188Channel

標題: tz [打印本頁]

作者: hochan513    時間: 2018-1-10 23:13     標題: tz

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: koreansam    時間: 2018-1-11 00:05

雖然個場咁舊,但有幾個好正技師,自己睇路

作者: emau1    時間: 2018-1-11 00:05

引用:
原帖由 hochan513 於 2018-1-10 11:13 PM 發表
睇D報告話間野好近關口,但D女服務幾得,咁臨過關返去前見仲有時間就去試試啦,D報告話間野硬件好差,去前都有心理準備.一入門,仆佢個X,個所謂大堂拆到溶溶爛爛,俾個手牌入去行都唔洗10秒就到locker,個浴室令我以為去左公 ...
倚?呢個 po 屎,好熟口面
作者: 一一一木木木    時間: 2018-1-11 07:38

點解個舊post封左又開新post呀?
作者: 陳十二    時間: 2018-1-11 08:30

引用:
原帖由 hochan513 於 2018-1-10 11:13 PM 發表
睇D報告話間野好近關口,但D女服務幾得,咁臨過關返去前見仲有時間就去試試啦,D報告話間野硬件好差,去前都有心理準備.一入門,仆佢個X,個所謂大堂拆到溶溶爛爛,俾個手牌入去行都唔洗10秒就到locker,個浴室令我以為去左公 ...
求下集!

BTW, TZ係咪台灣國際機塲?
作者: 一一一木木木    時間: 2018-1-11 09:06

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-1-11 08:30 AM 發表

求下集!

BTW, TZ係咪台灣國際機塲?
福田口岸一出果個天澤花園入面同名場。
我去過一次,硬件0分。果日mark果個優優優就值7分。
作者: 一一一木木木    時間: 2018-1-11 09:08

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-1-11 09:06 AM 發表

樓主無講服務。睇我的,哈哈

http://m.188channel.com/index.ph ... &extra=page%3D2
作者: t.c.ho    時間: 2018-1-11 09:35

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-1-11 09:06 AM 發表

7分係100分滿分?
作者: hochan513    時間: 2018-1-11 10:18

引用:
原帖由 emau1 於 2018-1-11 12:05 AM 發表

倚?呢個 po 屎,好熟口面
因為之前個個po唔知點解留唔到言
作者: hochan513    時間: 2018-1-11 11:25

打埋個真下集:第2個入來前,我坐係間房度,真係越來越驚.個環境真係可以用陰森恐怖黎形容.阿叔我唔係話認叻,以前係d鄉下地方,30蚊竹棚打個機,80蚊倉仔,涼都無得沖,就算骨場坐係房等女時有工安揸機關槍入來都遇過,但都無今次咁驚
作者: wongzho03    時間: 2018-1-11 11:33

作者: hochan513    時間: 2018-1-11 12:28

個場真係令人覺得會1日俾人查幾次個種.但當時咸濕已戰勝一切,就諗住快手搞完就走,點知後面竟然漸入佳境.第2件入來,唔形容啦…換.度門打開時,望到對面剛落鐘條女幾清秀同幾瘦下,就諗人地有呢d,我撞唔到嘅,吖,第3件入來就係呢件,點知服務出奇地好,bm,毒龍,又手又口,仲要含哂耳呻吟,㩒住個頭吹爆有齊,最後仲有回龍.所以我覺得女係ok,但俾個場搞到根本令人唔想再去.係咁多
作者: hochan513    時間: 2018-1-11 12:35

返工時間,寫得唔好請見諒

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)