188Channel

標題: 玩骨場玩到好厭但仍去既原因! [打印本頁]

作者: itemwah2    時間: 2017-12-13 00:49     標題: 玩骨場玩到好厭但仍去既原因!

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: mlchan    時間: 2017-12-13 01:11

環保場硬件,一般好差。
手推場硬件,比較好D。
要硬件好,好多大場都有,例如東X圓
作者: YuanYuan    時間: 2017-12-13 01:15

去上烹飪班喇,充實下自己,又有囡又有廚房,成日hea會三高
作者: itemwah2    時間: 2017-12-13 03:01

引用:
原帖由 mlchan 於 2017-12-13 01:11 AM 發表
環保場硬件,一般好差。
手推場硬件,比較好D。
要硬件好,好多大場都有,例如東X圓
x是不是方向報果個X?
作者: itemwah2    時間: 2017-12-13 03:02

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2017-12-13 01:15 AM 發表
去上烹飪班喇,充實下自己,又有囡又有廚房,成日hea會三高
無乜地方有女睇,睇唔中就食下嘢,睇中又可以入房,唯有骨場:smile_13:
作者: reddoor    時間: 2017-12-13 08:34

大把地方有女睇...
KTV大把女揀..
啱叫二個坐抵劈酒抽水,想有下文有得,冇就飲飽食醉返歸瞓覺!
作者: itemwah2    時間: 2017-12-13 08:40

引用:
原帖由 reddoor 於 2017-12-13 08:34 AM 發表
大把地方有女睇...
KTV大把女揀..
啱叫二個坐抵劈酒抽水,想有下文有得,冇就飲飽食醉返歸瞓覺!
Ktv女淨坐貴过按,不合
作者: 大口Sam    時間: 2017-12-13 10:01

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-12-13 12:49 AM 發表
唔計十幾年前北上多年既過去!

只計兩年前重新北上開始去口場,至少去過廿幾三十個場,由頭一年經常心思思,充滿興緻咁去玩,一日三次,
到近一年變得麻木,一日一次甚至只去正骨,
女索既不索既,服務好不好 ...
去咸濕假奇啦. :smile_38: 女索, 但千奇米上身, 比K貴:smile_42:
作者: reddoor    時間: 2017-12-13 12:06

引用:
原帖由 itemwah2 於 12/12/2017 04:40 PM 發表

Ktv女淨坐貴过按,不合
齋按有酒饮,有得唱歌抽水咩..!
你去咸濕揾條好样d既女起隻机你睇下幾$?
作者: glue123    時間: 2017-12-13 13:32

我就最緊要女後生,其實女和硬件都係大場先有,成本貴
作者: itemwah2    時間: 2017-12-13 13:53

引用:
原帖由 大口Sam 於 2017-12-13 10:01 AM 發表

去咸濕假奇啦. :smile_38: 女索, 但千奇米上身, 比K貴:smile_42:
成日去了,仲有冇其他?
作者: 大口Sam    時間: 2017-12-13 15:01

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-12-13 01:53 PM 發表

成日去了,仲有冇其他?
有. don't 慌性泉啦.
作者: 大口Sam    時間: 2017-12-13 15:01

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-12-13 01:53 PM 發表

成日去了,仲有冇其他?
B水淫天 :smile_30:
Don't 慌完

作者: ngtungsee    時間: 2017-12-13 16:55

黃金水匯硬件都唔錯,好過聖泉
作者: Wharf    時間: 2017-12-13 17:22

舒下筋骨同放鬆一下,最緊要手勢好
作者: 愛人結婚了    時間: 2017-12-13 19:36

作者: itemwah2    時間: 2017-12-13 21:53

引用:
原帖由 愛人結婚了 於 2017-12-13 07:36 PM 發表

貴唔過大骨場,唔信你去乜乜假期hea半日
我成日去,hea足廿三小時,一百九十蚊賣單,最高消費果次都係四百幾,包小費!
去皇濕真係去食同睇電影,無乜要都唔會搵技師,因為果度真係唔錯!
作者: 愛人結婚了    時間: 2017-12-14 02:17

作者: itemwah2    時間: 2017-12-14 04:32

引用:
原帖由 愛人結婚了 於 2017-12-14 02:17 AM 發表

佩服佩服。會唔會好無聊?
點會?上次去就睇溏心三,己經去到15集,早香港一個星期,係果樹大把節目、23小時要好好分配,等我講下我既節目如下:

