188Channel

標題: 無聊露出(續) [打印本頁]

作者: joanwong    時間: 2017-12-18 22:42     標題: 無聊露出(續)

作者: 好Q屎波    時間: 2017-12-18 22:48

幾時係巴士撞下我先😬
作者: leetomm    時間: 2017-12-18 22:49

作者: 小二仔    時間: 2017-12-18 22:51

引用:
原帖由 joanwong 於 2017-12-18 10:42 PM 發表
好內無上過嚟引版啦!唔知大家記唔記得我呢?之前講我約咗位哥哥仔出嚟,玩女皇遊戲。
每逢聖誕前都要留係公司ot,見boss收工走咗,我又上嚟引版睇吓,平時好少會上嚟。今次上嚟見以往引版嘅人好多都唔同晒,不過睇到 ...
真刺激 ! !樓主你好大膽 ! !勁呀 ! !
作者: 熟男    時間: 2017-12-18 22:55

一面天堂、一面:smile_o01: 地獄
作者: andy83888388    時間: 2017-12-18 22:56

引用:
原帖由 joanwong 於 2017-12-18 10:42 PM 發表
好內無上過嚟引版啦!唔知大家記唔記得我呢?之前講我約咗位哥哥仔出嚟,玩女皇遊戲。
每逢聖誕前都要留係公司ot,見boss收工走咗,我又上嚟引版睇吓,平時好少會上嚟。今次上嚟見以往引版嘅人好多都唔同晒,不過睇到 ...
嘩好堅喎師姐…
作者: winterfire    時間: 2017-12-19 14:49

作者: 默默的筍盤    時間: 2017-12-19 15:37

作者: 精蟲蟲    時間: 2017-12-19 17:56

樓主有冇機會同你溝通下
作者: joanwong    時間: 2017-12-20 21:59

作者: joanwong    時間: 2017-12-20 22:00

作者: joanwong    時間: 2017-12-20 22:01

作者: 男joey    時間: 2017-12-21 00:24

作者: 離火    時間: 2017-12-21 07:32

第一次見師姐出文。。師姐好識引仔呢
作者: 已婚    時間: 2017-12-21 11:42

作者: kenji_    時間: 2017-12-21 12:41

問一問先坐嘛.... 咁就MISS左機會了
作者: 手癢    時間: 2017-12-21 13:15

如拒真係痴漢嘅!妳或者會俾拒搞到一潭淫水了~男人如睇到啲制服會多看1眼架,尤其妳仲話胸部扭扣鬆了𠻹!c姐……咁唔望妳嘅話……妳會好無臉架!呵~呵~
妳仲擘大雙腿喎……想點先……?
踎底係正常反應呀!拒無撕爛妳條底底已係正常😅
作者: AVBW21    時間: 2017-12-21 13:33

你話: 夏天我一定會著底底,一來衛生問題,二來凍凍地啲涼風由裙底吹上妹妹到,那感覺好。

唔係好明, 夏天會著底底, 但又有涼風吹上妹妹度
咁唔係連夏天都唔著底底會更加爽咩?
作者: ~Ken~    時間: 2017-12-21 17:58

作者: joanwong    時間: 2017-12-21 20:22

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)