188Channel

標題: PA技素如何,大家一齊討論下 [打印本頁]

作者: dencpacfa    時間: 2017-10-25 15:06     標題: PA技素如何,大家一齊討論下

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: dencpacfa    時間: 2017-10-25 15:13

哈哈,打漏字,是講技師質素如何
作者: ho501501    時間: 2017-10-25 15:20

平安必试伍義玲:smile_44:
作者: dencpacfa    時間: 2017-10-25 15:26

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-25 03:20 PM 發表
有什麼好?
作者: dencpacfa    時間: 2017-10-25 17:19

呢度D師只好似只會看,不會發表@@
作者: 一一一木木木    時間: 2017-10-25 18:29

我就未幫趁過PA,主場係FL。原因嘛,因為PA唔就腳。客服有加曉曉姐,不過睇尐女唔多岩口味,但年輕。
反而王丸有幾個睇落唔錯,個人鐘意義仔同一碌碌。
作者: 陳十二    時間: 2017-10-25 19:06

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-25 03:20 PM 發表
係小弟遇到第一個一入房就瞓低唔做part I嘅技師,身型係靚又玩得,但就有打假波之嫌!
作者: dencpacfa    時間: 2017-10-25 19:17

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-10-25 07:06 PM 發表

係小弟遇到第一個一入房就瞓低唔做part I�技師,身型係靚又玩得,但就有打假波之嫌!
有乜野玩,上6?定系其他,師兄,你又知佢打假波?
作者: dencpacfa    時間: 2017-10-25 19:30

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-10-25 06:29 PM 發表
我就未幫趁過PA,主場係FL。原因嘛,因為PA唔就腳。客服有加曉曉姐,不過睇尐女唔多岩口味,但年輕。
師兄,有無王丸客服呀?其實PA都系唔方便我,附近又無茶餐廰,而且系商業區,唔似FL系羅湖,幾步路就有野食,但FL見得多的技師都悶,555,8仔又唔系到,所以睇下有冇D高質既
作者: 名留萬世    時間: 2017-10-25 19:40

位置唔方便,只係新開時貪新鮮去咗一次未再去過!
作者: 阿修羅霸凰拳    時間: 2017-10-26 00:13

伏場,又貴服務又差,價錢貴性價比低,係裝修好D呃D唔識玩既人去
作者: dencpacfa    時間: 2017-10-26 00:33

引用:
原帖由 阿修羅霸凰拳 於 2017-10-26 12:13 AM 發表
伏場,又貴服務又差,價錢貴性價比低,係裝修好D呃D唔識玩既人去
咁我又唔覺係伏場,只系真系唔系咁就腳,價錢系貴左D,看你跟什麼比,而服務當然跟其他場差不多,當然如果靚仔又或者健談,氹得技師開心又增值服務另計
作者: 阿修羅霸凰拳    時間: 2017-10-26 03:09

引用:
原帖由 dencpacfa 於 26/10/2017 12:33 AM 發表

咁我又唔覺係伏場,只系真系唔系咁就腳,價錢系貴左D,看你跟什麼比,而服務當然跟其他場差不多,當然如果靚仔又或者健談,氹得技師開心又增值服務另計
你去多幾個場,你會搵到平過佢女靚過佢服務好過佢既地方,你之後自然就唔會再去
作者: dencpacfa    時間: 2017-10-26 06:28

引用:
原帖由 阿修羅霸凰拳 於 2017-10-26 03:09 AM 發表

你去多幾個場,你會搵到平過佢女靚過佢服務好過佢既地方,你之後自然就唔會再去
師兄有冇介紹?
作者: 沙田樹根    時間: 2017-10-26 08:36

引用:
原帖由 dencpacfa 於 2017-10-26 12:33 AM 發表

如果靓仔又健談,大把女湧埋來,都唔洗去PA。PA對客門欖咁高,唔怪得無人去。
作者: dencpacfa    時間: 2017-10-26 08:46

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-26 08:36 AM 發表

如果靓仔又健談,大把女湧埋來,都唔洗去PA。PA對客門欖咁高,唔怪得無人去。
有乜門檻?是人都可以去
作者: 沙田樹根    時間: 2017-10-26 10:17

[quote]原帖由 dencpacfa 於 2017-10-26 08:46 AM 發表

有乜門檻?是人都可以去 [/quote
門檻就是你說靚仔和健談!
唔靓仔,唔健談,會無服務,去來博跌錢?

