188Channel

標題: 太平洋/采耳新玩法 [打印本頁]

作者: Oscar12    時間: 2017-10-22 09:52     標題: 太平洋/采耳新玩法

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 粗俗的水管    時間: 2017-10-22 09:56

開埋人地老冧就無品啦!
作者: fung234    時間: 2017-10-22 10:07

多謝分享。出糧玩完請再詳細報告
作者: samlau28    時間: 2017-10-22 10:13

開人號碼始終不太好...
作者: Oscar12    時間: 2017-10-22 10:16

做得就不怕,師兄,難道不是嗎?何況,大家分享下,難道有師兄會佈串,等大家冇得食
作者: lesliechan777    時間: 2017-10-22 10:38

都唔係什麼秘密,每個大塲條條女都可以開大,只是肉金高
作者: ho501501    時間: 2017-10-22 10:38

我全部食过晒,真系好好吊,又窄又爽!
你知得咁清楚?唔通我就系你老友:smile_41:
作者: roony100    時間: 2017-10-22 10:42

引用:
原帖由 Oscar12 於 2017-10-22 10:16 AM 發表
做得就不怕,師兄,難道不是嗎?何況,大家分享下,難道有師兄會佈串,等大家冇得食
其實系深圳啲囡去夜場做,都唔會点保守,只要有錢,到她們要求,就可以做你想做的事,系大陸系錢行先,有錢可以買到好多你想要的,根本大陸啲囡都系甘唸,但身體比人玩下,無乜大不了
作者: rayso44    時間: 2017-10-22 10:46

Total cost 要多少呀
作者: ho501501    時間: 2017-10-22 10:47

引用:
原帖由 roony100 於 2017-10-22 10:42 AM 發表

其實系深圳啲囡去夜場做,都唔會点保守,只要有錢,到她們要求,就可以做你想做的事,系大陸系錢行先,有錢可以買到好多你想要的,根本大陸啲囡都系甘唸,但身體比人玩下,無乜大不了
唔糸淨系大陸!全宇宙都系錢行先:smile_38:
作者: 乳頭甜    時間: 2017-10-22 11:22

你又食过晒,边个好屌d先
引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-22 10:38 AM 發表

作者: windiw_wa    時間: 2017-10-22 11:34

disclose numbers is not good. can PM if someone is interested
作者: ho501501    時間: 2017-10-22 11:41

引用:
原帖由 乳頭甜 於 2017-10-22 11:22 AM 發表
你又食过晒,边个好屌d先
我講你就要信!:smile_30:
作者: 我很高興    時間: 2017-10-22 11:46

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2017-10-22 09:56 AM 發表
開埋人地老冧就無品啦!
真無品。實有25報串  公司知。係客都知。人地只做熟客 而家通天 斷人生計
呢位師兄有冇腦㗎?
作者: tinsever    時間: 2017-10-22 12:08

又全鐘又酒店又肉金,睇怕無十幾廿張毛伯伯都落唔到樓。
作者: alankhyip    時間: 2017-10-22 12:16

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2017-10-22 09:56 AM 發表
開埋人地老冧就無品啦!
食完唱
正pk😈
作者: ho501501    時間: 2017-10-22 12:19

引用:
原帖由 alankhyip 於 2017-10-22 12:16 PM 發表

食完唱
正pk😈
佢無食,佢話佢老友食:smile_44:
作者: ho501501    時間: 2017-10-22 12:21

引用:
原帖由 tinsever 於 2017-10-22 12:08 PM 發表
十幾廿張梗系唔得啦!吊後生女噃:smile_38:
作者: 主挑好食    時間: 2017-10-22 14:12

引用:
原帖由 Oscar12 於 2017-10-22 09:52 AM 發表
最近,同個老友傾開,原來現在很多大埸生意不好,好多采耳妺出來跑私約。
以我老友為例,他會通過賣卡/早己相熟的采耳妺去安排。他以約過的太平采耳有718、768、765為例。
先找好酒店,之後約她們到酒店說來做按頭 ...
同正場生意好唔好無乜關係,釆耳同其他出深圳想揾錢的囡囡又有乜分別,
要賣身搵快錢終會瞓落床去賺錢,唔肯賣身搵快錢的也只是仍
然在場內賺取少費!但係就算要搵快錢的採耳妹也會有
佢挑客人來做的選擇權,唔同邪場輪到要上的就算多少不願意也
要提供到最起碼的服務!
作者: monbijoux    時間: 2017-10-22 14:51

