188Channel

標題: 辛都桑拿沈悶之旅 [打印本頁]

作者: 滅富恆者    時間: 2018-1-7 07:54     標題: 辛都桑拿沈悶之旅

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: glue123    時間: 2018-1-7 09:13

我都係最憎呢種,無調情打吾出的
作者: 廚房變態的師兄    時間: 2018-1-7 09:34

作者: cchu1013    時間: 2018-1-7 12:24

衰过自己打,又可以去小一间
作者: 一一一木木木    時間: 2018-1-7 13:39

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2018-1-7 09:34 AM 發表

要口爆囡囡都同客調情,要求會唔會高左D,時間咁趕,調情留返比手打囡囡做嗱!
咁起碼揸住碌野玩一陣。打下個咀仔,淫望下你先呀?我少玩環保,唔知點先算服務足。上次TZ報告果尐我自己就覺滿意啦。
作者: SS000    時間: 2018-1-7 14:17

作者: 秦始皇七世    時間: 2018-1-7 16:43

呢啲就係口爆同手推嘅分别,手推妹服務會好啲,因為回頭客call鐘好緊要,
口爆妹根本全日做唔停,日日大把客爭住幫襯,快快趣搞掂就下一位,亦都唔會望你會回頭
作者: Magic_hkmph    時間: 2018-1-7 18:00

之前有優惠有去過,技師P圖勁過份,睇圖靓,大波腰幼勁索,到見真人樣完全兩個人,一除衫大肚腩肥Pat Pat,完全好能失落,冇晒心機,真係仆街場!
作者: alanlam19671967    時間: 2018-1-7 18:55

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-1-7 04:43 PM 發表
呢啲就係口爆同手推嘅分别,手推妹服務會好啲,因為回頭客call鐘好緊要,
口爆妹根本全日做唔停,日日大把客爭住幫襯,快快趣搞掂就下一位,亦都唔會望你會回頭
所以我会去手推埸,起码衛生好D,好多口爆埸環境污糟,一入更衣臭到不得了,冇人招呼,依家手推场越来越少了,师兄有冇好提供埸師thx
作者: 2003daniel    時間: 2018-1-7 19:42

口爆女都有做到女友FEEL架, 肯同你大車, 講笑, 磨到出, 你地未遇到咋, 前題你都要攪下笑同尊重佢, 各位加油
作者: 秦始皇七世    時間: 2018-1-7 20:08

引用:
原帖由 alanlam19671967 於 2018-1-7 06:55 PM 發表

所以我会去手推埸,起码衛生好D,好多口爆埸環境污糟,一入更衣臭到不得了,冇人招呼,依家手推场越来越少了,师兄有冇好提供埸師thx
無乜好介紹,學你話齋,手推場愈來愈少,我而家來來去去都係去喜月平安,紅樹林就貪佢夠近,
手推場少,正場起機又唔抵,好似我地呢啲唔好環保嘅,真係無乜選擇
作者: 幸運小寶    時間: 2018-1-7 20:50

傻仔唔識分p圖?
作者: comton36    時間: 2018-1-7 21:40

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2018-1-7 09:34 AM 發表

要口爆囡囡都同客調情,要求會唔會高左D,時間咁趕,調情留返比手打囡囡做嗱!
樓主講既調情應該係漫游同摸摸揸揸,要求係正常,一般口場都有,唔做係條女自身問題,要嘈。

趕時間想早落鐘咪早少少做,師兄甘為女諗,會好泄底。
作者: comton36    時間: 2018-1-7 21:46

引用:
原帖由 2003daniel 於 2018-1-7 07:42 PM 發表
口爆女都有做到女友FEEL架, 肯同你大車, 講笑, 磨到出, 你地未遇到咋, 前題你都要攪下笑同尊重佢, 各位加油
師兄講果d,我都試過,就係爭埋牙呢個大佬打唔到。
作者: comton36    時間: 2018-1-7 21:57

引用:
原帖由 滅富恆者 於 2018-1-7 07:54 AM 發表
XD桑拿早排裝修停業2個月.幾日前羅湖口岸附近買野食飯見到XD桑拿重開,裝修前幫襯過幾次覺得都幾好,所以食完飯夜晚10點左右去XD玩玩.
入到大堂問經理價錢同埋拎微信,發現價錢無變,但由手推場變做環保場,由之前9 ...
明白師兄感受,通常d衰野三合一撞到,出唔到正常。
條女唔係自己杯茶,無mood
長玩手機,唔夠尊重
做唔足服務,泄灼

點解唔同經理投訴?
作者: comton36    時間: 2018-1-7 21:59

引用:
原帖由 Magic_hkmph 於 2018-1-7 06:00 PM 發表
之前有優惠有去過,技師P圖勁過份,睇圖靓,大波腰幼勁索,到見真人樣完全兩個人,一除衫大肚腩肥Pat Pat,完全好能失落,冇晒心機,真係仆街場!
我都試過撞到天同地,越衰越要p, 自此p得越勁越唔揀.
作者: sas369    時間: 2018-1-7 23:17

口場都有好多好服務嘅,要自己做功課。
作者: 真軍大師    時間: 2018-1-8 00:01

想玩手場就要去文錦水會,好似係新都老細開
作者: ronlan001    時間: 2018-1-8 02:04

一开始客服技師照片,已有很多大年龄,又很少技師。在群里882有口碑
作者: dogdogchiV    時間: 2018-1-8 11:06

我就幫襯過2次888
妹妹仔開心啲
作者: 高佬打飛機    時間: 2018-1-8 13:12

引用:
原帖由 Magic_hkmph 於 2018-1-7 06:00 PM 發表
講起就悲哀,宜家個個場d相都係p過,上鐘時可以係完全2個人咁
作者: 11d6789    時間: 2018-1-8 18:53

