188Channel

標題: 小希餓了 - 純情的junior + 新故 #26 + 續集 #41 [打印本頁]

作者: 不安份的小乳牛    時間: 2018-1-11 13:03     標題: 小希餓了 - 純情的junior + 新故 #26 + 續集 #41

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Boss_sammy    時間: 2018-1-11 13:09

吾錯
好員工我LIKE
作者: 鹹爺    時間: 2018-1-11 13:21

其實我好想屌小希個菊花
作者: 不安份的小乳牛    時間: 2018-1-11 13:23

引用:
原帖由 鹹爺 於 2018-1-11 01:21 PM 發表
其實我好想屌小希個菊花
其實人地都會怕痛痛
作者: mr.manman    時間: 2018-1-11 13:29

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2018-1-11 01:23 PM 發表

其實人地都會怕痛痛
吊到小菊變大菊
作者: poiujkl    時間: 2018-1-11 13:30

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2018-1-11 01:03 PM 發表
話說之前係舊公司做果陣 好多都係上左年紀既同事或媽媽
而當時公司真係唔會有野好食 做返個正常女仔
返工亦打扮得好求其 果期亦都好少搵人搞
因為份工超chur 放工都已經無精力
做左大半年左右 有位母公司中層 ...
慢慢俾佢追下,到時正式拍拖先慢慢俾佢知

一定好吸引佢架
作者: 愛因    時間: 2018-1-11 13:33

小希真性情係咩
作者: 不安份的小乳牛    時間: 2018-1-11 13:41

引用:
原帖由 mr.manman 於 2018-1-11 01:29 PM 發表

吊到小菊變大菊
咁又唔好 窄d唔好咩?
作者: 不安份的小乳牛    時間: 2018-1-11 13:45

引用:
原帖由 poiujkl 於 2018-1-11 01:30 PM 發表

慢慢俾佢追下,到時正式拍拖先慢慢俾佢知

一定好吸引佢架
搞完果晚佢以為我可以做佢女朋友
之後果幾日都對我勁好 仲想拖實我
不過我話我未ready呢d藉口推左

自果次之後佢都無再話要上床
但對我依然係好好
有次我朋友生日食飯 著靚少少返工 佢已經望到實
果晚狂text我叫我唔好咁夜返
我諗如果佢知我係玩得咁顛 可能會走左去 lol
作者: mr.manman    時間: 2018-1-11 14:17

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2018-1-11 01:41 PM 發表

咁又唔好 窄d唔好咩?
Come come 哥哥想食下
作者: 鹹爺    時間: 2018-1-11 14:22

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 11-1-2018 13:23 發表

其實人地都會怕痛痛
佢雙穴齊插都得喎
作者: 鹹爺    時間: 2018-1-11 14:27

引用:
原帖由 mr.manman 於 11-1-2018 14:17 發表

Come come 哥哥想食下
#me too
作者: tommycccc    時間: 2018-1-11 14:39

作者: CKL9    時間: 2018-1-11 14:52

作者: winterfire    時間: 2018-1-11 15:47

作者: lostergundam    時間: 2018-1-11 16:06

我都好想有你做同事
作者: 我係一個小人物    時間: 2018-1-11 17:52

作者: scdondon    時間: 2018-1-11 18:08

我都好想做食左你的senior😙🤣
作者: constitute    時間: 2018-1-11 19:45

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2018-1-11 01:45 PM 發表

搞完果晚佢以為我可以做佢女朋友
之後果幾日都對我勁好 仲想拖實我
不過我話我未ready呢d藉口推左

自果次之後佢都無再話要上床
但對我依然係好好
有次我朋友生日食飯 著靚少少返工 佢已經望到實
果晚狂 ...
受佢溝做佢gf!
再做我情人~
作者: cg3beta    時間: 2018-1-12 09:15

你咁餓底 點忍呀
作者: 陳倉    時間: 2018-1-12 13:09

作者: 柳繁    時間: 2018-1-12 13:53

作者: american1234    時間: 2018-1-13 04:38

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2018-1-11 01:23 PM 發表

其實人地都會怕痛痛
小希想  post.大尺度相?
有些外國網站啱妳。。。。
Tum........
作者: Stevemal78    時間: 2018-1-13 09:36

