188Channel

標題: [原創作品] 追龍 [打印本頁]

作者: assault    時間: 2017-11-1 09:18     標題: 追龍

作者: 過路人文迪    時間: 2017-11-1 09:26

作者: assault    時間: 2017-11-1 11:59

作者: taikongbaby    時間: 2017-11-1 12:15

作者: farm1615    時間: 2017-11-1 12:20

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2017-11-1 12:15 PM 發表

條女話:三個人無咩好玩,不如call埋文迪出來玩拉(>﹏
男:文迪呢排取向改變左喎
作者: 過路人文迪    時間: 2017-11-1 12:35

作者: farm1615    時間: 2017-11-1 12:42

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-11-1 12:35 PM 發表

男二 : 條友好似變左屎忽鬼.......
(我無所謂, 即管放盡黎玩我啦)
女:叫文迪出來你兩位先輪流插佢再插我
作者: taikongbaby    時間: 2017-11-1 12:45

作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-1 13:05

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2017-11-1 12:45 PM 發表

女:都係唔好,我岩岩買左穿戴式假陽具(>﹏
男一:呀!我想起,文迪條友,好似參加咗惡大人嘅性虐調教班!
作者: 沙漠神童    時間: 2017-11-1 13:09

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2017-11-1 01:05 PM 發表
男一:呀!我想起,文迪條友,好似參加咗惡大人嘅性虐調教班!
男二 : 佢仲好似話學左少林嘅鐵沙棍.......
作者: mandy2013    時間: 2017-11-1 13:19

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2017-11-1 01:09 PM 發表
男二 : 佢仲好似話學左少林嘅鐵沙棍.......
女 : 傳說佢做到咁高位, 都係靠賣屎忽上位.........
作者: farm1615    時間: 2017-11-1 13:57

引用:
原帖由 mandy2013 於 2017-11-1 01:19 PM 發表

女 : 傳說佢做到咁高位, 都係靠賣屎忽上位.........
男一:失傳已久既鐵沙棍竟然重現江湖😨😨😨
作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-1 15:05

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-11-1 01:57 PM 發表

男一:失傳已久既鐵沙棍竟然重現江湖😨😨😨

作者: 過路人文迪    時間: 2017-11-1 16:35

作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-1 16:50

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-11-1 04:35 PM 發表

男二 : 呢呢呢, 話口未完, 條友就響果便拖緊個呀婆過馬路, 睇黎佢唔止男人啱, 就連呀婆嘅蝦條都唔放過..........
女:咦?文迪隔離嗰個咪賤格到無倫嘅肯尼仔?
(呵呵,唔想文迪兄咁寂寞,希望大家唔介意受埋我玩。)
作者: 沙漠神童    時間: 2017-11-1 17:20

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2017-11-1 04:50 PM 發表

女:咦?文迪隔離嗰個咪賤格到無倫嘅肯尼仔?
男一 : 嘿, 估唔倒肯尼仔咁重口味, 居然扮呀婆黎同文迪玩埋啲假鳳虛凰, 兩個正屎忽鬼......
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-11-1 17:51

作者: farm1615    時間: 2017-11-1 17:54

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2017-11-1 04:50 PM 發表

女:咦?文迪隔離嗰個咪賤格到無倫�肯尼仔?

作者: mandy2013    時間: 2017-11-1 18:36

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2017-11-1 05:51 PM 發表

女:咦,咁不如召喚埋全區最重口味果個京仔拉
男二 :但京仔鍾意同人妖打排球,佢啲扣殺野野打到啲女波都爛
作者: 沙漠神童    時間: 2017-11-1 18:41

引用:
原帖由 mandy2013 於 2017-11-1 06:36 PM 發表

男二 :但京仔鍾意同人妖打排球,佢啲扣殺野野打到啲女波都爛
突然樓梯口有隻樣靚身材正嘅走地雞嗌大減價
作者: farm1615    時間: 2017-11-1 20:08