1.第一個節目就係更衣,然後痾屎,可以擦下牙洗個面,半小時內完成
2.跟住去大池度按下水力按摩,哩part有排玩,大約一小時以上
3.去干或濕蒸15分鐘,然後沖涼更衣吹頭,約半小時
4.上到三樓,第一件事係飲支凍奶茶涼下心,然後食下生果去梳化廳坐下𥄫女,玩下手機或睇報紙,通常又係一小時
5.跟住應該肚餓去餐廳食飯,等到要等半小時,食就食大半小時
6.食完個肚好脹,坐係戲院睇下大電影,有時會有好嘢睇,咁又兩小時
7.睇完電影消化完,眼訓小睡一刻又一小時
8.如果夏天,我會去泳池遊兩小時水,正
9.正式入大廳搵個靚位坐下,𥄫下前面美容師對腳,美容師好多都ok,不過個樣多數俗氣,小數純情!
10.坐著開私人電視搵電影睇,又或者追劇,一睇可以睇幾套電影,直到肚餓又要去開餐!
11.食完第二餐就去生果吧度食水果,坐係生果吧既吧椅度,好多囡會經過任睇!
12.不經不覺又十幾個鐘,應該眼訓要去睡眠區訓三五七個鐘不等
13.訓醒又要食早餐,跟住隨時可以走人~

食足三大餐,幾次生果盤,飲品,睇好多電影,汗蒸,𥄫女,水力按摩,游埋水,訓床位過夜,埋單唔駛二百....所以成日去!

作者: reddoor    時間: 2017-12-14 04:49

引用:
原帖由 itemwah2 於 13/12/2017 12:32 PM 發表

點會?上次去就睇溏心三,己經去到15集,早香港一個星期,係果樹大把節目、23小時要好好分配,等我講下我既節目如下:

1.第一個節目就係更衣,然後痾屎,可以擦下牙洗個面,半小時內完成
2.跟住去大池度按下 ...
又問边度多女?
原來..算死草..
井蛙之樂..沾沾自喜!
作者: 大口Sam    時間: 2017-12-14 09:38

引用:
原帖由 reddoor 於 2017-12-14 04:49 AM 發表
又問边度多女?
原來..算死草..
井蛙之樂..沾沾自喜!
好多退休人事樂園 :smile_30:
有個FD 四張幾 都係咁hea :smile_38: :smile_39:
作者: 陳十二    時間: 2017-12-14 10:54

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-12-14 04:32 AM 發表

不失為起完機後一個hea足全日嘅好地方!
作者: dogdogchiV    時間: 2017-12-14 11:47

又幾好hea 喎
作者: itemwah2    時間: 2017-12-14 11:56

引用:
原帖由 reddoor 於 2017-12-14 04:49 AM 發表

又問边度多女?
原來..算死草..
井蛙之樂..沾沾自喜!
自由自在既人生你係唔會明:smile_30:
作者: 大口Sam    時間: 2017-12-14 12:09

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-12-13 09:53 PM 發表

我成日去,hea足廿三小時,一百九十蚊賣單,最高消費果次都係四百幾,包小費!
去皇濕真係去食同睇電影,無乜要都唔會搵技師,因為果度真係唔錯!
一個月計30日都唔水6千, 有時加碼多2-3百起下基, 都係7-8千搞掂.
以前聽JS講三島每年暑假有個澳州亞伯, 7,8月長住2個月 :smile_30:
作者: itemwah2    時間: 2017-12-14 12:13

引用:
原帖由 大口Sam 於 2017-12-14 12:09 PM 發表

一個月計30日都唔水6千, 有時加碼多2-3百起下基, 都係7-8千搞掂.
以前聽JS講三島每年暑假有個澳州亞伯, 7,8月長住2個月 :smile_30:
我又覺得無必要長住同一間,咁會太悶,
如果用一萬成本,我會兩日一間,去哂成個深圳同級既場,應該有十幾間以上掛,
中途又會去下口場手場,人生就係咁寫意!

打個比較,比你住千呎豪宅,但身邊親人都係豬西阿婆老嘢,咁又何樂?
情願飄身上骨場,日日睇住唔同既靚女,又有服務員服務,做大爺幾好!

作者: reddoor    時間: 2017-12-14 15:11

唉...上茶樓叫籠燒買坐一日,仲牙察察話自己識嘆世界...
冇計...
作者: earth008    時間: 2017-12-14 16:17

識炭,當然美女左右伴著,
睡時也可美女相伴,
甘樣24小時系場 齋睇真系同糸東门window shopping冇分別。

不過現在北上玩,又冇乜吸引,真係又要订女等女,搶女,
唱K,邪骨,都唔知系你挑她,定她挑你,
比$,重要睇佢心情比乜服務你。果下死。
即興去玩性趣大減。
作者: mm146    時間: 2017-12-14 17:27

上去同fd去骨場hea起個機吸下女打下王者刷朋友圈出去食野行下剪頭洗髮睇戲每次40蚊到,好過放假係香港咁悶,去一去旺角行魚街又去埋健興唔見500,
作者: itemwah2    時間: 2017-12-14 17:28

