188Channel

標題: del [打印本頁]

作者: lesliechan777    時間: 2017-11-30 20:31     標題: del

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: SS000    時間: 2017-11-30 20:50

作者: lesliechan777    時間: 2017-11-30 20:52

作者: kevinku1985    時間: 2017-11-30 21:11

引用:
原帖由 SS000 於 2017-11-30 08:50 PM 發表

小肥,細A 仲要低指到咁,捱到一個月算佢本事
有師兄早就出了#68頭鐘報告,放在香港,大陸。777兄出遲了。
作者: 廚房變態的師兄    時間: 2017-11-30 21:36

作者: lesliechan777    時間: 2017-11-30 21:42

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-30 09:11 PM 發表

有師兄早就出了#68頭鐘報告,放在香港,大陸。777兄出遲了。
以睇哂報告先去馬,都係预咗伏的
作者: lesliechan777    時間: 2017-11-30 21:56

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-11-30 09:36 PM 發表

支持七兄報告,指數咁低,不如試下第2個,例如,3,38,61……
想試38,佢今天休息
作者: Ar_wiL    時間: 2017-12-1 02:48

作者: lesliechan777    時間: 2017-12-1 08:21

引用:
原帖由 Ar_wiL 於 2017-12-1 02:48 AM 發表
師兄.....乜佢細A‥你有無睇錯‥‥幾大波WO
我只是揸和錫佢对波幾秒鐘,佢話大兒妈來,蓬痛,我便冇再留意对波而專攻上路,兑之条女好錫身,將大部份时間同你做全身按摩做埋前列線保健,剩底少少吋間幫你打飛G,認真好聪明話大兒媽來的借口,又唔比我檢查,最后我要拿出佢份報告話有3条6,佢才给我亲佢咀下脣咋
作者: kevinku1985    時間: 2017-12-1 08:30

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 08:21 AM 發表

我只是揸和錫佢对波幾秒鐘,佢話大兒妈來,蓬痛,我便冇再留意对波而專攻上路,兑之条女好錫身,將大部份时間同你做全身按摩做埋前列線保健,剩底少少吋間幫你打飛G,認真好& ...
777兄,前天john兄出簡單報告中高中。我朋友約都364。如果技師唔係666,又點比666給你。
作者: lesliechan777    時間: 2017-12-1 09:08

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-1 08:30 AM 發表

777兄,前天john兄出簡單報告中高中。我朋友約都364。如果技師唔係666,又點比666給你。
我睇咗以下報告話3通的

PART 2回来后先把灯关上
细心帮我除衫裤..之后自己解甲.
我已经忍不住,
偷偷转身望, 美乳在前,手又怎能不动,
她说.慢慢来.先帮我BALL推先...
上下来回爽!皮肤好滑!!左右两边锡我耳仔...
果一刻,真系好有FEEL好HIGH
之后落油帮我推PAT PAT
手法可以用无得输黎形容!
有学过跟无学过有明显分别.
就是有一套按前列腺的手法.
慢慢推慢慢推男人养身保健
她说之前跟一个盲人师传学过
原来她对这方面都有研究相当有惊喜!!!

忍左咁耐.到我出手.拉渠过黎..
顺利考到车牌..仲有息收添...有FEEL
中路锡到渠系度叫...
一摸下路..底底都湿左...女人果然是敏感的动物!!  
温柔的探到水源
之后一边车一边探水源
最后重车下....喷出5 ML泡沫!!!
作者: kevinku1985    時間: 2017-12-1 09:12

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 09:08 AM 發表

我睇咗以下報告話3通的

PART 2回来后先把灯关上
细心帮我除衫裤..之后自己解甲.
我已经忍不住,
偷偷转身望, 美乳在前,手又怎能不动,
她说. ...
我的性格是不會說真與假報告,但我想講點解這麽多師兄密我和HA叔過料。哈哈哈!
作者: lesliechan777    時間: 2017-12-1 09:19

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-1 09:12 AM 發表

我的性格是不會說真與假報告,但我想講點解這麽多師兄密我和HA叔過料。哈哈哈!
唔知道你有冇發現,我和其他師兄的報告在這里出完,第二日就會出現到某些論壇上
作者: kevinku1985    時間: 2017-12-1 09:39

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 09:19 AM 發表
唔知道你有冇發現,我和其他師兄的報告在這里出完,第二日就會出現到某些論壇上
HA叔和你報告都會在第2天放係大陸討論區。我份報告就無放。可能你地在香討是出名帖主。
作者: lesliechan777    時間: 2017-12-1 10:07

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-1 09:39 AM 發表

HA叔和你報告都會在第2天放係大陸討論區。我份報告就無放。可能你地在香討是出名帖主。
祗不過D公司揾人出報告,係寫得誇大小小,我理解,對我來講,冇所謂,試得女多,梗會有好野食既。
作者: kevinku1985    時間: 2017-12-1 10:16

