188Channel

標題: 皇濕不錯的睡眠區 [打印本頁]

作者: itemwah2    時間: 2017-10-24 13:03     標題: 皇濕不錯的睡眠區

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 11d6789    時間: 2017-10-24 15:52

有D人系吾鍾意睡眠區…係事實!各人喜好!
吾算no 9!
作者: reddoor    時間: 2017-10-24 16:21

係棺林房,隔音好差,不過就好安全,入去瞓教要登記!
作者: 主挑好食    時間: 2017-10-24 21:27

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-10-24 01:03 PM 發表
去皇濕我九成會過夜,但係大堂訓起碼要到半夜三點環境才(略)為安靜,但永遠有員工行來行去,又有新到的客人大聲談天,有次見到有個好樣衰既新來客人,企係正安眠既女客身邊大大聲講嘢,講足幾分鐘,好似有心 ...
皇室睡眠區都唔錯,不過就真係頂唔順D鼻寒聲大合奏!
要過夜就一定按摩房瞓!私隠度又高!

作者: ho501501    時間: 2017-10-24 22:13

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-24 09:27 PM 發表

骨場按摩房有鬼架!次次一个人訓到半夜都被鬼(擇),除非同條女一齊訓!如果唔系我依家一个人一定返歸或者出大堂訓:smile_44:
作者: itemwah2    時間: 2017-10-25 01:18

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-24 10:13 PM 發表

骨場按摩房有鬼架!次次一个人訓到半夜都被鬼(擇),除非同條女一齊訓!如果唔系我依家一个人一定返歸或者出大堂訓:smile_44:
所謂被鬼擇係咪肉體訓左但個腦仲未完全訓哂既情況,所以人半清醒但肉體不能動我以前成日出現!
作者: itemwah2    時間: 2017-10-25 01:19

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-24 09:27 PM 發表

咁係大堂訓都一樣有鼻寒聲,總之可以遠離佢地!
作者: davidmak123123    時間: 2017-10-25 01:55

有睡眠區不錯了
作者: chachachacha    時間: 2017-10-25 06:28

皇室個場夠大,Dup完就好似鴨仔團甘排隊入睡覺區,已經好耐無去,主要係唔鐘意個場太機械式服務,土豪場會縱壞啲技師。
作者: ho501501    時間: 2017-10-25 06:52

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-10-25 01:18 AM 發表

所謂被鬼擇係咪肉體訓左但個腦仲未完全訓哂既情況,所以人半清醒但肉體不能動我以前成日出現!
咁点樣解决呀?
又点解每次两个人一齊訓又唔会发生呢?
作者: itemwah2    時間: 2017-10-25 10:49

引用:
原帖由 chachachacha 於 2017-10-25 06:28 AM 發表
皇室個場夠大,Dup完就好似鴨仔團甘排隊入睡覺區,已經好耐無去,主要係唔鐘意個場太機械式服務,土豪場會縱壞啲技師。
而家個睡眠區好少人去,我去親都有九成位比你選,同意土豪場既技師比較功利,但都好正常,叫得土豪場,本來就唔係我地去既地方,我地去係會拉低班技師既收入,服務我地會收少太多小費,事實係對佢地唔住!
作者: ttvvmanman    時間: 2017-10-25 10:51

我以前每星期去美雅睡太空倉,訓拾幾個鐘,好静,後來消防唔比,而家仲關門大吉,北上已成曆屎
作者: itemwah2    時間: 2017-10-25 10:51

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-25 06:52 AM 發表

咁点樣解决呀?
又点解每次两个人一齊訓又唔会发生呢?
身體好左之後就無再發生,我覺得係因為身體差既一啲𧗠生問題,你身體強壯嗎?
作者: ho501501    時間: 2017-10-25 12:51

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-10-25 10:51 AM 發表

身體好左之後就無再發生,我覺得係因為身體差既一啲𧗠生問題,你身體強壯嗎?
身体算好呀!一晚两三次都仲可以:smile_44:
咁㤐解两个人一齊訓从未发生过呢?:smile_41:
作者: batitgoal1    時間: 2017-10-26 01:39

作者: itemwah2    時間: 2017-10-26 11:44

引用:
原帖由 batitgoal1 於 2017-10-26 01:39 AM 發表

多按1,2個鐘瞓房好過啦
多按十個鐘包房仲好啦!
作者: 上田健太郎    時間: 2017-10-27 18:39

昨晚在皇濕過夜,睡眠區都唔錯,硬件豪華,軟件又好,女部長幾個都靚,連按脚都有幾個靚女,在大堂坐住睇女已經好正,做左個東方x力,輪牌來左個靚女,240,2個鍾,簽1百小費,平時其他場按脚2個錯都7,80起標,以後可以用呢間做正骨主場。
作者: busofuncle    時間: 2017-10-27 22:56

作者: busofuncle    時間: 2017-10-27 22:58

作者: 主挑好食    時間: 2017-10-27 23:46

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-24 10:13 PM 發表

有鬼都係你呢隻咸濕鬼,被鬼壓係件JS唔係你!
分分鐘唔止壓,直情比鬼插㖭!
作者: 上田健太郎    時間: 2017-10-28 09:01

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-10-27 10:58 PM 發表

請問消費如何?有口爆或鬆腿嗎?
做左個東方x力,純正骨,240,小費一百,小費2個鍾80起標,d2線場按脚同大堂采耳都40起標,鬆腿同按脚都係79,1個鍾,中式2百2個鍾,當然比其他場貴d,不過硬件好,對於香港人來講,呢個消費仲可以
作者: ho501501    時間: 2017-10-28 13:07

