188Channel

標題: [原創作品] 那一夜,我越過了不該超越的那一條線(全文完) [打印本頁]

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-21 07:02     標題: 那一夜,我越過了不該超越的那一條線(全文完)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: yausm1234    時間: 2017-10-21 07:38

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-21 08:46

引用:
原帖由 yausm1234 於 2017-10-21 07:38 AM 發表
支持出文
謝謝支持:smile_o06:
作者: Kelvin陳    時間: 2017-10-21 09:56

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-21 10:10

引用:
原帖由 Kelvin陳 於 2017-10-21 09:56 AM 發表
樓主,係真人真事改篇,定全想像?
真人真事改篇
作者: Kelvin陳    時間: 2017-10-21 10:19

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-21 10:38

《續》

當我沖完涼着住內褲入咗Co的閨房,跟住就到佢去沖涼,係別人的房間別人的床,我卧在床上又開始一場內心交戰:去到呢一刻唔做仲可以返到轉頭,做咗幾十年人雞都未叫過隻,咁多年發生過性關係的女人一隻手數得晒,守咗咁多年清白之身,去到呢一刻,真係要破戒?
另一個自己:做一次無事的,分分鐘之後無下文,咪當發一場夢囉,你成日都諗住食人妻,家下機會嚟,你唔係唔食啊?
係我仲交戰緊的途中,Co已經沖完涼入咗房,佢着住一件大碼T-shirt,就瞓咗係我旁邊,雖然房燈已經關了,不過窗外微弱的燈光,我還是清楚看到佢身影,我個心跳得好厲害,到底我該不該去下手?最終我忍不住將佢拉到自己身邊攬住佢個人,而雙手也開始不規矩地撫摸佢軀體......。

《待續》
作者: pure3000    時間: 2017-10-21 15:45

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2017-10-21 10:10 AM 發表

真人真事改篇
支持,其實呢個世界,有好多呢類真實故事,只係好少人寫出嚟分享
作者: pure3000    時間: 2017-10-21 15:46

引用:
原帖由 Kelvin陳 於 2017-10-21 10:19 AM 發表

Good,唔怪得有種親切感,咁我要按個洋蔥頭支持下
我都按咗洋蔥頭
作者: dingdongdance22    時間: 2017-10-21 15:52

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-21 17:01

《續》

拉咗亞Co係我身前,我開始唔規矩,左手慢慢伸入T-shirt裡面撫摸佢身體,估唔到佢年紀有番咁上下皮膚保持得咁滑,左手繼續遊走到胸前,雖然佢胸部係細咗啲,但係已硬着的乳頭好似粒花生大小,我從未接觸個一個身體咁容易敏感的女人,拇指加上食指輕輕一撳,Co呀的一聲已經進入備戰狀態,我繼續玩弄佢左面的乳頭,係佢耳邊輕輕吹氣,同時間右手開始遊走佢的神秘地帶,估唔到個衰妹底褲都唔着,穿過一片森林預備進攻水簾洞口,拇指撫摸着洞口前的豆豆,中指慢慢移到洞口探一探濕度,Co的喘氣聲開始急促,我也將我的底褲除下了,再將Co的T-shirt除下,慢慢將佢的玉手移到我小弟處,牢牢堅守咗幾十年的防線,就係呢一瞬間崩潰了......。

《待續》
作者: pure3000    時間: 2017-10-21 17:05

其實樓主幾好嘢,仲可以諗咁多嘢先“埋牙”,我就無咁有定力,如果係我,可能一入屋已經“擒”咗上去
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-21 17:19

引用:
原帖由 pure3000 於 2017-10-21 03:46 PM 發表

我都按咗洋蔥頭
謝謝支持,我會努力完成呢個故事
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-21 17:20

引用:
原帖由 dingdongdance22 於 2017-10-21 03:52 PM 發表

期待樓主繼續更新!!!
已努力更新中!
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-21 17:27

引用:
原帖由 pure3000 於 2017-10-21 05:05 PM 發表
其實樓主幾好嘢,仲可以諗咁多嘢先“埋牙”,我就無咁有定力,如果係我,可能一入屋已經“擒”咗上去
第一次偷好難一入屋就埋牙啊,雖然有心理準備有下文,但係要跨過果下心理障礙唔係咁易

作者: pure3000    時間: 2017-10-21 18:08

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2017-10-21 05:27 PM 發表

第一次偷好難一入屋就埋牙啊,雖然有心理準備有下文,但係要誇過果下心理障礙唔係咁易
明白,不過對某啲人嚟講,係好容易
作者: Kelvin陳    時間: 2017-10-21 18:17

