188Channel

標題: TSG #35 [打印本頁]

作者: kevinku1985    時間: 2017-11-19 20:12     標題: TSG #35

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: kevinku1985    時間: 2017-11-19 20:14

份報告太長,出大廳也找了師兄推介的高妹(關外來的美容師)#616.和美容師熟,不敢說其她唔好,但#616鬆腿比其她幾個美容師好一點.:smile_35:

作者: asasasasasasas    時間: 2017-11-19 20:16

TSG即系咩名?可講嘛?ths
作者: 鳩太軟2    時間: 2017-11-19 20:43

作者: chukikwong    時間: 2017-11-19 20:43

你唔怕25報串?
作者: kevinku1985    時間: 2017-11-19 20:47

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-19 08:43 PM 發表
你唔怕25報串?
好技師,真報告,怕什麼25.早幾天就有師兄看完我的報告,過去找#35按前列腺,假報告都一早出來打假.

作者: kevinku1985    時間: 2017-11-19 20:50

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 08:43 PM 發表
#35推patpat技術係咪真係咁勁
去過好多SPA場,都無#35推PAT PAT好(個人感受).福田水X坊都600幾人仔做SPA都無#35好.好多SPA師都唔識叫客人把腿放在技師腿上,都是躺著推,

作者: kevinku1985    時間: 2017-11-19 20:50

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 08:43 PM 發表
#35推patpat技術係咪真係咁勁
去過好多SPA場,都無#35推PAT PAT好(個人感受).福田水X坊都600幾人仔做SPA都無#35好.
作者: kevinku1985    時間: 2017-11-19 21:05

[quote]原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 09:00 PM 發表

CH時代,#36和#96老師推功都十分不錯,前#8紅牌都有按屎眼,都係好正,
自從搬落2樓,愈收愈貴,服務又打折,唔係有師兄介紹,或者相熟,都唔會幫襯。 [/quote

好唔好技師都出報告,不怕25.天水都找版主出報告,點解我唔敢出.
作者: 鳩太軟2    時間: 2017-11-19 21:07

作者: kevinku1985    時間: 2017-11-19 21:12

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 09:07 PM 發表

我一向實話實說,從不吹噓,抺黑。
能說出#96老師,就証明你是CH常客
作者: ha228    時間: 2017-11-19 21:18

我知个C兄一定唔系英文老师,上咁弱:smile_30:,又唔系瘦底
其实推pat pat系Fy都有D技C有,不过N年前D鬼鼠机成日有推pat pat再加火山石,推背,
35色推就应该果種場做过学:smile_34:
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-19 08:47 PM 發表

好技師,真報告,怕什麼25.早幾天就有師兄看完我的報告,過去找#35按前列腺,假報告都一早出來打假.
作者: kevinku1985    時間: 2017-11-19 21:21

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-19 09:18 PM 發表
我知个C兄一定唔系英文老师,上咁弱:smile_30:,又唔系瘦底
其实推pat pat系Fy都有D技C有,不过N年前D鬼鼠机成日有推pat pat再加火山石,推背,
35色推就应该果个場做& ...
#35係福田大場做Spa,再轉去老街麗水X間,再轉天水,好久沒有這麼舒服.
作者: kevinku1985    時間: 2017-11-19 21:21

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-19 09:18 PM 發表
35色推就应该果个場做& ...
#35係福田大場做Spa,再轉去老街麗水X間,再轉天水,好久沒有這麼舒服.
作者: asasasasasasas    時間: 2017-11-19 21:26

小弟好耐之前遇过一次按pat pat舒服的技帥,感覺已糸可遇不可求!師兄所講既TSG 35還會把客人大腿放在自己腿上,真系好難得呀!
作者: 鳩太軟2    時間: 2017-11-19 21:29

作者: kevinku1985    時間: 2017-11-19 21:30

引用:
原帖由 asasasasasasas 於 2017-11-19 09:26 PM 發表
小弟好耐之前遇过一次按pat pat舒服的技帥,感覺已糸可遇不可求!師兄所講既TSG 35還會把客人大腿放在自己腿上,真系好難得呀!
我5年前係福田口岸對面間場試過,個技C都30尾,40頭,128人仔SPA+100小費. 找回5年前的感覺.
作者: kevinku1985    時間: 2017-11-19 21:30

引用:
原帖由 asasasasasasas 於 2017-11-19 09:26 PM 發表
我5年前係福田口岸對面間場試過,個技C都30尾,40頭,128人仔SPA+100小費. 找回5年前的感覺.
作者: kevinku1985    時間: 2017-11-19 21:31

