188Channel

標題: DEL [打印本頁]

作者: gateview    時間: 2017-12-21 18:48     標題: DEL

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: NYBB    時間: 2017-12-21 20:36

好野,寫左幾日都未引人入性,唔怪得引版質素差左咁多
作者: gateview    時間: 2017-12-21 20:40

有些版規令我寫得好唔如意, 不想細表..見諒.
引用:
原帖由 NYBB 於 2017-12-21 08:36 PM 發表
好野,寫左幾日都未引人入性,唔怪得引版質素差左咁多

作者: 我係lok~~    時間: 2017-12-21 22:42

好引人既前奏
作者: lifa.cpa    時間: 2017-12-21 23:50

作者: happy18    時間: 2017-12-22 02:39

寫得好,非常引人入性。
作者: ACT    時間: 2017-12-22 09:09

引用:
原帖由 gateview 於 2017-12-21 08:40 PM 發表
有些版規令我寫得好唔如意, 不想細表..見諒.

依度啲"規則"以令我唔會再出文, 間中回下文, 做下CD ROM算了.....
作者: harukaharuka    時間: 2017-12-22 09:24

可唔可以講下佢換左咩衣著出黎?同未見面之前所PLAN既衫有冇多左驚喜?例如自動上下真空...
作者: Ida挨打    時間: 2017-12-22 13:40

師兄,其實你篇鴻文起得不錯,很引人入性;承也不壞,令人入局;之後急轉直下,怱怱收合,令人中伏。浪費哉!
作者: k_yoyo2000    時間: 2017-12-23 10:54

作者: naws.L    時間: 2017-12-23 13:25

作者: gateview    時間: 2017-12-23 17:24

有傾計, 數月後有食過一次飯
引用:
原帖由 k_yoyo2000 於 2017-12-23 10:54 AM 發表
我淨係想知事後你地有無再傾偈/見面??:smile_14:

作者: CharlrsKatana    時間: 2017-12-24 00:43

作者: gateview    時間: 2017-12-24 02:42

引用:
原帖由 CharlrsKatana 於 2017-12-24 12:43 AM 發表
不如約多個ching 左右夾攻
我同佢都未有依個打算
作者: smartboy169    時間: 2017-12-24 03:30

真係好正呢個GAME, 俾心機令佢覺得好玩, 之後搵多個男, 左右夾佢真係有可能
作者: gateview    時間: 2017-12-25 01:11

引用:
原帖由 smartboy169 於 2017-12-24 03:30 AM 發表
真係好正呢個GAME, 俾心機令佢覺得好玩, 之後搵多個男, 左右夾佢真係有可能
本意不在此呀,師兄
作者: kk@cuhkssecrets    時間: 2017-12-25 23:32

作者: gateview    時間: 2017-12-26 00:05

版規我都唔明, 哈..
引用:
原帖由 kk@cuhkssecrets 於 2017-12-25 11:32 PM 發表
support!!!!另多謝你RE POST.但我個POST 唔知點解比版主移左去吹水區...  我成個POST 都講SEX WOR.......有人知點解?如果唔太煩, 可以代我PM問下版主一等閑人?   謝謝你

...

作者: MRAAA    時間: 2017-12-26 18:39

作者: 一等閑人    時間: 2017-12-26 22:46

引用:
原帖由 kk@cuhkssecrets 於 2017-12-25 11:32 PM 發表
support!!!!另多謝你RE POST.但我個POST 唔知點解比版主移左去吹水區...  我成個POST 都講SEX WOR.......有人知點解?如果唔太煩, 可以代我PM問下版主一等閑人?   謝謝你

...
版規來來去去也只得幾條,
相信不難明解吧!

閣下之前的主題,
首先提到面書的某個專頁,
其實已經犯了宣傳其他討論區之限定,
不扣分是姑念閣下是新手,
但新手還新手,
基本上的規限一定要遵守。

閣下的主題,我翻看了兩遍,
很抱歉,甚也看不出如何可以「引人入性」。

引版的主題,
可以是故事文章,
可以是概念幻想,
先不說閣下之前主題內容有否抄襲成份,
感覺只是純粹是個人自吹自擂的自傳,
撥入成徵版又不是,
留在引版又是不對題,
最後唯入先移入尺度較寬鬆的吹水版,
不要少看「吹水閒聊」,
若是有質量的主題,
回覆量及關注度不會比引版低!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)