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2017-11-1 06:41 PM 發表

突然樓梯口有隻樣靚身材正�走地雞嗌大減價
女:呢隻咪出名最厲害幫人口爆既人妖雞
作者: farm1615    時間: 2017-11-1 20:08

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2017-11-1 06:41 PM 發表

突然樓梯口有隻樣靚身材正�走地雞嗌大減價
女:呢隻咪出名最厲害幫人口爆既人妖雞
作者: 過路人文迪    時間: 2017-11-1 20:51

作者: farm1615    時間: 2017-11-1 21:10

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-11-1 08:51 PM 發表

肯尼仔聽到係人妖就 fing 開文迪再鳩衝上前問價
文迪當然唔執輸問可唔可以3P
作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-1 21:13

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-11-1 08:51 PM 發表

肯尼仔聽到係人妖就 fing 開文迪再鳩衝上前問價
人妖答:尋晚同你和京將軍玩3p,就收3舊,今次見呢個肯尼仔咁靚仔,就免費啦!
作者: farm1615    時間: 2017-11-1 21:26

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2017-11-1 09:13 PM 發表

人妖答:尋晚同你和京將軍玩3p,就收3舊,今次見呢個肯尼仔咁靚仔,就免費啦!
人妖文迪同肯尼三位拿拿臨立即上房
作者: machikaka    時間: 2017-11-1 22:08

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-11-1 09:26 PM 發表

人妖文迪同肯尼三位拿拿臨立即上房
人妖話:"反正都係不如試下玩LIVE? 我今朝正左部二手高普三."
作者: 過路人文迪    時間: 2017-11-1 22:25

作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-1 22:34

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-11-1 10:25 PM 發表

房內,兩人一妖已經開始除褲,人妖條黑皮底,文迪條孖煙通底,同肯尼條黑色 lace 花邊有蹟底已經拋到梳化上,三個鳩撚柒已經互啤住對方下便,似乎睇吓邊個先硬得最快,其餘果兩個就要趴低準備受棍
講長,就係文迪嗰條;講粗,唔駛問,當然係肯尼仔,但講爛又流住膿嘅,就係人妖那條......
作者: 過路人文迪    時間: 2017-11-1 22:50

作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-1 23:03

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-11-1 10:50 PM 發表

三條基佬正集中念力充血中嘅同時,呢個時候,敲門聲響起,一個日本女僕打扮嘅短裙美少女正開門行入黎,「Room service, Room service…」
女僕條裙短到差啲見到gap,三條基佬即刻扯起晒,人妖啲膿仲飛到去文迪條長啫嗰頭度.......
作者: 沙漠神童    時間: 2017-11-1 23:15

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2017-11-1 11:03 PM 發表

女僕條裙短到差啲見到gap,三條基佬即刻扯起晒,人妖啲膿仲飛到去文迪條長啫嗰頭度.......
三條基佬望住短裙女僕隻 gap

人妖 :「頂,條友玩到出哂膿,使唔使咁趕客呀!」

文迪 :「硬左,唔得,要姦佢,姦完我地先至再格劍!」

肯尼 :「Come 必芝娃,在下肯尼,師承浪花十三,強項為九淺一深拳嘅呢!」
作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-1 23:23

笑死,誠意邀請沙漠兄粉墨登場!
(呢句唔係接,純個人願望:smile_30
作者: 過路人文迪    時間: 2017-11-2 00:16

作者: assault    時間: 2017-11-2 04:39

作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-2 07:16

引用:
原帖由 assault 於 2017-11-2 04:39 AM 發表

「靚女,妳啲姊妹雖無過犯、面目可憎,我梗係嚟唔到喇!」肯尼對住女僕流哂口水講:「既然而家妳送外賣,咁之前啲嘢仲講嚟做咩吖,開波把喇!!」
[等等先!]文迪一野跳到女僕嗰鼻尖前,伸晒俐話:[靚女,人稱含吹奶啜鑽樣樣精通,鐵沙棍唯一傳人,雙頭插文迪,正是在下。]
作者: 沙漠神童    時間: 2017-11-2 07:25

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2017-11-2 07:16 AM 發表

[等等先!]文迪一野跳到女僕嗰鼻尖前,伸晒俐話:[靚女,人稱含吹奶啜鑽樣樣精通,鐵沙棍唯一傳人,雙頭插文迪,正是在下。]
另一邊,人妖好唔開心咁自言自語,「吳肯尼,枉佢啲文咁優雅,原來個人係咁毒,當年毒嘔玲比佢屈完,今日居然又屈我流膿,無啦,無嘞,睇怕我又要跟呀玲去台灣搵食先至得嘞!」 流膿人妖正黯然地離開左間房之內