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 09:29 PM 發表

CH時代我真係成日去,果陣walk in都成日遇到高指技師
你快點密C師兄和英文師兄,他們都是CH常客.:smile_35:
作者: 陳十二    時間: 2017-11-19 21:33

引用:
前幾年FL大山婆(工號好似係82)手勢都好得!
作者: ha228    時間: 2017-11-19 21:34

好多按pat pat都放脚上腿,老實講,我怕压親D女,好快叫落黎:smile_30:…
可能以前按得多,而十都系互动啱我:smile_30:
引用:

作者: 鳩太軟2    時間: 2017-11-19 21:34

作者: kevinku1985    時間: 2017-11-19 21:37

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 09:34 PM 發表

你地私底下有群組嗎
我地幾個都係水果網認識,佢2個都經常說CH往事
作者: ha228    時間: 2017-11-19 21:39

五年前一定唔系豪X,咁就系甘XX豬、哈哈,果时佢同BMB系主場,走得快,女都有年輕,E十得EE,唉
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-19 09:30 PM 發表

作者: kevinku1985    時間: 2017-11-19 21:43

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-19 09:39 PM 發表
五年前一定唔系豪X,咁就系甘XX豬、哈哈,果时佢同BMB系主場,走得快,女都有年輕,E十得EE,唉
係豪X,我2012年經常去廈門出差,都係福田坐地鐵去深圳北站.一返深圳就去做SPA.
作者: 鳩太軟2    時間: 2017-11-19 21:43

作者: kevinku1985    時間: 2017-11-19 21:48

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 09:43 PM 發表

我最中意#36老師,風風騷騷,服務好,技術好,
可惜收左山,學緊美容,
早幾日v7搵佢都仲好有禮貌覆我,
比著係第個技師,收左山,彩你都有味。
C師兄和A師兄都說係CH沉船.就知道CH技師的服務.說多了,不好意思.但都是他們說.
作者: kevinku1985    時間: 2017-11-19 21:48

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 09:43 PM 發表

可惜收左山,學緊美容,
C師兄和A師兄都說係CH沉船.就知道CH技師的服務.說多了,不好意思.但都是他們說.
作者: 鳩太軟2    時間: 2017-11-19 21:54

作者: 廚房變態的師兄    時間: 2017-11-19 21:57

作者: ha228    時間: 2017-11-19 22:00

豪X我见L住佢开,之后去左E间,新D,不过冇甘乜时代D女正,吊,原来五年啦,廿歳都變L左25歳:smile_34:
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-19 09:43 PM 發表

係豪X,我2012年經常去廈門出差,都係福田坐地鐵去深圳北站.一返深圳就去做SPA.

作者: 鳩太軟2    時間: 2017-11-19 22:06

作者: kevinku1985    時間: 2017-11-19 22:09

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-19 10:00 PM 發表
豪X我见L住佢开,之后去左E间,新D,不过冇甘乜时代D女正,吊,原来五年啦,廿歳都變L左25歳:smile_34:
豪X有男女賓,上去都見到好多年輕人.但唔係個個推油師都起機,要找大媽.現在多手推場,大媽都去了老街手推場.
作者: ha228    時間: 2017-11-19 22:27

其实個場好難唔系C九,之前有個後生D中女(如果系天只可系陪襯),個度系紅牌,大部分技C都起机,佢有个机歺,公司分多D,日式正常冇得起,但DEE成日搞你,有D阿E按正冇问题,起就真系冇兴趣,叫極唔停,我話冇带$只夠八十蚊小費,你唔好搞我啦:smile_42:,才回覆正常推油。
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-19 10:09 PM 發表
豪X有男女賓,上去都見到好多年輕人.但唔係個個推油師都起機,要找大媽.現在多手推場,大媽都去了老街手推場.

作者: kevinku1985    時間: 2017-11-19 22:37

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-19 10:27 PM 發表
其实個場好難唔系C九,之前有個後生D中女(如果系天只可系陪襯),個度系紅牌,大部分技C都起机,佢有个机歺,公司分多D,日式正常冇得起,但DEE成日搞你,有D阿E按正冇问题,起就真系冇 ...
最初去SPA/推油場.大媽,000,床尾機都接受.再轉去手推場找668.現在又去找回推油感覺.
作者: chukikwong    時間: 2017-11-19 22:58

引用:

可惜收左山,學緊美容,
CH之前既技師好多學美容化妝,好似冇個學有所承。始終係客源問題,冇一兩個富婆頂住你既美容,做得幾好都係冇用,現實實在在找工作唔會餓死
作者: 鳩太軟2    時間: 2017-11-19 23:00

