188Channel

標題: 外地出trip特別容易有艷遇? [打印本頁]

作者: carlsu    時間: 2018-1-9 23:55     標題: 外地出trip特別容易有艷遇?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: winson鋒    時間: 2018-1-10 01:14

Thanks for sharing
難得有個台灣人妻咁開放XD
作者: carlsu    時間: 2018-1-10 02:37

引用:
原帖由 winson鋒 於 2018-1-10 01:14 AM 發表
Thanks for sharing
難得有個台灣人妻咁開放XD
我覺得身處外地會特別放膽咁表現自己既情慾,再加上工作完左會特別想輕鬆放縱下,其實會好自然亦毫無顧忌咁享受玩樂,係幾開心
作者: jimbo86    時間: 2018-1-10 03:19

引用:
原帖由 carlsu 於 2018-1-9 11:55 PM 發表
其實大家出trip會唔會期待有艷遇?

我覺得離開左自己熟識既地方,遇到新既人同埋事特別想放膽去體會。特別仲有工作在身,係唔需要工作既時候會仲想放縱一下唔駛咁stressful

呢幾日係Las Vegas出trip,但係分享 ...
Assuming u based in HK.  She's from Taiwan is not too hard to see her again.
作者: lostergundam    時間: 2018-1-10 09:32

外地易中招,有好對手真好
作者: mokhk    時間: 2018-1-10 16:52

大家都好滿足
作者: Skidsteer    時間: 2018-1-10 23:38

如果有其他同事一齊出trip,就應該冇咁容易有艷遇。
作者: 奶妹    時間: 2018-1-12 00:19

作者: sam959818    時間: 2018-1-12 17:51

樓主我常去台灣,可以找她聯誼下嗎?
作者: 中涼寒    時間: 2018-1-13 09:32

引用:
原帖由 carlsu 於 9-1-2018 23:55 發表

我覺得離開左自己熟識既地方,遇到新既人同埋事特別想放膽去體會。特別仲有工作在身,係唔需要工作既時候會仲想放縱一下唔駛咁stressful

多謝分享,好應同出trip真係容易有事發生。
作者: bentian3000    時間: 2018-1-30 00:22

引用:
原帖由 carlsu 於 2018-1-9 11:55 PM 發表

我依家系香港出trip.
作者: 巡此王    時間: 2018-1-30 00:50

仲有無
作者: 倫倫老婆    時間: 2018-1-30 11:08

作者: Arctic    時間: 2018-1-30 12:43

外地真係易D出事

可能人在外放D
我都係膽粗粗識返來,獲得一個美好的經歷

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)