188Channel

標題: 王丸初体驗分享 [打印本頁]

作者: ha228    時間: 2018-1-5 14:12     標題: 王丸初体驗分享

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: assusys    時間: 2018-1-7 22:50

作者: 秦始皇七世    時間: 2018-1-8 00:09

呢間野開咁耐都水靜河飛,我其實都唔明點解,講囡囡質素,我試過10個左右,都唔差嘅,不過個個都呻無生意,有幾個試過得閑到返工都可以同我玩微信成2個鐘,睇佢公司微信,啲囡囡又成日轉人,梗係搵唔到食要轉場,
不過如果鐘意溝女feel,呢間場幾啱,因為技師太得閑,會成日同你微信,有幾個技師,我返搵兩三次,已經可以大車了,當然下路就無咁易
作者: 秦始皇七世    時間: 2018-1-8 00:12

引用:
原帖由 assusys 於 2018-1-7 10:50 PM 發表
王丸 ? 即係邊間? 收費多少 ?
王丸,皇崗果間,以前嘅王丸一號,而家係喜月姊妹場,手推388,生意差要搞優惠,日頭仲減50蚊,338成交
作者: ha228    時間: 2018-1-8 00:50

1月已经冇左早晨優惠,所以生意仲死,我大堂坐只有一个,估生意差过天水,不过主任話晚上客多,会过晚,真假唔知,又話遲D会装修下沖凉同房,聽住先。
引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-1-8 12:12 AM 發表

王丸,皇崗果間,以前嘅王丸一號,而家係喜月姊妹場,手推388,生意差要搞優惠,日頭仲減50蚊,338成交

作者: ha228    時間: 2018-1-8 00:52

秦兄有冇技C可介绍下?
引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-1-8 12:09 AM 發表
呢間野開咁耐都水靜河飛,我其實都唔明點解,講囡囡質素,我試過10個左右,都唔差嘅,不過個個都呻無生意,有幾個試過得閑到返工都可以同我玩微信成2個鐘,睇佢公司微信,啲囡囡又成日轉人,梗係搵唔到食要轉場 ...

作者: 秦始皇七世    時間: 2018-1-8 01:13

引用:
原帖由 ha228 於 2018-1-8 12:50 AM 發表
1月已经冇左早晨優惠,所以生意仲死,我大堂坐只有一个,估生意差过天水,不过主任話晚上客多,会过晚,真假唔知,又話遲D会装修下沖凉同房,聽住先。

佢地吹水,我次次都係夜晚去,除咗星期五六,其他日子小貓三四隻,沖涼得我一個,上層9成房空嘅,咁嘅客量真係差到爆,不過我反而鐘意清靜,又少人爭技師
作者: 秦始皇七世    時間: 2018-1-8 01:24

引用:
原帖由 ha228 於 2018-1-8 12:52 AM 發表
秦兄有冇技C可介绍下?

而家現有嘅,搵過888,80,10,20號,其他嘅就走了,質素都接受到,20號成日會煩你加鐘充卡,80號勁痴纏,搵咗2次,就連續幾日日夜都要微信傾偈,我驚得滯掟咗佢落黑名單.....
樓主自己試多幾次,發掘下啦,不過唔好期望指數高,手推妹唔係環保,要指數高的話,俾耐性搵多幾次先得
作者: ha228    時間: 2018-1-8 01:37

謝謝C兄,公司V七有D几好,有姐妹公司調黎,其实个場位置及装修一般,但价钱就唔低。
20咁驚人,不过几好玩:smile_30:
引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-1-8 01:24 AM 發表

而家現有嘅,搵過888,80,10,20號,其他嘅就走了,質素都接受到,20號成日會煩你加鐘充卡,80號勁痴纏,搵咗2次,就連續幾日日夜都要微信傾偈,我驚得滯掟咗佢落黑名單.....
樓主自己試多幾次,發掘 ...