小希希,好想將個頭放響你雙乳之間⋯⋯
作者: 笠水小西瓜    時間: 2018-1-17 03:29

我都好想口爆你
點解我會遇唔到呢D好事

作者: 不安份的小乳牛    時間: 2018-1-23 02:18

小希餓了 - happy friday

最近小希黎完m好痕
痕到一邊撩豆 一邊用支假狗插自己
但自己撩 又點會滿足到我
都係要俾男人大大力插先開心
於是上星期五放工 約左個交過手既同事S爆房

放工一齊去食個飯 食飯前我已經放左個震蛋入去妹妹
當然係交俾S控制啦 我全程撓住佢手行
S好衰 特登時快時慢咁震人 搞到人地邊行邊左扭右扭
而我就不停用個波壓落佢手爭 恨不得野都唔食即刻俾人屌
S:好舒服咩?
我發晒姣咁:喂呀 你搞到人地濕晒 仲點食野wo
S:你好急咩 咁等我慢—慢—食—先
我即刻bin晒咀咁望住佢
S:好啦好啦 你而家入廁所除左個bra俾我 之後負責叫野食啦
我跟足佢叫咁做 之後行左出收銀度叫野食啦
我都知個衰佬唔方有好野 我同個男侍應講野時 佢真係開大左隻蛋
我面都紅晒咁叫野食 侍應哥哥好似留意到我兩粒微微企起既乳頭
但之後唔好意思再望 亦都唔敢再望我
我叫完返埋位 S:叻女wo 好啦停你一陣食左野先啦

食完野我地上左酒店 放低野我就入去沖個涼
今日著左兩管黑絲連成套T back and bra
諗住沖完涼著返唔好晒左佢
著完對住鏡整整個頭既時候 S入黎
望一望我 之後從後攬住我:你今日咁樣 想要幾多Q先?
我:多到我飽為止
S拎左眼罩入黎 幫我戴上 之後抱我出去訓係床度
我咩都睇唔到 感覺好刺激
之後我感覺佢上左床 開始同我咀 對手已經不其然係咁摸
由頸摸到落波波 之後用手背掃我粒乳頭 掃到好硬
我無左視覺效果 感覺更敏感 自然地呻吟起來
之後佢拎起我對手 用毛巾綁上 放係我頭上面
我心諗:衰佬想玩咩呢?
之後我感覺到有多對手摸我 我嚇到即刻縮
S:唔使驚wo 呢度既人你都識 一齊玩過架喇 放心啦
呢度既人 即係唔只一個啦!
我好唔放心:唔得呀我好驚 係邊個呀?
之後有兩把男人聲 聽完我放心了 的確係玩過既同事A and B
S:我驚我餵唔飽你 咪搵多兩個上黎幫手囉
話口未完 我感覺到有人除左我個bra 露出左乳頭俾人睇
之後 我對又圓又脹既乳頭已經俾人一人一邊啜緊 啜到滋滋聲
我超興奮係咁呻吟 同時有人除左我條底底 捧起我對腳張開
我連粒豆豆都俾人睇埋 係我被蒙眼既情況下俾人咁睇法
的確係有d羞澀感
之後聽到把聲:放鬆d 享受下所有敏感位都俾人啜既滋味啦
話口未完 連豆豆都俾人啜緊 啜緊果個男仔仲要撩我水水落去菊花
用拇指插住我妹妹 中指插我敏感既後面 一齊好慢咁郁
S:你睇下你幾幸福 一話要 個個哥哥都話幫你呀
A:你乳頭真係好有口感 用利尖頂佢會彈彈下 如果你成日都過黎我部門俾我啜就好喇
我爽到失晒理性:啊~啊~夠喇夠喇~再係咁我會高潮架~啊~
A過黎幫我除眼罩:唔好黎住呀 你都未睇
除完 佢地三個又繼續服侍我
原來係B用佢條摩打利係咁撩我豆豆同指插我 另外兩位正享受有啜口既乳頭
大家都好忙 果然 見到咁樣 我真係黎左一次高潮
黎完之後 佢地幫我對手鬆綁 但我邊度夠喉吖
我即刻要拎住S條撚黎含:我想啜硬你之後插我呀~shuudshuud聲咁啜
S不禁呻吟起來 而兩位男士 B啜我乳頭  A已經係下面用條野磨我粒濕晒既豆豆
到磨硬左 A一下滑入了 能一下就滑入
可想而之 我濕得很離譜 好彩我有食開藥 無袋都唔怕

A一邊插我 我又轉去同B含 上下都吸實兩條肉棒
另一隻手chok住S 好忙
A邊插邊叫我:淫希你好緊呀~點解插極都咁緊架?咁好屌唔得架Wo
我舒服到出唔到聲:mm mm mm  成個畫面上晒腦勁high
只係想快d俾人插到高潮
B俾我啜到就射:啊~我唔得喇~ 我即刻停 唔俾A再插
起身推低B 我用下面對準之後坐落去吸實 B舒服到叫出黎
我:你都未插我 邊捨得俾你射wo
A走上前:喂~妹妹~我都就出wo
我邊un 之後pa前:我菊菊都好痕呀~please
A二話不說 向住我菊菊進發 慢慢咁塞入去
雖然有點難塞 但最後都塞到 兩個一齊郁 爽死小希喇
咁樣俾人屌法 好難唔黎第二次高潮啫
俾人頂多幾下 又黎一次
而兩位就係我高潮既抽搐下 都先後射左
仲有S呢 我當然唔會待薄佢啦
幫佢先含再乃袋 之後我對住鏡狗仔式俾佢插
佢一邊插 我邊講:你地睇下我對奶 係咁浪黎浪去
之後B清理完後又過黎啜我乳頭 好快我就同S一齊黎了一次

