188Channel

標題: 小希餓了 - 性誕派對 + #40 新故 [打印本頁]

作者: 不安份的小乳牛    時間: 2017-12-28 01:42     標題: 小希餓了 - 性誕派對 + #40 新故

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 巡此王    時間: 2017-12-28 01:43

平安夜,失身夜
作者: don_giovanni    時間: 2017-12-28 03:57

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2017-12-28 01:42 AM 發表
平安夜同正日我都好乖 無曳無hand job
皆因 26去人地屋企開party
雖然大家都冇講到明係會脫
但有時d野 睇人腳就知架啦
我著左件白色lace one piece 出面加件跌膊冷衫 著埋高跟鞋 出發

其實都係一個正常party黎 ...
淫希堅正
作者: scdondon    時間: 2017-12-28 06:29

小希飽未?未嘅話哥哥可以幫你😘
作者: Maninblue1223    時間: 2017-12-28 09:39

6P 咁勁...比人中出左好多次啦
作者: lostergundam    時間: 2017-12-28 09:48

Wa ...淨係玩你對波同濕鮑都有排玩,你話預咗比人插,真係等開餐,等食嘢,哈!
作者: Waixdxd    時間: 2017-12-28 10:02

支持先,遲D打J
作者: 不安份的小乳牛    時間: 2017-12-28 12:30

引用:
原帖由 巡此王 於 2017-12-28 01:43 AM 發表
平安夜,失身夜
唔係平安夜發生架
作者: 不安份的小乳牛    時間: 2017-12-28 12:32

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2017-12-28 03:57 AM 發表

淫希堅正
多謝支持 
作者: 不安份的小乳牛    時間: 2017-12-28 12:35

引用:
原帖由 scdondon 於 2017-12-28 06:29 AM 發表
小希飽未?未�話哥哥可以幫你😘
琴晚諗返起都濕左 
要自己拎住支假9同捽豆豆解決 
不過噴濕左床單 要換 搞到好夜訓
作者: yy830    時間: 2017-12-28 12:38

support support.我現在要打J.
作者: Maninblue1223    時間: 2017-12-28 12:38

小希真係好大食....
引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 28/12/2017 12:35 PM 發表

琴晚諗返起都濕左
要自己拎住支假9同捽豆豆解決
不過噴濕左床單 要換 搞到好夜訓

作者: 不安份的小乳牛    時間: 2017-12-28 12:51

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2017-12-28 09:39 AM 發表
6P 咁勁...比人中出左好多次啦
俾幾個男仔抽插係好爽 
唔同長短唔同感覺 
仲要夾實黎un先舒服
但其實係超攰 我諗我唔會再試
真係麻麻地enjoy
太多人一齊玩 又要顧左顧右
我諗下次2個男人已經夠

上次同兩個男人玩 我一個un晒
騎完左再騎右 un到我噴左兩次水
噴完佢地一個即刻反起我陰唇狂啜我d水同豆豆 另一個啜我乳頭
果下我真係好似上左天堂咁
焦點得自己一個係好唔同
果次真係堅飽晒
作者: 不安份的小乳牛    時間: 2017-12-28 12:56

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-12-28 09:48 AM 發表
Wa ...淨係玩你對波同濕鮑都有排玩,你話預咗比人插,真係等開餐,等食嘢,哈!
其實有時我都唔著底褲出街
所以都慣
更何況 都預左俾班仔插 

講起唔著底 有一個經歷可以分享 
可以當短文睇 因為最後男仔無爽到
一陣post
作者: 不安份的小乳牛    時間: 2017-12-28 12:57

引用:
原帖由 Waixdxd 於 2017-12-28 10:02 AM 發表
支持先,遲D打J
多謝支持
作者: 不安份的小乳牛    時間: 2017-12-28 13:01

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2017-12-28 12:38 PM 發表
小希真係好大食....

