188Channel

標題: 同分居人妻搞野 (Update : #16) [打印本頁]

作者: HKGSUPER    時間: 2017-10-18 13:01     標題: 同分居人妻搞野 (Update : #16)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Skidsteer    時間: 2017-10-18 13:54

HKGSUPER樓主,good job!
我上星都跟一個十年冇俾男人(包括佢老公)搞過嘅人妻上床,果然非常怕羞。
作者: 20120816    時間: 2017-10-18 14:14

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2017-10-18 01:54 PM 發表
我上星都跟一個十年冇俾男人(包括佢老公)搞過嘅人妻上床,果然非常怕羞。
有冇咩分享?
作者: winwin45hk    時間: 2017-10-18 14:32

作者: mtvong    時間: 2017-10-18 15:09

:smile_47: :smile_47:  離婚人妻 最好玩
作者: chankoi    時間: 2017-10-18 15:23

留名多謝繼續分享!
作者: chankoi    時間: 2017-10-18 15:25

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2017-10-18 01:54 PM 發表
十年都未被插過,真難以理解
作者: weatherman    時間: 2017-10-18 15:26

作者: chankoi    時間: 2017-10-18 15:27

引用:
原帖由 weatherman 於 2017-10-18 03:26 PM 發表
請問 用邊個交友APPS識架:smile_41:
我都想知😁😁
作者: kensen    時間: 2017-10-18 15:39

幾時食完飯呀,等你UPDATE
作者: Klwong137    時間: 2017-10-18 15:56

作者: benng2012    時間: 2017-10-18 16:23

引用:
可以打真軍?
作者: Skidsteer    時間: 2017-10-18 16:54

引用:
原帖由 benng2012 於 2017-10-18 04:23 PM 發表

可以打真軍?
完全可以
作者: Skidsteer    時間: 2017-10-18 16:56

引用:
原帖由 chankoi 於 2017-10-18 03:25 PM 發表

十年都未被插過,真難以理解
我本來都唔多信, 但同佢都相識左好幾個月, 可信性高。
作者: Skidsteer    時間: 2017-10-18 16:57

引用:
原帖由 20120816 於 2017-10-18 02:14 PM 發表

有冇咩分享?
說來話長, 希望日後會同大家分享。
作者: HKGSUPER    時間: 2017-10-18 16:59

我將C抱落床, 將佢兩腳M字棟企分開
我個咀同脷不停吸啜佢粒豆豆同小穴, 差不多玩左佢5幾分鐘.
C仲有雙手大力按住我個頭, 好似想塞入去佢妹妹度.

其實我都有d累, 我停低, 向上望C, 佢個樣真係好婬.
我問佢舒唔舒服, C 話, 唔好停, 我好想要.

我爬左上去, 男上女下, 用條野磨佢妹妹, 但又唔插入去
就係咁又玩左幾分鐘, 我偏唔入, 見佢個樣好enjoy周時又好難受.
C都不客氣了, 用手捉住我支砲, 想塞入自己妹妹度.

好, 就如佢所願, 我比佢, 但我只入小小, 只係入左個龜頭
出下入下, C 就不斷用屁股頂我, 就係想將我成支野插入去.
我緊係唔比佢啦, 我就係想見到呢類人妻,
由怕羞, 被引誘, 被動變主動, 到性餓渴, 一一出現係C身上.

呢刻, 係時間可以狠狠地大大力插入去了.
係C期待已久之下, 我突然成條插入, C長叫左一聲, 大約有2~3秒
我問C, 點呀, 感覺如何? C話, 唔好停, 我要多d,

就咁樣, 都唔需要轉其他姿勢, 只係插插插.....
作者: 演唱會1999    時間: 2017-10-18 22:45

我話你唔怕我飛禮你呀? C話, 我信你大慨唔會蝦我掛

樓主直接上啦

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)