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-21 20:07

《續》

婚姻係一夫一妻制,據有法律的約束,係註冊時海誓山盟只愛對方一人的誓詞,就係呢一瞬間打破。當我觸摸Co的同時,我已經成為咗一個罪人,一個背叛老婆的賤男人,曾經不屑呢啲男人的所作所為,如今我已經成為其中的一員,不要問我有無後悔,牛唔飲水係撳唔到牛頭低,我唔會搵藉口去美化呢件事,我只需要係一個講一世的大話嚟瞞住我老婆,加上男人好多時係用下體諗嘢,今日就算我把持得住,也難保他朝守得住那一條線。
係微弱的燈光下,我與Co肉帛相見,我倆開始吻着,我的手依舊玩弄着她的乳頭及開始濕潤的洞口,而她也開始把玩我的小棒,我嘗試把我右手的中指慢慢插入她濕潤的洞穴中.......。

《待續》
作者: pure3000    時間: 2017-10-21 22:39

其實唔單止男人用下體諗嘢,好多時女人都係
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-22 07:57

《續》

當我的手指進入了Co的體內,我有啲疑惑呢一刻到底係幻想定係真實?由細到大睇AV裡會的情節,都好想代入男主角的角色,指插唔係果果女人肯畀你搞,當枕邊人連這種事都說不的時候,真係咩性趣都無晒。我的中指係濕滑的隧道進進出出,Co的反應也愈來愈強烈,而小棒唔駛講也開始慢慢變大……。
Co:呀~我可以含嗎?
我:好啊,我哋轉個姿勢。
就係咁Co的頭慢慢移向我的肉棒,而我繼續玩弄佢果條濕透的隧道,我的手指繼續係隧道裡進出,再加上我的嘴開始進攻洞口前的豆豆,而Co的手不斷套弄我條肉棒,突然有一股暖流包住我的肉棒,Co正慢慢品嚐中......。

《待續》

作者: yausm1234    時間: 2017-10-22 10:33

作者: 慢嘗君    時間: 2017-10-22 10:58

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-22 13:02

《續》

肉棒被Co的小嘴吞吐呢一刻,這個久違了唔知幾多年的感覺,令我的肉棒變得更硬。曾經以為零性生活的我可能要打飛機打一世嚟發洩,估唔到仲可以重拾呢種溫柔鄉,腦海中唯一想到的事就係點樣征服Co呢個女人,所謂的防線已經蕩然無存。
Co的小嘴不斷吸啜着我硬到不能再硬的肉棒,體液加上口裡的唾液,我只感到又濕又熱好想舒服落去。
Co:你肉棒好大好難含~呀!
聽到女人講呢啲說話,雖然我唔知自己算唔算大,但係果種優越感令我恨不得將肉棒放入呢個女人身上狠狠抽插,我示意暫停,在床頭攞起避孕套戴上,我睡在床上,Co拿着我的肉棒對準洞口慢慢的從上坐下來.....。

《待續》
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-22 13:26

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-10-22 10:58 AM 發表
你地未 kiss 過已經可以上床,呢位人妻都幾候禽喎

期待佢更野性一面
咁我又唔覺得佢猴擒,只係果一刻大家都好想要
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-22 17:18

《續》

肉棒進入Co的體內一剎,我好難相信眼前呢個女人的陰道居然咁窄,肉壁緊緊的包着我的肉棒,就算戴住袋都感覺到果種壓迫感,佢開始上下搖動,我雙手再次玩弄着她的乳頭,Co的呻吟聲愈叫愈急促,不到三分鐘,我已經有點想射的感覺,我立即將佢拉落嚟攬住回一回氣,係佢耳邊細聲說:你陰道好窄好正。佢笑一笑回道:你細佬好硬插得我好舒服。聽到佢咁講我攬住佢用力向上頂,而佢好配合向下坐,係一片淫浪聲中,Co突然全身抽搐了幾下,我諗佢應該係嚟咗,佢無力地係我耳邊說:我想要狗仔。
我起來交換了位置,肉棒再次進入她那又濕又窄的陰道,但是我停了下來,Co哀求說:我要插插啊~!

