188Channel

標題: 水景鬆腿 [打印本頁]

作者: cutele    時間: 2017-11-20 11:31     標題: 水景鬆腿

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: mmt2    時間: 2017-11-20 12:05

作者: BEMZ    時間: 2017-11-20 12:08

作者: 上田健太郎    時間: 2017-11-20 12:13

玩鬆腿通常都係玩一個鍾,唔入房,唔打出,俾條女摸1個鍾j差多,小費一個鍾5至60左右,之後再去口爆。
作者: cutele    時間: 2017-11-20 12:32

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-11-20 12:13 PM 發表
玩鬆腿通常都係玩一個鍾,唔入房,唔打出,俾條女摸1個鍾j差多,小費一個鍾5至60左右,之後再去口爆。
對,我都係咁諗,不過果時攰攰地唔想周圍行,有衝動想試下
作者: ho501501    時間: 2017-11-20 15:14

呢啲正場手作仔一般都要四五佰起跳,大互動小費仲要再高
作者: Jack_boy    時間: 2017-11-20 21:34

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-11-20 03:14 PM 發表
呢啲正場手作仔一般都要四五佰起跳,大互動小費仲要再高
之前唔係叫價 300.咩
咁快加到 四佰起 :smile_45:
作者: emau1    時間: 2017-11-20 22:36

引用:
原帖由 cutele 於 2017-11-20 11:31 AM 發表
上星期見有時間走去水景試下,早上去到只有少量客,坐左一陣有美容師過黎聊兼摸下細佬,目測成三張野看餐單D服務費貴到嚇死人,完全冇興趣,之後叫人鬆腿,後生靚妹黎既樣唔錯但瘦底冇乜波,按了一粒鐘左右問我要否加 ...
呢d野唔好講價
講價就冇引啦
作者: YuanYuan    時間: 2017-11-21 00:16

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-11-20 12:13 發表
JS不可能在沒有續鐘的情況下摸你J。
通常摸半鐘,你不落搭即變摸大脾,係摸唔係按!
殘酷的事實是依家JS是不會用香薰按大腿的,只會不斷在你大腿上搽油,香薰鬆腿是超揾笨7服務!!
作者: ho501501    時間: 2017-11-21 09:00

引用:
原帖由 Jack_boy 於 2017-11-20 09:34 PM 發表

之前唔係叫價 300.咩
咁快加到 四佰起 :smile_45:
依家个个都开價大还價賣!
作者: cutele    時間: 2017-11-21 12:30

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2017-11-21 12:16 AM 發表

JS不可能在沒有續鐘的情況下摸你J。
通常摸半鐘,你不落搭即變摸大脾,係摸唔係按!
殘酷的事實是依家JS是不會用香薰按大腿的,只會不斷在你大腿上搽油,香薰鬆腿是超揾笨7服務!!
唔係啵,我果個全程2粒鐘掃J又摸J,冇停過,只係間中問下我要唔要入房,我話趕時間唔去佢都冇黑面,可能果時冇乜客人
作者: cutele    時間: 2017-11-21 12:42

冇得貼圖,重諗住發張技師相黎比大家睇下添
作者: 申仁初哥    時間: 2017-11-22 00:46

作者: majxj    時間: 2017-11-22 04:09

引用:
原帖由 cutele 於 2017-11-21 12:42 PM 發表
冇得貼圖,重諗住發張技師相黎比大家睇下添
咩工号呀?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)