188Channel

標題: 我的經歷 (#1, #2, #3, #4, #5, #45, #46, #155, #156) [打印本頁]

作者: J_ckh    時間: 2018-1-5 17:51     標題: 我的經歷 (#1, #2, #3, #4, #5, #45, #46, #155, #156)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: J_ckh    時間: 2018-1-5 17:51

我記得當時我由佢個咀慢慢錫落佢個胸度, 你知啦, 作為第一次, 而且果個時候冇而家咁多av, 對於上床同做愛, 就只係局限響電視既幾個畫面, 咁我好自然跟足去做, 由佢個咀錫落去, 再慢慢錫佢條頸. 不過都唔敢咁狼死, 話晒都係第一次, 一陣留左咩證據, 俾佢屋企人發現就以後都冇下次就唔好啦...

錫完頸, 就去到我期待已久既胸口, 第一次真實地見到女性既胸, lin, 同睇片, 睇相既感覺好唔同, 的確係冇咁完美, 加上佢身材普通, 而且年紀仲細, 唔可能話成個shape 出晒黎, 不過粒lin 唔算好大, 顏色都唔係大家成日講既粉紅lin( by the way, 我對lin 既顏色同大細都冇咩要求, 唔會話深色就冇胃口果種), 我望住佢, 佢又望住我, 果一刻睇到佢個樣係勁緊張, 好似唔知我會做咩咁. 之後 我輕輕咁錫左佢粒lin 一淡, 佢當場嗯左一聲出黎, 我望住佢笑左一笑, 佢塊面即刻紅晒, 同時都俾左個微笑我. 既然佢都俾得個笑容我, 即係我可以繼續啦. 我伸條脷舔左佢粒lin, 用脷尖去"了" 佢, 慢慢佢粒lin 都硬起左. 舔到咁上下, 我開始成個胸啜落去, (當然係啜一邊, 另一邊就用手渣啦) 佢當場"啊" 左一聲出黎, 跟住我開始肉緊咁吸, 啜, 同時條脷都係咁舔佢, 啜完一邊又啜另外一邊, 當時真係搞到佢成個心口都係我既口水咁...

佢開始有d 叫聲, 不過唔算好大聲, 始終佢屋企仲有人, 加上佢都係第一次, 果幾下啊, 我諗都係純粹既自然反應, 其實佢根本唔知應該點表現出黎. 但係果幾下叫聲已經令我越黎越肉緊, 或者都係咁, 我自此之後都愛上左玩胸, 每次扑野都會花好多時間響女仔個胸度, 用手又好, 用口又好, 總之都用唔少時間. 我繼續去啜同舔, 間中再望下佢個樣, 有陣時就合埋眼昂晒頭咁, 有時就偷偷咁望我, 而每次俾我發覺佢望我, 有眼神接觸, 佢都勁怕醜咁即刻擰開, 跟住我就對住佢笑, 搞到佢好尷尬

玩完個胸一輪, 我停低左, 然後除左自己件衫, 佢就睇住我除. 去到果一刻大家先係真正既肉貼肉, (唔好問我點解一開始車就除左先, 第一次咁緊張, 冇咩可能同時間處理到咁多野) 然後大家就咁車左一陣, 跟住我望住佢個胸, 佢又係勁尷尬咁想擋住. 我就捉住佢對手拉開, 成個人心口壓住佢心口咁同佢車. 車車下梗係又渣下佢啦. 車到咁上下, 我停低左, 你眼望我睇咁, 我諗佢都知我下一步會做咩...

大家都好緊張, 我慢慢伸隻手去解開佢牛仔褲果粒鈕, 將佢條褲慢慢拉低, 見到一條好純情既白色under, 冇lace, 冇花紋. 牛仔褲除完, 跟住就除埋under ( 唔好問我點解冇隔住under 咁摸下佢, 第一次ma...) 終於, 我人生第一次見到女性既下體, 有少少毛, 合到好埋, 真係好似其他師兄所講咁, 得一條線咁. 我慢慢彎低身, 響佢d 毛毛度錫左一啖, 然後伸條脷出黎, 舔左佢下面一下, 佢當堂成個人震左一下. 我慢慢打開佢對腳, (其實到依一刻, 佢全程都係任由我擺佈, 根本唔識去俾反應我) 佢對腳仲係伸直晒咁, 我慢慢反開佢下面, 或者學d 師兄咁講, 見到好粉紅, 望見有d 濕濕地咁, 我就向住佢下面咁舔落去. 

一開始我都係彎低身咁坐響佢隔離咁舔, 舔到咁上下, 開始見到佢個人呼吸開始快左, 但係由於佢係單人床, 空間有限, 咁樣屈住實在太辛苦. 之後我跨過佢, 好似人地玩69 咁, 不過我當時仲未除褲既, 繼續舔佢下面... 

舔到咁上下, 見佢捉到張床單緊一緊, 我都覺得係時候啦, 我自己除低條褲, 佢就望到我實一實, 果一刻我都心諗, 話晒都第一次丫, 扮下野擰轉面好喎, 到我除左條褲, 除埋under, 其實果下我已扯到恆一恆, 大家作為男人都會知道, 無論點去否認都好, 年輕力壯果時扯, 同年紀大左果時扯, 雖然都係硬, 但係果個力度自己都會感覺到爭好遠... 果時既我, 真係扯恆到連佢擺動既空間都冇... 