男仔就係鍾意我大食wo
作者: Maninblue1223    時間: 2017-12-28 13:32

餵得飽你...應該好有自豪感
引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 28/12/2017 01:01 PM 發表

男仔就係鍾意我大食wo

作者: brotheron    時間: 2017-12-28 14:00

個個排隊中出好爽,幾個男人的精液溝埋一齊,好正
作者: 1frankz    時間: 2017-12-28 15:58

大食的話, 一個應付唔黎啦
作者: panchan003    時間: 2017-12-28 16:19

作者: cyrus1201    時間: 2017-12-28 17:57

作者: ofee123    時間: 2017-12-28 18:27

Logo Whiting very good 
作者: azpui    時間: 2017-12-28 18:54

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2017-12-28 01:42 AM 發表
我著左件白色lace one piece 出面加件跌膊冷衫 著埋高跟鞋 出發

有d 咁既腳都幾好,a 小姐又玩開?
作者: easypointhk    時間: 2017-12-28 21:51

作者: scdondon    時間: 2017-12-28 23:04

咁今晚等哥哥餵飽你先訓
作者: 鹹爺    時間: 2017-12-29 00:30

睇到我都想中出樓主雙穴
作者: boy636281    時間: 2017-12-29 00:52

前後同時插好多時玩多p都會你都玩 有無試過兩條J同時插西可能會更加爽!
作者: masterslave88    時間: 2017-12-29 01:26

有冇口爆吞精先?
作者: kam12512    時間: 2017-12-29 02:49

引用:

我都想一齊玩呀
肯定好爽啦
作者: lon_ng    時間: 2017-12-29 04:38

作者: 桃你滿門    時間: 2017-12-29 22:13

睇到濕哂 正呀
作者: 向前號    時間: 2017-12-29 23:19

太多人我不喜歡,我喜歡獨享你
作者: 熟男    時間: 2017-12-30 00:12

你真係好識享受,支持:smile_o12: 你
作者: sam959818    時間: 2017-12-30 01:48

話好剌激真的想玩番次
作者: 不安份的小乳牛    時間: 2017-12-31 01:54

有呀 上一個post有講佢
引用:
原帖由 azpui 於 2017-12-28 06:54 PM 發表

有d 咁既腳都幾好,a 小姐又玩開?

作者: azpui    時間: 2017-12-31 07:45

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2017-12-31 01:54 AM 發表
有呀 上一個post有講佢

睇左lu, 幾時有小希做我隻腳呢,ha
作者: 63021    時間: 2017-12-31 12:50

作者: 63021    時間: 2017-12-31 12:50

作者: roleplaymaster    時間: 2017-12-31 13:11

作者: 不安份的小乳牛    時間: 2017-12-31 15:37

小希餓了 - 鄰居

小希雖然大食 但都揀飲擇食的
有另一半或有女朋友的 
我知道的話都盡量唔會俾佢食
不過 唔俾插je 無話唔俾睇既既

讀書果陣我一個人住 因為我果頭近學校
住附近既有好多大學生 但都有小家庭
咁 自己一個住 衣著自然求其
無人既時候 唔帶bra又唔著底
但又唔可以赤裸裸 
咪著條吊帶lace睡裙就算 出面加件長浦

有晚出去掉垃圾 白痴左唔記得拎key
嘭一聲度門閂左 我果下嚇到傻 
不過我習慣有後備匙放信箱
但要落樓拎 我咁既衣著 係有d尷尬
但硬著頭皮都頭啦 鬼叫自己7

等𨋢既時候 遇著隔離夫妻鬧交夠尷尬啦
詳細就聽唔到喇 大概內容都聽到
妻:你咁鍾意返工就咪返黎啦!返到黎又唔買野返黎食!我好得閒呀?拎得少少錢返黎就想我煮飯!自己落街食杯麵啦!
之後人夫俾人踢左出黎 我地四目交投
但尷尬程度真係爆晒燈

夫:er...hi
我:我...頭先倒垃圾嘭埋左個門 而家要落去拎key...所以...
夫:哦!你著到咁咁落去唔係咁好wo 放係邊呀?我幫你拎?
我:唔係咁好既 我自己啦
夫:唔怕啦 你咁樣落去 有人入lift睇到就唔好啦 我幫你啦
我:咁...好啦...真係唔該晒你 係信箱呀 之後俾左key佢
夫:你唔好企係liftlobby等喇 咁多人行過 你去後樓梯等我啦
心諗唔會仲危險咩 但只能說:好啦 唔該晒