一晚三q 訓左我成個星期六 但飽到我可以兩日唔被插住了
作者: 雷電    時間: 2018-1-23 04:04

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2018-1-23 02:18 AM 發表

最近小希黎完m好痕

放工一齊去食個飯 食飯前 ...
一入黎見到小希有新share, 搞到我又要打返次先訓到
作者: lostergundam    時間: 2018-1-23 06:12

一早見有分享,諗住你個人樣,你坐上去大大對波跳下跳下好有動感
作者: 職業挖窿隊    時間: 2018-1-23 08:36

作者: Maninblue1223    時間: 2018-1-23 09:39

小希要4P 先夠飽
作者: bentayga    時間: 2018-1-23 10:14

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2018-1-23 02:18 AM 發表

最近小希黎完m好痕

放工一齊去食個飯 食飯前 ...
乜妳啲男同事ㄧ人得ㄧQ咁水皮?成晚流流長,對住淫希ㄧ人起碼三Q先夠皮啦!
作者: 不安份的小乳牛    時間: 2018-1-23 10:48

引用:
原帖由 雷電 於 2018-1-23 04:04 AM 發表

一入黎見到小希有新share, 搞到我又要打返次先訓到
小希最鍾意係男人訓醒再硬ge時候 
被發現已經係被中拎住條肉棒又含又啜
男人多數都再要正法曳希一次
作者: 不安份的小乳牛    時間: 2018-1-23 10:52

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2018-1-23 08:36 AM 發表
如果有得睇到小希兩個窿流返啲精出嚟肯定硬多次
有d精係窿窿流出黎架
唔使望到都會覺得自己好淫
但咁多男人肯射自己又好興奮
作者: 不安份的小乳牛    時間: 2018-1-23 10:54

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2018-1-23 09:39 AM 發表
小希要4P 先夠飽
我本身都唔知咁多p架
但已經俾人搞到好想要 太舒服
作者: 不安份的小乳牛    時間: 2018-1-23 10:54

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-1-23 10:14 AM 發表

乜妳啲男同事ㄧ人得ㄧQ咁水皮?成晚流流長,對住淫希ㄧ人起碼三Q先夠皮啦!
我頂唔順啦咁多q 
果晚已經攰到腳軟
作者: Maninblue1223    時間: 2018-1-23 12:07

S 一吹雞,一定多P啦,希希咁正
我覺得1Q太少了
引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 23/1/2018 10:54 AM 發表

我本身都唔知咁多p架
但已經俾人搞到好想要 太舒服

作者: 我係一個小人物    時間: 2018-1-23 12:11

作者: scdondon    時間: 2018-1-23 13:21

下次哥哥都要加入,黎個~5p
作者: 職業挖窿隊    時間: 2018-1-23 13:40

作者: 雷電    時間: 2018-1-23 14:53

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2018-1-23 10:48 AM 發表

小希最鍾意係男人訓醒再硬ge時候 
被發現已經係被中拎住條肉棒又含又啜
男人多數都再要正法曳希一次
如果可以同你搞返次....夫復何求.....
作者: 不安份的小乳牛    時間: 2018-3-23 15:17

小希餓了 - 純情的junior 2

還記得嗎?上次講到佢追我
到而家都仲未得米
但 我又已經俾佢....

有日公司派左佢出去開會 
佢點名要我跟佢出去幫手
上司叫到 都無得唔去啦

開完會都4點幾 返到公司都準備收工
所以我地都唔打算返公司
佢:「不如去食d野先返屋企?」
我:「喔 好呀。」
佢:「食咩呀?」
我:「無所謂 你話事。」
我係佢面前就係咁 乖乖唔多講野
可能就係越神秘 越吸引到佢

最後我地都只係去左翠X食茶餐
佢撩我傾下私事 就同佢講返多d野
言談間得知佢想自立門戶
已經租左office 應該將會辭職
佢:「係附近咋!上黎望下?」
最後跟左佢上去
其實我全程都無諗衰野 
但係妹妹唔生性 黎完m有d痕 
但其實都無諗過要同佢...