《待續》

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-22 20:56

《續》

係我停止腰部動作一刻,Co帶點哀求說:我要插插呀~!
如果係以前的我一定死衝到底,但呢一刻我想起AV片時的情節,好想試玩一下,加上係網路世界睇得太多師兄話「識玩一定玩人妻」,可能有經驗的人雙方唔駛點教會做出默契來,我笑一笑話:你想要你咪自己嚟囉。
Co耶的一聲,自動擺動佢身體前後咁動起來,而我好好享受第一次有女人主動吞食佢渴求的肉棒,Co的叫聲愈來愈急,而我開始感到想射,我捉實佢條腰大力大力每一下都插到盡,終於熱燙燙的精液係佢體內隔住個袋噴出來,第一次偷估唔到感覺係咁爽,雙方都無力卧在床上休息一下,之後我去清理一下裝滿精液的袋,而Co就入沖涼房沖洗一下.....。

《第一節完,待續》

作者: farm1615    時間: 2017-10-22 23:14

偷開有條路
作者: pure3000    時間: 2017-10-23 07:23

偷食“出精”係好爽
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-23 10:47

《第二節   情歸何處》

纏綿之後,我倆瞓係床上沉默了好耐,我開始諗呢段關係應唔應該去開始?越過咗防線後就有好多想法疑問係腦海中浮現。我輕輕拍一拍Co的膊頭說:你瞓咗未?佢轉一轉身面向着我,而我的右手穿過她的後頸,以半抱的狀態把手放係佢肚的位置,雖然我倆有了親密行為,但感覺還是有點尷尬,我開始問下佢工作上的事試圖打破呢種尷尬氣氛,傾下傾下佢的右手放係我乳頭上輕撫着,說道:我咁樣摸你你舒服嗎?你邊度畀人摸會覺得興奮?有生以來第一次有女人問我呢個問題,我從來無諗過自己身體有咩地方畀人摸下就會興奮想做愛,要講我諗咪係用嚟插人果條子孫根,我回答說:龜頭掛,呢個地方會比較敏感。Co聽了後二話不說將佢個頭移到我細佬度......。

《待續》

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-23 11:25

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-10-22 11:14 PM 發表
偷開有條路
係,返唔到轉頭,所以寫呢篇文係話畀d未越過呢條線的師兄師弟們,做之前請三思!
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-23 15:13

《續》

漆黑的房間中,我只感到Co溫暖的手包圍住我條肉棒上下移動,龜頭、尿道口有一股暖流遊走着,Co靈巧的舌頭不斷舔着我敏感地帶,突然小嘴一吸一放,我呀的一聲感受佢帶畀我的歡愉,面前呢個女人,性技巧比我老婆好百倍,我好難想像一個上得大床的女人,會畀男人狠心拋棄。我懷著疑問說:你咁正,無理由你前夫唔識寶㗎?
佢停下看一看我,嗲聲地說:其實呢樣嘢係我之前SL開發我,我真係花時間睇片去學呢樣嘢,家下我好鍾意食腸腸,咁你舒唔舒服?我嗯了一聲,佢再次品嚐我已經脹大的肉棒,我心裡暗喜第一次偷就遇到個咁正的對手,Co感到我條肉棒硬到青筋微現,便走向我耳邊吹氣說:嚟啦!我要狗仔......。

《待續》

作者: pure3000    時間: 2017-10-23 15:42

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2017-10-23 11:25 AM 發表

係,返唔到轉頭,所以寫呢篇文係話畀d未越過呢條線的師兄師弟們,做之前請三思!
仲3思?扑咗先算
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-24 10:27

《續》

我再次戴上安全套進攻Co又濕又窄的小穴,而佢享受的低吟道:呀~係呢度!呀~快啲.......我!由狗仔、女上男下、坐蓮轉換了幾個姿勢,我條肉棒係Co的淫穴裡震動咗幾下,佢笑笑說:你咁快就嚟咗,我唔夠飽呀!坦白講,遇到呢個女人我從心裡高興都嚟唔切,估唔到佢係咁大食,之但係去到我呢個年紀突然有一種有心無力的無助感。
Co瞓係床度,而我就係佢上面,我係佢耳邊開始加重說話語氣,夾雜了粗言淫語道:你好想我你咩?咁你咪幫我條嘢變番大囉!Co耶的一聲,玉手開始不斷套弄我的肉棒,係半硬的狀況下已經急不及待將我條肉棒放入佢個淫穴裡面,佢開始失控大叫:快啲~我~大力啲我個淫閪!呢啲咁淫的做愛過程,我從來未係我老婆身上獲得過,我開始了解點解咁多男人咁想去偷.......。

《待續》
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-24 12:23

《續》

係一片淫浪聲中,半硬的肉棒再次變得堅硬起來,我倆不斷吸啜着對方的嘴唇,舌頭互相交纏,而我的嘴開始慢慢移動到她胸前,輕輕咬佢右面的乳頭,右手則搓着左邊乳房,Co的雙手放在我的屁股上,用力的拉去佢已經濕透的淫穴裡,喘氣聲變得愈來愈急促,我起來捉緊佢腰部開始用力撞擊佢的陰道。係微弱燈光下,看見Co一臉陶醉的淫樣,而我也忍不住射出第二道的精液。
這場激烈的性愛,彼此的身體充滿着汗水,我已經攰到瞓係床的另一邊,回想對上一次做到咁攰,已經係好多年前的事,Co帶點滿足幫我清理袋袋,接着便到沖涼房沖洗一下.......。