佢依然係望住我, 間中諗返果時, 我都諗, 到底佢當時諗緊咩呢... 覺得我果度好得意 ? 好核突 ? 想阻止我 ? 定已經準備好失身俾我呢 ? 咁多既矛盾同思考, 真係頭果幾次既經歷先會諗到咁多野, 之後有左性經驗既時候, 真係好多時都以行動為先, 邊有咁多思考...

到我同佢都一絲不掛咁望住大家, 大家都停左響度, 唔知點做好, 可能佢都好緊張, 所以先前我錫佢同舔佢想令佢進入既狀態已經冷卻晒, 只係得返驚同緊張... 唔緊要, 最多再舔過者. 我訓返低, 好溫柔咁錫左佢一啖, 摸下佢個胸, 之後又向下面出發... 正如頭先所講, 當時我地身處既位置係一張單人床, 我又好自然咁跨過佢, 不過唔同既係, 我今次係冇著褲, 響佢既眼前, 已經係我果碌扯到恆既... 當時我都冇叫佢幫我含, 用依個姿態只係純粹空間不足, 我一路舔佢, 佢又開始進入狀態, 不停咁噴氣出黎, 但係今次就正正係對住我碌野黎噴氣. 房入面既冷氣加上佢噴出黎既熱氣, 真係唔駛含都high 到爆...

趴左響佢身上一陣, 我都開始有d 攰, 個人開始趴低左少少, 所以我下面同佢塊面就越黎越近, 當我放鬆左一下既時候, 下面好不其然咁打左佢塊面一下, 佢"唔" 左一聲, 我都驚佢會嬲, 果下我都呆左咁望一望佢... 唔知邊個教佢既, 佢抬起個頭, 輕輕咁錫左我下面一下, 果一刻我真係爽到爆, 之後就算俾女含都好, 都搵唔返果一次既感覺... 估唔到佢既輕輕錫一啖, 脷都冇伸出黎, 但係效果比起其他女含埋入口仲要黎得舒服...

果下我都唔敢要求佢幫我含... 我只係舔多佢下面一陣, 就好想插佢, 但係正如之前所講, 大家都唔係好識, 我就擰轉身, 面對面咁趴響佢身上, 要佢打開對腳, 當時真係唔識叫佢彎起對腳, 所以大家都搵唔到位入去, 我用下面響佢下面"了" 左一陣, 入左少少, 佢已經勁緊張, d 水都流到去我碌野上面... 

結果搞左一輪, 我都係入得個頭頭入去, 見時間已經冇乜, 佢父母都就返屋企, 所以大家都係放棄, 大家赤裸裸咁攬住響張床度, kiss 左一陣, 我攬住佢訓低, 再捉住佢隻手黎摸下我碌野, 不過我冇叫佢幫我打, 結果, 第一次既經歷係失敗左, 但係大家果日既感覺都係好sweet...
作者: J_ckh    時間: 2018-1-5 17:52

話說上次同女友搞到興烚烚就停低左, 只怪自己當年仲係一個天真既小處男, 根本連點樣去插都唔識, 白白浪費左咁難得既一刻... 我咁講唔係因為之後會同女友分手, 而係因為第一次唔成功, 到左第二日大家已經冷卻左, 而家諗返轉頭, 都既可惜又好彩, 好彩既係... 如果第一次成功左, 分分鐘唔用套內射, 到時有左都唔知點算; 可惜既係, 第一次唔能夠完美咁完成, 都因為咁, 女友冷靜左, 覺得唔應該咁快做, 因為佢都怕會有BB...

如是者, 到第二次既親密接觸.... 其實不過係第二日放學, 我又再上左佢屋企, (其實大家都明啦, 未試過就話唔敢者, 試過一次, 梗係好快想第二次嫁啦...) 上到去, 我依然係同佢閂埋房門, 有左尋日既經驗, 佢都好清楚我今日又會黎同佢SWEET 一下, 所以佢一黎已經好明確咁表示, 今日唔可以再咁樣, 因為怕會有BB ... (各位可能問我, 點解唔買套呀, 講真, 十幾年前仲係中學生, 邊似得而家果D 咁大膽去買套丫)... 

我聽到果一刻, 又唔可以話有失望既感覺, 可能我始終都未試過真係扑野果種快感, 所以根本冇話好想做既感覺, 但係老實講句, 上到去, 就算佢口講唔想, 但係心入面都已經預左有SWEET 既情況出現GA 啦... 所以就算口講唔好, 我一入房都依然攬埋去KISS 佢, 佢今次都好合作, 一黎就好我車... 兩條脷好自然咁糾纏埋一齊,咀左一陣, 我就已經推左佢落床...

有左尋日既經驗, 大家都有左共識, 我推左佢落床, 就自己除左件上身衫, 雖然佢口口聲聲話唔會俾我亂黎, 但係同時又用一個好期待既笑容望住我, 用極快既速度除完件衫, 咁上去張床度攬住佢, 再慢慢幫佢解鈕, 

佢一路笑住咁講" 都話唔可以再咁咯"

我應左佢一句" 咁唔做, 都可以玩下你對波波丫"

跟住佢就用挺一挺個胸 咁話" 乜你唔覺得我好細咩"

咁老實講, 佢的確係細, 但係我又點會咁講呢, " 咁我夠用咪得囉, 你又唔係俾第二個睇既"

一輪好SWEET 既對話伴隨住我除佢件衫既聲音, 跟住係令我眼前一亮既BRA, 尋日仲係一個好純情既白色BRA, 今日竟然換左個有LACE 既... 雖然只係好少, 唔會係大家今時今日見到既果D 勁誘惑果D ... 但係都足以令我呆左, 