上到去 係一個好細既office 
大概放到3個staff加佢間房
所有野都裝修好晒 
佢:你去幫我試下張大班椅
我坐左落去:咪又係咁 無特別啫
之後佢禁住我張椅控埋我度
我get到佢想點 所以輕輕想推佢
佢摸摸我塊面 就咀左埋黎
我地就咁打左茄輪 令我果刻有d想要
但 基於係佢心中印象
我唔可以講出口
佢邊咀我邊摸落去 掀起我件恤衫揸我個波
好溫柔 一下下 好舒服
我開始呼吸有d急 再輕輕叫出黎
佢拉我起身攬住我:我想你主動d呀 點解成日對我咁冷淡
我:咁人地 怕醜 驚唔識 
佢見到我怕醜個樣就更興奮
幫我一粒一粒解開衫鈕 再鬆埋我條裙
恤衫內係一套黑色lase bra加t back
我一臉羞澀咁望住佢 而佢
睇得出 已經為我瘋狂

佢又有主動咀我 之後一路錫 越錫越落
對手邊揸邊伸入bra摸我乳頭 
小希好有feel 乳頭慢慢硬起黎 
佢摸摸下就啜起黎 邊揸邊啜
而我 已經好興奮 又要扮含蓄地呻吟
但妹妹呃唔到人 水水順著流到大脾內側

佢再摸落去時 被佢發現我已經濕成咁
佢望住我 之後係我大脾lam返d水
順住水流lam返上妹妹 我忍唔住喇
叫左一聲大聲的

佢:你濕晒喇 唔使怕醜架 想要就主動d啦
我其實好想笑 但要扮無知 扮矜持
我:我...我 唔敢
佢:你而家怕醜 塊面紅bokbok好靚女 我教你令自己舒服吖 放鬆d就得架喇
我心諗 使唔使你教😆

之後佢訓係地 叫我對住個落地鏡
除左我條t back 
但又無除上身 依舊恤衫黑bra
坐上佢個咀度 佢一邊幫我啜豆
佢對手教我一邊摸自己 
佢:兩粒乳頭仔幾硬?撩下佢等佢硬d
我當時真係好興奮 係咁張開腳俾佢又啜又lai我個淫西 聽住佢啜到出晒水聲 
佢:你望下鏡?睇下自己幾靚?
我開始忍唔住將條腰前後擺動 邊呻吟邊感受住俾佢啜既每一串快感
之後佢示意叫我幫佢含 
我地換左個69姿勢
我也用我條利仔 又lai又啜佢個頭仔
圍住頭仔打圈 再啜 多數都淺含 
間唔中一下佢頂上黎 我就含入d
大家都舒服到係咁呻吟 
間房係靜到聽到水聲同大家既呼吸同呻吟

以我功力 含啜左5分鐘佢已經叫停我話想射
之後佢又再一次叫我對住鏡 俾佢從狗仔式進入 
佢一邊望住自己插我 一邊見到我俾佢插個樣
我一邊咬唇 一邊用欲擺不能既眼神 從鏡入面望住佢
佢邊插邊問:舒服嗎?你夾到我好舒服呀 好正呀你希希 要唔要插入d呀?嗯?
我從沒有回應佢半句話
俾佢邊插邊揸我既同時
我已經黎左一次高潮

之後佢拉我到佢張椅
叫我坐低 張開腳俾佢睇下 望住佢
佢自己chok左兩下 又跪低啜我岩岩高潮完既水 我舒服到投晒降 
佢:再啜多幾下豆豆俾多次你
我:啊~啊 唔好呀~umummm
佢好興奮 無理我係咁啜 然後又拉我起身
今次佢坐上椅 我坐上佢度進入
佢起勢咁un: 啊 好high呀 啊 
之後佢將張椅碌去鏡前面 攬住我 望住鏡
大家都好快咁un 佢又好快咁插我
插到我d水流晒落佢大脾再流落張椅度
我再一次高潮
未幾 佢來幾下好大力 之後就射晒入去

佢輕輕放低我上枱 我張開腳
用手撩出佢射左既精 再係佢面前啜手指
大家估下 佢會否知道我的真性情呢?
作者: 《豬兜》    時間: 2018-3-23 15:32

作者: 不安份的小乳牛    時間: 2018-3-23 15:44

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2018-3-23 03:32 PM 發表

咁淫既小希要扮純情都應該唔易HAHAHA
咩wo...你笑人🙈
作者: 《豬兜》    時間: 2018-3-23 15:56

作者: hiddenmist    時間: 2018-3-23 16:29

作者: lostergundam    時間: 2018-3-23 16:43

咁你覺得自己扮得似唔似?
作者: Maninblue1223    時間: 2018-3-23 17:47

好快就知道小希的真性情啦...技術咁了得
作者: iamsummer232    時間: 2018-3-23 18:13

作者: Kmru    時間: 2018-3-23 19:08

小希寫得好正。。搞到我都餓了😁😁
作者: 東京毛兔    時間: 2018-3-24 10:36

佢可能以為自己開發咗你嘅淫性

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)