作者: simonkeyman2000    時間: 2017-10-26 14:50

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-10-25 06:29 PM 發表
請問你系試過呢兩個定系凈系睇相覺得吾錯呢?
作者: 23278681    時間: 2017-10-26 15:34

作者: kopahin    時間: 2017-10-26 15:54

本來係幾鍾意呢個場。。後來比女友發現我張會員卡后冇得去
作者: 高佬打飛機    時間: 2017-10-26 17:03

哈哈,宜家叫雞都要靚仔,我真係out 啦:smile_30: :smile_30:
作者: ho501501    時間: 2017-10-26 17:08

引用:
原帖由 高佬打飛機 於 2017-10-26 05:03 PM 發表
哈哈,宜家叫雞都要靚仔,我真係out 啦:smile_30: :smile_30:
唔靚仔都可以叫雞,不過無服務啫:smile_38:
作者: 一一一木木木    時間: 2017-10-26 18:48

引用:
原帖由 simonkeyman2000 於 2017-10-26 02:50 PM 發表

請問你系試過呢兩個定系凈系睇相覺得吾錯呢?
講明睇嘛,哈哈
作者: dencpacfa    時間: 2017-10-26 18:49

不過個人覺得現在唔好以為自己拿著幾百元去消費就當自己大爺一樣。其實如果條女服務唔好,大可以下次唔去,出得黎玩,最緊要開心,條女服務唔好,投訴佢,小佢,只不過令佢黑面,你又唔開心,無謂。但客觀來講,大陸水平高左,又有富二代,土豪。唔好講D索女有無俾人包,佢地都可以做網紅,都搵到反食,所以不愁出路,亦造就D女咁串
作者: dencpacfa    時間: 2017-10-26 18:51

引用:
原帖由 23278681 於 2017-10-26 03:34 PM 發表
PAD女好鬼串,地方又吊腳,去過2次就算
點串法?
作者: 阿修羅霸凰拳    時間: 2017-10-26 20:40

引用:
原帖由 dencpacfa 於 26/10/2017 06:49 PM 發表
不過個人覺得現在唔好以為自己拿著幾百元去消費就當自己大爺一樣。其實如果條女服務唔好,大可以下次唔去,出得黎玩,最緊要開心,條女服務唔好,投訴佢,小佢,只不過令佢黑面,你又唔開心,無謂。但客觀來講,大陸 ...
問題係呢間野普遍服務差態度唔好,中過太多伏就明顯係個場問題,講真上去又晒時間,玩得又唔盡興成肚氣,我咩事同自己過唔去,呢個價已經超過香港吊西既價錢啦,咁樣玩自己我係香港吊西唔好?
另外大陸係進步左,但其他場仲有好多女肯收平D價錢比好服務我,我上去邪骨為咩要揀PA唔揀更好既場?
作者: dencpacfa    時間: 2017-10-26 20:46

引用:
原帖由 阿修羅霸凰拳 於 2017-10-26 08:40 PM 發表

問題係呢間野普遍服務差態度唔好,中過太多伏就明顯係個場問題,講真上去又晒時間,玩得又唔盡興成肚氣,我咩事同自己過唔去,呢個價已經超過香港吊西既價錢啦,咁樣玩自己我係香港吊西唔好?
另外大陸係進步左,但其 ...
咁邊間場好,求師兄指教!
作者: 我很高興    時間: 2017-10-26 20:47

引用:
原帖由 阿修羅霸凰拳 於 2017-10-26 08:40 PM 發表

另外大陸係進步左,但其 ...
絶對同意。初開張 為咗FL8仔 去過幾次 但太隔著 哂時間上落 跟手連8仔都返富記 更加唔會去
作者: 太陽之後    時間: 2017-10-26 21:38