引用:
原帖由 reddoor 於 2017-12-14 03:11 PM 發表
唉...上茶樓叫籠燒買坐一日,仲牙察察話自己識嘆世界...
冇計...
慘过有人無自由得过諗
作者: 小胖    時間: 2017-12-14 17:46

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-12-14 04:32 AM 發表

好啊,單嫖獨賭,獨樂樂,我間唔中都會好似你咁,不過多數去比王失假期稍為CHEAP小小的場。都係食下嘢,做下大堂,睇下電影,但是來呢啲場有啲客好撚西:
1 開到個電視九咁大聲,成個大堂都聽到
2 講嘢聲大大,扣咗啲粗口得你我佢幾個字
3 啲CHEAP能到死港燦大叔,聲大大講啲笑撚死人嘅普通話溝SPA妹,大堂妹
作者: mm146    時間: 2017-12-14 18:58

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-12-14 05:28 PM 發表

慘过有人無自由得过諗
樓主我都鍾意王室hea食野電影院睇戲係幾正,按正邪骨又有扒做1日我又受力,搵日一齊王室hea
作者: mm146    時間: 2017-12-14 18:59

引用:
原帖由 小胖 於 2017-12-14 05:46 PM 發表

好啊,單嫖獨賭,獨樂樂,我間唔中都會好似你咁,不過多數去比王失假期稍為CHEAP小小的場。都係食下嘢,做下大堂,睇下電影,但是來呢啲場有啲客好撚西:
1 開到個電視九咁大聲,成個大堂都聽到 ...
最慘狂食煙吹埋黎我會坐第度,食煙既好自私
作者: 小胖    時間: 2017-12-14 19:12

引用:
原帖由 mm146 於 2017-12-14 06:59 PM 發表

最慘狂食煙吹埋黎我會坐第度,食煙既好自私
有非吸煙區呀!
作者: 上田健太郎    時間: 2017-12-14 20:22

咸濕硬件比較好,消費對於港人來講唔貴,所以我唔會去其他次一級的骨場,而且咸濕好少出現小胖兄所講的情況,通常放假前一晚先去口爆,爆完就去咸濕過夜
作者: 高文    時間: 2017-12-14 20:41

我就比較中意過福田果邊,一黎就腳,二黎熟架步,聽日收工好大機會去!
作者: Evok    時間: 2017-12-14 20:47

年紀大左,有咩未玩過
始終會厭
作者: 小胖    時間: 2017-12-14 21:01

引用:
原帖由 Evok 於 2017-12-14 08:47 PM 發表
年紀大左,有咩未玩過
始終會厭
有!個日係骨場,有條港燦大叔,個場換撚晒啲TOUCH MON可以睇電視,電影,上網,嘩!好撚似開心大發現咁,噏撚咗成個鐘。。。好神奇呀!好先進呀!煩撚過西,好似未玩過,疑似坐了三十年監,剛放出來
作者: ngtungsee    時間: 2017-12-14 21:03

引用:
原帖由 小胖 於 2017-12-14 07:12 PM 發表

有非吸煙區呀!
深圳現在所有室內娛樂場所已不准吸煙,吸煙者會罸50,場所容許客人吸煙初犯罸1000-5000,再犯就會加重罸款或什至停業整頓.
作者: mm146    時間: 2017-12-14 22:02

咸濕有種家既感覺,唔起機就會去食蝦
作者: bread_butter    時間: 2017-12-14 22:21

引用:

師兄你好利害!佩服!:smile_40:
作者: bread_butter    時間: 2017-12-14 22:26

引用:
原帖由 大口Sam 於 2017-12-13 03:01 PM 發表

有. don't 慌性泉啦.
呢度最近鬆腿鬆上癮,每次都鬆兩轉雙鐘,冇下文都要五舊。:smile_45:
作者: 大口Sam    時間: 2017-12-15 09:14

引用:
原帖由 bread_butter 於 2017-12-14 10:26 PM 發表

呢度最近鬆腿鬆上癮,每次都鬆兩轉雙鐘,冇下文都要五舊。:smile_45:
你比好多小費咩. 5舊不如C約開波:smile_38:
作者: ho501501    時間: 2017-12-15 11:15

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-12-14 05:28 PM 發表

慘过有人無自由得过諗
邊個咁九慘:smile_41:
作者: mancheonghoho    時間: 2017-12-15 12:12

引用:

真係好過老人中心波!    有無得打機、睇漫畫,有我可以坐一日!
作者: itemwah2    時間: 2017-12-15 12:46

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2017-12-15 12:12 PM 發表

真係好過老人中心波!    有無得打機、睇漫畫,有我可以坐一日!
漫畫有一堆西遊,小量龍虎門,有個唔錯既網吧,但要另收費,見有人打機!
作者: pnspns    時間: 2017-12-15 17:05

