188Channel

標題: 免鐘費試新埸,美珠水都 [打印本頁]

作者: illm8888    時間: 2017-12-18 12:24     標題: 免鐘費試新埸,美珠水都

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 熊。貓    時間: 2017-12-18 14:05

必須由員工帶入埸,街客不招待

:smile_04:唔通要行去人地門口等人帶你入去啊
係咪接左金冠假日個場黎做?
個場接左手應該可以試試

作者: tinsever    時間: 2017-12-18 17:20

應該即係金記個場,斷估唔會成間拆哂裝修,只會舊場翻新。
要有人帶入場即係未有牌偷雞做生意,年尾時份各師兄自己睇路:smile_30: :smile_13:
作者: ofee123    時間: 2018-1-1 01:19

手世如何,,有冇要小費?
作者: illm8888    時間: 2018-1-1 09:50

新姿之都,人家老闆是重本全新裝修,新場當然環境乾淨舒適,服務人員工作態度也不錯,未去過的,自己親身去體驗一下,無謂亂加猜測。
作者: biilyhk    時間: 2018-1-2 11:00

作者: Masavills    時間: 2018-1-2 12:18

請問其實系咩場?手作?環保?正骨邪按?
作者: cc.ki    時間: 2018-1-2 13:20

師兄有無全名同地址,過二日去試下
作者: illm8888    時間: 2018-1-3 08:58

美x 水都,深圳寶安南路3018號西湖花園。新開張可能公司車還未有,我是從羅湖關口行香格里拉出口前行到人民南路站,9號地鐵線坐三個站到紅嶺站,H出口右轉,沿著紅桂路,行幾分鐘,到,大燈位路口,斜角望左,就見到大招牌。消費形式幾錢,頭貼寫得很清楚,跟羅湖關口姊妹場新美姿,形式一模一樣,當然是正規場,雖然都有些古靈精怪項目,但是個人不會多想,還是按個正骨算。雖然地點交通不太方便,不過有時間,四圍逛,體驗下新場也很值得。
作者: illm8888    時間: 2018-1-3 09:03

新開好像未有免費自助餐,只有收費點餐小菜點心,不過收費不便宜,我就寧願到附近,很多不同形式的餐館,自己可以去發掘下。
作者: sammyauyeung    時間: 2018-1-4 07:33

作者: coboko123    時間: 2018-1-4 09:11

引用:
原帖由 sammyauyeung 於 2018-1-4 07:33 AM 發表

貢你咪即係幫場寫
正常呀,鐘費當稿錢
作者: 馬尼拉    時間: 2018-1-6 01:09

引用:
原帖由 sammyauyeung 於 2018-1-4 07:33 AM 發表

貢你咪即係幫場寫
睇到佢回一句,人地老闆xxxx唔好亂猜就知系,,,咩啦!
作者: 惠州婆婆    時間: 2018-1-6 08:19

引用:
原帖由 馬尼拉 於 2018-1-6 01:09 AM 發表

睇到佢回一句,人地老闆xxxx唔好亂猜就知系,,,咩啦!
C HING,真心水清,護主有功,加多幾舊:smile_30:
作者: glue123    時間: 2018-1-6 10:19

中色159,都幾貴下:smile_42:,好多中型場還有88,98呢!性濤沙139我都嫌貴呢! 大場小費比少d都黑面,當100,埋單再加服務費,接近300
作者: BenzM    時間: 2018-1-8 18:57

去到寶安區咁遠 又唔係平
作者: billy_1231    時間: 2018-1-9 22:41

手推嗎?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)