《待續》

作者: joseph.yychen    時間: 2017-10-24 13:07

支持樓主, 繼續寫完佢. 以前我都有個SL. 可惜佢最後都離開咗我.
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-24 13:47

引用:
原帖由 joseph.yychen 於 2017-10-24 01:07 PM 發表
支持樓主, 繼續寫完佢. 以前我都有個SL. 可惜佢最後都離開咗我.
謝謝支持!!
作者: 兇狠既飛狼    時間: 2017-10-24 15:38

又淫又玩得既SP真係可遇不可求~
作者: farm1615    時間: 2017-10-24 16:28

得閒執一劑千祈咪走雞
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-24 16:51

《續》

梅開二度後,我無力躺係床度望住Co的背影,思緒冷靜過後我開始係度諗,我係咪當眼前呢個人係一個SP?雖然我唔知Co點樣睇我哋呢段關係,但係我覺得除咗性愛之外,閒時出來傾偈食飯見面係可以的。佢身上的野性,新鮮感就好似鴉片一樣,吸了一口便令人上癮,而我就被呢種毒慢慢侵蝕心身。
現實中,有得選擇同無得選擇都係一件難事,可以的話我當然想同Co保持住呢種有性有感情的關係,另一邊廂成為家人的老婆我也不想令佢傷心難過,魚與熊掌點樣先可以兩者兼得?呢一刻我真係唔識去處理,只係知道Co呢個女人已經走進咗我內心世界!

《第二節完,待續》

作者: yausm1234    時間: 2017-10-25 07:26

作者: pure3000    時間: 2017-10-25 07:59

恭喜樓主終於明白點解咁多人要偷食,至於話點處理,當然就係兩邊穿梭啦
作者: 12meridian    時間: 2017-10-25 09:49

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-25 11:09

《第三節  回頭太難》

凌晨4點幾,我躺在床上望住瞓係我隔離個女人,佢唔係我老婆,咁佢個身份到底係咩?一夜情對像?情婦?呢個問題令我輾轉反側咗成晚,我開始有啲內疚,明明有個體貼入微的老婆,思想出軌咪算囉,家下真係做了,點樣去隱瞞呢?不如今晚過後當發咗場夢,做番個好老公吧!
本以為已經諗好解決呢件事的方法,點知手多多慢慢將左手伸到Co的腿上掂着,我開始唔規矩將手移動到佢陰部位置,個衰妹原來無着住底褲瞓覺,望一望佢郁都唔郁應該無畀我搞醒,我嘗試將手指慢慢伸入洞口探路,當手指接觸那刻我驚訝佢洞口內外已經完全濕透,Co突然轉身左手捉住我的肉棒道:你曳曳啦!做咗兩次都仲想要......。

《待續》

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-25 14:53

《續》

我拉咗Co係我上面,係床頭攞袋諗住上馬,點知預備插入時卻開始軟下來,Co帶點失望說:咁快軟唔係我唔夠吸引呀!我尷尬回道:可能我太攰,不如你幫我吹番脹佢?Co答:我唔鍾意果陣膠味,你去洗洗先。
跟手我入咗沖涼房沖洗我條肉棒,回到房間Co示意我坐係床邊,而佢就開始品嚐我條肉棒,望住佢跪係度幫我吹果種視覺效果真係好正,含咗差唔多10分鐘肉棒終於硬起來,Co急不及待幫我戴起套,雙手撳住房門想我從後而入,當我想進入時點知細佬唔生性又開始軟下來,Co畀我啲舉動搞到有點生氣說:有無搞錯呀!撩㷫人先嚟唔得。呢刻我正處於又要鹹濕又要唔得的尷尬狀況......。

《待續》

作者: pure3000    時間: 2017-10-25 16:41

囡囡好似開始露出本性,就係易燥底,可能樓主最後係比條女玩返轉頭
作者: savisavi    時間: 2017-10-25 17:04

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2017-10-21 07:02 AM 發表
我係一個好平凡的人夫,結婚多年,沒有小朋友,平時就係返工放工返屋企呢啲好規律的生活,假日通常都係屋企hea,無聊時會上下鹹網,或者上下交友網搵啲陌生人吹下水咁,基本上無諗過會發生接落嚟要 ...
黑絲 OL, 米六左右嘅高度真係 perfect