大陸肯比錢乜都有
作者: ho501501    時間: 2017-10-22 14:53

引用:
原帖由 monbijoux 於 2017-10-22 02:51 PM 發表
大陸肯比錢乜都有
全宇宙都系俾錢乜都有:smile_38:
作者: paul-lo    時間: 2017-10-22 14:55

作者: 粗俗的水管    時間: 2017-10-22 15:46

引用:
原帖由 Oscar12 於 2017-10-22 10:16 AM 發表
你叫得鷄就唔怕認,你俾人起底得唔得?正仆街
作者: Oscar12    時間: 2017-10-22 15:51

師兄,難道同d女有一手,經常看完d消息會報串,否則,點解咁勞氣吖⋯⋯難道,師兄是25仔,如是,大家怎能安心交流吖
作者: 我很高興    時間: 2017-10-22 17:01

引用:
原帖由 Oscar12 於 2017-10-22 03:51 PM 發表
師兄,難道同d女有一手,經常看完d消息會報串,否則,點解咁勞氣吖⋯⋯難道,師兄是25仔,如是,大家怎能安心交流吖
佢地係採耳唔係嗰啲手推 口爆 擺明車馬。就算口爆手推肯開大 都唔會開人老霖 老兄咁做 實令人反感 重鎮鎮有詞 無品
作者: RL1008    時間: 2017-10-22 17:10

其實好多中泰JC, 按腳, 頭肩及美容C 都有做C鐘, 都唔係咩新聞, 佢地都係揀客做同價錢問題, 大家可以討論, 但開 NO. 便太缺德
作者: reddoor    時間: 2017-10-22 17:18

太陽底下冇新事..好多年前已經有約咸濕,太x洋啲采耳妹行街食飯扑野,不過就真喺唔喺個個都得,有啲要熟咗先出,幾年前采耳妺質素高好多,同埋唔比得公司知道,炒鱿事少,幾仟蚊押金
充公先大獲!
作者: desperado11    時間: 2017-10-22 17:38

開號目的不外乎

1. 證明自己說真話
2. 賣廣告
3. 報复, 前度男友, 溝唔掂之類

2 和 3 都是大家討厭的行為, 1. 是可透過PM 來做的, 不明白樓主點解唔做,
樓上說得好, 你去叫雞開人家開哂你的性名和工作地點, 系唔系好賤?
作者: comton36    時間: 2017-10-22 17:46

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-10-22 05:38 PM 發表
開號目的不外乎

1. 證明自己說真話
2. 賣廣告
3. 報复, 前度男友, 溝唔掂之類

2 和 3 都是大家討厭的行為, 1. 是可透過PM 來做的, 不明白樓主點解唔做,
樓上說得好, 你去叫雞開人家開哂你的性名和工作地點, ...
調轉頭諗,條友似吹水,根本無上過人地,想惡意開no.中傷。當佢真係上過,開人號正索生仔無屎忽,仲搵一大堆無理去掩飾自己既無知。
作者: ho501501    時間: 2017-10-22 18:33

引用:
原帖由 comton36 於 2017-10-22 05:46 PM 發表

調轉頭諗,條友似吹水,根本無上過人地,想惡意開no.中傷。當佢真係上過,開人號正索生仔無屎忽,仲搵一大堆無理去掩飾自己既無知。
你講得啱呀,佢話佢老友上過無話自己上過:smile_38:
作者: 愛亂晃    時間: 2017-10-22 18:39

作者: batitgoal1    時間: 2017-10-22 21:05

作者: 電梯豐滿的師姐    時間: 2017-10-22 22:03

作者: 烏龍茶Lego    時間: 2017-10-22 22:11

天朝國有錢,尼姑也可開大
作者: YuanYuan    時間: 2017-10-22 22:21

十幾年前已做緊,唔使錢,嘩依家要用錢咁低技術 :smile_30:
作者: cmkk09    時間: 2017-10-22 22:22

引用:
原帖由 Oscar12 於 2017-10-22 09:52 AM 發表
最近,同個老友傾開,原來現在很多大埸生意不好,好多采耳妺出來跑私約。
以我老友為例,他會通過賣卡/早己相熟的采耳妺去安排。他以約過的太平采耳有718、768、765為例。
食完週圍唱,又無品又做壞規矩
作者: 名留萬世    時間: 2017-10-22 22:41