佢好快拎完返上黎搵我 我果刻超感激
我:真係唔該晒你 (但我又講唔出好彩你俾老婆趕出黎先幫到我)
佢個樣其實勁頹:哦 小事je 唔使客氣 下次唔好咁大頭蝦喇
我吐吐舌頭:知道 但係你無野呀嘛 你..做錯事呀?
夫:唉 其實係公司OT兩晚無返屋企 難得老細放人 想返黎食d野就訓 點知 俾老婆趕落樓食杯麵 
我見佢都幫左我咁大忙 就叫佢跟我入屋
我放低key:我煮俾你食啦 落7仔食杯麵咁陰公 你睇住電視等我
夫:點好意思呀?
我:唔緊要啦 咁你都幫左我咁大忙 炒個飯好小事je 你出去等我啦
之後我從雪櫃拎d冷飯出黎 同埋食剩既d叉燒同蛋炒埋一碟
佢好似真係超唔好意思咁 又唔想坐出廳 係咁望住我炒飯
炒完個飯 同佢係廳邊食邊吹水
夫:其實我老婆唔識煮飯架 諗住叫佢煮個公仔麵食下 佢就鬧到我狗血淋頭 又話我呢樣唔得果樣無用 有時真係躁左
我:兩公婆實有唔開心既時候架啦 轉頭返去tum佢咪我囉
夫:係咁簡單就好
我:你點會無用wo 佢火遮眼先咁講je
夫:拍拖果陣都唔係咁 可能我真係太縱佢先搞到咁
閒談間我唔小心整跌左砌緊既puzzle落地 唯有落地執 而我見到佢對眼 無離開過我心口 
我不斷提自己 唔食架 人地架
誰知佢落地:我幫你手吖
執緊既時候我背向住佢 
唔知係咪我條裙太短 下身走光
俾佢見到我條鮑魚線同屁股 
佢咳左兩聲 紅都面晒
我:我俾杯水你吖
夫忍唔住拉住我:唔使喇
但佢既眼神完全係:我可唔可以錫下你
我:但係你有老婆架wo
夫:佢唔肯俾我架 又話我無用 同埋我又衰既 一到最緊要既關頭就會有d軟
我見到佢咁既樣 又唔俾得佢
我:我可以幫下你 但我唔可以俾你
佢即刻出手解開我件袍 對眼望住我雙乳
之後我摸住佢塊面:你點會無用?放鬆d就會好勁架喇
佢邊揸邊摸住我兩團奶:我未摸過咁大架 原來大係咁彈
我邊俾人揸 邊露出一個享受的樣子
佢見我好舒服 一邊用手揸一邊用手指撩我乳頭
而我舒服到發出微微既呻吟聲
佢聽到後好興奮 係咁錫我條頸
一路落鎖骨 每寸肌膚都唔放過
再一路落到乳頭 先用利尖頂幾下 再啜一下
我舒服到叫左下一大聲 
我feel到已經俾佢撻著左 下面開始谷住d

之後我主動幫佢除褲 拉下拉鏈已經見到佢條j個型 已經硬硬地 都幾長幾粗架
我用手背掃佢條j:原來你咁大架?
佢:想唔想試下?
我用手幫佢好溫柔咁上下chok左幾下 真係變軟左少少
我俾個大豆沙袋佢挨低:你合埋眼 深呼吸 放鬆d 
之後佢跟住做 我見到條咁大既 梗係要放入口啜下啦
一放左入口佢又硬返d 都係好溫柔咁邊啜頭仔 邊用利仔撩佢馬眼 之後再用利不停係jj側面上落咁打圈 之後再上去成條含落去 
含啜多幾口 再乃埋佢袋袋 用條利好快咁用袋袋打圈咁撩到上頭仔 再成條含
佢舒服到真係硬晒:你好正呀 我好想即刻插你呀
我無理佢繼續幫佢含 
個口無離開過條j咁含左接近7-8分鐘
佢:我...我想射....
我邊會咁易俾佢出 我自己都好想要
於是到我挨係另一個小豆袋 
掀起條裙m字腳 
俾佢望下我隻淫到流晒水既鮑魚
再捉佢隻手摸下鮑魚
我:入面入粒曳曳既小豆豆 可唔可以幫我搵佢出黎?
佢聽到後超興奮 應該真係抑壓左好耐
佢:可...可以.....好濕呀你
我摸住jj:你又硬又長又大條 我呢d妹妹仔見到梗係流口水架喇 人地頭先啜到都唔捨得放口tim呀
佢:你好淫呀..身材又正皮膚又白
之後狂啜我乳頭 再落去啜我隻超敏感既鮑魚 用條利係我粒豆豆側邊不停游走
佢:我搵到豆豆喇 幫你啜突佢先
我好敏感又好興奮 不自主地自己撥開陰唇 方便佢乃啜
佢雙手不斷咁玩我對奶 佢真係好用心去乃
搞到我好快到頂:哥哥...我...我...唔得喇...啊~~~
有少少水噴到佢下巴 之後佢好大啖shuud左d水 再大啖錫我豆豆
我大聲叫左一聲:啊~
之後我係豆袋附近個櫃拎左條假9出黎俾佢
佢叫我揸住插自己俾佢睇
我就好似平時自慰咁邊插自己 邊揸自己俾佢睇
而佢就望住我打飛機:插入d!大力d插!
我:知道~~啊~啊~mm~~我想...想...
佢即刻企起身用條j 塞住我個咀仔 
我就住佢個高度要跪係地下
我好滋味咁上下啜著 用個又淫又滿足既樣子望住佢 同時又發出俾假9插住既呻吟聲
佢興奮到頂了: 啊~~唔得喇我射喇~
佢推入左我個口幾下
最後張又濃又暖既精液送到我口中 多到接唔晒係咀邊流左少少出黎 
我用一個無辜既樣
再係佢面前用手指張咀角既精掃返入口 全部吞下