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-27 11:46 PM 發表

有鬼都係你呢隻咸濕鬼,被鬼壓係件JS唔係你!
分分鐘唔止壓,直情比鬼插㖭!
你對我有偏見:smile_38:
作者: itemwah2    時間: 2017-10-28 15:14

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-10-28 09:01 AM 發表
做左個東方x力,純正骨,240,小費一百,小費2個鍾80起標,d2線場按脚同大堂采耳都40起標,鬆腿同按脚都係79,1個鍾,中式2百2個鍾,當然比其他場貴d,不過硬件好,對於香港人來講,呢個消費仲可以
咁你有無食嘢,間餐廰小菜都幾好!
作者: reddoor    時間: 2017-10-28 15:18

引用:
原帖由 itemwah2 於 27/10/2017 11:14 PM 發表

咁你有無食嘢,間餐廰小菜都幾好!
不如飲早茶,點心仲靚!
作者: 主挑好食    時間: 2017-10-28 19:26

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-28 01:07 PM 發表

你對我有偏見:smile_38:
無偏見,因為你每次都係正骨邪按!
攪到D宮女唔正唔經,叫親佢按身好D,
佢就成日掛住按小食神!
作者: chachachacha    時間: 2017-10-28 21:19

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-10-25 10:49 AM 發表

而家個睡眠區好少人去,我去親都有九成位比你選,同意土豪場既技師比較功利,但都好正常,叫得土豪場,本來就唔係我地去既地方,我地去係會拉低班技師既收入,服務我地會收少太多小費,事實係對佢地唔住!
土豪場啲技師返工最緊要識啲大老闆,全鐘出街陪老細先係主要收入來源,好彩既被老細睇中就會私有化
作者: 上田健太郎    時間: 2017-10-28 22:15

雖然係土豪場,但香港普通打工仔都可以間中去響受下,在入面食3餐食夠低消,水果任食,飲品任任,都係2百幾港元,一係做2個大堂,食一餐就3百幾,消磨一日,硬件太豪,在香港睇場戲食埋飯都係呢個價,所以好多香港屋企c奶八婆沒女宅毒男先成日上深圳骨場扮土豪,其實d技師背後係好睇唔起呢班人。
作者: 上田健太郎    時間: 2017-10-28 22:24

在某間2線場,采耳紅牌包1日小費就5百,鍾錢又5,6百左右,提提各位沉船客,正骨妹係每月4日假,如果條女冧你,早班可以放工先同你出街,晚班就返工前出,或買1個鍾,佢夜少1返工,4日假請後如果再請,全日假佢要俾2百公司,果日包全日鍾收成千銀真係當你水魚。
作者: pinglap    時間: 2017-10-28 22:36

作者: busofuncle    時間: 2017-10-28 23:04

作者: reddoor    時間: 2017-10-28 23:31

引用:
原帖由 busofuncle 於 28/10/2017 07:04 AM 發表

都負擔得起。或者請經驗豐富嘅師兄,開個專頁研究下。
正⻣全深圳大塲都喺呢個價位,要正骨邪按就别論!
作者: 名留萬世    時間: 2017-10-29 00:05

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-10-24 01:03 PM 發表
去皇濕我九成會過夜,但係大堂訓起碼要到半夜三點環境才(略)為安靜,但永遠有員工行來行去,又有新到的客人大聲談天,有次見到有個好樣衰既新來客人,企係正安眠既女客身邊大大聲講嘢,講足幾分鐘,好似有心 ...
有睡眠區都好過睡大廳,依家間間都屈要加一兩個先可以按完在房瞓,
有睡眠區可以唔加鐘去睡眠區瞓!
作者: itemwah2    時間: 2017-10-29 01:14

引用:
原帖由 pinglap 於 2017-10-28 10:36 PM 發表
未去过呢個埸,一日三餐有咩食?想去hea一日。仲有,银包是否想跟身呢?
果度有間餐廳,中日美既嘢都有得食,水準價錢同外面酒樓餐廳相近,
有平既碟頭飯,有貴既海鮮刺身任你,食嘢計埋最低消費,
所以單係食嘢都可以玩一日,非常好!!
作者: pinglap    時間: 2017-10-29 08:00

作者: itemwah2    時間: 2017-10-29 14:27

引用:
原帖由 pinglap 於 2017-10-29 08:00 AM 發表

照咁講,食野再另加钱,抵消唔到幾多收费!
你入去唔按摩淨食嘢,食夠最底消費都可以走,免費享用佢地既生果飲品同所有設施!
作者: 主挑好食    時間: 2017-10-29 15:57

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-10-28 10:24 PM 發表
在某間2線場,采耳紅牌包1日小費就5百,鍾錢又5,6百左右,提提各位沉船客,正骨妹係每月4日假,如果條女冧你,早班可以放工先同你出街,晚班就返工前出,或買1個鍾,佢夜少1返工,4日假請後如果再請,全日假佢 ...
以前還有地下卷時代會好D,用券買一日鈡都係差唔多五舊幾!
作者: biucheung    時間: 2017-10-31 23:11

有無推介?
作者: itemwah2    時間: 2017-11-8 13:30

剛由皇濕回來,去過皇濕多次,
發現大堂訓時常有人開著鬧鐘唔關,不斷響佢又唔理,
是何原因???係佢太好訓定係佢想整古訓既人???

去幾次都有咁既事,有次仲訓係我幾個位旁,
但死肥佬任佢響,訓佢極離就慘,所以一樓睡眠區好重要!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)