作者: mandy2013    時間: 2017-11-2 07:53

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2017-11-2 07:25 AM 發表

另一邊,人妖好唔開心咁自言自語,「吳肯尼,枉佢啲文咁休雅,原來個人係咁毒,當年毒嘔玲比佢屈完,今日居然又屈我流膿,無啦,無嘞,睇怕我又要跟呀玲去台灣搵食先至得嘞!」 流膿人妖正黯然地 ...
人妖走左之後,日本女僕即時齒開件衫,然後再用對肉彈就雷落去文迪塊面度,肯尼先生見到咁,即時亦唔執輸就摷起女僕條短裙再撕人條 under, 跟住一個豬咀就錫落人地塊豉椒牛栢葉度

塊葉被錫,女僕即時 high 到就唱,「kiss me honey 肯尼 kiss me........」
作者: assault    時間: 2017-11-2 08:02

作者: farm1615    時間: 2017-11-2 08:52

引用:
原帖由 mandy2013 於 2017-11-2 07:53 AM 發表

人妖走左之後,日本女僕即時齒開件衫,然後再用對肉彈就雷落去文迪塊面度,肯尼先生見到咁,即時亦唔執輸就摷起女僕條短裙再撕人條 under, 跟住一個豬咀就錫落人地塊豉椒牛栢葉度

塊葉被錫,女僕即時 high 到就 ...
文迪見有機可乘系甘啜菊,仲覺得有少少夜来香既味道
作者: 過路人文迪    時間: 2017-11-2 08:55

作者: 過路人文迪    時間: 2017-11-2 08:59

作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-2 09:09

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-11-2 08:55 AM 發表

我比.....唔係, 文迪比女僕用對人肉 old 嬋按面器係咁夾住塊面唔郁得, 跟住心下一轉手握拳頭, 波動拳就由下而上咁大力打開兩團胸肉, 文迪甩開對波再望吓下面嘅肯尼, 妖, 賤到佢吖, 簡直傷盡天下香土少女心 : ...
其實唔係少女心,係文迪自己嗰心......因為肯尼仔嘅奶撻技,太高超,令文迪苦練了十年,撳盡港九新界鐘仔,才練成嘅鐵沙棍,都唔敢施展出嚟!
作者: 沙漠神童    時間: 2017-11-2 09:23

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2017-11-2 09:09 AM 發表

其實唔係少女心,係文迪自己嗰心......因為肯尼仔嘅奶撻技,太高超,令文迪苦練了十年,撳盡港九新界鐘仔,才練成嘅鐵沙棍,都唔敢施展出嚟!
鐵沙棍實在太多沙, 女僕成口都係沙搞到係咁吐吐吐, 而肯尼就繼續以佢條不爛三吋之舌黎繼續發住人地隻西, 女僕亦唔係省油之燈, 見佢鳳爪一舉, 跟住就狠狠地抓落曾經放洋出國浸過吓咸水嘅肯尼兩粒來路荔枝度
作者: 過路人文迪    時間: 2017-11-2 09:43

作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-2 09:49

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-11-2 09:43 AM 發表

響樓下嘅二男一女已經企左響房門口度睇表演, 女嘅見女僕正碌緊肯尼果兩粒來路荔枝, 跟住佢就攞左佢個穿戴式假陽具黎遞比女僕, 女僕戴上左假陽具之後, 跟住再又擰轉肯尼個身, 而假洋具就正向住肯尼個小菊花之處慢慢 ...
呢個時候,文迪發晒脾四,一手推開肯尼仔,霸埋佢個位,大叫:[喂!我先係男主角,屌屎眼呢啲重頭戲,梗係我嚟!]:smile_30:
作者: mandy2013    時間: 2017-11-2 09:57

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2017-11-2 09:49 AM 發表
呢個時候,文迪發晒脾四,一手推開肯尼仔,霸埋佢個位,大叫:[喂!我先係男主角,屌屎眼呢啲重頭戲,梗係我嚟!]:smile_30:
但肯尼武功蓋世, 一吓陰勁就將文迪震開再趴番低響度, 緊張嘅肯尼, C 眼正時而張開, 時而緊縮, 就仿似一個害羞嘅少女遇上心上人一樣嘅緊張心情, 插菊將始, 女僕攞出佢隨身帶住嘅一公升刀甩花生油出黎滋潤吓肯尼隻 C 眼, 玉指一篤, C 眼一縮, 假狗已至, 風雲變色, 轟隆........
作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-2 10:01