佢見到我咁開心既表情, 仲面紅紅咁講左句: "我專登返黎換左套新野"

果一刻我真係響心入面笑左出黎, 估唔到佢仲係一個中學生, 都會為左我預備咁多野, 我坐左響佢後面, 伸對手由佢對手下面向前攬實佢, 佢又擰轉頭同我KISS, 果一刻真係好溫馨, KISS 左一陣, 我對手開始向上摸, 隔住果套佢為我準備既BRA, 慢慢咁摸佢個胸...
作者: J_ckh    時間: 2018-1-5 17:53

我坐左響佢後面,伸對手去前面摸佢個胸,雖然隔住個胸圍,但係我今次摸得仲HIGH,因為今次係佢特別為我而準備既,真正感受到佢對我既心意。

我都仲係好細力咁去摸,話晒今次只係我第二次接觸女性既身體,就算再肉緊,都唔敢太大力,就好似怕令佢受傷咁。摸左一陣,佢擰轉頭同我KISS,我當然唔會反對啦,難得佢咁主動喎。就係咁,我一路同佢車,兩條脷一路咁交纏,對手就不停咁摸佢個胸。到左果一刻,我已經再忍唔住,開始除左佢個扣,有左尋日既經驗,今次自然手到拿來啦,(相信師兄們都知道,BRA 扣唔難解,唔識既往往只係第一次,之後冇可能會再俾依樣野難到)

就係咁,闊別多時既波波又再出現響眼前(其實前後不到廿四小時),我用手指好細力咁搣左佢兩粒LIN一下,佢個人震左一震,我就知道,粒LIN係佢最敏感既位置(都係依個響往後既日子,佢拒絕我唔想做但係又俾我成功搞到佢貼貼服服既原因),於是我繼續玩佢粒LIN,把口就繼續同佢車。

同尋日唔同,因為我今次係坐響佢背後咁玩,冇再壓住佢個人,所以佢對腳既動作就變得好自由。我一路KISS ,一路玩LIN,就見到佢對腳伸下伸下咁,好明顯己經進入緊個狀態。我既其中一隻手,慢慢由佢個胸移去佢褲頭,再慢慢摸入去,同尋日一樣,我都係未了解到原來可以隔住UNDER 咁去玩,所以我就好直接摸左落佢下面,但係估唔到既係,佢已經出晒水。

我將佢條褲除左落黎,今日既佢冇尋日咁緊張,仲有D 主動左,好配合咁俾我除左埋條UNDER。一個處女又一次光脫脫咁響我面前。不過依一次最估唔到既係佢伸對手黎除我條褲,(可能師兄會問,第二次JA 喎,條女有冇咁主動呀,當時我都有諗依個問題,但係佢俾出黎既答案,都令我笑左出黎,因為佢冇得著,所以都唔俾我著,如果條條女都係咁諗就正啦。)就係咁,我同佢都光脫脫咁坐響張床度,我不停咁摸佢全身,由上到下,胸,頸,大肶同埋佢下面,每一串既皮膚都俾我徹底咁摸晒。我見佢對手咁得閒,當然要佢再肉緊D 啦,我捉住佢對手,伸去後面握住我碌野,雖然佢識得主動除褲,但係對於觸摸我下面都未係習慣,想縮開既時候,我又點會咁易俾佢走甩呢,我捉實佢對手,上下上下咁幫我慢慢CHOR,個咀就依然好努力咁同佢車緊,另一隻手就響佢下面係咁“了”,D 水直情流到出大肶。

依個時候當然唔少得我把口啦,除左同佢車,又係我品嘗我果兩粒獨家既LIN LIN 既時候,點知一啜落去,佢HIGH 到叫左出黎,對手就更加捉得實我碌野,但係就已經唔記得佢係要CHOR 。
作者: J_ckh    時間: 2018-1-5 17:55

啜左幾分鐘,我開始向下移動,慢慢咁舔佢下面,雖然D 水唔係真係好好味,但係作為佢咁投入既回報,我繼續咁用口幫佢,除左伸條脷去舔佢兩塊陰唇之外,仲一野啜左落佢個西度,HIGH 到佢又叫左出黎(點解我記得咁清楚佢幾時叫?因為佢當時屋企有人,所以全程都壓抑住D 聲,所以果幾下特別有印象囉)

舔到咁上下,我知道係時候啦,十幾年既處男生活係時候要告別,正當我想插入既時候,佢竟然好理智咁推開我,我當時都靜左,諗緊到底發生咩事呢?原來經過尋日之後,佢都諗得好清楚,大家都仲細,又冇套,真係唔想出事(所以事後我先諗,如果第一日破到佢,以後大把好日子過啦,點知俾左一日時間佢冷靜去諗,結果我既處男生活又要繼續)當時我就梗係好失望啦,都去到門口,都唔俾入去,佢都知我好失望,所以都好主動咁伸隻手黎措我下面,慢慢咁去分CHOR。雖然冇得扑野,但係有女幫自己CHOR,已經同平時自已打飛機爭好遠啦。