見面果日有冇著高跟鞋 ?
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-25 17:54

引用:
原帖由 savisavi 於 2017-10-25 05:04 PM 發表

黑絲 OL, 米六左右嘅高度真係 perfect

見面果日有冇著高跟鞋 ?
佢對高跟鞋放係公司㗎,平時返工放工着平底鞋,額外福利。

作者: JackLam/:    時間: 2017-10-26 01:42

作者: pure3000    時間: 2017-10-26 07:21

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2017-10-25 05:54 PM 發表

佢對高跟鞋放係公司㗎,平時返工放工着平底鞋,額外福利。
https://drive.google.com/file/d/ ... UE/view?usp=sharing
中出黑絲,爽
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-26 08:13

引用:
原帖由 JackLam/: 於 2017-10-26 01:42 AM 發表
c兄可以SP,要同co説清楚,偷情感覺是最好的!!
講感覺偷情係好正,就好似小朋友瞞住大人做惡作劇果種心情,但對住正印時感覺像虧欠咗佢,夾雜係兩種感情之間唔係咁容易處理。
至於SP呢個問題,好多時係男人一廂情願想法,做SP唔駛負咩責任,但我又覺得一個女人肯同你上床點都會對你帶啲感情先肯畀你搞,尊重我覺得係任何關係都好重要,至於我同Co係咩關係,大概叫做FWB吧!
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-26 10:00

《續》

我帶點尷尬說:唔好嬲啦!你瞓上床等我好好服侍下你。情急之下我開始諗方法點樣可以畀到滿足眼前呢個慾求不滿的女人,估唔到我去到尾先嚟失威,真係瘀到核爆。望望床頭的情趣玩具,我諗應該係佢平時自慰時用開的,於是攞起佢開着電源,將玩具放係佢豆豆位置磨擦,而我另一隻手就開始進攻佢個小穴。Co感受到豆豆帶畀佢的刺激開始低吟着:呀~係呢度!好舒服~呀~!雙腳也愈打愈開,我也將手指放入佢個淫洞入面前後抽插,係雙重刺激下,Co的腰部不自主地上下搖動,而洞裡的肉壁好似想啜實我隻手指不停收緊,望住佢一隻手搓住自己胸部,另一隻手放係嘴邊吸啜住食指,我諗佢應該差唔多到了......。

《待續》

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-26 17:03

《續》

望見Co陶醉個樣加上不斷扭動身體,我加快手指抽插速度,佢突然大叫:我到啦~呀~!之後身體不斷地抽搐,而我也抽出用力用到發痳的手,伸到床頭攞張紙巾畀佢清理一下。Co滿足過後溫柔說:其實你係咪戴咗套所以無咁敏感軟咗啊?呢個咁尷尬問題我都唔識點樣去回答,唯有望一望佢講:應該係掛。佢笑笑說:如果夾啱我安全期果幾日,其實可以唔戴袋插插。
我心諗:!咁咪即係可以中出?男人果然係單純的生物,聽到佢唔知係明示定係暗示,原本打算放低呢段關係,又令我拎番係手裡面,果然越過咗果一條線想返轉頭係好難,Co呢個女人令我有種想私有化佢身體的原始慾望,第一次遇到呢個咁正的對手,我唔知係好彩定係唔好彩,呢一刻我係度諗遇上你會唔會令我踏上不歸路?

《第三節  第一部  完》

作者: 風天    時間: 2017-10-28 05:22

幾時再更新呀??
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-28 07:18

引用:
原帖由 風天 於 2017-10-28 05:22 AM 發表
幾時再更新呀??
謝謝支持,暫時未知,寫作係需要靈感,再加上偷情唔係成日可以見到對方,如果以真人真事改編,我要接觸到對方先有嘢寫落去,如果真係有好多師兄師姊好心急想追睇,咁我唯有改變一下,打後的故事要想像為主去寫。
作者: Kelvin陳    時間: 2017-10-28 10:15

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-28 11:01

引用:
原帖由 Kelvin陳 於 2017-10-28 10:15 AM 發表

樓主,不要改變啊,你呢篇文,好睇在好有真實感,個男人想法寫得細緻,呢啲要有咁嘅經歷先寫到,剩係靠諗就可能唔到位啦
多謝支持,不過唔變就好睇女主角想點,呢排佢好似唔多想見我,可能段關係會無疾而終,咁個故事就變咗爛尾,有時間盡量寫下第一部發生後呢個幾月的事作結尾
作者: pure3000    時間: 2017-10-28 12:39

食到好嘢,當然係好彩啦
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-28 21:38

《第二部  擊敗人》

自從那一夜過後,同Co係交友網傾的話題由生活閒事,間中會加插一啲露骨的情慾對話,我好小心每天寫與讀的訊息會在回家前刪除,係老婆面前盡量扮演未出軌前的自己,有時無聊會諗:如果香港婚姻唔係一夫一妻制,係一夫多妻制你話幾咁好,我唔介意將自己分畀兩個女人,可以的話拯救剩女多一個也好,當然我明白呢啲事係無可能發生。
至於與Co的關係,我同佢共識以朋友身份相處會舒服啲,閒時可以上床纏綿下解決大家性需要就更加好,我諗應該係網路上叫FWB這種關係吧......。