有次開张¥ 238 試過!入到黎開始便飛擒大咬進取型!去開手推既我都系入吾到局!
作者: 11d6789    時間: 2018-1-8 18:54

引用:
原帖由 真軍大師 於 2018-1-8 12:01 AM 發表
咩價位?硬件如何?
作者: desperado11    時間: 2018-1-8 21:22

引用:
原帖由 高佬打飛機 於 2018-1-8 01:12 PM 發表

講起就悲哀,宜家個個場d相都係p過,上鐘時可以係完全2個人咁
P  到阿媽都唔認得其實已經不算離譜,有些乾脆用其她人相
好多聰明人話要看朋有圈相,你精她不傻
裡面全是網上下載的美女照,生活照也是她人的
唯一辦法是面皮厚,換到滿意為止
沒有滿意的就給50蚊桑拿費走人
我得個講字,被照騙後跟你一樣,都是硬食豬扒:smile_27:
作者: emau1    時間: 2018-1-8 22:05

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-1-8 09:22 PM 發表

沒有滿意的就給50蚊桑拿費走人 ...
所以都係做生不如做熟
我通常固定搵開3個
咁 arm 3個都唔得就會去 explore 下,跟住又搵到一個 arm 心水做固定了

各位,不要去  水景
正仆街場
作者: 有心人168    時間: 2018-1-8 23:39

引用:
原帖由 真軍大師 於 2018-1-8 12:01 AM 發表
請問師兄位置?
作者: coboko123    時間: 2018-1-8 23:40

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-1-8 09:22 PM 發表

沒有滿意的就給50蚊桑拿費走人 ...
淨桑費有冇50蚊甘少
作者: coboko123    時間: 2018-1-8 23:42

引用:
原帖由 emau1 於 2018-1-8 10:05 PM 發表

所以都係做生不如做熟
我通常固定搵開3個
咁 arm 3個都唔得就會去 explore 下,跟住又搵到一個 arm 心水做固定了

各位,不要去  水景
正仆街場
邊間水景,富源旁邊果間?
作者: emau1    時間: 2018-1-9 00:08

引用:
原帖由 coboko123 於 2018-1-8 11:42 PM 發表

邊間水景,富源旁邊果間?
友誼路果間水景海岸
作者: desperado11    時間: 2018-1-9 00:19

引用:
原帖由 coboko123 於 2018-1-8 11:40 PM 發表

淨桑費有冇50蚊甘少
系50-60蚊咁上下,不過是技師照騙在先,可講數唔俾
我試過,不過是另一原因,一豪子都唔洗俾
作者: glue123    時間: 2018-1-9 08:58

應該慢慢奶下春袋,奶下支棍,然後奶下龜頭,吹一陣又奶下春袋,吾好一嘢就含住係咁chok
作者: PTU_    時間: 2018-1-9 18:27

作者: billy_1231    時間: 2018-1-9 22:37

睇過幾份數字台的報告,啲相假都呢,我一定唔去
作者: dogdogchiV    時間: 2018-1-10 10:35

引用:
原帖由 高佬打飛機 於 2018-1-8 01:12 PM 發表

已經死心,見到再靚既P圖都唔會有癮特登飛一轉,慳返唔少
作者: 2003daniel    時間: 2018-1-10 21:31

作者: tt22now    時間: 2018-1-11 22:17

作者: 滅富恆者    時間: 2018-1-12 14:26

引用:
原帖由 comton36 於 2018-1-7 09:57 PM 發表

明白師兄感受,通常d衰野三合一撞到,出唔到正常。
條女唔係自己杯茶,無mood
長玩手機,唔夠尊重
做唔足服務,泄灼

點解唔同經理投訴?
我臨走個經理走來問我:老細,今次服務覺得好吾好.我向佢投訴話玩手機,無互動咁.點知佢答我:而家好難請技師,新年後會好點.
作者: 聞波波    時間: 2018-1-13 19:07

呢間嘢嘅港式都好垃圾 , 人仔388 , 技師永遠在房內要求額外再比紅包 :smile_39:
作者: coboko123    時間: 2018-1-13 22:49

引用:
原帖由 聞波波 於 2018-1-13 07:07 PM 發表
呢間嘢嘅港式都好垃圾 , 人仔388 , 技師永遠在房內要求額外再比紅包 :smile_39:
388已經包埋機餐喎
作者: 肥虫666    時間: 2018-1-14 06:00

引用:
睇各台廣告佬出的報告相,什么都可以除,唯獨腰間一定要有衫裙擋住就知乜事了
作者: jimmyhot    時間: 2018-1-19 10:39

引用:
原帖由 滅富恆者 於 2018-1-7 07:54 AM 發表
XD桑拿早排裝修停業2個月.幾日前羅湖口岸附近買野食飯見到XD桑拿重開,裝修前幫襯過幾次覺得都幾好,所以食完飯夜晚10點左右去XD玩玩.
入到大堂問經理價錢同埋拎微信,發現價錢無變,但由手推場變做環保場,由之前9 ...
Blacklist 了!
作者: pujie123    時間: 2018-1-20 08:06

作者: ADUCK1    時間: 2018-2-5 11:12

昨晚客服朋友圈说电线老化停业7天,JS说被查封了,要春节过後才上班
作者: 穹蒼一飛雁    時間: 2018-2-6 12:06

:smile_27: :smile_27: 呢D骨女真係服務好差....
作者: jimmyhot    時間: 2018-2-7 15:36

咁既 service,揾鬼去!

作者: 核心藍色結他    時間: 2018-2-21 23:14

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)