果刻真係前所未有既咁興奮,響佢細細對既玉手中,握住我果碌硬到冇得再硬既鐵柱,慢慢一下一下咁CHOR,佢仲要問我有冇整痛我,果一刻我都HIGH 到唔識應佢。估唔到佢見我唔應,以為我仲係唔開心,同我講多一句 “唔好唔開心啦,我遟早都係你GA 啦,你點先會唔嬲呀?“我見咁好機會,梗係試下要佢再進一步啦,因為我心知如果一開始唔教得佢聽聽話話,以後好難再改變佢既思想,所以就膽粗粗叫佢幫我用口,(我當然冇咁直接叫佢含啦,只係叫佢錫下佢)一開始佢梗係唔係好願意,但係都趴低左,望實我碌野,雖然有一路CHOR 住,但係就好留心去硏究緊佢既外表,望左一陣,佢輕輕咁錫左佢一啖,果種感覺,雖然身體上冇咩感覺,但係心理上真係好完美。

我當然唔會咁易放過佢,梗係問佢,可唔可以錫耐D 呀?佢猶豫左一下,跟住就再錫多一啖,不過今次KEEP 住用個咀去錫佢,果下HIGH 法真係筆墨難以形容。我再叫佢伸脷,再成碌含入口度,佢都只係笑笑口咁打左我大肶一下,就己經幫我含緊。當然,作為一個處女,又點會識得含丫。所以佢都只係含住佢,乜野動作都冇,雖然條脷成日都想推佢出個口外面,但係俾人含過既師兄都知,佢越推,佢接觸碌野既時間越多,我就越HIGH,變左好似同我舔緊多過推我出去咁。

估唔到有意外收穫既我,雖然破唔到處,但係第一次享受口交,仲要係一個處女幫自已含,雖然冇咩技術可言,但心理上都極之滿足,而且當時大家都係當對方係終身既伴侶,佢肯含果一刻,真係好感動,覺得對方肯為自已付出一切。

到最後點?各位可能以為梗係成個訓練做到尾,口爆埋佢啦。其實唔係,因為時間唔夠,所以佢含左15 分鐘左右就停左(都怪我玩佢個胸同下面用左太多時間)我係硬住咁離開佢屋企,雖然身體上解決唔到,但係心靈上我已經覺得自已係一個成人,已經唔同晒。
作者: Ida挨打    時間: 2018-1-5 20:20

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-5 05:55 PM 發表
啜左幾分鐘,我開始向下移動,慢慢咁舔佢下面,雖然D 水唔係真係好好味,但係作為佢咁投入既回報,我繼續咁用口幫佢,除左伸條脷去舔佢兩塊陰唇之外,仲一野啜左落佢個西度,HIGH 到佢又叫左出黎(點解我記得咁 ...
睇師兄文章,令到小女子回味過去的經歷。。。
作者: J_ckh    時間: 2018-1-5 22:52

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2018-1-5 08:20 PM 發表

睇師兄文章,令到小女子回味過去的經歷。。。
第一次的確係令人回味
作者: 演唱會1999    時間: 2018-1-5 23:28

含左3個字都唔迫佢幫你出野

so pure
作者: J_ckh    時間: 2018-1-5 23:30

引用:
原帖由 演唱會1999 於 2018-1-5 11:28 PM 發表

so pure
我之後有一個女友就係太心急要佢幫我出
搞到佢好反感
作者: Ida挨打    時間: 2018-1-5 23:38

引用:
原帖由 演唱會1999 於 2018-1-5 11:28 PM 發表

so pure
攻心為上,攻城為下。
作者: 離火    時間: 2018-1-5 23:47

呢D感覺遙遠到⋯⋯
so sweet....
作者: 細路仔鈕計    時間: 2018-1-6 00:16

青春無敵
那時候最開心,最無顧慮:smile_o13:
作者: J_ckh    時間: 2018-1-6 00:39

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2018-1-5 11:38 PM 發表

攻心為上,攻城為下。
有時都唔係為左射果下
一個女仔肯用心服侍自己
已經覺得好high
作者: J_ckh    時間: 2018-1-6 00:39

引用:
原帖由 離火 於 2018-1-5 11:47 PM 發表
呢D感覺遙遠到⋯⋯
so sweet....
似乎你經歷好多喎
作者: J_ckh    時間: 2018-1-6 00:46

引用:
原帖由 細路仔鈕計 於 2018-1-6 12:16 AM 發表
青春無敵
那時候最開心,最無顧慮:smile_o13:
同樣係最唔識顧慮
作者: Ida挨打    時間: 2018-1-6 01:42

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-6 12:39 AM 發表

有時都唔係為左射果下
一個女仔肯用心服侍自己
已經覺得好high
相反,一個男人肯為自己用心去做某件事,真係可以身相許。
作者: Gab15    時間: 2018-1-6 01:46

[quote]原帖由 Ida挨打 於 2018-1-6 01:42 AM 發表

相反,一個男人肯為自己用心去做某件事,真係可以身相許。 [/quote

HI~IDA姐~呢排點呀?
你個POST好正,會唔會再有新POST睇呀!
作者: Gab15    時間: 2018-1-6 01:46

[quote]原帖由 Ida挨打 於 2018-1-6 01:42 AM 發表

相反,一個男人肯為自己用心去做某件事,真係可以身相許。 [/quote

你個POST好正,會唔會再有新POST睇呀!
作者: J_ckh    時間: 2018-1-6 08:25

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2018-1-6 01:42 AM 發表

相反,一個男人肯為自己用心去做某件事,真係可以身相許。
岩呀,一個人肯為自己真心付出,其實已經值得響生命中佔一席位
作者: J_ckh    時間: 2018-1-6 08:28