《待續》
作者: waichoi925    時間: 2017-10-29 15:05

雖然每次一小段,但寫得好真實,令人容易投入!
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-30 10:20

引用:
原帖由 waichoi925 於 2017-10-29 03:05 PM 發表
雖然每次一小段,但寫得好真實,令人容易投入!
謝謝支持,我無呢度啲師兄師姊咁好文采,所以以短篇故事型式去寫呢個故事,多謝你的評語!
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-30 10:46

《續》

時間飛逝,出軌後兩個星期只係同Co不斷係交友網傾鹹偈,有時會畀呢個女人講啲對話搞到我想就地正法呢個淫娃,最深刻係佢同我講:我今日嚟咗三次。我回答:今日你有對手?Co:衰人!我自慰咗三次,好想要你條肉棒,好想插插,我就嚟M好想要。
睇見呢啲說話,如果仲係單身我真係即刻就去開佢波,但係一個有家室的男人,尤其係生活好規律化突然轉變的話,另一半的第六感就會即時感應到,所以有得食但又食唔到果種「心癢」真係唔好受,日日咁樣畀佢引,係未出中呢個淫娃之前,我又點會咁容易放低呢段關係......。

《待續》
作者: 風天    時間: 2017-10-30 18:00

繼續支持樓主
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-10-31 10:41

《續》

斷斷續續咁約Co呢個淫娃打算去開波,佢得閒果時我就唔得閒,到我得閒果時佢又唔得喎,估唔到約砲係一件咁難的事,終於有次約好晒點知佢又臨時甩底,我開始去諗不如算吧!有啲覺得畀Co呢個女人拉住鼻子走,可能第一次偷將太多感情投放咗係呢個女人身上,加上新鮮感同刺激感,就好似買咗件玩具番屋企,唔玩番三五七次就收埋佢會好可惜。
另一邊廂,我感覺到老婆開始察覺到我有異常,可能係我心理作用,但係呢一刻結束同Co的關係,有99%可以瞞一世,不過世事好多嘢唔到你去控制,就係呢個時候,收到Co的訊息:我呢幾日安全期,好想要,你得閒就搵我,可以唔用套套,嘻嘻!我就係畀呢個訊息擊敗了,個腦已經諗緊點樣中出呢個淫娃的畫面......。

《第一節完   待續》
作者: 兇狠既飛狼    時間: 2017-10-31 15:14

中出SP係一件幾開心既事黎既
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-11-1 14:58

引用:
原帖由 兇狠既飛狼 於 2017-10-31 03:14 PM 發表
唔好話中出,有得做已經係件開心事。

作者: pure3000    時間: 2017-11-2 07:07

引用:
原帖由 兇狠既飛狼 於 2017-10-31 03:14 PM 發表
點止幾開心,直頭好開心啦
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-11-2 10:21

《第二節   尋開心》

終於成功約定砲期,仲要係呢個淫娃安全期果幾日,心情雖然無第一次見面果時咁緊張,但也難掩興奮的心情,要係老婆面前成日扮無嘢都幾有難度。日子一日一日咁過,嚟到約砲當日便到Co的住所開餐,上到去其實好早,Co都仲未瞓醒,開門一刻見到佢是着住上次瞓覺果件T-shirt,閂門後我從後攬住佢,聞一聞佢身體上的氣味,手又開始唔規矩周圍摸,疑?點解會摸到有毛毛?原來佢無着住底褲,手指摸摸洞口已經濕了,佢喘氣說:你沖涼先啦,我係床上面等你。
我即刻嗱嗱聲走入沖涼房沖涼,沖完入去Co的閨房,佢蓋住被但係低吟着,我打開張被見佢隻手放係佢淫穴度撫摸着,我係佢耳邊講:你唔係未瞓夠咩?做咩係度搞自己?佢帶點嗲氣說:你嚟到我仲點會瞓得着......。

《待續》
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-11-3 11:38

《續》

睇見Co已經急不及待進入作戰狀態,我又點敢怠慢,我走上床挨住床頭坐着,叫Co挨住我個人坐係度,佢右手繼續掃住豆豆,左手纏住我後頸用力抓住,我就配合佢動作,左手係佢洞口不停打圈,右手隔住衫搓緊佢個微乳,佢叫聲開始急促,我係佢耳邊細聲講:你真係好淫好正!佢臉紅紅說:我好熱,幫我除咗件衫先。
我除咗佢件衫後,終於可以真正望清楚佢身體,淺啡色已經凸起的乳頭,我不斷用手指摙住,佢雙腳愈張愈開,我也將左手的食指插入佢個淫穴裡,佢似乎感覺到我隔住底褲的細佬愈來愈脹,屁股有節奏咁上下磨擦着,突然佢扛起條腰震動咗幾下,我諗佢應該到咗,我笑笑說:你就舒服啦,係咪輪到我先?之後我就除咗條底褲,而Co都好識做轉個身面向住我條淫棒開始舔着......。

