188Channel

標題: XY-108(前超市)有樣有身材有服務 [打印本頁]

作者: oldpig    時間: 2017-12-12 14:38     標題: XY-108(前超市)有樣有身材有服務

作者: coboko123    時間: 2017-12-12 15:44

廣告味超濃
作者: 陳十二    時間: 2017-12-12 15:51

前XY108.......小敏?
服務的確係好,上次回歸腰有少少用,但話佢D cup,一係廣告,一係樓主唔識咩叫D cup....
作者: 陳十二    時間: 2017-12-12 15:52

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-12-12 03:51 PM 發表
前XY108.......小敏?
服務的確係好,上次回歸腰有少少用,但話佢D cup,一係廣告,一係樓主唔識咩叫D cup....
Sorry, 睇錯,原來係前LS去咗XY!
作者: oldpig    時間: 2017-12-12 16:13

作者: 吳廣治    時間: 2017-12-12 19:30

口爆場玩濕,吻?:smile_30:
作者: 豆腐dove    時間: 2017-12-12 21:05

引用:
原帖由 oldpig 於 2017-12-12 02:38 PM 發表
绝对亲身体验:小弟甚少出报告,这次写到手软都要写。前LS技师到XY(即前超市)上班工号108,许久未见来试试她的工 ...
一定要跟隊
作者: oldpig    時間: 2017-12-12 23:29

作者: itemwah2    時間: 2017-12-13 00:38

原來仲有人記得小敏,佢好似一直係逃完做緊,唔知佢而家生意點呢?
作者: YuanYuan    時間: 2017-12-13 01:18

你是 布站 吗?:smile_30:
作者: SS000    時間: 2017-12-13 01:55

作者: itemwah2    時間: 2017-12-13 02:50

引用:
原帖由 SS000 於 2017-12-13 01:55 AM 發表

走左好耐了,連微信號似乎比左人。可能多客或見人見多左,仲係桃園個陣傾計口吻都唔同晒
所以當年既清純係百分百,我仲記得早期上佢鐘時佢會面紅,好努力咁同我研究技術,一路講一路試,,係我兩年試過數以百條女中,只有兩三個有哩份心,雖然我唔係對佢個樣有feel,但佢果份對行業既新鮮投入感係珍貴,直到佢離開超市一段時間,然後突然回歸,個樣仲整過黎怪怪地,不過後尾好似又整番好,我無再搵佢了,留著果份最早既回憶!

想問口吻點唔同法?

又或者,技師心態變,其實人客變得更多,我自己都變左好多,兩年前去玩,我仲有用溝女既心態同技師互動,但近一年,我都麻木到死屍咁訓係度,無乜野講了,係相熟技師眼中其實我變好冷淡@@

作者: itemwah2    時間: 2017-12-13 02:52

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 陳十二    時間: 2017-12-13 09:24

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-12-13 12:38 AM 發表
原來仲有人記得小敏,佢好似一直係逃完做緊,唔知佢而家生意點呢?
只慕名揾過佢一次,超有女友feel..........佢朋友圈已經好耐冇update,應該放緊長假!
作者: desperado11    時間: 2017-12-13 09:46

小敏已回家嫁人,回來機會甚低,
她笑容很好,是個好敬業的女孩,
她容貌執過,都是小改,不熟看不出來,
有時狀態好會來多次,不過我無佔她便宜,都有回禮,而家好難找了
作者: SS000    時間: 2017-12-13 09:55

作者: ttyiu    時間: 2017-12-13 10:41

作者: desperado11    時間: 2017-12-13 12:01

引用:
原帖由 SS000 於 2017-12-13 09:55 AM 發表

應該返返雲南啩,緊係急要錢先出黎做啫,諗返起當初佢成日比伯父恰佢唔識野,又要佢出2 次又毒龍,算啦,話唔埋呢度仲有人同佢聯絡,講少句啦
好似係廣西喎,你無記錯? 斯文靚仔都有著數架:smile_44:
作者: SS000    時間: 2017-12-13 12:49

作者: 陳十二    時間: 2017-12-13 13:00

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-12-13 09:46 AM 發表
小敏已回家嫁人,回來機會甚低,
她笑容很好,是個好敬業的女孩,
她容貌執過,都是小改,不熟看不出來,
有時狀態好會來多次,不過我無佔她便宜,都有回禮,而家好難找了
這女孩心態不錯,衷心祝福她!
作者: SS000    時間: 2017-12-14 00:12

作者: sas369    時間: 2017-12-15 02:57

多謝師兄分享,放入試食名單先。
作者: Lamsiuwong    時間: 2017-12-26 10:41

揾我乃乃是否ㄧ线西
作者: 阿修羅霸凰拳    時間: 2017-12-27 01:32

小敏搵過,除左波細D其他真係唔話得

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)