188Channel

標題: 台灣溫泉不慎露出 [打印本頁]

作者: Lalajam99    時間: 2017-12-15 23:08     標題: 台灣溫泉不慎露出

作者: 乖乖一一    時間: 2017-12-15 23:28

引用:
原帖由 Lalajam99 於 2017-12-15 11:08 PM 發表
話說上星期去左北投浸溫泉,因為浸溫泉關係,我特登買左套泳衣。夜晚行完夜市再返酒店既公眾溫泉,換埋泳衣就去浸。 首先要講下係男友共浴既,咁去到放好d毛巾、衫、係locker就出去喇,其實都幾凍。行行下去個池到, ...
露得好呀,自然露!
作者: stustu111    時間: 2017-12-16 00:31

咁你之後仲有冇浸?
作者: 巡此王    時間: 2017-12-16 01:20

哈哈。。無隔膜
作者: 精蟲蟲    時間: 2017-12-16 11:44

露出得自然
要享受更多
作者: pc6983    時間: 2017-12-16 13:28

有種不經意嘅外露,好刺激
作者: 賭得細巴能閉    時間: 2017-12-18 08:45

作者: winterfire    時間: 2017-12-18 14:28

作者: 已婚    時間: 2017-12-18 16:56

作者: andy83888388    時間: 2017-12-18 22:31

咁師姐返到房有無好想要既感覺啊?
作者: leetomm    時間: 2017-12-18 22:51

作者: 艾拉傑    時間: 2017-12-19 15:56

台灣好多溫泉係基民勝地...
個人覺得浸溫泉係光脫脫好一些, 其實去過混浴溫泉都冇乜野, 孖住另一半都係咁浸, 你睇人人睇你, 想人少d就要揀時段, 去過岐阜奧飛驒溫泉有露天混浴, 呢個有d名好多自由行及當地人都去浸, 去得混浴就預左人望, 其實 d 大嬸都會望男人, 唔一定係女被人望.
作者: 陽光007    時間: 2017-12-20 14:29

作者: x_richboy_x    時間: 2017-12-21 01:04

引用:
原帖由 Lalajam99 於 2017-12-15 23:08 發表
話說上星期去左北投浸溫泉,因為浸溫泉關係,我特登買左套泳衣。夜晚行完夜市再返酒店既公眾溫泉,換埋泳衣就去浸。 首先要講下係男友共浴既,咁去到放好d毛巾、衫、係locker就出去喇,其實都幾凍。行行下去個池到, ...
其實男女共浴都有呢D風險,公共戈個有DD殘舊,上年去都沒有機會試,你又唔識當時的人,其實都冇咩大損失的
作者: Lalajam99    時間: 2018-1-25 22:17

作者: Lalajam99    時間: 2018-1-25 22:18

作者: couplelover    時間: 2018-1-25 22:47

引用:
原帖由 Lalajam99 於 2018-1-25 10:18 PM 發表

你去過? 
師姐北投邊間浸呀?
作者: 135k246    時間: 2018-1-26 03:07

我同老婆都試過日本混浴溫泉,女仕可以穿浴衣(像根頭大毛巾),男仕一塊小毛巾吊吊fing四圍行,我地試過襯無人全裸浸,真係好爽
作者: Lalajam99    時間: 2018-2-4 11:37

作者: 208208    時間: 2018-2-4 14:54

作者: Lalajam99    時間: 2018-2-4 18:21

作者: 135k246    時間: 2018-2-9 13:12

引用:
原帖由 Lalajam99 於 2018-2-4 11:37 AM 發表

C hing, 果陣睇住其他人有咩感覺?
其中一幕老婆浸夠,係眾人前企起身進入泉日式帳篷更衣室,換衫時罅隙清晰看見太太全裸換衫, 看見其他在場男士目不轉睛窺看整個過程, 完全感受到那種難以形容的刺激感, 原來將自己至愛露出 係咁hi
作者: taifuu    時間: 2018-2-9 14:59

作者: 難得胡涂    時間: 2018-2-9 16:48

引用:
原帖由 135k246 於 2018-2-9 01:12 PM 發表

其中一幕老婆浸夠,係眾人前企起身進入泉日式帳篷更衣室,換衫時罅隙清晰看見太太全裸換衫, 看見其他在場男士目不轉睛窺看整個過程, 完全感受到那種難以形容的刺激感, 原來將自己至愛露出 係咁hi
有潛質越玩越激
作者: 135k246    時間: 2018-2-9 18:00