Ching仲有無其他號碼介紹,但要年輕唔好大媽級!
作者: ngtungsee    時間: 2017-10-22 22:51

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-22 02:12 PM 發表

同正場生意好唔好無乜關係,釆耳同其他出深圳想揾錢的囡囡又有乜分別,
要賣身搵快錢終會瞓落床去賺錢,唔肯賣身搵快錢的也只是仍
然在場內賺取少費!但係就算要搵快錢的採耳妹也會有
佢挑客人 ...
我識幾個在手推場做的都轉咗去太平洋,皇室假期做採耳,原因可能就係釣私約
作者: 我很高興    時間: 2017-10-22 23:16

响大陸 骨女 不論正/ 都會有自己私約搵銀 大家心照 問題是公開老霖 大鳴大放 何必呢?
呢類知少少辦代表嘅人渣 唔X唔得
作者: 紀sir    時間: 2017-10-23 00:02

作者: emau1    時間: 2017-10-23 00:06

引用:
小弟打算出糧都找過采耳玩下 ...........

可能好貴
重要花事前同佢熟落的時間
唔 arm 我
作者: emau1    時間: 2017-10-23 00:08

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-22 10:38 AM 發表
華,c兄
你除左食  水警  女
重殺埋  太平洋  果d
你玩曬了  :smile_30:
作者: emau1    時間: 2017-10-23 00:12

引用:
原帖由 我很高興 於 2017-10-22 11:46 AM 發表

真無品。實有25報串  公司知。係客都知。人地只做熟客 而家通天 斷人生計
呢位師兄有冇腦㗎?
那也未必
如果我同呢3個js有仇
出呢個 report 報仇佢地
咁,點算呢
作者: emau1    時間: 2017-10-23 00:14

引用:
原帖由 monbijoux 於 2017-10-22 02:51 PM 發表
大陸肯比錢乜都有
全世界都係咁
作者: batitgoal1    時間: 2017-10-23 01:36

作者: 香港中心的主題    時間: 2017-10-23 05:03

引用:
原帖由 名留萬世 於 22/10/2017 22:41 發表
Ching仲有無其他號碼介紹,但要年輕唔好大媽級!
你刀算仆街!个个吊緊佢开工号,你仲要求介绍?平时就扮正气吊老纪,不过你刀惯左爆人私隱架喇!吾知你比人影到放上网会点呢?你留系到啦!吾好返蜜蜂影衰哂!
作者: 名留萬世    時間: 2017-10-23 09:22

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2017-10-23 05:03 AM 發表

你刀算仆街!个个吊緊佢开工号,你仲要求介绍?平时就扮正气吊老纪,不过你刀惯左爆人私隱架喇!吾知你比人影到放上网会点呢?你留系到啦! ...
Ching吊我做乜喎!我只係攞下料咋!無話佢做得啱!
你地哋吊佢囉!我又無反對!仲乜要吊埋我喎!
作者: ho501501    時間: 2017-10-23 09:29

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-10-23 09:22 AM 發表

因為你偷影我放上網:smile_38:
作者: 阿修羅霸凰拳    時間: 2017-10-23 10:03

算咩新玩法呀...形D既拎50張一疊毛伯伯出黎放係條女面前問去唔去爆房,
唔得既加多一疉夠100張,我唔信有女唔肯
作者: ho501501    時間: 2017-10-23 10:31

引用:
原帖由 阿修羅霸凰拳 於 2017-10-23 10:03 AM 發表
算咩新玩法呀...形D既拎50張一疊毛伯伯出黎放係條女面前問去唔去爆房,
我浄糸唔信你捨得攞咁多張出来:smile_30:
作者: reddoor    時間: 2017-10-23 11:00

引用:
原帖由 阿修羅霸凰拳 於 22/10/2017 06:03 PM 發表
我比100万唔信條囡唔去,講之嘛....
作者: edward906fai    時間: 2017-10-23 11:22

呢啲野有幾岀奇,技師都係想賺錢啫,無必要開冧把呀⋯⋯
你話有老友試過呢幾位,如果你去問呢幾位技師,人哋唔做你生意呢?
作者: albert1201    時間: 2017-10-23 13:37

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2017-10-23 05:03 AM 發表

你刀算仆街!个个吊緊佢开工号,你仲要求介绍?平时就扮正气吊老纪,不过你刀惯左爆人私隱架喇!吾知你比人影到放上网会点呢?你留系到啦! ...
咁你開埋樓主在蜜蜂網個用戶名比大家知,我都想知係邊個!
作者: 笨豬傻咪    時間: 2017-10-23 14:05

