188Channel

標題: del [打印本頁]

作者: lesliechan777    時間: 2017-11-10 22:22     標題: del

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 豆腐dove    時間: 2017-11-11 07:44

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-10 10:22 PM 發表
自從濕狗放假后,都好耐冇探訪呢度,中午去到冲凉房,只有我一個人,大厅一個客都看唔到,爬文話個技師有3条6,所以约她。
開始吋按全 ...
明目張膽 賣廣告:smile_38:
作者: 你只是一個過客    時間: 2017-11-11 07:47

我信七兄。谢分享
作者: 廚房變態的師兄    時間: 2017-11-11 09:06

作者: sammyauyeung    時間: 2017-11-11 09:21

作者: desperado11    時間: 2017-11-11 09:28

多謝資訊, 睇落都是一般般
作者: windiw_wa    時間: 2017-11-11 09:37

引用:
原帖由 豆腐dove 於 2017-11-11 07:44 AM 發表
明目張膽 賣廣告:smile_38:
AD ? then it should be french kiss not 亲咀, should be 90 min not 60 min and 666 instead of 365.
作者: ffho8899    時間: 2017-11-11 13:34

作者: ha228    時間: 2017-11-11 16:57

叻兄,同衫條綠D情節咁熟嘅,哈哈,不過指數低左D喎:smile_30:
點解又偷鈡,佢應該唔會架⋯⋯趕睇醫生,你要輕手D

作者: YuanYuan    時間: 2017-11-11 17:39

做到西痛咁慘,可能加藤鷹來搵過佢

作者: windiw_wa    時間: 2017-11-11 17:39

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-11 04:57 PM 發表
叻兄,同衫條綠D情節咁熟嘅,哈哈,不過指數低左D喎:smile_30:
i tried her once...index was 464...very similar. she didn't steal clock....according to my (only once) experience :smile_46:
作者: lesliechan777    時間: 2017-11-11 17:40

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-11 04:57 PM 發表
可能我冇ha哥甘靚仔,咪偷鐘囉,佢話自己連续3個月call 鍾數量排第一名,是現今的红牌,代替咗濕狗
作者: ffho8899    時間: 2017-11-11 19:04

作者: 主挑好食    時間: 2017-11-11 19:51

尼度都幾多哥拼命為FY!明知實比人插係AD,
佢就一於少理!用埋一身十幾體分身術不停推帖
要成為香討霸!果D所謂分享就係自問自答!
然後又用另一身唱衰別的場!無得頂!
沉寂一輪又再活躍,我都真係無眼睇!

作者: 沙田樹根    時間: 2017-11-11 21:53

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-11-11 07:51 PM 發表
佢就一於少理!
係呀有C亨話FL locker仔偷錢,我幫襯左FL 2年都未聽過偷客錢咁大件事,真係好計劃。下次可能有貼話FL 技C有性病,TSG技C怎樣好,如何得法,簡直擋管理員無到。

作者: 你只是一個過客    時間: 2017-11-11 22:14

尼度都幾多哥拼命為TSG!明知實比人插係AD,
佢就一於少理!
作者: ffho8899    時間: 2017-11-11 22:57

作者: ngtungsee    時間: 2017-11-11 22:57

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-11-11 07:51 PM 發表
佢就一於少理!
Ching你試過FY666嗎?如沒試過又點可以話樓主份報告係AD呢?唔好郁下就話人賣AD!
我都搵過FY666,指數係363同樓主所言差不多,服務時間都有80分鐘
作者: 沙田樹根    時間: 2017-11-12 01:43

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2017-11-11 10:57 PM 發表

Ching你試過FY666嗎?如沒試過又點可以話樓主份報告係AD呢?唔好郁下就話人賣AD!
我都搵過FY666,指數係363同樓主所言差不多,服務時間都有80分鐘
叻哥指數365,下路,JS除底比他直接摸。
你指數363,下路,你只是隔住底裤間接摸。
点樣差唔多呀?
作者: ffho8899    時間: 2017-11-12 02:21

作者: 紀sir    時間: 2017-11-12 05:25

作者: 廚房變態的師兄    時間: 2017-11-12 06:50

作者: fung234    時間: 2017-11-12 09:24

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-11-12 06:50 AM 發表

剛剛先有c師話TSG管理不善,有技師偷鐘,你呢頭又估計有人寫好TSG,語無倫次,精神分裂。
FL都唔少AD, 大把人護航
作者: ngtungsee    時間: 2017-11-12 10:53