作者: 鳩太軟2    時間: 2017-11-19 23:01

作者: chukikwong    時間: 2017-11-19 23:47

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 11:00 PM 發表

其實都係架,係深圳有咩工唔洗學歷唔洗經驗,好似做骨場機師咁好搵,咁穩定。
搵唔到幾多年,一到30就講得88了
作者: 鳩太軟2    時間: 2017-11-19 23:50

作者: chukikwong    時間: 2017-11-19 23:57

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 11:50 PM 發表

睇人架姐,我去親主攻服務,相頭唔太差,我都ok,
好過樣靚,但hea鳩你啦,好無癮。
其實呢d技師有通病,好多好鐘意賭,賭到30幾都離唔開呢行,都幾慘
作者: ffho8899    時間: 2017-11-20 00:14

作者: kevinku1985    時間: 2017-11-20 00:20

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-11-20 12:14 AM 發表

支持kelvin兄出真實報告!有心技師應該值得表揚!睇完報告我都想去試下佢既拗patpat功夫都幾正!
感覺的事,我不能確定是一樣。但#35可以落油推背,推pat pat,推前列腺。可以先微信技師問,如果是假,歡迎把微信圖發上報告。
作者: ffho8899    時間: 2017-11-20 03:10

作者: kevinku1985    時間: 2017-11-20 03:53

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-11-20 03:10 AM 發表

其實你只係俾個參考, 各人去未必一樣待遇架啦, 不過佢可以做足功夫確係抵讚呀! 唔該點理D人質疑係咪假, 用心發好報告就得啦!一切也是浮雲!
如果#35係麗水做,間場都388/100分鐘,仲要床尾機,不脫上衣。而家有推油,最後10分鐘,摸波波,打井。如果是100分鐘有熱石,熱毛巾。我一定會每星期約一次。(個人感受),要服務,斯文和溝通就會有。有服務就不能強求指數。
作者: 我很高興    時間: 2017-11-20 08:49

而家好少囡有咁服務 一入來隨便摸幾嘢 跟住就入正題 攪完 玩手機等下鐘 唔似以前點都有45分鐘頭part,真唔知叄伍有咁服務 多謝通知 聴日去試吓。晤好同我爭  哈哈
作者: kevinku1985    時間: 2017-11-20 08:55

引用:
原帖由 我很高興 於 2017-11-20 08:49 AM 發表
而家好少囡有咁服務 一入來隨便摸幾嘢 跟住就入正題 攪完 玩手機等下鐘 唔似以前點都有45分鐘頭part,真唔知叄伍有咁服務 多謝通知 聴日去試吓。晤好同我爭  哈哈
天水開張第2天,我就過去。直到昨天都約過10多個技師。真的像高興兄說隨便摸幾野。現在天水40多個技師。我沒有全部約過。但約過的,我覺得#35服務+心態最好。(個人感受)
作者: 肥肥隊長    時間: 2017-11-20 11:13

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-20 08:55 AM 發表

天水開張第2天,我就過去。直到昨天都約過10多個技師。真的像高興兄說隨便摸幾野。現在天水40多個技師。我沒有全部約過。但約過的,我覺得#35服務+心態最好。(個人感受)
35 大唔大波? 肥唔肥?
作者: kevinku1985    時間: 2017-11-20 11:56

引用:
原帖由 肥肥隊長 於 2017-11-20 11:13 AM 發表

35 大唔大波? 肥唔肥?
胸堅挺,有肉地,胸奴找#27
作者: 鳩太軟2    時間: 2017-11-20 12:00

作者: SS000    時間: 2017-11-21 00:13

作者: chukikwong    時間: 2017-11-21 00:30

引用:
原帖由 SS000 於 2017-11-21 12:13 AM 發表

個個去親澳門一定賭,好多技師都買碼,個個星期係咁買
做呢班人生意都幾和味
作者: 你只是一個過客    時間: 2017-11-24 00:50

試左不錯
作者: SS000    時間: 2017-11-24 01:20

作者: sas369    時間: 2017-11-24 02:19

玩到超鍾,真抵。
作者: kevinku1985    時間: 2017-11-24 08:03

引用:
原帖由 sas369 於 2017-11-24 02:19 AM 發表
玩到超鍾,真抵。
有無推油?
作者: keung5088    時間: 2017-11-24 14:15

請問CHING TSG 是哪呀,
作者: hkgals    時間: 2017-11-24 14:36

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)