188Channel

標題: 第一次3P(再約出嚟玩)#16#18 [打印本頁]

作者: lam2383    時間: 2017-12-28 18:47     標題: 第一次3P(再約出嚟玩)#16#18

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: azpui    時間: 2017-12-28 18:56

引用:
原帖由 lam2383 於 2017-12-28 06:47 PM 發表
話說都幾年前,胆粗粗同老婆講,想唔想玩下換妻,當時佢好大反應,硬係唔得喇,揾D咁野玩,好難架,揾到先講喇,依!好似得喎,咁我就入去啲會約下人,但出嚟啲人都幾甩皮甩骨 ...
幾好,咁希望你地玩多d,haha
作者: 野生的隊長    時間: 2017-12-28 23:45

Ok 喎,C兄
作者: yahoho    時間: 2017-12-29 12:11

好似幾好玩喎,好野可遇不可求,仲要有興趣3P 既,難上加難
作者: benng2012    時間: 2017-12-29 12:13

但打真軍太危險
作者: yung89    時間: 2017-12-29 12:54

👍👍👍多謝分享、我都想試下呢d刺激
作者: winwin45hk    時間: 2017-12-29 13:24

作者: 東熱汁男    時間: 2017-12-29 15:29

你老婆咁順灘?有咩方法?參加左D交换學會?
作者: 1frankz    時間: 2017-12-29 16:12

有第一次, 就會繼續有第2次第3次。。。
作者: bp-6m    時間: 2017-12-29 18:09

你老婆同條友吹,之後同你吹,再之後又打車輪,間接左你同條友吹囉,比我吾會囉
作者: sam959818    時間: 2017-12-30 01:41

樓主見老婆給人屌真的很興趣,因自己未見過老婆這樣興奮過,所以當時帶動自己又妒忌、又興奮好象打爛五味罐,但又見你自己所愛的人又興奮又享受,是值得
作者: smalleagle    時間: 2017-12-30 13:34

作者: Sex_addict    時間: 2017-12-30 15:27

想同樓主約下一,比我老婆睇下
作者: lam2383    時間: 2017-12-31 00:03

有帶套,點會打軍,不過佢地沖涼時就真係插咗幾下
作者: azpui    時間: 2017-12-31 00:43

引用:
原帖由 lam2383 於 2017-12-31 12:03 AM 發表
有帶套,點會打軍,不過佢地沖涼時就真係插咗幾下
幾時下次?haha 仲要唔要單男?
作者: lam2383    時間: 2017-12-31 01:53

我老婆玩到都唔想放人走,不過都成點幾鐘,人地話走都要喇,重主動話下次玩過,人走咗後我老婆仍然鬼咁興奮,講番頭先點頭點,佢話佢緊張係開頭嗰陣,我同佢打車輪,跟著掃起佢條裙,然後嗰條友摸落嚟,佢最頂唔順就嗰下,已經唔知自己做乜,我又問番我老婆,頭先我比支野妳吹時,妳只開頭吹咗幾下,跟著就只係同人地吹,佢話當時好混亂都唔知自己做乜,都唔知邊支打邊支,算喇我都係講下姐。

唔知係唔係,我老婆係我面前同人屌西,我地返而乜野都可以講,我問佢,其實佢有冇試過偷食,佢話冇,不過有一次有人溝佢,佢唔制,原來係我地其中一個朋友,我問佢點觧唔制,佢話比人屌冇所謂,比人唱就大鑊,咁又係!今日呢個人唔識,返而會放心好多
作者: couplelover    時間: 2017-12-31 09:15

引用:
原帖由 lam2383 於 2017-12-31 01:53 AM 發表
我老婆玩到都唔想放人走,不過都成點幾鐘,人地話走都要喇,重主動話下次玩過,人走咗後我老婆仍然鬼咁興奮,講番頭先點頭點,佢話佢緊張係開頭嗰陣,我同佢打車輪,跟著掃起佢條裙,然後嗰條友摸 ...
師兄老婆比唔比你玩4p
作者: lam2383    時間: 2018-1-4 02:12