《待續》
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-11-5 16:07

《續》

望住Co係床上趴係度吸啜把玩緊我條肉棒,除咗視覺效果外,佢一流的吹奏技巧令我條嘢又脹又硬,我忍唔住低吟享受着,而佢望一望我陶醉個樣就更加落力,呢種咁爽的感覺我不禁用手抓住Co的後腦有節奏咁上下搖動,本來好想口爆呢個淫娃,但一諗起可以中出我即刻拉起Co係我面前,心諗畀你吹爆咗一陣咪唔夠精中出你?谷咗咁多日點都要射晒係你條淫閪裡面,我係佢耳邊問:係咪可以唔戴袋?佢耶了一聲,自己坐咗上嚟,肉棒已經進入咗佢又濕又窄的淫閪裡面,佢係我耳邊問:無戴係唔係舒服啲?我無答佢,只係用身體回應佢呢句說話。
相比對上一次同佢做,無阻隔確實令我更加感受到佢個窿緊緊包住肉棒果種刺激,我開始用力向上頂,Co不斷搖動身體,係我耳邊說:快啲~大力啲~射晒畀我~射晒畀我~.......。

《待續》
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-11-6 15:24

《續》

Co忘我享受緊我條肉棒帶畀佢的快感,我攬實佢轉咗個男上女下的姿勢,抽出肉棒係佢洞口不停磨擦,Co嗲聲說:好痕啊!快啲我啦!我笑笑口說:吓?你想要啲咩話?Co用手捉住我條肉棒,接著說:我要你呢條我啊!快啲我個淫閪啦!聽到呢個滿意答案,我拓起Co雙腳,放係我膊頭上面,肉棒再次進入呢個女人體內。
呢個體位除咗我之外,Co也清楚睇住我條係佢個閪度一抽一插,視覺加上彼此的呻吟聲,Co原本已經好窄的淫穴變得更加緊,佢失控不斷叫着:我~呀~好深好入~好舒服。我抽插咗大約五分鐘,Co雙手開始亂抓床單,大叫:快啲射畀我!我就到!佢咁講我也忍唔住落力快速抽插,終於係佢緊啜的淫穴裡噴出大量精液。
中出完之後,我無即刻抽番條嘢出嚟,我要好好感受呢種久違尋開心的快樂!加上衍生出來的另一種感情。

《第二節完   待續》
作者: yausm1234    時間: 2017-11-6 20:31

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-11-7 14:24

引用:
原帖由 yausm1234 於 2017-11-6 08:31 PM 發表
好正,支持継續出👍👍👍
謝謝你繼續支持!
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-11-7 14:58

《第三節   矛盾只因深愛着》

同Co纏綿過後,我攬住佢係床上傾訴下心事,佢倚傍係我膊頭上,講述與前夫的往事,講下講下我感覺到Co啲眼淚流咗係我身上,一個女人被男人背叛,果種痛苦我唔知道有幾痛,我只知道我正是做緊佢前夫相同的事,佢明明被第三者傷害,偏偏現在的身份卻是個第三者,我感受到命運帶畀人的諷刺。
聽到佢的身世,其實我好難想像佢會肯畀我上,我沒有多問佢原因,我用手抹一抹佢啲眼淚,溫暖說:唔好提起啲唔開心嘅事,你家下自由自在,想做咩咪做咩囉。佢臉紅紅說:我未飽呀!說話都未講完,佢左手已經捉住我的小棒套弄,畀佢咁搞一搞,咩嘢罪惡感已經拋諸腦後,呢一刻我只係想去餵飽呢個淫娃.......。

《待續》

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-11-10 10:20

《續》

我倆雙唇不停吸啜着,舌頭互相交纏,肉棒再次硬起來,摸一摸Co的淫穴已經非常濕潤,我示意佢趴係床度,我繞到後面第一次清楚看到Co的陰戶,粉嫩色加上反光的淫水,掂掂佢已經叫到拆天,敏感非常,以佢呢個年紀叫做保養得好好,食到呢隻鮑我真係幸運!
知道佢鍾意狗仔式,但我又唔入住係佢洞口不停磨擦,佢扭動身體哀求說:好痕呀!快啲我啦~我個淫閪啊!見到佢咁辛苦我又點忍心,移正肉棒諗住插入時,Co已經向後一壓直插到盡,佢不停自己前後搖動,享受緊我條肉棒帶畀佢的快感,一個咁主動,對性愛咁渴求的女人唔容易遇到,我開始擔心會唔會因為咁就沉咗船,話就話男人可以將性同愛分開,但我覺得我對Co已經產生咗感情......。

