188Channel

標題: 太想發帖,先講講呢幾晚行程,日山水,正加鬆腿 [打印本頁]

作者: 激情快車    時間: 2018-1-8 16:48     標題: 太想發帖,先講講呢幾晚行程,日山水,正加鬆腿

作者: MrL    時間: 2018-1-8 18:41

作者: emau1    時間: 2018-1-8 18:56

引用:
原帖由 激情快車 於 2018-1-8 04:48 PM 發表
睇左太多啦,四台又係得廣告,無個論壇會常期有準時報道,激發左我,激情快車出來,希望可以有更多師兄出來講下野,發表下近況,係呢度成為一個盡量即時既指標就好啦,始終方便大家方便自己。

呢間唔知大家有無 ...
日山水
唔知邊間啊
作者: ho501501    時間: 2018-1-8 19:07

引用:
原帖由 emau1 於 2018-1-8 06:56 PM 發表

日山水
唔知邊間啊
一山水呀:smile_44:
作者: sfkwok168    時間: 2018-1-8 20:04

鬆腿都試過好多間,覺得冬荒性全最激,全程80%時間劣棍和玩袋袋,但會叫你入房按,入房可以幫你打出,又可以互動,但小費一般要收300人仔,還要付現金,因技C驚客人用埋單,她們每一百人仔只能收85左右,所以去了兩三次再沒去了,但可試試在大堂按不進房,每粒中簽50-60都OK,都幾過引,技C大部份個樣都掂,紅牌就要先預約.
作者: 激情快車    時間: 2018-1-8 20:49

作者: 激情快車    時間: 2018-1-8 20:51

作者: emau1    時間: 2018-1-8 21:54

引用:
原帖由 sfkwok168 於 2018-1-8 08:04 PM 發表
鬆腿都試過好多間,覺得冬荒性全最激,全程80%時間劣棍和玩袋袋,但會叫你入房按,入房可以幫你打出,又可以互動,但小費一般要收300人仔,還要付現金,因技C驚客人用埋單,她們每一百人仔只能收85左右,所以去了兩三次再沒去了 ...
c兄你性全邊個鬆腿js咁進取呀
我試過幾次,擦過代邊,已經好大恩惠了,佢老味
作者: 詠彩繽紛    時間: 2018-1-8 22:26

作者: emau1    時間: 2018-1-8 22:34

引用:
原帖由 詠彩繽紛 於 2018-1-8 10:26 PM 發表

聽講%((唔錯
%%#都OK
謝謝c兄
唔久久,太郎c兄介紹了我,確實不錯,很進取
確實jar住我條野唔放,又卒又chok
入房我嫌貴佢居然肯降價大堂打出,收200,太進取了

我下次試下唔唔發先
作者: polotiger    時間: 2018-1-8 22:34

引用:
原帖由 激情快車 於 2018-1-8 20:51 發表

鬆腿真係另類玩法,如果始祖係水粒方,我都算第一批人玩
始祖好似係水都喎,E家水立方吾入房就全程按脾。
作者: sfkwok168    時間: 2018-1-8 23:08

引用:
原帖由 emau1 於 2018-1-8 09:54 PM 發表

c兄你性全邊個鬆腿js咁進取呀
我試過幾次,擦過代邊,已經好大恩惠了,佢老味
我找過幾個#))樣靚,好積極和進取,#!@呢個超靚女,要早一兩預約,還有好幾個因很久沒去,忙記工號,其實如有時間,坐在大堂見到樣頭掂就點她.如果想玩得經濟一點,可試試去關C苦,那邊收費公道一點,我上次按脚一粒中和鬆脚兩粒中,連打出條技C說公價200人仔,十分便宜,平時每粒中小費都簽50,總共按三粒中,即是起機加50.
作者: 激情快車    時間: 2018-1-8 23:29

作者: 激情快車    時間: 2018-1-8 23:32

作者: bread_butter    時間: 2018-1-9 01:14

真人
引用:
原帖由 sfkwok168 於 2018-1-8 11:08 PM 發表
我找過幾個#))樣靚,好積極和進取,#!@呢個超靚女,要早一兩預約,還有好幾個因很久沒去,忙記工號,其實如有時間,坐在大堂見到樣頭掂就點她.如果想玩得經濟一點,可試試去關C苦,那邊收費公道一點,我上次按脚一粒中和 ...
#!@我之前見過, 問佢話已經有人約左, 到衣家都未試過.
作者: reddoor    時間: 2018-1-9 04:14

引用:
原帖由 激情快車 於 8/1/2018 07:32 AM 發表

我就差唔多六年前既事開始發現
水都油浸禾花雀拾年到啦,收78蚊貴绝同行,大媽坐两边照伸手入毛巾劣啫,不過唔比打出,亦冇得入房!
作者: 火牛戰車    時間: 2018-1-9 14:18

日山水做日式或者香薰會唔會撩你出埋?
作者: 激情快車    時間: 2018-1-9 23:30

作者: taifuu    時間: 2018-1-10 08:43

作者: hlyee    時間: 2018-1-10 13:54

日山水去個3次,3次都有做鬆腿,次次都劣到硬哂,又次次都話要入房先可以打出,我次次都唔制,因為一D都唔抵,其中有2次氹氹吓佢,肯在大堂打出,一粒鐘,簽50另比現100!
作者: 激情快車    時間: 2018-1-10 15:46

作者: 詠彩繽紛    時間: 2018-1-10 21:53

作者: monipad2    時間: 2018-1-11 03:30

作者: monipad2    時間: 2018-1-11 03:34

作者: chufai    時間: 2018-1-11 05:21

作者: wongzho03    時間: 2018-1-11 11:32

作者: monipad2    時間: 2018-1-12 04:10

作者: tony小王子    時間: 2018-1-13 01:07

作者: bread_butter    時間: 2018-1-13 22:16

引用:
原帖由 tony小王子 於 2018-1-13 01:07 AM 發表
而家係東方性全
啱啱輪牌鬆腿559
全程掛住覆微信
簽48小費
等等再試另一個
咁試左邊個呀?最近見到有D新面孔
作者: 一聲嘯    時間: 2018-2-28 18:18

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)