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-11-12 01:43 AM 發表

叻哥指數365,下路,JS除底比他直接摸。
你指數363,下路,你只是隔住底裤間接摸。
点樣差唔多呀?
她也有拉低底褲只是我不太好下路,摸下鮑邊.
你連差不多點解都唔知..唉人蠢真係無藥醫.
我估你可能係其他場的寫手

作者: goodguy2004    時間: 2017-11-12 13:04

不過FY呢個場的管理真係有問題,D囡完全係自由發揮無家教,上次中伏DM之後未上過去,亦未見有高指数報告
作者: ngtungsee    時間: 2017-11-12 15:23

引用:
原帖由 goodguy2004 於 2017-11-12 01:04 PM 發表
不過FY呢個場的管理真係有問題,D囡完全係自由發揮無家教,上次中伏DM之後未上過去,亦未見有高指数報告
個個手推場,FL,FY,YJ,KB,MH,YH,TSG,PA,XY,金B,芙記,羊光....啲囡都係完全自由發揮啦.Ching可否講下有邊間手推場啲囡唔係自由發揮而係公式化呢?對個個客的服務同指數都一視同仁都係666呢?
作者: ffho8899    時間: 2017-11-12 15:33

作者: 你只是一個過客    時間: 2017-11-12 16:47

其實來來去去都兩三個挑起罵戰
作者: 森林王    時間: 2017-11-12 18:15

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2017-11-12 03:23 PM 發表

個個手推場,FL,FY,YJ,KB,MH,YH,TSG,PA,XY,金B,芙記,羊光....啲囡都係完全自由發揮啦.Ching可否講下有邊間手推場啲囡唔係自由發揮而係公式化呢?對個個客的服務同指數都一視同仁都係666呢?
其他5知,金B,芙仔,羊肛,生客同大叔多數呢2種公式,030,130,最多係呢2式,熟客或靚仔就5知
作者: windiw_wa    時間: 2017-11-12 20:40

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-11-12 06:50 AM 發表

剛剛先有c師話TSG管理不善,有技師偷鐘,你呢頭又估計有人寫好TSG,語無倫次,精神分裂。
lot of people here just challenge others for the sake of fun or even challenge:smile_45:.....didn't use their brain or used but it malfunctioned like 365 + steal clock is still an AD :smile_30:

作者: lesliechan777    時間: 2017-11-12 21:03

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-11-12 08:40 PM 發表

lot of people here just challenge others for the sake of fun or even challenge:smile_45:.....didn't use their brain or used but it malfunctioned like 365 + steal clock is still an AD :smile_30:
just ignore them for good
作者: Nkotb0108    時間: 2017-11-13 09:53

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2017-11-11 10:14 PM 發表
尼度都幾多哥拼命為TSG!明知實比人插係AD,
佢就一於少理!
尼度都幾多無聊L拼命盲目追擊!明知實比人插係老屈,
佢就一於少理!
然後又用另一身黎搞事!無得頂!

作者: ha228    時間: 2017-11-13 10:28

你翻譯中文啦,人家唔識英文唔知你講緊邊L個,又話你分身扮鬼佬:smile_30:
引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-11-12 08:40 PM 發表

作者: windiw_wa    時間: 2017-11-13 10:42

in
引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-13 10:28 AM 發表
你翻譯中文啦,人家唔識英文唔知你講緊邊L個,又話你分身扮鬼佬:smile_30:
i don't really care!

my Chinese typing (actually is writing) is very slow. :smile_19:

i can swear with my life that i never 分身 in any forum!  Can anyone swear the same?
作者: ysoserious?    時間: 2017-11-13 19:10

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-10 10:22 PM 發表
自從濕狗放假后,都好耐冇探訪呢度,中午去到冲凉房,只有我一個人,大厅一個客都看唔到,爬文話個技師有3条6,所以约她。
開始吋按全 ...
試咗,指數都係365!之後見到個後生大波, 問部長話係80, 有冇師兄試過?
作者: lesliechan777    時間: 2017-11-13 23:07

引用:
原帖由 ysoserious? 於 2017-11-13 07:10 PM 發表

試咗,指數都係365!之後見到個後生大波, 問部長話係80, 有冇師兄試過?
試過,指數061
作者: ysoserious?    時間: 2017-11-13 23:33

