188Channel

標題: 皇Y技師 [打印本頁]

作者: wck0816    時間: 2017-10-30 11:43     標題: 皇Y技師

作者: emau1    時間: 2017-10-30 12:53

引用:
原帖由 wck0816 於 2017-10-30 11:43 AM 發表
皇Y 皇崗行去15分鐘 技師JJB 之前係PA三條二

話換場咁前兩日約好 9:30出發已經微信提醒 無回 到場大概10:50 講明約好JJB 接待話就返 都覺得有D危險 不過 唸如果唔返應該請假吧

沖好涼入房 部長又話返緊 結果十 ...
真系唔關事的啊,有男人都可以出來做

冇理由格,你冇俾錢佢地唔會俾你走格
要畀凈桑拿錢架
要三十蚊架。
作者: 上田健太郎    時間: 2017-10-30 13:06

如果手推場,技師放飛機可以簡第二個,唔使走。
作者: 農場灰牛牛    時間: 2017-10-30 13:11

作者: 共棍鳩毛黨    時間: 2017-10-30 13:37

成個場唔係得一個技師嘛!咁走法咪白行一趟?
作者: YuanYuan    時間: 2017-10-30 14:14

樓主師兄發個皮四姐。好冧條囡但俾佢過了一幢心有不甘。
後生仔遇到呢d事會激心d,玩玩下就會對d臭西完全唔上心。
作者: kevin99    時間: 2017-10-30 14:18

被人放飛機真係好掃興
作者: wck0816    時間: 2017-10-30 16:07

作者: wck0816    時間: 2017-10-30 16:12

作者: 台灣多神手    時間: 2017-10-30 16:39

係大陸只要有著數個龍門可以任擺,玩得耐d就會化架喇
作者: 森林王    時間: 2017-10-30 17:39

洗乜咁勞氣吖,一場去到揾其他技c玩都得姐,放你飛机呢啲技c咪拉黑佢囉,又5系同佢做人世,我约技c要我等超过15分鐘,我即刻換人,就到我準時會揾多幾次,就5到就換人,所以我極小约到红牌,红牌要等..
作者: masterlee    時間: 2017-10-30 18:09

take it easy, 出来玩求開心。嬲,何必!
作者: 上田健太郎    時間: 2017-10-30 19:36

放飛機應該臨時要陪大老板,大老板要隨傳隨到
作者: vawa    時間: 2017-10-30 20:42

你鐘意左個技師?
咁上心
女死女還在 下個更可愛
作者: masasa    時間: 2017-10-30 21:06

樓主開技師number 啦, 以免其他ching 中伏
作者: goodguy2004    時間: 2017-10-30 21:35

紅牌技师一日又call鐘又点鐘都麻木晒,太早的call鐘又未必会上心真係人之常情,約技C呢家野真係隨缘算啦,咁上心就索性扮土豪包佢半日佢想唔记得你都難矣
作者: wck0816    時間: 2017-10-30 22:43

作者: q00oman    時間: 2017-10-30 22:47

搵王菲安排
有時都有荀嘢
作者: wck0816    時間: 2017-10-30 23:09

作者: YuanYuan    時間: 2017-10-31 00:13

技師係唔會感受到教訓,對於佢地來講,依家要揾錢揾男人的機會多的是,你問佢上個客人咩樣可能已經唔記得。人一走茶就涼係骨場常事!
作者: 上田健太郎    時間: 2017-10-31 09:10

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2017-10-31 12:13 AM 發表
技師係唔會感受到教訓,對於佢地來講,依家要揾錢揾男人的機會多的是,你問佢上個客人咩樣可能已經唔記得。人一走茶就涼係骨場常事!
好認同c兄講法,所以對住大陸妹當佢地係發洩性慾的工具,唔好上心。
作者: 大口Sam    時間: 2017-10-31 09:25

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-10-31 09:10 AM 發表
好認同c兄講法,所以對住大陸妹當佢地係發洩性慾的工具,唔好上心。
最好能令佢對你上心就very good喇.
約JS, 佢話要早DD, 因為有客約左. 我話冇得早, 一起我唔來咯. 跟住佢話唔好, 想見面.
去到得半個鐘就下一個客到, 點算呢. 佢話唔緊要, 由得佢等下. 哈哈.
作者: ngtungsee    時間: 2017-10-31 10:04

引用:
原帖由 大口Sam 於 2017-10-31 09:25 AM 發表

最好能令佢對你上心就very good喇.
約JS, 佢話要早DD, 因為有客約左. 我話冇得早, 一起我唔來咯. 跟住佢話唔好, 想見面.
去到得半個鐘就下一個客到, 點算呢. 佢話唔緊要, 由得佢等下. 哈哈.
絕對認同.
JS返早11點上班我約中午12點佢話冇問題唔上鐘等我.又有JS推掉其他客的call鐘就我...
作者: 上田健太郎    時間: 2017-10-31 10:41

回樓上2位c兄,而家手推或口爆場靚女少,輪牌一定食扒,又要call鍾,所以d靚技師要早少少約,以前去東莞從來唔會提早約,去到先簡,靚女多,最多返食一次,唔會沉,因為太多女食唔晒,而加靚女唔多,加上有d客沉埋船,唔當自己去按摩,而家當左去溝女,心態上唔能夠理性處理。
作者: 肥龍^.^    時間: 2017-10-31 17:50

被人放飛機真係好掃興:smile_45: :smile_45: :smile_45:
作者: wck0816    時間: 2017-10-31 17:55

作者: wck0816    時間: 2017-10-31 17:58

作者: 上田健太郎    時間: 2017-10-31 21:17

樓主現實生活是否比較少女性朋友,如果都感情交流就揾正行大陸妹,邪骨妹你同佢講感情會有好多今次呢d事情發生,正骨如果係比較靚的技師都唔簡單,我主場有個技師試左大約10次,我只當佢發洩性慾的工作,爆完就走,同佢話題主要都係性,加變態話題。
作者: YuanYuan    時間: 2017-11-1 16:08

引用:
原帖由 wck0816 於 2017-10-31 17:58 發表
年齡會有影響 以前同你一樣心態 依家重感情多於其他 大家感覺好 我次次都搵佢 就算離開都間中微信 如果回老家 沒結婚 一樣會去搵佢短聚
重感情是你一相情願的想法。望下佢WC,佢要應酬幾多條佬,仲要有幾個WC應付唔同圈子的仔,你對佢起痰,佢當你痴男。。。咋
作者: sas369    時間: 2017-11-4 04:17

被放飛机確係掃興,惟有拉黑技師,當亞Q報復。
作者: 高文    時間: 2017-11-4 09:58

咁樓主你張充值咭以後仲用唔用?
作者: patpat167    時間: 2017-11-4 11:53

畀人放飛機當然心情唔好,條氣唔順要發洩下啦! 但係你想JS得到教訓就係天真啦! 正如你估佢係有佬 臨時為佢放飛機嘅,人哋早就準備咗,嗰日嘅罰款㗎啦。少你一個係唔少,有乜所謂啫!與其係咁不如準備定plan b 假設放飛機可以搵邊個 ,唔好浪費自己時間就得喇。
作者: 勝肉強    時間: 2017-11-4 12:27

你沈船你自己岸居,人地有仔又如何,你妒忌?
作者: ironman@pm    時間: 2017-11-5 17:29

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)