引用:
原帖由 Gab15 於 2018-1-6 01:46 AM 發表

你個POST好正 ...
ida 姐個post?定我個post正先?
作者: Ida挨打    時間: 2018-1-6 10:05

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-6 08:28 AM 發表

ida 姐個post?定我個post正先?
小女子遊戲文章,怎能與師兄相比。
作者: J_ckh    時間: 2018-1-6 10:11

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2018-1-6 10:05 AM 發表

咁抬舉我呀..
不過我睇唔到你d 文就真
作者: 離火    時間: 2018-1-6 10:50

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-5 16:39 發表

似乎你經歷好多喎
年紀太大姐XD
作者: J_ckh    時間: 2018-1-6 11:00

引用:
原帖由 離火 於 2018-1-6 10:50 AM 發表

年紀太大姐XD
大家咁話啦..
作者: J_ckh    時間: 2018-1-6 12:20

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2018-1-6 10:05 AM 發表

哇, 終於搵到IDA 姐D 文...
好羨慕男主角有你依個好伴侶
作者: Ida挨打    時間: 2018-1-6 14:23

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-6 12:20 PM 發表

哇, 終於搵到IDA 姐D 文...
好羨慕男主角有你依個好伴侶
小女子生性貪玩,師兄見笑了。
作者: 離火    時間: 2018-1-6 17:45

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-6 03:00 發表

大家咁話啦..
比較不同的,我連初戀年紀都比較大😂
作者: Kathy.m    時間: 2018-1-6 19:56

作者: 焦急野性的馬    時間: 2018-1-7 01:27

睇到好feel啊~~~
作者: 焦急野性的馬    時間: 2018-1-7 01:58

回憶總是最好的:smile_40:
作者: J_ckh    時間: 2018-1-7 03:29

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2018-1-6 02:23 PM 發表

小女子生性貪玩,師兄見笑了。
貪玩係人之常情
最緊要知道幾時玩,幾時認真
學你話齋,識規則先好玩
作者: J_ckh    時間: 2018-1-7 03:30

引用:
原帖由 離火 於 2018-1-6 05:45 PM 發表

比較不同的,我連初戀年紀都比較大😂
大到幾大先
作者: J_ckh    時間: 2018-1-7 03:31

引用:
原帖由 Kathy.m 於 2018-1-6 07:56 PM 發表
第1次以經唔記得左了,好耐好耐
我仲以為大部份女仔都會對第一次印象深刻tim
作者: J_ckh    時間: 2018-1-7 03:32

引用:
原帖由 焦急野性的馬 於 2018-1-7 01:27 AM 發表
睇到好feel啊~~~
有時我返睇返
回想起果段日子
果種回憶都令我好好feel
作者: Ida挨打    時間: 2018-1-7 11:51

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-7 03:29 AM 發表

貪玩係人之常情
最緊要知道幾時玩,幾時認真
學你話齋,識規則先好玩
要經歷深刻敎訓,才明瞭遊戲規則的重要性。
作者: Kathy.m    時間: 2018-1-7 11:55

作者: J_ckh    時間: 2018-1-7 12:36

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2018-1-7 11:51 AM 發表

要經歷深刻敎訓,才明瞭遊戲規則的重要性。
有時要搵到個守規則既玩家都唔易
作者: J_ckh    時間: 2018-1-7 12:37

引用:
原帖由 Kathy.m 於 2018-1-7 11:55 AM 發表
岩岩做完果陣會lor,之後就慢慢唔想諗
唔想諗?
因為經歷唔好?
作者: timLeung88    時間: 2018-1-7 13:13

比多D料嚟睇下好喎,好緊張啊!
作者: J_ckh    時間: 2018-1-7 22:52

引用:
原帖由 timLeung88 於 2018-1-7 01:13 PM 發表
比多D料嚟睇下好喎,好緊張啊!
寫緊呀,最緊要係多d人支持留言
作者: 離火    時間: 2018-1-8 14:10

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-6 19:30 發表

大到幾大先
2字頭
真係無咁pure既感覺
作者: J_ckh    時間: 2018-1-8 15:46

引用:
原帖由 離火 於 2018-1-8 02:10 PM 發表

2字頭
真係無咁pure既感覺
哈.. 2 字頭已經唔PURE?
我過3 啦...
有D 野真係得返回憶...
作者: 離火    時間: 2018-1-8 16:42

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-8 07:46 發表

哈.. 2 字頭已經唔PURE?
我過3 啦...
有D 野真係得返回憶...
第一次係2字頭
宜家同你一樣過三
作者: J_ckh    時間: 2018-1-8 16:51

引用:
原帖由 離火 於 2018-1-8 04:42 PM 發表

第一次係2字頭
宜家同你一樣過三
哦.. 以為你2 字頭已經咁唏噓TIM
誤會晒
作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 10:24

繼續寫落去

今次終於...

