188Channel

標題: [原創作品] 與A姐淫遊東京(27/9更新 : #11 下集,A姐迷倒索女、公廁露出性愛!) [打印本頁]

作者: taikongbaby    時間: 2017-10-19 18:00     標題: 與A姐淫遊東京(27/9更新 : #11 下集,A姐迷倒索女、公廁露出性愛!)

作者: 肯尼先生    時間: 2017-10-19 18:12

Tai兄出新故,我支持咗先,今晚再睇。
作者: pure3000    時間: 2017-10-20 00:05

師兄有新故事,按咗洋蔥頭,以示支持
作者: 肯尼先生    時間: 2017-10-20 00:16

引用:
原帖由 pure3000 於 2017-10-20 12:05 AM 發表
師兄有新故事,按咗洋蔥頭,以示支持
P兄,我同你一樣,哈!
作者: pure3000    時間: 2017-10-20 16:43

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2017-10-20 12:16 AM 發表

P兄,我同你一樣,哈!
好,大家都係呢度“以文會友”,當然要支持啦,順便學吓嘢
作者: pure3000    時間: 2017-10-20 16:55

下個月徵文比賽呢個盛事完咗後,我都會出幾個新故仔玩吓,當然亦都會更新一吓我同女上司嘅鹹故仔
作者: taikongbaby    時間: 2017-10-24 01:03

作者: 肯尼先生    時間: 2017-10-24 01:38

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2017-10-24 01:03 AM 發表

肯尼兄看了故事沒有??
小弟剛剛寫完果陣,覺得自己今次寫得真係幾特別,
但E+睇來....可能真係特別過頭,筆鋒走的太偏了,
看來讀者都不太接受
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:
當然看了,我又不覺内容會偏(其實我篇社區的人更變態),暫時唔知tai兄來緊會如何寫落去,但如果只係這段,個人認為介紹多啲男主角嘅背景,和A小姐是甚麼關係,咁可能讀者睇落去,感覺會投入啲。

不過tai設計場面不錯,睇到很用心去想去寫,好睇,其實你上篇温哥華人妻,寫得很好,點解唔繼續?同埋今篇嘅男主角,同上次係咪同一人?都係惡大人徒弟?
作者: taikongbaby    時間: 2017-10-25 23:10

作者: 肯尼先生    時間: 2017-10-25 23:33

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2017-10-25 11:10 PM 發表

多謝肯尼兄支持先
不過對於其他讀者而言,可能未必鐘意男扮女裝,而且仲係型男帥哥路線
:smile_35:

不過,小弟早係初中雞時期,就開始男扮女裝既劇情有幻想....
某程度今次係為滿足個人趣味而寫

得到肯尼兄 ...
Tai兄,其實我同你一樣,依家都係研究緊故事大綱應該點寫,所以我都係著墨於人物性格同場景安排,唔知你有冇睇我篇文,如果有睇,你應該會發覺,我篇文嘅每一集,同你呢篇個流程,其實都係差不多。
作者: taikongbaby    時間: 2017-11-2 21:22

作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-2 23:06

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2017-11-2 09:22 PM 發表
下集:A姐迷倒索女、公廁露出性愛!

A姐怎說也拍過荷里活大制作,是甲國的超一線巨星、怎會就這樣嚇破膽?我也體諒她剛剛受到的驚嚇,便叫了私人房車送我們到飯店,她心情在中間便調整得差不多..事實上,這間 ...
Tai兄,呢段寫得好好睇,全過程好順暢,除咗真係睇到興奮外,最鍾意响過程對話中,說出A姐同男主角一點關係,點解A姐要比男主角玩弄,令成個故事合理晒,個人覺得,公司倒閉那幾句,暫時來講,係成篇故事嘅靈魂句子,好期待你嘅續寫。
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-11-4 18:08

作者: taikongbaby    時間: 2017-11-6 09:54

作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-6 13:41

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2017-11-6 09:54 AM 發表

比肯尼兄咁讚法,搞到我自唔係好好意思TIM....

說實話,這篇文可以話有點受P兄J兄影響,尤其#11就是不那麼雕琢,
完全隨意而寫....現在看回去,其實有些地方可以再精簡,或者補充

肯尼兄講得好岩....A姐同富二 ...
其實我個人對於任何角色設定,都會接受,絕對唔會有“歧視”㗎:smile_30:但對故事內容,在讀者角度來講,我係有一定要求。我特别害怕睇到兩類文,一類係故事冇鋪排,角角見面後傾唔到兩句就埋牙、強姦等,人物又冇刻劃,場景又冇設計,如果純睇兩個人或一群人做愛,不如我睇4仔!另一類係那些成篇文冇對白,又平鋪直述嗰啲,段落又長,對我來說,呢啲係咸濕散文或自傳,根本唔係故仔。不過,如果我站响作者角度,呢個階段,我係唔會理人點睇,寫自己喜歡就可以,當然,如果我做讀者身份時,也不接受嘅文,咁我自然儘量都避免去寫。所以,tai兄,嗰啲洋蔥頭呀豬呀,駛鬼理。
作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-7 19:30

Tai兄,感謝你看了我那篇文,得你這樣讚賞,我也覺不好意思
内容裏嘅靈感,完全是來自多年觀看AV的成果,所以呢,憑這點,已肯定我是男非女吧!
其實我一直都喜歡寫關於人性變態嘅故仔,現在構思緊的,也是很變態!
希望你不介意,我在此處覆你,因為我篇文已完,唔想比人誤會我係咁推自己篇文,而tai兄你呢篇好文,未完就應該推吧!
亦期待你的超市露出調教。
作者: Vivian1989    時間: 2017-11-9 00:02

作者: 京兆韋氏    時間: 2017-11-9 14:09

作者: taikongbaby    時間: 2017-11-10 09:58

作者: 肯尼先生    時間: 2017-11-10 13:34

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2017-11-10 09:58 AM 發表

SORRY,小弟之前幾日都病拎左,所以一直未能回文....

肯尼兄咁講又岩喎,事關小弟一睇肯兄果場超市調教,真係成個畫面出左黎:smile_47:
可惜丫,E+DAV越來越無劇情,己經好耐無咁高質既故仔

係呢,係咪肯尼兄既首 ...
Tai兄,呢篇社區的人的確係我第一篇色文,之前响會員文章創作區,貼過兩篇,所以前後來講,我只係一個寫咗三篇文章嘅新人很感謝tai兄咁支持小弟,當然,如果tai兄睇完我這篇文後,有任何建議嘅,咁我當然無任歡迎,响我篇文章那版塊上討論。還有,天氣轉涼,tai兄記緊要保重身體啦!
作者: 京兆韋氏    時間: 2017-11-15 10:06

作者: taikongbaby    時間: 2017-11-20 09:10

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)