188Channel

標題: 初試港圖 [打印本頁]

作者: itemwah2    時間: 2018-1-6 14:50     標題: 初試港圖

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: aaronlee590    時間: 2018-1-6 15:48

師兄試左咩no. 我見客服有幾件幾正
作者: 小胖    時間: 2018-1-6 16:21

講逃係老字號,係講字堆期下其中一間,由打飛機時代到口爆都有幫襯,硬件確係唔得,但總比TZ 呢啲爛場好,點解會持續都有去? 因為軟件可以,周不時遇到好嘢,從打飛機年代就有
記得打飛機年代就碰到啲女主動同你含撚,附送增值服務,有啲女有樣有身材,轉了口爆後,啲女吹時係全裸服務,今時今日,咁嘅服務態度確係可以
作者: itemwah2    時間: 2018-1-6 16:53

引用:
原帖由 aaronlee590 於 2018-1-6 03:48 PM 發表
師兄試左咩no. 我見客服有幾件幾正
老相好特務一名
作者: SS000    時間: 2018-1-6 22:26

作者: emau1    時間: 2018-1-7 00:43

引用:
原帖由 itemwah2 於 2018-1-6 02:50 PM 發表
不經不覺去咗好幾十個場,但仍有千千萬萬既場無去過!
耐不耐又去下未去過既場參觀見聞下!

港圖,一睇相就知無乜期待,去過既口場中,論硬件只有少數好,
平凡居多,奇奇怪怪既都唔少,港圖個場既則用得 ...
呢間場是否 60 分鐘呢?
作者: itemwah2    時間: 2018-1-7 01:41

引用:
原帖由 emau1 於 2018-1-7 12:43 AM 發表

呢間場是否 60 分鐘呢?
係,60分鐘要飛走part1至夠用!
作者: itemwah2    時間: 2018-1-7 01:42

引用:
原帖由 SS000 於 2018-1-6 10:26 PM 發表

唉,走左好耐既馬拉松美女,真係好懷念佢超班服務😭
什麼馬拉松?
作者: SS000    時間: 2018-1-7 15:03

作者: 高佬打飛機    時間: 2018-1-8 13:09

講字系列,多年前,2舊有找打飛機時代已常幫襯,去得最多係講豪(宜家執咗),雖然個場鬼死咁舊,但d技師真係唔錯,有幾個好正,約過去酒店玩,宜家仲keep住微信
作者: backblackwet    時間: 2018-1-8 13:50

呢間最深印象係以前有幾個忌C 幾靚女又玩得,我撞鐘試過一個新黎,咩都唔識,最後比我全清加黑埋,成床都係水,好現到呢...往事只能回味
作者: emau1    時間: 2018-1-8 21:59

引用:
原帖由 itemwah2 於 2018-1-7 01:41 AM 發表

係,60分鐘要飛走part1至夠用!
佢地就係v7覆我話60分鐘服務時間
即刻 delete 佢,痴x線,你古係香港馬欖牙

衣家有檔上邊d女落離香港酒店做
90分鐘,星期六  hk$1400
試過一次,覺得都係唔過引,冇去了

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)