我見到佢個樣好似由天堂返回現實 
表情其實有d唔好意思
我之後用口幫佢啜埋頭仔上面射剩既精液
之後怕醜話:邊個話你無用?哥哥你好勁呀 我吞左一大啖 多到漏出黎
佢輕輕錫左我額頭一下 再攬住我講左句:thank you

原來佢係第一次被人啜jj
因為佢老婆唔肯口交 佢一直都無試過
佢話我啜得真係超舒服 
作者: lostergundam    時間: 2017-12-31 15:54

我都好想你做我鄰居...咁大對波我都未渣過...
作者: scdondon    時間: 2017-12-31 16:30

每次睇小希寫都好想自己係男主角,不過哥哥唔要口爆要内射你😙
作者: beast74mo    時間: 2017-12-31 16:32

你真是一個好鄰居……
作者: azpui    時間: 2017-12-31 17:24

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2017-12-31 03:37 PM 發表
小希餓了 - 鄰居

有另一半或有女朋友的 

住附近既有好多大學生 但都有 ...
呢d 叫食得有品?唔食人夫人仔。。哈哈
作者: in1874cool    時間: 2018-1-1 00:00

淫希你真係好正 每次睇完你故仔想打好多出黎
作者: panchan003    時間: 2018-1-1 11:28

作者: wkngtw    時間: 2018-1-1 15:27

作者: bentayga    時間: 2018-1-1 16:39

倒垃圾唔帶門匙帶信箱匙,咁打耳嘅?!
作者: azpui    時間: 2018-1-1 17:50

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-1-1 04:39 PM 發表
倒垃圾唔帶門匙帶信箱匙,咁打耳嘅?!
Haha, 你都發現呀,我都有諗起呢個問題
作者: kenji_    時間: 2018-1-2 11:10

正呀... 小希把口應該好勁...
作者: 鹹爺    時間: 2018-1-2 15:14

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 31-12-2017 15:37 發表
小希餓了 - 鄰居

有另一半或有女朋友的

住附近既有好多大學生 但都有 ...
我又要
作者: 不安份的小乳牛    時間: 2018-1-4 10:33

引用:
原帖由 wkngtw 於 2018-1-1 03:27 PM 發表

好嘢喎!出門口倒垃圾都隨身帶信箱key。
通常d人會將home key放mat底 
我覺得好似太直接 所以會放信箱key
要去開箱先會有home key 
而家都有呢個習慣
作者: poiujkl    時間: 2018-1-4 10:39

引用:
原帖由 不安份的小乳牛 於 2018-1-4 10:33 AM 發表

通常d人會將home key放mat底 
我覺得好似太直接 所以會放信箱key
要去開箱先會有home key 
而家都有呢個習慣
人夫應該會日日留意你幾時掉垃圾
作者: HL2438    時間: 2018-1-5 04:44

做你鄰居真係有幸😀
作者: cktchris    時間: 2018-1-12 09:09

如我有喱D鄰居就好啦:')
作者: ki225    時間: 2018-1-12 12:20

作者: 陳倉    時間: 2018-1-12 12:42

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)