作者: ho501501    時間: 2017-10-26 21:47

引用:
原帖由 dencpacfa 於 2017-10-26 08:46 PM 發表

问極都唔答你
作者: 阿修羅霸凰拳    時間: 2017-10-26 21:49

引用:
原帖由 dencpacfa 於 26/10/2017 08:46 PM 發表

做下功課唔難搵到,你睇有D場有二三十版討論果D會有好野,爬下文睇下大家介紹邊D技師唔會有錯,TSG FL YJ MZ或者之前FY都好多討論,
呢個版師兄真心識玩,跟佢地玩唔會死錯人,佢地唔多提果D就多數差D,你睇MH PA宜家四大都好少討論,有都係中伏報告多
作者: 阿修羅霸凰拳    時間: 2017-10-26 21:52

引用:
原帖由 ho501501 於 26/10/2017 09:47 PM 發表

问極都唔答你
唔想答係因為樓主爬文都懶,唔LIKE申手黨
作者: 沙田樹根    時間: 2017-10-26 22:13

PA不是間場唔得,是女趕客,例如紅牌520,揾過一次,無第2次。好似揾FL8 3姊妹去做,個場一定多番唔少客。
作者: dencpacfa    時間: 2017-10-26 22:44

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-26 10:13 PM 發表
PA不是間場唔得,是女趕客,例如紅牌520,揾過一次,無第2次。好似揾FL8 3姊妹去做,個場一定多番唔少客。
其實520點差?我找過她,並不是很差,我未找過8仔,佢又有乜服務,求師兄賜教!
作者: 陳十二    時間: 2017-10-26 22:46

引用:
原帖由 dencpacfa 於 2017-10-26 10:44 PM 發表

其實520點差?我找過她,並不是很差,我未找過8仔,佢又有乜服務,求師兄賜教!
先講講你對520有咩評價!
作者: dencpacfa    時間: 2017-10-26 22:59

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-10-26 10:46 PM 發表

先講講你對520有咩評價!
很難詳細說明,但不是666,但比363多,我也不知是好是差
作者: 沙田樹根    時間: 2017-10-26 23:16

引用:
原帖由 dencpacfa 於 2017-10-26 10:44 PM 發表

520 part 1 按幾分鍾,無力hea按,顯得好累,希望你早點比她收工,part 2,033,然後自己玩收機。
FL8 帶合益達香口珠請客食part one 20分鐘,好有力水認真按,然後part 2 上,下解甲,熱情波推,對波任玩,懂調情,可食乃,她會用口親客小第弟,好C服,下路任摸,但不可指插。上路可咀對咀小車。出完野,她清潔後回來,叫我俟個頭俟在她對波上按頭,同時手機覆客V7,直至電話嚮,夠鍾時,問我下次幾時見,比埋下次期,唔洗再约,然後good bye kiss 才離開。520對假波,不可食乃,上路免,避開,下路守得穩,只可例面觸到毛毛。

作者: 沙田樹根    時間: 2017-10-26 23:39

引用:
原帖由 dencpacfa 於 2017-10-26 10:59 PM 發表

很難詳細說明,但不是666,但比363多,我也不知是好是差
有兵位C兄,有多於363,請發表,520怎樣服務多於363。
作者: ngtungsee    時間: 2017-10-26 23:50

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-26 10:13 PM 發表
PA188嚴重偷鍾兼030,PA2寸兼又係030,之前好的JC如888(不是520的家姐),111,88,30又走哂,新來的又提不起興趣,所以都成幾個月冇去了.

作者: 陳十二    時間: 2017-10-26 23:55

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2017-10-26 11:50 PM 發表

PA188嚴重偷鍾兼030,PA2寸兼又係030,之前好的JC如888,111,88,30又走哂,新來的又提不起興趣,所以成幾個月冇去了.
PA188揾過3次,3次都偷鐘,指数唔太記得,大概係340,放棄!
作者: dencpacfa    時間: 2017-10-27 00:35

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2017-10-26 11:50 PM 發表

PA188嚴重偷鍾兼030,PA2寸兼又係030,之前好的JC如888(不是520的家姐),111,88,30又走哂,新來的又提不起興趣,所以都成幾個月冇去了.
什麼520家姐?你又知家姐?
作者: kin2017    時間: 2017-10-27 00:35

引用:
FL8 姊妹係幾號?
作者: ho501501    時間: 2017-10-27 07:00

引用:
原帖由 dencpacfa 於 2017-10-27 12:35 AM 發表

什麼520家姐?你又知家姐?
520家姐你都唔識?
咪就糸从前九记柒头青年才俊收割机囉:smile_38:
作者: ho501501    時間: 2017-10-27 07:14