作者: assusys    時間: 2018-1-8 08:17

作者: 一一一木木木    時間: 2018-1-8 11:27

388人仔係好很貴囉。不過睇客服相有幾個都好似幾好味咁,又近皇崗。等老婆下個月返左鄉下可以試下偷跳。
個人心水520,99,100,777
作者: 秦始皇七世    時間: 2018-1-8 11:42

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-1-8 11:27 AM 發表
388人仔係好很貴囉。不過睇客服相有幾個都好似幾好味咁,又近皇崗。等老婆下個月返左鄉下可以試下偷跳。
我搵過10個左右,得80係真人肥啲,其他都無乜p圖,呢樣我覺得幾好,佢質素無乜呃人,388蚊有條靚女起機,最緊要係生意差,囡囡無平安喜月咁行貨,亦因為無客,我搵果幾個囡囡都全程無玩電話,
不過呢排又著運動褲,388蚊自己衡量下囉
作者: 一一一木木木    時間: 2018-1-8 12:00

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-1-8 11:42 AM 發表

我搵過10個左右,得80係真人肥啲,其他都無乜p圖,呢樣我覺得幾好,佢質素無乜呃人,388蚊有條靚女起機,最緊要係生意差,囡囡無平安喜月咁行貨,亦因為無客,我搵果幾個囡囡都全程無玩電話,
不過呢排又 ...
又著褲?阿軍又話無事嘅?
作者: ha228    時間: 2018-1-8 12:56

520FL調黎,几靓,但同系风格,低指
久久似几淫,已放清单
引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-1-8 11:27 AM 發表

作者: ha228    時間: 2018-1-8 13:09

系運動衫,不过服务正常喎
引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-1-8 12:00 PM 發表

又著褲?阿軍又話無事嘅?

作者: 共棍鳩毛黨    時間: 2018-1-8 23:44

可以試下夜班111,以前FL年代已經玩得好癲。
作者: ha228    時間: 2018-1-9 09:50

客服相幾放下,多個可選擇下
引用:
原帖由 共棍鳩毛黨 於 2018-1-8 11:44 PM 發表
可以試下夜班111,以前FL年代已經玩得好癲。

作者: 一一一木木木    時間: 2018-1-9 12:45

引用:
原帖由 ha228 於 2018-1-9 09:50 AM 發表
客服相幾放下,多個可選擇下

易仔我都幾鍾意。不過好似無做啦
作者: 秦始皇七世    時間: 2018-1-9 13:48

尋晚天寒地凍,上去試咗198,比相片肥,不過波大樣好cute,玩得放,會主動大車,得21歲不過手勢好掂,捽賓州好舒服,雖然我唔好肥妹,都覺得值388蚊,
之後揼多個中醫有驚喜,未見過中醫技師會靚女嘅,呢個三十零歲有啲似阿佘,俾咗120蚊貼士,埋單678蚊
作者: ha228    時間: 2018-1-9 16:28

你過夜當俾酒店加按摩出火就算可以。
主任介紹易法法幾放下,唔知真假,相可以,下次可試下
引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-1-9 01:48 PM 發表
尋晚天寒地凍,上去試咗198,比相片肥,不過波大樣好cute,玩得放,會主動大車,得21歲不過手勢好掂,捽賓州好舒服,雖然我唔好肥妹,都覺得值388蚊,
之後揼多個中醫有驚喜,未見過中醫技師會靚女嘅,呢 ...

作者: 一一一木木木    時間: 2018-1-9 17:49

多個地方選擇係好事,同系場王丸尐女算幾岩睇。坪on同起穴我就睇唔到岩食啦。
作者: jackywong0701    時間: 2018-1-9 21:43

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-1-9 12:45 PM 發表

易仔我都幾鍾意。不過好似無做啦
呢條女不撚知所謂,可能我雞運差啦,指數為010,乜都話唔撚得,係我話要換人至比你食中路兩秒。
作者: ha228    時間: 2018-1-10 00:33

條女應該幾靚下,唔係010一早去食焦,七頭都唔會010啦,早點上岸啱
引用:
原帖由 jackywong0701 於 2018-1-9 09:43 PM 發表

呢條女不撚知所謂,可能我雞運差啦,指數為010,乜都話唔撚得,係我話要換人至比你食中路兩秒。

作者: 一一一木木木    時間: 2018-1-10 07:23

引用:
原帖由 ha228 於 2018-1-10 12:33 AM 發表
條女應該幾靚下,唔係010一早去食焦,七頭都唔會010啦,早點上岸啱

嗱。幾時都話交換情況好重要架啦。立即從名單上移除。
作者: jackywong0701    時間: 2018-1-10 20:33

引用:
原帖由 ha228 於 2018-1-10 12:33 AM 發表
靚唔靚就見仁見智啦。不過就打六五折囉
作者: okpkokpk    時間: 2018-1-22 12:34

有冇c兄 試過100號 如何?thx

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)