食波餅加朱古力咁鬼馬,成粒出奇蛋咁咁新奇刺激,又唔係無可能架.:smile_30::smile_30:
作者: joseph1203    時間: 2018-1-16 15:40

作者: hongkongboy2046    時間: 2018-1-16 15:45

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-16 02:10 PM 發表

浪琴錶講既
我識
我同意架。
作者: hongkongboy2046    時間: 2018-1-16 15:49

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-16 02:15 PM 發表

初生之犢不畏虎呀
有時直率都好可愛(年輕限定)
直率又可愛,堅定的眼神。

年輕真好。
作者: 阿晴0312    時間: 2018-1-16 15:55

作者: 阿晴0312    時間: 2018-1-16 15:57

作者: Katrinacat    時間: 2018-1-16 15:58

引用:

你又知我講反話?如果我讚自己,讚到美若天仙咁正,你都唔相信啦!

哈哈....甩皮甩骨.....好難combine 到豬扒型加甩皮甩骨......

紅色!我喜歡!!!真係唔係個個carry 到,前排 Wyman 先喺blog 講呢個topic 
作者: Katrinacat    時間: 2018-1-16 16:00

引用:

真了解我!

咪係,三個字:鐘楚紅
已經knock out 晒我哋
作者: 阿晴0312    時間: 2018-1-16 16:00

作者: hongkongboy2046    時間: 2018-1-16 16:09

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-1-16 03:07 PM 發表

呢個同樣可以apply 落男人... 有種男人好cool,但一笑就好暖,正!
有咁既笑容好正!
作者: hongkongboy2046    時間: 2018-1-16 16:11

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-1-16 03:58 PM 發表

你又知我講反話?如果我讚自己,讚到美若天仙咁正,你都唔相信啦!

哈哈....甩皮甩骨.....好難combine 到豬扒型加甩皮甩骨......

紅色!我喜歡!!!真係唔係個個carry 到,前排 Wyman 先喺blog 講呢個top ...
有嗰種氣場著紅色就好正。

例如,新娘…
作者: Katrinacat    時間: 2018-1-16 16:40

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-1-16 02:55 PM 發表

即好似我,我肥,我會講方便對方伸手入黎取暖點 ...
中晒!
我有個肥肥c9朋友, 成日扮cute, 又自以為好cute. 

著大媽䃿加大媽鞋大媽手袋, c9 髪型。cute 到要襯連我個女十年前都唔著嘅hello 喵喵T shirt。影相係八十年代yes雜誌cute 版pose,再kiss kiss 咀形 .....我睇到fb upload 嘅相,連我都Q埋,係想打Q個電話個 screen

唔係cute型 , 冇青春氣息,年紀成五十,真係唔好搞咁多嘢。反效果

做個隨和c9,自然舒服,簡簡單單仲好
作者: Katrinacat    時間: 2018-1-16 16:44

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-16 01:02 PM 發表

床上嫵媚,平時cute和sweet~
即係入得廚房,出得廳堂,上得大床
作者: Katrinacat    時間: 2018-1-16 16:52

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-1-16 04:11 PM 發表

有嗰種氣場著紅色就好正。

例如,新娘…
以前學化妝,一個好專業化妝師教過。紅色,分別代表兩樣嘢
1. Sexy . Sensuality 或
2. Power 

如果冇以上氣場,好難carry 紅色
作者: 森杉谷    時間: 2018-1-16 17:03

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-1-16 16:52 發表

以前學化妝,一個好專業化妝師教過。紅色,分別代表兩樣嘢
1. Sexy . Sensuality 或
2. Power 

如果冇以上氣場,好難carry 紅色
我諗起隻紅色龍蝦⋯⋯乜太
作者: winterfire    時間: 2018-1-16 17:05

作者: sam7211    時間: 2018-1-16 17:06

引用:

好嘢好嘢!型爸努力啊!
作者: sam7211    時間: 2018-1-16 17:07

引用:
好溫馨,可惜沒我的份兒。
作者: joseph1203    時間: 2018-1-16 17:12

作者: winterfire    時間: 2018-1-16 17:15

作者: winterfire    時間: 2018-1-16 17:19

作者: winterfire    時間: 2018-1-16 17:26

作者: winterfire    時間: 2018-1-16 17:28

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)