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-26 11:16 PM 發表

520 part 1 按幾分鍾,無力hea按,顯得好累,希望你早點比她收工,part 2,033,然後自己玩收機。
FL8 帶合益達香口珠請客食part one 20分鐘,好有力水認真按,然後part 2 上,下解甲,熱情波推,對波任玩,懂調情 ...
FL8整容后無以前咁自然:smile_39:
作者: lesliechan777    時間: 2017-10-27 07:34

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-27 07:00 AM 發表

520家姐你都唔識?
有個新技師8号仔,好似染頭個樣在MH上班,請確認
作者: ho501501    時間: 2017-10-27 08:03

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-10-27 07:34 AM 發表
有個新技師8号仔,好似染頭個樣在MH上班,請確認
点解要我確認:smile_41:
作者: lesliechan777    時間: 2017-10-27 08:10

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-27 08:03 AM 發表

点解要我確認:smile_41:
因為你最了解佢既行踪
作者: 一一一木木木    時間: 2017-10-27 08:13

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-26 11:16 PM 發表

FL8 帶合益達香口珠請客食part one 20分鐘,好有力水認真按,然後part 2 上,下解甲,熱情波推,對波任玩,懂調情 ...
機根兄呢尐真心好包膠 弓
作者: ho501501    時間: 2017-10-27 08:15

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-10-27 08:10 AM 發表

因為你最了解佢既行踪
師兄誤会我了!我不推介她了,她在这里口碑不好:smile_39:
作者: dencpacfa    時間: 2017-10-27 08:49

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-27 07:00 AM 發表

520家姐你都唔識?
師兄,我真不知道,收割機是指吸血,我無去過九記,知唔知道佢去左邊,希望見見她,好奇佢點既樣
作者: dencpacfa    時間: 2017-10-27 08:52

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-26 11:39 PM 發表

有兵位C兄,有多於363,請發表,520怎樣服務多於363。
好難講得好清楚,但奶可任食,仲有上路也不是不可不碰
作者: ho501501    時間: 2017-10-27 09:06

引用:
原帖由 dencpacfa 於 2017-10-27 08:52 AM 發表

心情好的時候可濕吻:smile_44:
作者: ho501501    時間: 2017-10-27 09:09

引用:
原帖由 dencpacfa 於 2017-10-27 08:49 AM 發表

師兄,我真不知道,收割機是指吸血,我無去過九記,知唔知道佢去左邊,希望見見她,好奇佢點既樣
第一:年輕才俊收割機是指她不接四十以上的老頭生意!
第二:她已經不在九記工作了!
第三:她是520親姊,樣貌跟她相似!
作者: lesliechan777    時間: 2017-10-27 09:12

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-27 09:09 AM 發表

而家佢既v7冇其视老人,不過要3天前预约
作者: ho501501    時間: 2017-10-27 09:38

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-10-27 09:12 AM 發表
而家佢既v7冇其视老人,不過要3天前预约
這個你還比較我清楚得多!:smile_38:
那你為什麼不知她在那裡工作?:smile_41:

作者: 沙田樹根    時間: 2017-10-27 10:04

引用:
原帖由 dencpacfa 於 2017-10-27 08:52 AM 發表

吹水唔抹嘴,假波可以任食,弄破對乃,怎樣辦?
作者: lesliechan777    時間: 2017-10-27 11:57

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-27 09:38 AM 發表

這個你還比較我清楚得多!:smile_38:
那你為什麼不知她在那裡工作?:smile_41:
因為她去了我主塲之一上班,所以看到
作者: ho501501    時間: 2017-10-27 12:06

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-10-27 11:57 AM 發表
因為她去了我主塲之一上班,所以看到
MH?:smile_41:
作者: lesliechan777    時間: 2017-10-27 12:51

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-27 12:06 PM 發表

MH?:smile_41:
梅花
作者: dencpacfa    時間: 2017-10-27 13:24

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-27 10:04 AM 發表

吹水唔抹嘴,假波可以任食,弄破對乃,怎樣辦?
其實我討厭吹水,我也無必要講假,對我有什麼著數?
作者: dencpacfa    時間: 2017-10-27 13:29