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 10:07 AM 發表

祗不過D公司揾人出報告,係寫得誇大小小,我理解,對我來講,冇所謂,試得女多,梗會有好野食既。

我經常都會對指數,好似#96。低指又保守,邊會有466。看看,笑笑,又一機。
作者: lesliechan777    時間: 2017-12-1 10:26

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-1 10:16 AM 發表

我經常都會對指數,好似#96。低指又保守,邊會有466。看看,笑笑,又一機。
兑之后生靓女就预咗指數低便唔會失望
作者: kevinku1985    時間: 2017-12-1 10:33

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 10:26 AM 發表
兑之后生靓女就预咗指數低便唔會失望
我約技師,030就寫030。不會理報告是否666。
作者: lesliechan777    時間: 2017-12-1 10:43

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-1 10:33 AM 發表

我約技師,030就寫030。不會理報告是否666。
同你一樣,JC比幾多,我就如實報告,希望大家多D交流才食到好野
作者: kevinku1985    時間: 2017-12-1 10:45

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 10:43 AM 發表

同你一樣,JC比幾多,我就如實報告,希望大家多D交流才食到好野
我知的都和你們交流。
作者: lesliechan777    時間: 2017-12-1 11:03

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-1 10:45 AM 發表

我知的都和你們交流。
我指的是和其他師兄交流,我用詞不當,見諒啊
作者: kevinku1985    時間: 2017-12-1 11:04

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 11:03 AM 發表
我指的是和其他師兄交流,我用詞不當,見諒啊
開玩笑,技師要沖卡又要call鐘,收埋食,好快轉場。
作者: lesliechan777    時間: 2017-12-1 11:14

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-1 11:04 AM 發表

開玩笑,技師要沖卡又要call鐘,收埋食,好快轉場。
通常好少番食,除非是后生靓女或有全綠,因為我心多
作者: chukikwong    時間: 2017-12-1 14:42

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 08:21 AM 發表

我只是揸和錫佢对波幾秒鐘,佢話大兒妈來,蓬痛,我便冇再留意对波而專攻上路,兑之条女好錫身,將大部份时間同你做全身按摩做埋前列線保健,剩底少少吋間幫你打飛G,認真好& ...
咁都要比報告出黎?你都幾似25啵
作者: 我很高興    時間: 2017-12-1 14:51

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-12-1 02:42 PM 發表

哈哥 77 kiven 呢班都係25。由我哋滾友團體派出來試探軍情做回報嘅。ha ha
作者: lesliechan777    時間: 2017-12-1 15:25

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-12-1 02:42 PM 發表

D報告係佢公司揾人幫佢出的,準確性有7成咗右,冇可能咁差的,货不对版梗係要比佢睇
作者: kevinku1985    時間: 2017-12-1 16:18

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 03:25 PM 發表
D報告係佢公司揾人幫佢出的,準確性有7成咗右,冇可能咁差的,货不对版梗係要比佢睇
老實說一句,幫技師打666。最後得364,064。你估還有沒有人相信,時間會証明一切。
作者: chukikwong    時間: 2017-12-1 16:36

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 03:25 PM 發表
我意思係知道中伏仲比報告佢睇等佢比高d指數你,人地都係搵食,上黎唱咪算囉,仲要夾硬質人比高指,咁既高指要唔要都擺,條女擺明唔受你。技師做推油,唔係做你條女,300零蚊唔係咩都包瓜
作者: kevinku1985    時間: 2017-12-1 16:42

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-12-1 04:36 PM 發表

我意思係知道中伏仲比報告佢睇等佢比高d指數你,人地都係搵食,上黎唱咪算囉,仲要夾硬質人比高指,咁既高指要唔要都擺,條女擺明唔受你。技師做推油,唔係做你條女,300零蚊唔係咩都包瓜
#68根本唔會和客舌吻,連吻都唔想,你給她看報告6都無用。
作者: lesliechan777    時間: 2017-12-1 18:54

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-12-1 04:36 PM 發表

只是想叫佢向公司作出反映,唔好作咁大,欺騙我們的消費者,貨不對版,梗係要投訴啦,我係睇住佢公司D廣告而去幫襯的,冇甘既服務就唔好寫出来我可以去其他塲,大把女等住我去幫襯
作者: goodguy2004    時間: 2017-12-2 09:30

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 06:54 PM 發表
只是想叫佢向公司作出反映,唔好作咁大,欺騙我們的消費者,貨不對版,梗係要投訴啦,我係睇住佢公司D廣告而去幫襯的,冇甘既服務就唔好寫出来我可以去其他塲,大把女等住我去幫襯
訓身支持7兄去掃雷!
假廣告吹到什么全6高指数,实際3成都無完全係欺骗顧客!小弟响羅湖KB,HJ場都跌钱跌到驚,真係要做到冇期望冇失望至得
作者: 烈海皇    時間: 2017-12-2 10:46