上次同條友玩完之後,我同我老婆成三四日都冇講過呢件事,好似冇發生過咁,有啲担心,唔知佢點冧,唔想?後悔?我又試下同佢講,呀sam(上次條友)搵過我,問我地幾時再玩喎?(其實冇搵過)唉!我老婆即刻生哂,好呀!叫佢星期日嚟,吓!今日星期五喎,都好喇,Apps下佢,約佢星期日,點知一下就比人推,星期日唔得,唉!真係唔好以為有西比人屌,人地就一定OK,講開原來佢都有屋企,所星期六日,一般都好少出嚟,不過上次我地初次見,佢先出嚟會下我地,咁!我地其實邊日都得,咁就約咗佢閒日上嚟我地屋企。

到咗嗰日我老婆本來冧著約人地上嚟食飯先,不過條友都係話要係屋企食完飯先出嚟,差不多成十點先到,嚟到後都係好似上次咁,大家都唔知點,坐係梳化到飲下紅酒,不過我就好似上次咁,掃我老婆大腿,掃高佢條裙,嘩!一早著咗條黑色小三角,唉!我一摸落去佢到,佢以已經成個人俟哂落人地到,咁嗰條友硬開始全身摷我老婆喇,我老婆亦好動咁摷番人地,同人地打車輪,又想摷人地條野嚟吹,我就叫佢地入去沖涼先喇。
作者: kenji_    時間: 2018-1-4 11:18

其實似係你老婆歎緊
作者: parkx    時間: 2018-1-4 11:40

好羨慕樓主有得玩3p
作者: poiujkl    時間: 2018-1-4 17:39

引用:
原帖由 lam2383 於 2018-1-4 02:12 AM 發表
上次同條友玩完之後,我同我老婆成三四日都冇講過呢件事,好似冇發生過咁,有啲担心,唔知佢點冧,唔想?後悔?我又試下同佢講,呀sam(上次條友)搵過我,問我地幾時再玩喎?(其實冇搵過)唉!我老婆即 ...
你老婆投入去玩咪得囉
作者: 逍遙自在任我行    時間: 2018-1-4 17:55

引用:
原帖由 lam2383 於 2018-1-4 02:12 AM 發表
上次同條友玩完之後,我同我老婆成三四日都冇講過呢件事,好似冇發生過咁,有啲担心,唔知佢點冧,唔想?後悔?我又試下同佢講,呀sam(上次條友)搵過我,問我地幾時再玩喎?(其實冇搵過)唉!我老婆即 ...
支持繼續出文...:smile_o12::smile_o12:
有得玩當然好啦...:smile_o06:
作者: Kathy.m    時間: 2018-1-4 20:42

作者: couplelover    時間: 2018-1-4 22:40

引用:
原帖由 Kathy.m 於 2018-1-4 08:42 PM 發表
曾經同ex都試過...
都試過.....
4個好DD
作者: 頹廢攝影者    時間: 2018-1-5 01:29

真係好羡慕樓主, 我都好想試3P, 不過都係O個句, 這些機會不是我
樓主老婆肯接受就好啦,佢一定好享受, 想問下樓主, 親眼睇住, 感覺係咪真係好興奮?
作者: 頹廢攝影者    時間: 2018-1-5 01:29

真係好羡慕樓主, 我都好想試3P, 不過都係O個句, 這些機會不是我
樓主老婆肯接受就好啦,佢一定好享受, 想問下樓主, 親眼睇住, 感覺係咪真係好興奮?
作者: 春天忽然蛋    時間: 2018-1-7 00:47

作者: 熟男    時間: 2018-1-7 14:10

引用:
之後點呀:smile_o10:
作者: 東熱汁男    時間: 2018-1-7 16:39

再試試D吾同大細粗幼腸仔嘛,先比較到自己最好
作者: 細路仔鈕計    時間: 2018-1-7 22:47

:smile_o12:
識玩,再開發下口爆,顏射:smile_o01:
作者: DRASS    時間: 2018-1-7 23:09

作者: sam959818    時間: 2018-1-8 01:41

樓主我都想跟你老婆玩,不找次玩4p三男,我想你跟老婆都會好興奮
作者: heman232    時間: 2018-1-8 10:58

作者: Bigbluebanana    時間: 2018-1-10 08:10

我都想睇老婆畀人扑,我做觀眾,要我參與亦得。但佢都係唔肯。。。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)