記得講到我同第一個女友,已經由摸摸錫錫,去到大家全裸相見,甚至係互相用口幫對方得到快感。雖然我到果時既MOMENT,仲未試過響佢身上得到發洩既快感,但係都足以令到我對依樣野不能自拔。

相信大家都明白,有D 底線一過左,往後就返唔到轉頭。由第一次既全裸,第一次既口交,依D 事發生左,我根本就變得完全地沉迷住,而女友都好明白,既然已經做過一次,之後再去拒絕,根本係冇可能既事。正因為咁,自從果兩日發生左我地既第一次親密接觸之後,我地一有機會,無論係佢屋企,定我屋企FREE,都會去親熱一翻。雖然大家都HIGH 過好多次,但係佢堅守既底線,依然未被衝破。

由於父母返工既關係,作為中學生既我,放左學屋企係完全自由既時間,女友都唔介意跟我返屋企一齊ENJOY 一下。如是者過左大半個月,我地都KEEP 住一個星期有三, 四日都係放左學上我屋企好好親熱一下,雖然未被破處,同埋未破佢處,但係依種關係大家都好ENJOY。

直到一次,我地同樣地放左學就上左我屋企,忍左成日,一入門口,BOOM 埋度門就推佢埋牆係咁車,經過整個月既交手,佢都變到好了解我,不停用條脷去回應我。除左兩條脷既糾纏,大家既雙手都冇停落黎,不停響對方身上遊走。唔知點解果日我真係好HIGH,仲好大力咁揸佢個波,比著平時,佢一定會話痛(相信以果種力度,再受得力既人都覺得痛)但係可能佢都好HIGH,果一刻佢反而叫左出黎。

得到佢既鼓勵,我自然落力D 啦,好老實講句,去到果刻,我都冇諗過依一日會食左佢隻豬,心入面都只係諗住好似平時咁,最多只係用口幫對方舒服一陣者。我地依然係響大門附近,我已經摷到佢下面都濕埋,依個時候我梗係唔會放過咁好既機會,就叫佢跪響我前面,我將碌野放左出黎。可能依大半個月佢都訓練有素,自動波咁含左入口(果時既心情真係爽到爆,睇住個學生妹放左學冇耐,仲著住校服咁幫你含,碌野響佢口一出一入咁,點可能唔爽死)我當時讀既只係一間屋邨中學,唔係好似大家見慣果D 學生妹校服咁,佢條裙都係一件過既長身裙(可能果個時候冇依家D 學生妹咁放,冇咩學生條裙係見到大肶)所以當佢果一刻既衣著依然好整齊,但係口入面就含住我碌野。。。

含左一陣,我又點會只顧自已爽呢,我抱起左佢,將佢放響房張床度,然後就壓上去同佢繼續車, (可能因為經歷問題,所以往後既女友我都好在意佢地肯唔肯幫我含,有時唔係因為一時快感,而係你覺得,對方對你有保留,當然,一定洗到乾乾淨淨冇汗味先啦,及後既女友大都唔抗拒,但有一個女仔原本肯含,但之後有一次唔肯,你就好自然feel到佢變左,依個經歷下次再分享)含到咁上下,我就抱起佢入房,同響佢屋企唔同,因為當時我屋企冇人,而且可以用阿爸阿媽張大床,雖然舊式公屋隔音比較差,但果個moment又點考慮得咁多?

將佢放左響張床之後,好自然繼續車佢,對手當然唔得閒,不停隔住校服去摸佢,作為一間屋邨中學既冬季校服,依套野真係好鬼厚(雖然好多人都鐘情夏季校服,因為又透又sexy,仲有長腿睇,但我始終覺得冬季校服有佢特別既味道)可能經過個幾月既sweet場面,佢都變得習慣同主動,除左我除佢衫既時候佢識就晒位咁方便我,同我車果時佢仲會攬住我條頸,或者有d人覺得冇乜野,但對住當時仲係青頭仔既我,少少主動既回應,已經好鼓勵,所以往後我對kiss既反應都好在意。

車到咁上下,我隔住條裙摸一摸佢下面,已經feel到佢濕左,或者係因為天氣凍,少少有熱力既濕都將個效果放大左。既然佢已經ready,而我碌野俾佢含完又放返入去之後,響條褲入面都扯到就黎爆,都係時候放出黎鬆下。或者佢都feel到我意圖使,主動由訓低變到坐響度,方便我除佢件校服。幾經辛苦除左佢條校裙,入面仲有件粉藍色恤衫,睇住佢只係著住件恤衫但下半身得條底底,雖然佢唔高冇長腿,但對又白又滑既腳都令我好震撼。

作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 10:26

如果大家記得,佢係一個自己冇得著就唔俾人著既女仔(當然我知佢咁講只係唔想自己光脫脫好尷尬咁)但我都好自然咁除埋自己套校服,得返件底衫,同埋俾碌野撐起一大舊既底褲。經歷左依幾個月,大家都少左果份尷尬,變得主動同熱情,我要佢訓返低,隔住件恤衫係咁揸佢,再伸手落去隔住條底咁捽佢,當時佢high到個人扭黎扭去,我再捉住佢隻手係咁幫我chok,佢都變得好主動同投入。

除左佢件恤衫同bra,我又要同佢對波波玩遊戲,佢對linlin 真係好敏感,每次我舔落去,佢都會叫出黎,所以我決定同佢玩下,對住佢對波波呵d熱氣,但又唔啜佢唔舔佢,望一望佢個樣,好期待我但又怕醜唔敢出聲,可以令女仔投入同期待你去剌激佢,依個感覺真係好滿足。

或者怕醜同期待加埋,佢唯一可以做既,就係挻起個心口,想將自己已經扯起左果粒lin 同我個咀既距離縮短,希望我可以唔小心咁掂一掂到佢,我見到佢好尷尬既樣,都知玩夠啦,對住佢笑一笑,就伸條脷出黎,輕輕咁舔落佢粒lin既最高點,佢當場high到合埋眼,昂後個頭咁叫左出黎,果份由底而發既叫床真係好迷人(所以有時聽到d人話條女叫得好唔好聽,我都覺得好怪,其實真心high 咁叫,一定好聽,因為佢係跟住你節奏去叫出黎,大家一齊投入件事,點會覺得唔吸引?)