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-27 09:09 AM 發表

咁師兄,佢姐衣家系邊到返工?有興趣會一會佢,謝謝提供資料!
作者: ho501501    時間: 2017-10-27 13:37

引用:
原帖由 dencpacfa 於 2017-10-27 01:29 PM 發表

咁師兄,佢姐衣家系邊到返工?有興趣會一會佢,謝謝提供資料!
我不推介了,
樓上師兄有講
再唔系你自己可以問520
作者: hkgals    時間: 2017-10-27 16:58

作者: seacow    時間: 2017-10-28 09:22

很久去深圳的桑拿,请问按腿/松腿/美容 三项都是不同技师吗?上房后的收费是否有差别?
作者: winghong456    時間: 2017-10-28 20:30

現在PA收費如何?
作者: ollma    時間: 2017-10-30 09:35

作者: MrL    時間: 2017-10-31 03:18

作者: ngtungsee    時間: 2017-10-31 11:29

引用:
原帖由 MrL 於 2017-10-31 03:18 AM 發表

以前後生女果個888 真係好,後生配合度高之餘,其實傾落仲幾nice

而家PA2 唔串喎,你會唔會講另一個,而家果個做左幾個月,唔串兼高指數喎我覺得
就係呢個小溢,佢一來PA幾日我就找佢.partI求其按廿分鐘左右,PartII也一般,到手推時想鍚下波波居然話要俾一張毛伯伯小費才可以,我話咁唔鍚囉,佢就即變臉係咁死chok,chok到我有點痛,即叫佢輕力啲慢啲,佢竟然話係咁呀啦!之後講野仲串串供.指數030.完事後即叫佢落鐘.唔俾鍚波波唔緊要,PA好多JS都係030,但使唔使咁樣.PA自開業已去,佢係我在PA所找的最差一個.佢應該慶幸我係一個唔鍾意投訴JS的客,該日在大堂同陳總閒聊時也沒有對陳總講.
作者: jimmylaw82    時間: 2017-10-31 11:31

引用:
原帖由 MrL 於 2017-10-31 03:18 AM 發表

以前後生女果個888 真係好,後生配合度高之餘,其實傾落仲幾nice

而家PA2 唔串喎,你會唔會講另一個,而家果個做左幾個月,唔串兼高指數喎我覺得
而家pa 2 睇相係超大波   佢服務如何 ?? 我都想試試
作者: 陳十二    時間: 2017-10-31 21:34

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2017-10-31 11:29 AM 發表

就係呢個小溢,佢一來PA幾日我就找佢.partI求其按廿分鐘左右,PartII也一般,到手推時想鍚下波波居然話要俾一張毛伯伯小費才可以,我話咁唔鍚囉,佢就即變臉係咁死chok,chok到我有點痛,即叫佢輕力啲慢Ú ...
起機要俾小費?雖然我從未投訢過,但會踢佢出房兼開齋投訴!
作者: ngtungsee    時間: 2017-10-31 22:16

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-10-31 09:34 PM 發表

起機要俾小費?雖然我從未投訢過,但會踢佢出房兼開齋投訴!
係錫波波要另俾小費100,唔俾就冇得錫兼係咁大力死chok,chok到細佬痛
作者: t7    時間: 2017-10-31 22:27

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2017-10-31 11:29 AM 發表

就係呢個小溢,佢一來PA幾日我就找佢.partI求其按廿分鐘左右,PartII也一般,到手推時想鍚下波波居然話要俾一張毛伯伯小費才可以,我話咁唔鍚囉,佢就即變臉係咁死chok,chok到我有點痛,即叫佢輕力啲慢Ú ...
ching我上次都係搵小溢,手推時我又係想鍚下對波,佢話俾錫但要我加送一個鐘,我話咁唔錫囉,但就冇黑面冇死chop,但好撚冇引,望住對波冇得錫,可能有ching覺得想錫咪付出囉,人地又冇迫你俾,但我就唔想咁on 9, 加鐘啲錢玩另一個好過
作者: 太陽之後    時間: 2017-10-31 23:51

作者: MrL    時間: 2017-11-1 03:36

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)