我通常跑馬先去禁耐^_^
一路賭馬仔,一路按下腳仔。
作者: 思琳    時間: 2017-12-16 00:27

引用:
原帖由 高文 於 2017-12-14 20:41 發表
我就比較中意過福田果邊,一黎就腳,二黎熟架步,聽日收工好大機會去!
師兄,福田有咩場介紹下
作者: 思琳    時間: 2017-12-16 00:30

引用:
原帖由 bread_butter 於 2017-12-14 22:26 發表

去過一次,鬆左兩獲,正過正菜,唔明有咩吸引
作者: bread_butter    時間: 2017-12-16 07:26

引用:
原帖由 大口Sam 於 2017-12-15 09:14 AM 發表

你比好多小費咩. 5舊不如C約開波:smile_38:
差唔多啦!我通常都係星期六收工上去搵朋友食飯,跟住去呢度過夜。瞓前鬆一次,瞓醒鬆一次,每次都係雙鐘簽盡128小費。
作者: itemwah2    時間: 2017-12-16 13:04

大場同中小場同小場既分別:

小場無餐廳,要叫外賣,食得辛苦,人地又點你相,過一晚都覺得唔好意思!
中場有餐廳,有網吧,可以hea一日無問題,不過都比人點相!
大場乜都齊,住兩日都可以,太多客無人認得你!所以較自在!
作者: reddoor    時間: 2017-12-16 13:26

比錢消費都怕人點相???
咁以⻣塲為家d人點算呀????
作者: itemwah2    時間: 2017-12-16 13:33

引用:
原帖由 reddoor 於 2017-12-16 01:26 PM 發表
比錢消費都怕人點相???
咁以⻣塲為家d人點算呀????
你咁諗就港燦,你以為做客人幫襯果三四百蚊大哂,
當自己大爺,按完仲要服待你幾日?幫你抺枱洗毛巾幾日?
做客人都要有同理心,哩啲你無既!

我地去場玩,如果諗住消費有限,就唔會太過做浪費人家成本既事,
四個字:恰到好處!做到精明消費又唔會過份既雙贏局面!!
作者: reddoor    時間: 2017-12-16 14:31

引用:
原帖由 itemwah2 於 15/12/2017 09:33 PM 發表

你咁諗就港燦,你以為做客人幫襯果三四百蚊大哂,
當自己大爺,按完仲要服待你幾日?幫你抺枱洗毛巾幾日?
做客人都要有同理心,哩啲你無既!

我地去場玩,如果諗住消費有限,就唔會太過做浪費 ...
吓....依家先知消費有限,一日玩足23小時唔好意思呀...
日日叫一籠燒賣喺茶樓坐一日果個荗李比人打瓜左好耐喇...
作者: itemwah2    時間: 2017-12-16 15:03

引用:
原帖由 reddoor 於 2017-12-16 02:31 PM 發表

吓....依家先知消費有限,一日玩足23小時唔好意思呀...
日日叫一籠燒賣喺茶樓坐一日果個荗李比人打瓜左好耐喇...
玩23小時無問題,恰到好處!
23小時消費幾百非常好,有咩唔好意思?
作者: penguinasia    時間: 2017-12-21 23:21

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: penguinasia    時間: 2017-12-21 23:22

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: itemwah2    時間: 2018-1-2 16:36

一個老人一個人在家,當手頭上要做的事完成,有時會悶和空虛,
但如果一個老人和不喜歡的家人一齊,雖不會悶但會難受,
所以上到骨場hea下行下望下抱下啲美女,感覺充實很多!

只有一個情況,就是家人都是你很喜愛的,而他們又和你相處愉快!
那就不用去骨場hea了!
作者: BankWest    時間: 2018-1-3 00:04

港燦而家真係越玩越回塘,仲要貪埋d小便宜好似生果盤、杯麵、涷奶茶....呢d屎弗嘢值幾多錢,係要搞到自己好似難民等接濟咁,老實講,呢d行為今時今日連大陸佬都未必做得出啦
作者: itemwah2    時間: 2018-1-3 00:12

引用:
原帖由 BankWest 於 2018-1-3 12:04 AM 發表
港燦而家真係越玩越回塘,仲要貪埋d小便宜好似生果盤、杯麵、涷奶茶....呢d屎弗嘢值幾多錢,係要搞到自己好似難民等接濟咁,老實講,呢d行為今時今日連大陸佬都未必做得出啦
去到骨場口渴食生果飲茶,肚餓食杯麵好合理,除非食幾個杯麵就衰,不過港人如果去到為咗十蚊八蚊而嘈就好肉酸,我有次去皇室食飯,有台港燦帶條女去食嘢,為左幾蚊茶錢都嘈要換平啲既茶葉,人地都沖咗比你至叫人換,幾肉酸失禮港人!!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)