引用:
原帖由 taifuu 於 2018-2-9 02:59 PM 發表

咩人望先:smile_47:, 本地人定遊客???
無在意咩人,幾個黃皮膚說英語的後生仔
作者: 135k246    時間: 2018-2-9 18:07

引用:
原帖由 難得胡涂 於 2018-2-9 04:48 PM 發表

有潛質越玩越激
老婆不太介懷這樣的情景露出,本身預算男女混浴可以體驗光著身子浸浴,點知去到才知女性要穿浴衣先可以浸
作者: jasonhc    時間: 2018-2-10 04:39

引用:
原帖由 Lalajam99 於 2017-12-15 11:08 PM 發表
有冇試過去租酒店湯屋呀? 係未個個都會係裡面做埋呢? C姐有冇試過?
作者: taifuu    時間: 2018-2-10 14:13

作者: DRASS    時間: 2018-2-10 14:20

作者: 135k246    時間: 2018-2-10 14:42

引用:
原帖由 taifuu 於 2018-2-10 02:13 PM 發表

著衫溫泉一D都唔舒服,la住la住:smile_45::smile_45:
裸泳同一原理, 試過返唔到轉頭
作者: DRASS    時間: 2018-2-10 15:15

作者: DRASS    時間: 2018-2-10 16:46

作者: 135k246    時間: 2018-2-10 18:28

引用:
原帖由 DRASS 於 2018-2-10 04:46 PM 發表

我都有同一是好,夜晚叫朋友突激家訪,太太穿薄睡衣不經意在fd前露出😁
堅好玩! 睇住老婆又尷尬 又怕醜 正!
作者: DRASS    時間: 2018-2-10 18:57

作者: DRASS    時間: 2018-2-12 10:09

作者: 艾拉傑    時間: 2018-2-12 15:55

引用:
原帖由 Lalajam99 於 2018-1-25 10:18 PM 發表

你去過?  
如果話基民勝地果D係去過, 事前唔知俾D基民望足全程; 如果話日本混浴或 歐洲 nude beach 果D都觀摩過, 混浴的盡量不說話見到自己本地人扮語言不通免尷尬:smile_30:, nude beach 的話揀 optional 我位夫人可以唔使全脫, 但 nude beach 男人居多, 係夫人大飽眼福, 查實唔止基民, 女士都愛看裸男, 當然是個 look OK, 身型好更不在話下.
作者: 沙田巨額蛋    時間: 2018-4-10 17:26

裸泳好爽:smile_30:
作者: jabichan    時間: 2018-4-13 07:10

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2018-2-12 03:55 PM 發表

如果話基民勝地果D係去過, 事前唔知俾D基民望足全程; 如果話日本混浴或 歐洲 nude beach 果D都觀摩過, 混浴的盡量不說話見到自己本地人扮語言不通免尷尬:smile_30:, nude beach 的話揀 optional 我位夫人可以唔使全 ...
外國 nude beach 大把美女睇啦
作者: Lalajam99    時間: 2018-4-14 12:23

作者: Lalajam99    時間: 2018-4-19 00:46

作者: Lalajam99    時間: 2018-4-19 00:47

作者: 電梯變態的老闆    時間: 2018-4-19 00:49

作者: Lalajam99    時間: 2018-4-19 00:49

作者: ibugkiller1991i    時間: 2018-4-22 18:39

其實你都想既係米,哈哈
作者: 艾拉傑    時間: 2018-5-8 16:36

引用:
原帖由 Lalajam99 於 2018-4-19 12:47 AM 發表

有機會都會試下既
說服另一半係重點, 畢竟要咁大膽會驚驚.
作者: 艾拉傑    時間: 2018-5-8 16:40

引用:
原帖由 jabichan 於 2018-4-13 07:10 AM 發表

外國 nude beach 大把美女睇啦
呢個唔一定, 見都係中女/阿婆多, 而比例一定係男多過女, 反而我夫人仲多左機會觀鳥添, 佢見過話鬼佬唔算大, 黑柴真係好大碌.
作者: BenzM    時間: 2018-5-8 18:39

露完D下文.......
作者: 49522y44    時間: 2018-5-9 00:54

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)