除左啜,我發覺佢都幾鐘意我咬佢粒lin,所以響果十幾分鐘,除左間中吊下佢引,我花盡心思去玩佢對波波,一黎自己鐘意,二黎你睇住越玩佢下面條底底就越濕,果分感覺真係好正。我最鐘意就係吸住佢對波,條脷再響度快速了佢粒lin,每次去到依個位,佢都會攬實我個頭,好似想餵我食佢個波咁。

玩左一大輪,佢條底濕到透晒,我都想佢服侍下我,我拍一拍佢,佢爬返起身,除左我僅有既底衫,當時我坐左響度,佢就面對面咁扒響我前面,隻手就隔住條底係咁捽我碌野。佢主動伸個頭過黎同我kiss,車左陣,就錫落我條頸,慢慢咁錫,再錫落去我粒lin,或者係第一次俾人錫心口啜lin,個感覺怪怪地,又唔算得上係high,但係佢發晒情既表現,我真係越扯越硬。

年輕真係不得了,扯到底褲都頂得穿既感覺真係好正... 既然都玩左一陣,而且又怕屋企人返,所以都放出黎俾佢透下氣。由經歷過第一次之後,大家親密既機會都唔少,已經冇左第一次果份緊張同怕醜,一黎大家都係互相幫手HIGH 下,冇預計過會失身,二黎其實大家都習慣左,好似老夫老妻扑野咁,仲邊會好似十幾歲咁緊張。

放左我碌野出黎,冇著衫既佢又係望到實,佢今日既眼神話俾我知,佢係好有慾望。我唔敢話我係好大好吸引,但係我自問都算中上,加上年輕力壯,俾佢用期待既眼神咁望一望,真係有D囂張既感覺。原本佢訓左響度,佢慢慢爬起身,趴左響度含住我。調教左個幾月,依個MOMENT俾我既快感話我知係值得。佢唔算係含得好叻,甚至比起以後所經歷既其他人,佢算係差果種。但係一個女仔由零開始全程由你開發,你會知道有幾咁滿足。佢一路好落力去含,我一路用手指插佢,有時一隻,有時兩隻,插到D水係咁流,成隻手都濕晒。響依個時候,我都唔知自己諗緊咩,我相信佢都係。我走去佢下半身,用碌野頂住佢。好老實,去到果個時候,我都冇諗住可以插到佢,因為同第一次一樣,我覺得我係會失敗。點知,頂下頂下,碌野慢慢插左入去,聽到佢一聲好長既歎氣聲,佢個樣冇話我知佢係痛或者唔舒服,但係係睇得出佢好享受。就係咁,我正式破左處。

當碌野響入面,岩岩破處既我地兩個,佢又冇覺得痛,我就開始慢慢郁。正如頭先所講,年輕力壯,果時我真係下下頂到盡,我仲好記得佢由喉嚨深處發出既呻吟聲,聽到既人都一定feel到佢有幾high。同樣係因為年輕,同埋始終係第一次,我下下都頂到盡,完全冇留力,佢大大力捉實我,攬到我實,成個人抽晒咁,我當時又點識分,咪繼續插。

都唔知過左幾耐,我諗大約半個鐘,聽到開門聲既我地,嗱嗱臨抽返出黎,即刻著衫著褲。佢個樣除左係狼狽,仲見到一絲絲既滿足既笑容。至於我,都係果句,年輕力壯,同埋唔知點去令自己推向高潮,我果日係冇射到。。。但係好彩既係我冇射到,因為果日我係冇套。

作者: Ida挨打    時間: 2018-1-9 14:24

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-9 10:26 AM 發表
如果大家記得,佢係一個自己冇得著就唔俾人著既女仔(當然我知佢咁講只係唔想自己光脫脫好尷尬咁)但我都好自然咁除埋自己套校服,得返件底衫,同埋俾碌野撐起一大舊既底褲。經歷左依幾個月,大家都少左果份尷尬,變 ...
師兄文章,好細膩地描述男性感受。讚!
作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 14:30

師姐你寫女性角度都好深入.. 好吸引呀
作者: Ida挨打    時間: 2018-1-9 14:56

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-9 02:30 PM 發表
師姐你寫女性角度都好深入.. 好吸引呀
師兄,無你咁深。。。咁入喎。
作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 15:05

...

作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 15:07

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2018-1-9 02:56 PM 發表

師兄,無你咁深。。。咁入喎。
點會呢..
追返師姐篇文...
你既情節一樣令我可以好深入... 咁去認識你呀
作者: Ida挨打    時間: 2018-1-9 15:11

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-9 03:07 PM 發表

點會呢..
追返師姐篇文...
你既情節一樣令我可以好深入... 咁去認識你呀
你果句:好長的嘆氣聲。好有共鳴。
作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 15:14

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2018-1-9 03:11 PM 發表

你果句:好長的嘆氣聲。好有共鳴。
一種由心而發既感覺
作者: Ida挨打    時間: 2018-1-9 15:20

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-9 03:14 PM 發表

一種由心而發既感覺
絕對同意
作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 15:27

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2018-1-9 03:20 PM 發表

絕對同意
師姐仲有冇貪玩呀?
作者: Ida挨打    時間: 2018-1-9 15:38

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-9 03:27 PM 發表

師姐仲有冇貪玩呀?
貪玩的配額用光了
作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 15:41

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2018-1-9 03:38 PM 發表

貪玩的配額用光了
師姐收山嗱?
定搵唔到個可以引起你興趣既人?
作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 15:50

