188Channel

標題: 難以想像 [打印本頁]

作者: xxDD999    時間: 2018-1-3 18:06     標題: 難以想像

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 老公.    時間: 2018-1-3 18:24

引用:
原帖由 xxDD999 於 2018-1-3 06:06 PM 發表
以前睇AV先有的情節,未諗過會在現實生活中發生,呢幾年终於有機會親身體驗,百分百真事,絶無吹水,今次純粹想分享下
因為工作關係,經常來往日本,在日本咸濕朋友帶領下,曾經參加過不同類型的性愛派 ...
師兄可否分享下十次唔同嘅經歷嘛
作者: 老公.    時間: 2018-1-3 18:24

引用:
原帖由 xxDD999 於 2018-1-3 06:06 PM 發表
以前睇AV先有的情節,未諗過會在現實生活中發生,呢幾年终於有機會親身體驗,百分百真事,絶無吹水,今次純粹想分享下
因為工作關係,經常來往日本,在日本咸濕朋友帶領下,曾經參加過不同類型的性愛派 ...
師兄可否分享下十次唔同嘅經歷嘛
作者: 巴士拿13    時間: 2018-1-3 18:28

作者: mrfour1973    時間: 2018-1-3 18:28

之前有人係都都有講過這些日本仔的玩法。 是真事
作者: xxDD999    時間: 2018-1-3 18:35

好耐以前喺度分享過同一個引版C妹去玩的經歷,果次算係好難忘
作者: niks    時間: 2018-1-3 18:36

作者: poppyging12    時間: 2018-1-3 18:46

作者: azpui    時間: 2018-1-3 19:01

引用:
原帖由 xxDD999 於 2018-1-3 06:35 PM 發表
好耐以前喺度分享過同一個引版C妹去玩的經歷,果次算係好難忘
日本真係多野玩。。哈
我係日本既話都想join, haha
作者: hongkongken    時間: 2018-1-3 19:09

引用:
thanks n wait for sharings
cheers
作者: mrfour1973    時間: 2018-1-3 19:11

像是這份。 果次只觀戰冇參戰
作者: xxDD999    時間: 2018-1-3 19:13

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-1-3 07:11 PM 發表
像是這份。 果次只觀戰冇參戰
好記性
作者: xxDD999    時間: 2018-1-3 19:43

第一次現場睇捆綁的感覺

有一對日本年輕夫妻,男的好健碩,女的樣貌及身才都屬中上,原來佢地喜歡玩捆綁,老公好純熟同好認真咁用多條麻繩慢慢將全裸老婆綁起,然後再擺好姿勢影相留念,而現場有10幾個男女在旁欣賞,講真當時我覺得藝術感多於色情,每次見佢地解開繩索的時候,老婆身上都會留下被繩索綁過的紅痕,不過佢完全沒有痛苦的表情,反而好Enjoy,佢地不斷綁不斷影相,而每個捆綁過程都需要20分鐘以上先至完成,我和日本朋友都開始覺得好悶了,差不多綁了5、6個款式之後,老公將老婆左右手腳綁起,形成一個M字腳的情況,老婆當然成個人動彈不得,呢個時候,老公示意在場男士可以輪流插佢老婆,老公在旁觀看,呢次對我來說,都幾難忘
作者: 乖乖一一    時間: 2018-1-3 21:17

引用:
原帖由 xxDD999 於 2018-1-3 07:43 PM 發表
第一次現場睇捆綁的感覺

有一對日本年輕夫妻,男的好健碩,女的樣貌及身才都屬中上,原來佢地喜歡玩捆綁,老公好純熟同好認真咁用多條麻繩慢慢將全裸老婆綁起,然後再擺好姿勢影相留念,而現場有10幾個男女在旁欣 ...
當場任插,咁D女觀眾呢,join together
作者: tomtomchan    時間: 2018-1-3 21:25

more photo sharing please

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)