不分大場或細場
有錢就可以打完場:smile_30:
作者: 粗俗的水管    時間: 2017-10-23 14:06

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-10-23 09:22 AM 發表

仆街!你重撑?如果距喺度公開答你其他老冧咁喺咪又唔關你事?做鷄同鷄虫其實都係唔見得光,做人自己過得到但又唔俾人過?宜家做人係咁X樣咩?
作者: david84lnk    時間: 2017-10-23 14:27

作者: Jack_boy    時間: 2017-10-23 16:50

引用:
原帖由 我很高興 於 2017-10-22 11:46 AM 發表

呢位師兄有冇腦㗎?
覺得 似係 吹牛 靠害多 :smile_45:
作者: 豆腐dove    時間: 2017-10-23 16:56

引用:
原帖由 david84lnk 於 2017-10-23 02:27 PM 發表
重作啦,扣人o吾到,開埋人地老冧正福佳!系人都估到你系边個啦,系咪要估埋你真身出o黎,两年前巳改用支付寶/微信支付啦,孖孖鞭
我都想知係邊個:smile_41:
作者: BenzM    時間: 2017-10-23 17:41

條仆街爆人老No,重強詞奪理...
作者: ho501501    時間: 2017-10-23 17:44

引用:
原帖由 albert1201 於 2017-10-23 01:37 PM 發表

咁你開埋樓主在蜜蜂網個用戶名比大家知,我都想知係邊個!
老紀:smile_30::smile_30::smile_30:
作者: 西黑    時間: 2017-10-23 19:29

引用:
原帖由 tinsever 於 2017-10-22 12:08 PM 發表
20张你就想啦,全钟要800,小费连酒店你自己想想,大场不要以为1000几百可以全套
作者: 阿修羅霸凰拳    時間: 2017-10-23 21:01

引用:
原帖由 ho501501 於 23/10/2017 10:31 AM 發表

我浄糸唔信你捨得攞咁多張出来:smile_30:
我肯洗咁多錢吊西,今年去日本我去吉原沖涼成8萬日圓,計番成5600港幣,
不過我唔會洗咁多錢吊大陸骨妹嗜
作者: ho501501    時間: 2017-10-23 23:02

引用:
原帖由 阿修羅霸凰拳 於 2017-10-23 09:01 PM 發表

我肯洗咁多錢吊西,今年去日本我去吉原沖涼成8萬日圓,計番成5600港幣,
啫系俾我估中咗唔捨得:smile_30:
作者: 沙田樹根    時間: 2017-10-23 23:03

引用:

呢位師兄有冇腦㗎?
你擋C亨是3歲小孩,有人講就信嗎?唔比人老作。公司辦事是要講證據,傻瓜至會信片面之詞。
作者: 阿修羅霸凰拳    時間: 2017-10-23 23:47

引用:
原帖由 ho501501 於 23/10/2017 11:02 PM 發表

啫系俾我估中咗唔捨得:smile_30:
唔捨得係覺得唔值,搞咁多野我去澳門沖涼包我好服務啦仲平D,
我只不過想話俾錢搞采耳唔係咩新玩法,從來有錢你都吊得到
作者: 走刀口    時間: 2017-10-24 00:41

引用:
原帖由 阿修羅霸凰拳 於 2017-10-23 09:01 PM 發表

8萬日圓應該唔只1鑊😏
作者: 阿修羅霸凰拳    時間: 2017-10-24 01:04

引用:
原帖由 走刀口 於 24/10/2017 12:41 AM 發表

8萬日圓應該唔只1鑊😏
2個鍾無限Q,出左3次
作者: 勝肉強    時間: 2017-10-24 01:15

引用:
原帖由 阿修羅霸凰拳 於 2017-10-24 01:04 AM 發表

2個鍾無限Q,出左3次
2個鍾出左3次你好勁喎
作者: 阿修羅霸凰拳    時間: 2017-10-24 01:53

引用:
原帖由 勝肉強 於 24/10/2017 01:15 AM 發表

2個鍾出左3次你好勁喎
為左食好野唔蝕底儲左個幾禮拜子彈同埋日本妹服務堅好,好似點都要榨乾我咁:smile_47:
作者: sas369    時間: 2017-10-24 04:58

