188Channel

標題: 水立方草本香芬 [打印本頁]

作者: chufai    時間: 2017-12-25 00:24     標題: 水立方草本香芬

作者: 我快樂起G    時間: 2017-12-25 01:34

引用:
原帖由 chufai 於 2017-12-25 12:24 AM 發表
自从水疗关门之后,大堂里尽是草本香薰及美容妹來推销,满眼所见,有一半可以食用,只是消费实在太貴,起个机也要900-1000元包括按摩費,那次&# ...
所以D老外一玩過東亞地區既索女,係返唔到轉頭!
作者: sas369    時間: 2017-12-25 02:58

好難再有莞式玩了,只有懷念。
作者: polotiger    時間: 2017-12-25 11:41

引用:
原帖由 chufai 於 2017-12-25 00:24 發表
自从水疗关门之后,大堂里尽是草本香薰及美容妹來推销,满眼所见,有一半可以食用,只是消费实在太貴,起个机也要900-1000元包括按摩費,那次&# ...
成千銀人仔打個機,仲係熟女,傻的嗎,喺香港可以食2次俄妹。另擒日去世外Ty要登記証件。風繼續吹。😙
作者: glue123    時間: 2017-12-25 12:34

引用:
原帖由 polotiger 於 2017-12-25 11:41 AM 發表

成千銀人仔打個機,仲係熟女,傻的嗎,喺香港可以食2次俄妹。另擒日去世外Ty要登記証件。風繼續吹。😙
世外打個機都貴啦
作者: polotiger    時間: 2017-12-25 12:56

引用:
原帖由 glue123 於 2017-12-25 12:34 發表

世外打個機都貴啦
只是按老正世外,2來間埸房間或大堂技C都係中媽級,大埸打機梗吊吾過。
作者: chufai    時間: 2017-12-26 13:26

作者: raymond258    時間: 2017-12-26 22:20

作者: ngtungsee    時間: 2017-12-26 22:31

回想幾年前在珠海,清溪,塘廈,黃岡一千幾百元的莞式按摩,啲囡囡個個都年青貌美服務一流.而家只有往事只能回味
作者: glue123    時間: 2017-12-26 22:38

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2017-12-26 10:31 PM 發表
回想幾年前在珠海,清溪,塘廈,黃岡一千幾百元的莞式按摩,啲囡囡個個都年青貌美服務一流.而家只有往事只能回味
有一次有g運,在珠海莞式三百幾揾到個好正的
作者: 你只是一個過客    時間: 2017-12-27 00:39

珠海不嬲貴 
作者: 穹蒼一飛雁    時間: 2017-12-27 14:06

:smile_27: :smile_27: 我都好懷念....
作者: 秦始皇七世    時間: 2017-12-28 22:54

響幾個正場都玩過起機,貴又唔好玩,試過一次仲只俾隔衫摸下波,埋單成千蚊真係把鬼,衰在有時撞到啲明星級靚女,又忍唔住上釣,無計
作者: WLYF    時間: 2018-1-11 00:25

引用:
原帖由 chufai 於 2017-12-25 12:24 AM 發表
水立方水療關左門???
作者: chufai    時間: 2018-1-11 05:15

作者: monipad2    時間: 2018-1-22 08:20

作者: reddoor    時間: 2018-1-22 11:31

引用:
原帖由 monipad2 於 21/1/2018 04:20 PM 發表

水方,水療不嬲是外判。
有事,水立方不用上身。
要唔要上身?
你問判咗冇期徒刑個位太子煇就知..
作者: jk19710811    時間: 2018-1-22 12:10

水立方, 去過一次, 無下次, 唔值, 死SELL你買套票, 仲要萬萬聲, 唔買就連影都無埋:smile_o16:
作者: 穹蒼一飛雁    時間: 2018-1-22 15:22

泰國也有白滑的泰妹, 看你骨運如何....
作者: samnostranger    時間: 2018-1-28 08:45

作者: ROY之永『恆』    時間: 2018-2-2 18:16

作者: voking    時間: 2018-2-2 20:59

引用:
原帖由 ROY之永『恆』 於 2018-2-2 18:16 發表
唔好玩啦,曼谷同芭堤雅D泰國浴都好貴,稍為正常少少既囡都要HKD$1000 up , 另外有7-8成都係老+肥
真係吾知你去過曼谷同芭堤雅D泰國浴未?
曼谷幾千間浴室,每間幾十到幾百都有。
芭堤雅就有4間。每間十幾至幾十。
價錢通常從2000匹-4500匹不等。
當然有平有貴,兩個地方啲女都參差。多數20歳-30歳左右,老啲嘅都有約10%。但肥?真係吾會超過5%。
泰國曼谷浴室競爭大,冇返咁上下吾會有客。靚吾靚就各人口味吾同。

想知我泰國有幾多料,可以睇我啲報告。可惜都係想當年。而家冇偉哥吾掂。:smile_44:
http://www.188channel.com/viewth ... &extra=page%3D6
裏頭有講芭提雅浴室。

同我泰國當年玩嘅歷史
http://www.188channel.com/viewth ... &extra=page%3D6

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)