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-13 11:07 PM 發表
試過,指數061
如果中路正又一試無妨嘅!
作者: lesliechan777    時間: 2017-11-13 23:51

引用:
原帖由 ysoserious? 於 2017-11-13 11:33 PM 發表

如果中路正又一試無妨嘅!
波靓而挺
作者: Move2002    時間: 2017-11-14 02:04

撑你樓主。本人兩三個月前已試過佢,靚波樣順眼服務好,伸手入底會小反抗,一早已預佢會成明日之星。佢務服好之餘仲相當好傾,佢話之前佢做過扶容,以前做扶容解甲都吾係個個肯,黎到FY初頭真係有小小顶吾浦,所以技師都係人,希望各大佬高抬贵手,要指插都揾d串西,吾好甘對d就黎绝種既技師,一陣搅到佢退出FY,就大家後悔。
作者: lesliechan777    時間: 2017-11-14 02:49

引用:
原帖由 Move2002 於 2017-11-14 02:04 AM 發表
撑你樓主。本人兩三個月前已試過佢,靚波樣順眼服務好,伸手入底會小反抗,一早已預佢會成明日之星。佢務服好之餘仲相當好傾,佢話之前佢做過扶容,以前做扶容解甲都吾係個個肯,黎到FY初頭真係有小小顶吾浦, ...
師兄,早排看見佢在夢幻口爆塲上班啊,佢服務確實很好,無可否認的
作者: Move2002    時間: 2017-11-14 02:57

口爆?你意思佢前身做過口埸,依家手埸搵食
作者: lesliechan777    時間: 2017-11-14 03:06

引用:
原帖由 Move2002 於 2017-11-14 02:57 AM 發表
佢離開FY後,去咗夢幻口爆塲上咗2個星期班左右,現在又重返到Fy上班。
作者: 廚房變態的師兄    時間: 2017-11-14 06:16

作者: lesliechan777    時間: 2017-11-14 08:27

引用:
原帖由 Move2002 於 2017-11-14 02:57 AM 發表
我再查過,她在夢幻是做手推的,工號是98,在今年8月份,夢幻有2種服務的技師
作者: ngtungsee    時間: 2017-11-14 13:41

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-14 08:27 AM 發表
我再查過,她在夢幻是做手推的,工號是98,在今年8月份,夢幻有2種服務的技師
佢沒去FY上班前已在MR上班,當時MR還沒轉環保,工號6. MR轉環保/手推後佢就冇做了,休息了一排才去FY上班.我在MR己找過她3次,指數都係060所以冇再搵佢啦
作者: sas369    時間: 2017-11-18 02:44

幾靚女喎。
作者: Chanszewah917    時間: 2017-11-18 21:30

作者: lesliechan777    時間: 2017-11-18 22:55

引用:
原帖由 Chanszewah917 於 2017-11-18 09:30 PM 發表
Fy 系邊間
富源
作者: 你只是一個過客    時間: 2017-11-20 13:02

佢尋曰放假先同四個中坑客去飲酒之后和其中一個先走
作者: ngtungsee    時間: 2017-11-20 21:19

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2017-11-20 01:02 PM 發表
咁即係可爆房
作者: 廚房變態的師兄    時間: 2017-11-20 21:35

作者: 烈海皇    時間: 2017-11-20 23:09

佢尋日返工喎
作者: 烈海皇    時間: 2017-11-20 23:17

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2017-11-20 01:02 PM 發表
佢尋日有返工,跟了女性朋友去喝酒,佢己經好好態度,得罪了你什麼
作者: yuripenny    時間: 2017-11-22 09:19

作者: 廚房變態的師兄    時間: 2017-11-22 09:39

作者: yuripenny    時間: 2017-11-22 10:02

作者: 你只是一個過客    時間: 2017-11-22 14:55

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: windiw_wa    時間: 2017-11-22 19:30

引用:
原帖由 yuripenny 於 2017-11-22 09:19 AM 發表

其實又唔算屈佢,睇相我都見係同男人去喝酒,同埋我之前都問過佢,一萬可以去過夜,你可能話咁貴冇可能搵佢,但事實係可過夜的,同埋佢都認左好貪錢
i think she said $10,000 is just want to refuse you. :smile_35:

Disclaimer : one tried once and no plan to revisit.
作者: 烈海皇    時間: 2017-11-22 23:12