開晒号碼,技師真係多得你唔少。
作者: ho501501    時間: 2017-10-24 06:51

引用:
原帖由 阿修羅霸凰拳 於 2017-10-23 11:47 PM 發表

唔捨得係覺得唔值,搞咁多野我去澳門沖涼包我好服務啦仲平D,
我只不過想話俾錢搞采耳唔係咩新玩法,從來有錢你都吊得到
無錯吖,正如留聯紅出一仠萬吊你肛門,你都馬上答應一樣:smile_30:
作者: 穹蒼一飛雁    時間: 2017-10-24 13:51

生意淡薄, 但係都要食飯....:smile_27:
作者: 嘈交天皇    時間: 2017-11-4 10:32

作者: 你只是一個過客    時間: 2017-11-4 14:35

我又唔覺有問题
作者: 哈茲    時間: 2017-11-4 15:34

作者: 主挑好食    時間: 2017-11-4 19:44

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2017-10-22 10:51 PM 發表

我識幾個在手推場做的都轉咗去太平洋,皇室假期做採耳,原因可能就係釣私約
如果為私約,手推場都一樣可以!相信佢係為左有
挑客人來做的選擇權,唔同邪場輪到要上的就算多少不願意也
要提供到最起碼的服務!可能頂唔順果種任何客人都
可以摷佢同一定要佢上文D噁心指定服務內容,所以就轉正場吧!
又或者年紀有咁上下,做手推唔夠D後生女爭掛!
作者: masasa    時間: 2017-11-4 23:26

引用:
原帖由 嘈交天皇 於 2017-11-4 10:32 AM 發表
Diu...個個場咩JC都可以約出去D嫁喇

咁多師兄咁介意樓主開咗number,同個post有咩關係呢?
講得好啱. 有時會捻呢個討論區ching 係企係ching搵食立場, 定係錫住d女立場.
某討論區群組深圳d ching 開晒技師no. 都係咁, 唔覺d 女俾場炒晒.
作者: 嘈交天皇    時間: 2017-11-5 07:00

作者: 上田健太郎    時間: 2017-11-5 10:32

引用:
原帖由 masasa 於 2017-11-4 11:26 PM 發表

講得好啱. 有時會捻呢個討論區ching 係企係ching搵食立場, 定係錫住d女立場.
某討論區群組深圳d ching 開晒技師no. 都係咁, 唔覺d 女俾場炒晒.
好多c兄當d技師朋友,或溝緊的對象,或未來女友。
作者: 愛人結婚了    時間: 2017-11-5 13:56

作者: bnjack23    時間: 2017-12-14 10:58

作者: ngtungsee    時間: 2017-12-14 11:11

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-11-4 07:44 PM 發表

如果為私約,手推場都一樣可以!相信佢係為左有
挑客人來做的選擇權,唔同邪場輪到要上的就算多少不願意也
要提供到最起碼的服務!可能頂唔順果種任何客人都
可以摷佢同一定要佢上文D噁心指定服務內容,所以就 ...
呢幾個去咗做採耳嘅都係後生靚囡而且仲好多call鐘.可能真係頂唔順果種任何客人都可以摷的感受.其中有個比較相熟的去了皇室,我也有去皇室找過她.她在皇室做唔夠一年就上岸了.
作者: 大口Sam    時間: 2017-12-14 12:19

引用:
原帖由 masasa 於 2017-11-4 11:26 PM 發表

D女C約出街, 公司照計鐘就話之你比人吊死啦. 起公司就驚封鋪遮.我都試過手推場問開大, JS唔肯, 又話公司唔得, 又話公司捉到罰5千. 反而叫我下次約出去就得, 1500一日喎:smile_38:
作者: 大口Sam    時間: 2017-12-14 12:20

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-11-5 10:32 AM 發表
好多c兄當d技師朋友,或溝緊的對象,或未來女友。
810嗎 :smile_30:
作者: raymond258    時間: 2017-12-23 23:13

作者: mimi022    時間: 2017-12-24 02:54

十幾年前己經係咁..........你好後生ga?
作者: paul-lo    時間: 2017-12-24 10:26

作者: SPACELESS    時間: 2017-12-28 23:10

引用:
原帖由 roony100 於 2017-10-22 10:42 AM 發表

咪係!
被條軟洲帶哂套插幾下之麻!
又唔駛死嘅!
洗翻乾淨又新嘅一樣!
作者: 認真討論    時間: 2017-12-29 14:30

要幾百元就不值哪、始終都系cheap貨☺

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)