作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 15:54

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-9 03:50 PM 發表
支持師兄既童年回憶
但小心俾版主封post,因為唔可以分段式出post架
多謝師兄提醒..
其實我都唔係幾明...
我見有d 師兄師姐開post 都係不停update... 都係分段..
但係又好似冇問題..
我之前試過被封post...
所以今次每次出文都係將同一個經歷寫完先出...
希望岩規則啦
作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 15:57

作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 15:58

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-9 03:57 PM 發表

算啦,龍門係可以搬既,所以根本唔會明個規矩係點
anyway.. 感激你支持..
得閒入黎留下言交個朋友
作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 16:00

作者: Ida挨打    時間: 2018-1-9 16:04

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-9 03:54 PM 發表

多謝師兄提醒..
其實我都唔係幾明...
我見有d 師兄師姐開post 都係不停update... 都係分段..
但係又好似冇問題..
我之前試過被封post...
所以今次每次出文都係將同一個經歷寫完先出...
希望岩規則啦
其實小女子都有此疑惑
作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 16:07

作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 16:09

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-9 04:00 PM 發表

我入左黎啦,不過我無咩可以share,過客一個,哈
唔緊要..
一齊吹下水囉
作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 16:10

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2018-1-9 04:04 PM 發表

其實小女子都有此疑惑
我之前其實都出過一次...
但係俾管理員叫我整理好先再通知佢...
今次直頭一次寫一個經歷
作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 16:10

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-9 04:07 PM 發表

其實正常係唔會有人明既,師妹
我真心去慢慢睇過佢版規GA:smile_13:
作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 16:11

作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 16:12

作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 16:12

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-9 04:11 PM 發表

當然可以,但我建議你改一改topic update果度
有咩提議?
作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 16:13

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-9 04:12 PM 發表

但睇完都係會犯版規的
嗱.. 未俾人捉GA 我 :smile_30:
作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 16:14

作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 16:15

作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 16:16

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-9 04:14 PM 發表

將update既地方搬入#1或者唔好打
我試過.. .
但係太長佢出唔到 :smile_39:
作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 16:18

作者: Ida挨打    時間: 2018-1-9 16:21

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-9 04:07 PM 發表

其實正常係唔會有人明既,師妹
小女子資質魯鈍,等於疑惑:不可空肚食早餐。
作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 16:22

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-9 04:18 PM 發表

因為每個留言只可以出10000字嘛
真係好多唔同要求...:smile_13:
作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 16:24

作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 16:25

作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 16:27

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-9 04:25 PM 發表

所以算啦,我都費事出post,唔洗哂心機同激氣
冇呀.. 其實我都想試下識下人傾下計..
不過隔離區男人開POST一定沉..
咪寫下故事氹下人入黎吹水囉..

不過其實反應都係一般
作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 16:28

作者: Ida挨打    時間: 2018-1-9 16:29

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-9 04:24 PM 發表

你唔係資質有問題,因為只係可能寫版規果個先知道啲規矩係點。

空肚食早餐,哈,等於衛蘭肥過坦克車
真係自己資質問題,版規每個字小女子都識,但寫在一起就不懂了。不懂為何其他師兄師姐的文章根據版規亦犯規。
作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 16:31

作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 16:33

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-9 04:28 PM 發表

呢個就係男人同女人既分别,哈
呢度既比例分分鐘係100:1
係囉..
睇就幾千... 覆就幾十...
以前試過響其他FORUM又係咁..
寫寫下都冇癮:smile_45:
作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 16:33

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2018-1-9 04:29 PM 發表

真係自己資質問題,版規每個字小女子都識,但寫在一起就不懂了。不懂為何其他師兄師姐的文章根據版規亦犯規。
或者D 版規其實唔係俾一般人睇... :smile_13:
作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 16:34

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-9 04:31 PM 發表

呢個問題我都試過,不過執法既唔係我地,所以都無辦法,你要反抗亦係無謂啦,上網既事姐
岩...
講真... 如果又犯規..
真係有D 心淡..
又唔係寫D 咩變態野...
個個人寫野都係想有人覆GA 啦...
其實都唔知分段寫有咩問題
作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 16:35

作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 16:36

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-9 04:35 PM 發表

所以我都無寫既,得閒咪周圍吹下水就算囉
我都試過..
不過有時自己太忙..
隔半日返入去..
都冇人記得你
作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 16:36

作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 16:37

作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 16:40

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-9 04:37 PM 發表

咁誇張,唔會無人記得掛
係咁GA ..
可能我個名又唔係特別易記..
同埋隔半日D 話題又唔同晒...
所以都係唔好去人地度搞搞震
作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 16:40

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-9 04:36 PM 發表

係唔會有人明既,所以我咪索性唔寫,反正我又無損失既
岩.. 其實有人寫野令到個版再吸引多D人仲好啦...
作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 16:41

作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 16:42

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-9 04:41 PM 發表

洗乜咁諗,都係吹水姐,岩傾咪傾,唔岩咪算,就係咁簡單
所以開個自己地方... 等人入黎
作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 16:42

作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 16:43

作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 16:46

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-9 04:43 PM 發表

個有師妹入黎都算成功啦,哈
希望可以多D 人啦
作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 16:52

作者: J_ckh    時間: 2018-1-9 16:55

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-9 04:52 PM 發表

呢啲都控制唔到架啦
唯有等下

你呢... 留言覆得咁快..
唔駛做野咩?
作者: Kan0926    時間: 2018-1-9 17:03

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)