《待續》

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-11-10 16:18

《續》

Co不停淫叫着:呀!你頂到我好入~呀!我生出嚟就係畀你!聽見佢失晒控的淫話,我諗佢應該差唔多到,我拉起佢雙手,不斷用腰力大力向前撞,佢則配合我動作屁股不斷向下壓,突然佢陰道一啜一放,身體亦不停抽搐,而我再一次將熱㷫的精液射入佢子宮深處,佢帶點淫邪的眼神回望我說:你射咗好多係我裡面,我係咪好好?我抽出開始變軟的肉棒,睇住自己的子孫係呢個女人的體內流出嚟,我回應了一個字:嗯!而Co臉上流露出滿足的表情,係床頭拎紙巾清潔係佢身上的精液。
面對住佢,我有種若得若失的感覺,我已經開始淡化出軌果種罪惡感,隨之而來多了一種想佔有佢肉體的慾念,明知道我與佢的關係存在着矛盾,想放手但又捨不得,呢一刻我諗起楊千嬅某首歌的歌詞:曾經發生過感情,發生過不能假裝的一些反應......。

《第三節   第二部完》
作者: 兇狠既飛狼    時間: 2017-11-10 16:45

師兄, 同你有相同感受, 且行且珍惜

如果一日要放手, 就要返屋企做番好老公

不過, 可以中出既SP真係少之又少

好好運
作者: 慢嘗君    時間: 2017-11-10 22:46

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-11-11 07:12

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-11-10 10:46 PM 發表
全文完? 咁突然?
一個故事完結是另一個故事開始,有提材的話咪寫續集,多謝支持!後會有期!
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-11-11 07:13

引用:
原帖由 兇狠既飛狼 於 2017-11-10 04:45 PM 發表
師兄, 同你有相同感受, 且行且珍惜

如果一日要放手, 就要返屋企做番好老公

不過, 可以中出既SP真係少之又少

好好運
等於粉紅色乳頭,可遇不可求。
我都覺得自己好好運。
作者: farm1615    時間: 2017-11-11 14:23

甘仲有繼續食呢?
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-11-12 16:51

引用:
原帖由 farm1615 於 2017-11-11 02:23 PM 發表
甘仲有繼續食呢?
暫時無了,約見面時間太難!
作者: patrickwong0906    時間: 2017-11-16 03:17

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-11-19 18:34

引用:
原帖由 patrickwong0906 於 2017-11-16 03:17 AM 發表
正到不得了:smile_40:
真係好正!
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-11-24 10:19

開往沖繩客機最後招集......,請登機乘客到42號閘口。
第一次同老婆講離開香港,一個人去幾日旅行散心,但是係飛機上的座位旁坐住另一個陌生女人,呢個女人將會同我係呢個旅程發生一個小故事,不日推出《戀戀沖繩》,一個小小倉務員的艷情故事!
作者: pure3000    時間: 2017-11-25 17:07

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2017-11-24 10:19 AM 發表
開往沖繩客機最後招集......,請登機乘客到42號閘口。
第一次同老婆講離開香港,一個人去幾日旅行散心,但是係飛機上的座位旁坐住另一個陌生女人,呢個女人將會同我係呢個旅程發生一個小故事,不日推出《戀戀沖繩》 ...
期待師兄又食到好嘢
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-11-27 10:31

引用:
原帖由 pure3000 於 2017-11-25 05:07 PM 發表

期待師兄又食到好嘢
邊有咁多好嘢食,只係打算寫一個可能無咩人睇的續編,今次係純創作。
作者: pure3000    時間: 2017-11-28 10:05

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2017-11-27 10:31 AM 發表

邊有咁多好嘢食,只係打算寫一個可能無咩人睇的續編,今次係純創作。
好,期待
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2017-12-7 10:19

謝謝支持,新故事已開始構思中。
作者: pure3000    時間: 2017-12-7 16:46

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2017-12-7 10:19 AM 發表
謝謝支持,新故事已開始構思中。
好,多啲新故事喺呢個版係好事,愈熱鬧愈多人出故事比大家睇
作者: okoklam    時間: 2017-12-23 07:08

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2018-1-9 09:20

引用:
原帖由 okoklam 於 2017-12-23 07:08 AM 發表
寫出男人真實偷情人心態。
謝謝回覆,偷情呢種感覺真係又愛又恨。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)