呢度咁多廣告,你都仲信:smile_30:
作者: mcmc1000    時間: 2017-12-2 11:50

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-11-30 09:36 PM 發表

支持七兄報告,指數咁低,不如試下第2個,例如,3,38,61……
#3技師相,好野性又大波,唔知服務如何?有冇Ching 試过,出報告就最好,唔該曬。。。。
作者: 廚房變態的師兄    時間: 2017-12-2 14:07

作者: ffho8899    時間: 2017-12-2 17:29

作者: ffho8899    時間: 2017-12-3 01:10

作者: lesliechan777    時間: 2017-12-3 01:40

引用:
原帖由 goodguy2004 於 2017-12-2 09:30 AM 發表

訓身支持7兄去掃雷!
假廣告吹到什么全6高指数,实際3成都無完全係欺骗顧客!小弟响羅湖KB,HJ場都跌钱跌到驚,真係要做到冇期望冇失望至得
可能是技師本身問題,不喜歡老野,去試鐘那個是后生靚仔咪有3條6的服務囉
作者: lesliechan777    時間: 2017-12-3 01:51

引用:
原帖由 烈海皇 於 2017-12-2 10:46 AM 發表
呢度咁多廣告,你都仲信:smile_30:
有廣告睇當作參考,冇壞既
作者: lesliechan777    時間: 2017-12-3 01:52

引用:
原帖由 mcmc1000 於 2017-12-2 11:50 AM 發表

#3技師相,好野性又大波,唔知服務如何?有冇Ching 試过,出報告就最好,唔該曬。。。。
指數066
作者: lesliechan777    時間: 2017-12-3 01:57

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-12-3 01:10 AM 發表
睇完報告後想去挑戰高指數,結果如下:
指數363,上只小車冇得伸脷,中任渣任奶,下路姨媽巾,唔比都從後伸手入去摸左陣,patpat大夠彈手好好摸,廣東妹識白話,按摩功夫唔錯算系強項。
條女應該去正骨塲做
作者: ffho8899    時間: 2017-12-3 09:13

作者: kevinku1985    時間: 2017-12-3 09:33

1份廣告報告就吸引20-30個call鐘。幾天就賺6-7000。係正骨場客源不穩定。係天水快快賺錢過年。
作者: lesliechan777    時間: 2017-12-3 10:12

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-12-3 09:13 AM 發表

系架,佢轉去正骨場我會去捧塲,真系按摩按得幾好唔系求其摸,按完d客黎個鬼鼠機的話佢仲好揾啦!
下次去試下30,29,88吧
作者: lesliechan777    時間: 2017-12-3 10:15

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-3 09:33 AM 發表
1份廣告報告就吸引20-30個call鐘。幾天就賺6-7000。係正骨場客源不穩定。係天水快快賺錢過年。
做埋私约唔止呢個數添
作者: ffho8899    時間: 2017-12-3 12:44

作者: 我很高興    時間: 2017-12-3 13:02

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-12-3 12:44 PM 發表

私約(以肥叔叔為例)要你先買6個鐘先!再比兩叉野家用,6x118=708再加2000即2708再加上五星酒店房租!真系唔系我地呢d普通打工仔能負擔得起架!
有两隻離巢燕自己做私約 上佢屋企或酒店 (房租另付) 環保5舊 大嘢一义 好玩過上公司 所以我都少咗上場 包括天水
可惜囡囡要求不要宣傳 只做熟客 費事中招 佢地話一日兩個已經多過以前收入 自由自在
師兄們暫時不要問聯絡方式。有機會自然會開放
作者: 10828    時間: 2017-12-3 13:09

有朋友琴日食左,講返報告比我聽
但我想講一句,我聽完之後我一定唔會約
詳情唔講了,費事
作者: lai4998hk    時間: 2017-12-3 13:55

作者: ffho8899    時間: 2017-12-3 14:27

作者: 你只是一個過客    時間: 2017-12-3 15:03

前義玲已经可以剛跟人走辞工上酒店私约飛机三百 囗爆七百 全套千二 环保加500
作者: 廚房變態的師兄    時間: 2017-12-3 15:50

作者: ffho8899    時間: 2017-12-3 20:51

作者: Alikgan    時間: 2017-12-4 01:48

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-12-3 02:27 PM 發表

以我所知有個已離職嘅FY前紅牌高佻長腿model身型靚技師冇再返工,專做熟客私約,上佢屋企(酒店式公寓)或上酒店都得,收兩叉野玩一粒鐘,有侍浴,環吹,漫游加開大,玩乜都得除後欄外,值唔值見人見智!(自私食不 ...
我由CH再去到TSG,有邊件前红牌值2差野玩一粒鐘呀....
作者: Alikgan    時間: 2017-12-4 01:52

唉...係呢到真係睇到好多奇怪的報告,好似古仔咁,又無老冧,又話唔公開,咁出嚟做乜X呀...
作者: ebsuhone    時間: 2017-12-7 16:11

作者: lesliechan777    時間: 2017-12-25 17:54

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)