引用:
原帖由 mandy2013 於 2017-11-2 09:57 AM 發表

但肯尼武功蓋世, 一吓陰勁就將文迪震開再趴番低響度, 緊張嘅肯尼, C 眼正時而張開, 時而緊縮, 就仿似一個害羞嘅少女遇上心上人一樣嘅緊張心情, 插菊將始, 女僕攞出佢隨身帶住嘅一公升刀甩花生油出黎滋潤吓肯尼隻 C ...
呢個返工時間,肯尼仔已冇力反抗,但求各施主手下留情,謹記文迪先係男主角......:smile_39:
作者: 過路人文迪    時間: 2017-11-2 10:27

作者: farm1615    時間: 2017-11-2 10:55

有的亂色狼系肯尼仔?
作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-2 11:44

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-11-2 10:55 AM 發表
有的亂色狼系肯尼仔?
各施主,請記住,肯尼仔其實係警方卧底,埋文迪呢個姦淫老弱色魔身,打算捉佢,所以,肯尼仔係好人來,請大家記住。:smile_38:
作者: taikongbaby    時間: 2017-11-2 11:59

作者: assault    時間: 2017-11-2 12:01

作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-2 12:03

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2017-11-2 11:59 AM 發表

肯尼兄,你唔記得臥底一曝露身份,下場就.....咩??:smile_35:
多謝tai兄提醒,咁在補充下,其實原來在場所有人都係臥底,除咗色魔文迪:smile_30:
作者: 過路人文迪    時間: 2017-11-2 12:09

作者: farm1615    時間: 2017-11-2 12:14

肯尼先生嘴角仲有條陰毛😎😎😎
作者: 過路人文迪    時間: 2017-11-2 12:28

作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-2 12:48

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-11-2 12:28 PM 發表
仲攞埋最佳主題曲添呀

Shirley Bassey - Kiss Me, Honey 肯尼, Kiss me
https://www.youtube.com/watch?v=oS2BpXd2eoo
肯尼仔企响頒獎堂台上,拎住個獎,喊晒口話:[多謝,要多謝文迪哥咁錫我,不但教我文戲,動作場面更代我上陣,特别係那場被鷄姦戲,文迪做受害者,真係演得絲絲入扣。]
作者: 過路人文迪    時間: 2017-11-2 13:14

作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-2 13:42

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-11-2 01:14 PM 發表

你搞錯嘞, 果場剪左嘅插菊戲, 其實係叫左個後生靚女場務趴響度扮男人, 諗住影唔倒樣就益你去插佢, 點知你又走去扮基佬匿埋響女廁度都唔知做咩, 但時間緊迫, 所以我先唯有被迫臨時親身上陣咋 :smile_19:
聽講嗰個後生靚女場務,係泰國做咗變性手術嘅男人嚟,文迪哥咁咪即係屌咗......
作者: farm1615    時間: 2017-11-2 15:58

果然系三大高手一天就完成了
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-11-2 17:22

作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-2 18:29

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2017-11-2 05:22 PM 發表

肯尼先生拿左A級電影最佳男主之後,作為超重口味既電影編劇--京兄,
就拿左自己既最新力作,去找肯尼先生,希望佢擔演這套電影既主角!

肯尼先生本來興趣唔大,但係都客套咁問侯左幾句:
「係呢京兄,人人都叫 ...
[原來公廁淫蟲草薙京就係你!]就响呢個時候,文迪哥响肯尼仔間睡房走出嚟......
作者: farm1615    時間: 2017-11-2 23:32

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2017-11-2 06:29 PM 發表

[原來公廁淫蟲草薙京就係你!]就响呢個時候,文迪哥响肯尼仔間睡房走出嚟......
文迪剛用鉄沙棍同肯尼比試格劍後,一面看不起肯尼既態度,立即想搵剛才兩女再淫戰兩場
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-11-4 15:42

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)