作者: 烈海皇    時間: 2017-11-22 23:14

引用:
原帖由 yuripenny 於 2017-11-22 09:19 AM 發表

其實又唔算屈佢,睇相我都見係同男人去喝酒,同埋我之前都問過佢,一萬可以去過夜,你可能話咁貴冇可能搵佢,但事實係可過夜的,同埋佢都認左好貪錢
哦,睇相知咁多野,佢話一萬即係根本唔想同你啦:smile_30:
作者: 烈海皇    時間: 2017-11-22 23:16

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2017-11-22 02:55 PM 發表

你做兵做到咁有錢就可以上 佢當晚的確同男人饮酒走同一個男人走有冇下文我唔知只想告诉你一下 清醒一下
睇黎你上鐘滿足唔到你過份要求唱衰人多d囉:smile_44:
作者: Move2002    時間: 2017-11-23 03:24

今時今日甘好服務態度既技師真係買小見小,好心積下陰德吾好唱衰人啦,人地收工返工去邊同邊個一齊關你茄事咩。落得邪埸做吾貪錢吾通為興趣,大家比$入房但求開心發洩,最緊要你比$技師比返好服務你,其他野你理九佢啦。
作者: 你只是一個過客    時間: 2017-11-23 12:20

作者: 你只是一個過客    時間: 2017-11-23 12:23

作者: YuanYuan    時間: 2017-11-23 17:44

因為去得幫襯既骨客都係咸蟲,所以先會成日諗人地放左工都會去接客搵錢,唔俾人地係出面扮正經OL, 呃出面d男人搵靠山既!
好多骨妹放左工都想過番d正常生活平衡番架 !!
作者: 烈海皇    時間: 2017-11-23 21:17

好多客以為個個技師肯開大嘛,唔肯咪唱衰人,件事就係咁:smile_30:
作者: 你只是一個過客    時間: 2017-11-24 00:42

引用:
原帖由 烈海皇 於 2017-11-23 09:17 PM 發表
好多客以為個個技師肯開大嘛,唔肯咪唱衰人,件事就係咁:smile_30:
至少我冇甘講 只係我見到佢同四個中坑飲野姐
作者: Outterman333    時間: 2017-12-18 17:58

作者: lesliechan777    時間: 2017-12-18 22:25

引用:
原帖由 Outterman333 於 2017-12-18 05:58 PM 發表
昨曰,下午又去試666号,一樣保持水準,又足鐘,抵讚
師兄食完,無私分享仲扺贊
作者: ffho8899    時間: 2017-12-19 00:23

作者: lesliechan777    時間: 2017-12-19 00:45

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-12-19 12:23 AM 發表

睇黎都要搵日去試下菜先得!謝謝叻哥無私分享!
要預早約,是紅牌
作者: 你只是一個過客    時間: 2017-12-19 14:18

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-19 12:45 AM 發表
要預早約,是紅牌
三条六真的無限可能
作者: lesliechan777    時間: 2017-12-19 14:34

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2017-12-19 02:18 PM 發表

三条六真的無限可能
同以前的19比較,邊個會好D啊
作者: 廚房變態的師兄    時間: 2017-12-19 20:07

作者: lesliechan777    時間: 2017-12-19 20:44

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-12-19 08:07 PM 發表

七兄,你玩野!你兩個都試過,仲問?應該答就真!
我只想知道而家佢服務有冇提升,即是濕吻,乃西和磨棍或且可以開大
作者: 你只是一個過客    時間: 2017-12-21 14:24

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-19 08:44 PM 發表
我只想知道而家佢服務有冇提升,即是濕吻,乃西和磨棍或且可以開大
衫条陸有
有個人比佢七千同佢玩左一日
有冇開大就唔知了
作者: 你只是一個過客    時間: 2017-12-21 14:25

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2017-12-21 02:24 PM 發表

衫条陸有
有個人比佢七千同佢玩左一日
有冇開大就唔知了
打漏左三個字 去广州
作者: wclun    時間: 2017-12-21 15:54

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-19 08:44 PM 發表
七兄講的是免費開大?
作者: 廚房變態的師兄    時間: 2017-12-21 16:26

作者: wclun    時間: 2017-12-21 17:32

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-12-21 04:26 PM 發表

下得海,邊會免費,問題係收幾錢?
收錢開大很多女都可以。
免費開大先難得

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)